6762
-
#6078 Köszi, így már sikerült megnyitnom és eltávolítottam azt a frissítést. Illetve le is tiltottam pár napra a frissítéseket, nehogy újra feltegye.
A pár hete megjelent cikk szerint ez a frissítés okozta a problémát: KB4515384
Utoljára szerkesztette: CroftManor, 2019.09.29. 09:49:37 -
#6077 És a Crtl+Shift+Esc vagy a Crtl+Alt+Del? amin bejönne a feladatkezelő (is)... és ott az új feladat ablakban ugyanezzel a Control panel beírásával nyitnád meg.
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.09.28. 22:54:28 -
#6076 Ja csak már ott elakadok, hogy nem működik a Win+R kombináció. :)
Mivel ugye a start menü sem működik, hiába nyomogatom a billentyűzeten a win gombot, nem reagál. Így a bill kombináció sem működik. -
#6075 Sok más mód is van a vezérlőpult megnyitására. Pl.
WIN+R billkombinációt lenyomod, bejön a Futtatás ablak, ide beírod pontosan hogy: control panel és ENTER.
Mikor bejött akkor Programok --> Programok és szolgáltatások alatt, a "Telepített frissítések megjelenítése" linket keresd és nyisd meg. Na így el tudod távolítani legutóbbi up(vagy inkább down?)date-t.. :D
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.09.28. 21:52:51 -
#6074 Hali. A legutolsó frissítés óta nem működik a start menü és a tálca sem, gondolom erről ti is hallottatok. Gondoltam a windows update-ben törlöm az előző frissítést, de nem tudom megnyitni a gépházat sem. Ilyenkor mivan? -
#6073 Hali.
Az mitől van hogy áramkimaradás esetén bootolásnál kb 3x annyi idő alatt bootol be, windows logónál és utána pedig a bejelentkezési képernyőn kell várni sokat. Másik gépen szintén windows 10 van de annál nincs ilyen probléma. Van erre valami megoldás? -
#6072 Ki van kapcsolva szerdáig, mert nem akarom hogy akkor lábatlankodjon, amikor nem szeretném, de akkor hétvégén visszakapcsolom. -
#6071 Amint felájánlotta a gépedre, igen. Előtte lehet erőltetni, és esélyes, hogy nem dobja vissza. -
#6070 Fel szabad tenni az utolsó frissítést? -
Lantee #6069 Mindkettőtöknek köszi, de már eleve a win 10 telepítés okozta a problémát.
HP laptop, Ryzen 3 procival és Radeon Vega 3 videokarival. Windows telepítés lefut, frissít, readeon driver hozzáad....éééés eltűnik a kép. Külső monitor működik, de nincs fényerő-állítás. Addig-addig vacakoltam, míg újrahúztam (driverek nélkül), és most jó. -
#6068 -
#6067 kivéve ha az egyik update után egyszer csak eltűnik - úgy, hogy előtte megvolt -
#6066 Jobb alsó sarok műveletközpont -
Lantee #6065 Hali! Megbolondulok! Hova a fenébe pakolták a képernyő fényerejét állító csúszkát? Sehol sem találom! -
#6064 Nekem játék kulcs volt ami nem működött onnan, de legalább visszaadták a lét relatív hamar. -
#6063 Ebay kulcsok beváltak nekem. Ja meg vettem néhány bontatlan OEM telepítőt is, azokkal se volt gondom,
Utoljára szerkesztette: bon, 2019.09.18. 22:00:05 -
#6062 Ezek tényleg működnek? Mert a cégre rákeresve nem a legjobbakat lehet olvasni. -
#6061 Köszi! -
#6060 Itt vedd
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.09.18. 17:38:42 -
#6059 A második szigorúan kerülendő!
Eset kapásból ezt tolja rá:
"A program nemkívánatos tartalmat talált
Ez a weboldal szerepel a nem megbízható vagy nemkívánatos tartalommal rendelkező webhelyek listáján, és le lett tiltva."
Jogosan! Egyetlen 1x vettem egy Win 7 64 bit kulcsot egy régi vasra bőven jó lett volna és 1 hónapos hercehurca lett belőle. A kód nem volt jó, amit küldtek, ezerféleképpen kipróbáltam.
Jeleztem nekik 1x. Semmi válasz. 2x. Semmi válasz.
Paypal dispute: Semmi válasz!
A PP adta vissza végül a pénzem!
-
#6058 https://bomlasz.e-junie.com
vagy
https://www.goodoffer24.com/windows-10-pro-professional-cd-key-32-64-bit.html
Ezek mennyire "biztosak"? Vagy törlik x idő után?
