Windows 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Eset kapásból ezt tolja rá:
"A program nemkívánatos tartalmat talált
Ez a weboldal szerepel a nem megbízható vagy nemkívánatos tartalommal rendelkező webhelyek listáján, és le lett tiltva."
Jogosan! Egyetlen 1x vettem egy Win 7 64 bit kulcsot egy régi vasra bőven jó lett volna és 1 hónapos hercehurca lett belőle. A kód nem volt jó, amit küldtek, ezerféleképpen kipróbáltam.
Jeleztem nekik 1x. Semmi válasz. 2x. Semmi válasz.
Paypal dispute: Semmi válasz!
A PP adta vissza végül a pénzem!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
vagy
https://www.goodoffer24.com/windows-10-pro-professional-cd-key-32-64-bit.html
Ezek mennyire "biztosak"? Vagy törlik x idő után?
Most akkor OEM -es, olcsóbb kulcsal lehet pl alaplapot cserélni, meg cpu, ram-ot? Vagy akkor új kulcs kell?
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2019.09.18. 13:07:05
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Ha rá klikkelek kiírja a windows explorer nem válaszol.
Ha varok semmi nem történik. Ha kikapcsolom,újraindul, üdvözöl majd fekete képernyő és kezdődik elölről.
Tud valaki segíteni?
A hibakódok elég változatosak, szóval fogalmam sincs mit csináljak vele. És már szinte mindennel próbálkoztam: csináltam memória diagnosztikát, az sfc-t is lefuttattam, és a chkdsk-t is. Egyik sem talált hibát. Vírusom tuti nincs, és szerintem a hardverrel sincs baj, hiszen még minden zsír új.
Egyébként semmi felesleges vagy inkompatibilis program nincs a gépen, változtatni sem változtattam semmin, egyszer csak elkezdte ezeket a hibákat kiírogatni bootoláskor.
A driverek közül minden friss és naprakész, a Windows is rendszeresen frissül, tehát nem értem mi a probléma. Mert mondjuk az oké, hogy nagy ritkán bekapok egy-két ilyet, de hogy mindennap és minden indításnál...?
Letöltöttem a Bluescreen View nevű progit, ami megkeresi a hibaüzenetet tartalmazó dump fájlokat, és kilistázza mi a probléma oka, illetve hogy melyik rendszerösszetevő rosszalkodik.
Egyet lefotóztam és elküldöm, hátha ennek alapján valaki meg tudja mondani, hogy mit állítsak át vagy milyen szolgáltatást engedélyezzek illetve tiltsak le, hogy megszűnjön a probléma.
Érdekes, Windows 7-en soha nem volt semmi gondom, ez meg folyton vacakol. Ha tehetném visszaállnék a régire, de sajnos hamarosan kifut, úgyhogy zsákutca lenne visszarakni. Viszont ezzel meg sajnos nem tudok zöld ágra vergődni.

De szép bauxit, honnan van?
Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.09.16. 20:49:52
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"Használt OEM-licencek értékesítésének jogalapja
Az OEM-termékek kapcsán gyakran elhangzik, hogy a számítógép és szoftver szétválasztása nem lehet megengedett, ha OEM verzióról van szó. Ebben a tekintetben néhány gyártó felhasználási feltételei olyan szoftver-záradékot tartalmaznak, amelyben az szerepel, hogy a szoftver átvitele más számítógépre csak akkor engedélyezett, ha az átvitel az értékesítés részeként vagy a számítógép eladásával zajlik, feltéve, hogy nem marad hátra szoftvermásolat.
Az igazságszolgáltatás ennek a licencpolitikának azonban gátat szabott. A Német Szövetségi Bíróság döntésének alapelveként szerepel, hogy a szoftvergyártó érdeke, hogy egy kedvező áron felkínált programverzió csak új számítógéppel legyen értékesíthető(OEM verzió), nem pedig az, hogy a gyártó előzőleg csak egy, ezen értékesítési csatornára korlátozott felhasználási jogot ismer el. Amennyiben a programverzió a gyártó által vagy annak beleegyezésével forgalomba került, annak továbbítása a szerzői jogtulajdonos terjesztőjogának elévülése alapján, tekintet nélkül a megadott felhasználói jogok tartalmi korlátozásaira szabadon terjeszthető."
