Windows 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked a sima magyar kiosztás kell.
http://goo.gl/gd6Zi5
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Nothing is True, Everything is Permitted
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A plusz egy óra eltolódás időzóna probléma is lehet, esetleg téli/nyári időszámítás átallás gond.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A windows intézőt használom szinte mindig. De eléggé idegesít, hogy a mappákban a nézetet automatikusan ikonokra váltja, ha média, vagy kép file-ok vannak benne.
Hol tudom azt beállítani, hogy a file típustól függetlenül mindig a "részletek" megjelenítés legyen az alapértelmezett?
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
//persze a radír funkció még így is cseszik működni. Azt hittem ez a rajzolósdi volt az edge selling pointja
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.04.10. 18:30:53
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
//rant
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
1. A gépház, biztonsági irányítópult, nem nyílnak meg sehonnan (start menü, tálca). Minden más megnyílik,böngészők,mappa,programok,stb.
Elképzelhető,hogy még az első beállításoknál -- 2 nappal ezelőtt -- kilőttem ezeket, nem így emlékszem rá.
2. Miért nem jegyzi meg a win10 az elsődleges, másodlagos monitorok sorrendjét, újraindításnál mindig a 2. monitort választja fő monitornak, pedig ezeket rendesen azonosítottam a képernyőbeállítások, személyreszabás menüben jobb klikkel,amíg még felugrott tegnap,most csak villan a gépház ikon a tálcán...innen ugrott be, nem lőhettem ki én az ablak felugrást,tegnap még ment !
Elkezdtem használni a Veeam backup and recovery ingyenes verzióját. ESXi alatti VM-ek mentésére pont elég amit tud.
Viszont van pár részlet, aminek a kibogozásához jól jönne pár rutinosabb fórumtárs.
Szépen végzi a dolgát, az időzített mentések gyorsan megtörténnek, de azt még nem találtam meg, hogy a mentésekből, ha nem az egészet akarom visszaállítani, csak egy-egy file mentett példányát kimásolni, akkor az hogy megy.
Van egy gépem, megosztott könyvtárral, ebbe kerülnek a torrenten letöltött állományok.
Eddig nem volt semmi gond, másik gépekről simán látszott. "Mindenki"-nek full joga van beállítva, minden letöltött file egyből látszott távolról.
Nemrég újra telepítettem egy nagyobb HDD-re. Ugyanúgy megosztottam egy mappát a letöltéseknek, de azóta a frissen bekerült állományok nem látszanak távolról. Be kell lépnem, a megosztás lépéseit újra eljátszani, azután már látszanak a benne lévő állományok.
A régebbiek már látszanak folyamatosan, de minden új letöltés után el kell játszani a dolgot. Az öröklődés engedélyezve van, de ha kikapcsolom akkor is ugyanez a helyzet.
Mit nem vettem figyelembe, miért felejti el az a mappa, hogy meg van osztva?
[merlinw.org]
Elég csak az aktivátor, az mindent elintéz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ki lehet valahogy úgy gyomlálni, hogy eltűnjön, és ne nyávogjon minden alkalommal hogy kapcsoljam vissza?
Tehát ha nincs legális kulcsod, akkor nem kell beírni semmit sem és úgy kell telepíteni.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2019.03.23. 19:27:37
Folyamatosan előjön,hogy a windows licence lejárt,aktiválja a gépházban. Na már most ott meg azt írja,hogy aktiválva van. Ötlet,hogy tüntethetném el végleg?Eléggé zavaró, van hogy percenként feljön.
Szerintem simán mérési hibának is betudható az egész teszt úgy ahogy van.
Én nemrég legyalultam az ESET-et (1. helyezett) a gépről, és a windowsét (utolsó helyzett) használom helyette. Zéró különbség van sebességben.
A böngésző lassú volt. Mikor váltottam, egyből bejött minden. (és csak a defender-t váltottam le)
programok. PL. Böngésző (nem a gyári explorerre gondolok), mikor akar valamit nem lehet mást csinálni.
Ó és képtelen saját magát leellenőrizni.Mindig nekem kell víruskeresést csinálni.
Egyáltalán napi szinten frissíti az adatbázisát, vagy csak havonta a frissítésekkel jön?
Driver IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
A gépemben RAM-ot cseréltem.
Mi lehet a bibi?