Most akkor OEM -es, olcsóbb kulcsal lehet pl alaplapot cserélni, meg cpu, ram-ot? Vagy akkor új kulcs kell?
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2019.09.18. 13:07:05 -
#6057 Ingyenes nincs. Olcsó van, ha keresgélsz - legális, levetett, továbbértékesített kulcsok. -
#6056 ingyenesre gondoltam nem amiért egy vagyont kell fizetni. -
#6055 itt nagyon profi fajtát találsz -
#6054 sziasztok! tudtok vmi jo aktivatort? -
LaLee67 #6053 Sziasztok. Win10 64 bit oprendszerem ma közel 3 órán át frissitette magát. Végén kiírta, legyek türelemmel hamarosan kész. Kb. félóra múlva csak fekete képernyő lett,majd bal felső sarokban megjelent egy fehér ablak ezzel: A személyreszabott beállítások (nem válaszol). Kék kör pörög de nem válaszol.
Ha rá klikkelek kiírja a windows explorer nem válaszol.
Ha varok semmi nem történik. Ha kikapcsolom,újraindul, üdvözöl majd fekete képernyő és kezdődik elölről.
Tud valaki segíteni? -
#6052 Konkrét okát nem tudom, de esetleg egy BIOS-frissítés is segíthet. -
#6051 Valaki tud segíteni? Körülbelül egy hete telepítettem fel a Windows 10-et tisztán eredetiben egy teljesen új gépre, majd már a telepítés másnapján kék képernyő fogad bekapcsoláskor... ha közvetlen újraindítom, akkor betöltődik a rendszer, de ha kikapcsolom és újra be, akkor megint kékhalál.
A hibakódok elég változatosak, szóval fogalmam sincs mit csináljak vele. És már szinte mindennel próbálkoztam: csináltam memória diagnosztikát, az sfc-t is lefuttattam, és a chkdsk-t is. Egyik sem talált hibát. Vírusom tuti nincs, és szerintem a hardverrel sincs baj, hiszen még minden zsír új.
Egyébként semmi felesleges vagy inkompatibilis program nincs a gépen, változtatni sem változtattam semmin, egyszer csak elkezdte ezeket a hibákat kiírogatni bootoláskor.
A driverek közül minden friss és naprakész, a Windows is rendszeresen frissül, tehát nem értem mi a probléma. Mert mondjuk az oké, hogy nagy ritkán bekapok egy-két ilyet, de hogy mindennap és minden indításnál...?
Letöltöttem a Bluescreen View nevű progit, ami megkeresi a hibaüzenetet tartalmazó dump fájlokat, és kilistázza mi a probléma oka, illetve hogy melyik rendszerösszetevő rosszalkodik.
Egyet lefotóztam és elküldöm, hátha ennek alapján valaki meg tudja mondani, hogy mit állítsak át vagy milyen szolgáltatást engedélyezzek illetve tiltsak le, hogy megszűnjön a probléma.
Érdekes, Windows 7-en soha nem volt semmi gondom, ez meg folyton vacakol. Ha tehetném visszaállnék a régire, de sajnos hamarosan kifut, úgyhogy zsákutca lenne visszarakni. Viszont ezzel meg sajnos nem tudok zöld ágra vergődni.
-
#6050 Skype-on belül hogy tudom kikapcsolni hogy egyáltalán ne nézze a szavak helyesírását, pl fél szavakat írok be akkor ne húzza alá pirossal. Windowson belül Gépelésnél minden off-on van.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.09.16. 20:49:52 -
#6049 Simán telepíthető tisztán. -
#6048 Rendszergazdaként fut a Max. -
#6047 Elvileg az EU-s jogszabályok szerint Európában bármennyiszer aktiválható az OEM
"Használt OEM-licencek értékesítésének jogalapja
Az OEM-termékek kapcsán gyakran elhangzik, hogy a számítógép és szoftver szétválasztása nem lehet megengedett, ha OEM verzióról van szó. Ebben a tekintetben néhány gyártó felhasználási feltételei olyan szoftver-záradékot tartalmaznak, amelyben az szerepel, hogy a szoftver átvitele más számítógépre csak akkor engedélyezett, ha az átvitel az értékesítés részeként vagy a számítógép eladásával zajlik, feltéve, hogy nem marad hátra szoftvermásolat.
Az igazságszolgáltatás ennek a licencpolitikának azonban gátat szabott. A Német Szövetségi Bíróság döntésének alapelveként szerepel, hogy a szoftvergyártó érdeke, hogy egy kedvező áron felkínált programverzió csak új számítógéppel legyen értékesíthető(OEM verzió), nem pedig az, hogy a gyártó előzőleg csak egy, ezen értékesítési csatornára korlátozott felhasználási jogot ismer el. Amennyiben a programverzió a gyártó által vagy annak beleegyezésével forgalomba került, annak továbbítása a szerzői jogtulajdonos terjesztőjogának elévülése alapján, tekintet nélkül a megadott felhasználói jogok tartalmi korlátozásaira szabadon terjeszthető." -
suba53 #6046 Ezt viszonylag egyszerűen ellenőrizni tudod. Tegyél be a gépbe egy másik HDD-t. ( 80-120GB-os 2,5"-os SATA diszkeket már egy ezres körül lehet kapni a hardver aprón, vagy ha van PC közeli ismerősöd, kérj egyet kölcsön. )
A Microsoft media creation tool, al tudsz gyártani telepítőt, USB-t, vagy DVD-t is akár.
Az ideiglenesen berakott diszkre telepítsd fel a Win10-et. Ha telepítés után azt látod hogy aktivált, akkor akárhányszor újra telepítheted, mert a gép azonosítója már bent van az MS aktiváló szerverén. Ha nem aktivált az új telepítés, akkor meg vissza rakhatod az eredeti diszket.
De már létezik olyan aktivátor, ami ugyanúgy beírja a gépedet az MS szerverre, mint amikor ingyenesen lehetett frissíteni. -
#6045 Sziasztok!
Lenne kérdésem: Ugye két kulcstípus van, az OEM és a Retail.
Azt nem tudom hogy a laptopok, amik előretelepítetten, gyárilag kerülnek a laptopra, (jelen esetben a DELL Inspiron 15-ről van szó.) azok is OEM típusúak?
Azon a kiszemelt laptopon kéne újratelepíteni a windows-t, mert nagyon lassú már. Megtudom tenni a legfrissebb verziós lemezkép kiírásával is tisztán telepíteni, majd aktiválja magát, az előretelepítős laptopokban is BIOS-okba vannak építve a licenckulcsok?
(Azt is hallottam hogy vannak gyári visszaállítások a gyártó spec-es laptopoknál, de inkább a friss tiszta telepítést preferálnám, hogy meg is maradjon az eredetisége és ezért vagyok kicsit bizonytalan hogy megtehetem-e....)
Köszi a választ! -
#6044 Futtatás rendszergazdaként (vagy properies, compatibility, run this program as administrator) sem segít? -
#6043 Ezt a hibát hogy kell elhárítani?
A kért művelethez magasabb felhasználói szint szükséges
Régi 3D Studio Max fileok, dupla kattintásra ezt kapom, ha Max-ből nyitom meg akkor megnyílik.
Nyilván rendszergazda vagyok...
Átmásoltam máshova is a file-t de onnan se nyílik meg duplakattra.
Letöltöttem azt a használatba vételi registry hack-et, használatba vettem a mappát de továbbra sem nyitja meg a programot. -
suba53 #6042 Sziasztok!
Használja valaki a win10-nél a sysprep opciót?
Win7-ben kifogástalanul lehetett vele kész rendszereket klónozni úgy, hogy minden gép saját SID-et kapott, és minden telepített szoftver átkerült.
Win10-ben pár éve próbáltam, de a Win10 start menüjének applikációi megakasztották a folyamatot, és ahogy akkor olvastam, nem volt egyszerű az áthidalása. Most a win7 kifutása kapcsán jó lenne bevetni, mert elég sok gépen kellene átállni win10-re.
Kéne valami korrekt útmutató, vagy tapasztalati leírás, hogy miként lehet egyszerűen, zökkenő mentesen használni. -
#6041 Fájl kezelőben engedi? Biztos hogy rendszergazdaként fut a tcmd? Próbáld meg esetleg leszedni a legfrissebbet ha nem az van fennt, valamint a 32 és 64 bitest is próbáld ki. -
#6040 Miért nem engedi a Windows a teljes hozzáférést a mappákhoz Total Commanderben? Pl. nem változtathatom meg a letöltött fájlok mentésének helyét, nem hozhatok létre mappákat, nem törölhetek fájlokat, nem másolhatok át máshonnan stb. Csak a c:\users könyvtárban hagyja ezeket. Pedig már a c:\-n megcsináltam, hogy teljes hozzáférést adtam magamnak mindenhez, mégis letilt. Még rendszergazdai joggal sem engedi meg. Windows 7-nél még lehetett. -
#6039 1 klikkből nem, az alapvetés az az, hogy egyszerre egy kimenetet használsz, amik között simán a hangszóró ikonra klikkelve tudsz váltani
viszont több módon is megoldható