[merlinw.org]
A Microsoft media creation tool, al tudsz gyártani telepítőt, USB-t, vagy DVD-t is akár.
Az ideiglenesen berakott diszkre telepítsd fel a Win10-et. Ha telepítés után azt látod hogy aktivált, akkor akárhányszor újra telepítheted, mert a gép azonosítója már bent van az MS aktiváló szerverén. Ha nem aktivált az új telepítés, akkor meg vissza rakhatod az eredeti diszket.
De már létezik olyan aktivátor, ami ugyanúgy beírja a gépedet az MS szerverre, mint amikor ingyenesen lehetett frissíteni.
Lenne kérdésem: Ugye két kulcstípus van, az OEM és a Retail.
Azt nem tudom hogy a laptopok, amik előretelepítetten, gyárilag kerülnek a laptopra, (jelen esetben a DELL Inspiron 15-ről van szó.) azok is OEM típusúak?
Azon a kiszemelt laptopon kéne újratelepíteni a windows-t, mert nagyon lassú már. Megtudom tenni a legfrissebb verziós lemezkép kiírásával is tisztán telepíteni, majd aktiválja magát, az előretelepítős laptopokban is BIOS-okba vannak építve a licenckulcsok?
(Azt is hallottam hogy vannak gyári visszaállítások a gyártó spec-es laptopoknál, de inkább a friss tiszta telepítést preferálnám, hogy meg is maradjon az eredetisége és ezért vagyok kicsit bizonytalan hogy megtehetem-e....)<#nemtudom>#nemtudom>
Köszi a választ!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
[merlinw.org]
A kért művelethez magasabb felhasználói szint szükséges
Régi 3D Studio Max fileok, dupla kattintásra ezt kapom, ha Max-ből nyitom meg akkor megnyílik.
Nyilván rendszergazda vagyok...
Átmásoltam máshova is a file-t de onnan se nyílik meg duplakattra.
Letöltöttem azt a használatba vételi registry hack-et, használatba vettem a mappát de továbbra sem nyitja meg a programot.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Használja valaki a win10-nél a sysprep opciót?
Win7-ben kifogástalanul lehetett vele kész rendszereket klónozni úgy, hogy minden gép saját SID-et kapott, és minden telepített szoftver átkerült.
Win10-ben pár éve próbáltam, de a Win10 start menüjének applikációi megakasztották a folyamatot, és ahogy akkor olvastam, nem volt egyszerű az áthidalása. Most a win7 kifutása kapcsán jó lenne bevetni, mert elég sok gépen kellene átállni win10-re.
Kéne valami korrekt útmutató, vagy tapasztalati leírás, hogy miként lehet egyszerűen, zökkenő mentesen használni.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
viszont több módon is megoldható
If you give a little love you can get a little love of your own
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ezen értesítés eltűntetéséhez mit kéne átállítanom? Nem nagyon jöttem eddig rá. Mármint hogy ne jöjjön elő többet.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.08.18. 21:49:08
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Utoljára szerkesztette:
http://goo.gl/gd6Zi5
Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.08.11. 19:11:22
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: barmi, 2019.08.06. 19:50:04
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ezt próbáltad?:
Mondjuk ez régi videó lehet csak a fejléc színét változtatja.
Egyébként ezt én se szeretem hogy ennyire nem felhasználó barát a w10, nem lehet úgy testreszabni ahogy te szeretnéd, mindig beleszól és nem engedi.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.08.06. 19:31:40
Mióta új verzióra ápgrédeltem a rendszert azóta nem lehet fekete színt beállítani a tálcának. Nem tudjátok esetleg, hogy miért nem engedi ?
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak eddig ebbe nem is gondoltam bele.
Valamint volt olyan hogy letöltöttem havernak egy 40gb iso-t egy HDD-re.
Otthon betette a saját gépébe és hűlt helye volt a fájlnak, de a területnek is. A 40gb-nak...
Pedig mind2 rendszer ugyanaz csak más cdkulcs....
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szeretem letenni a tálcára az Excelt és különböző excel fájlokat ráaggatni. W7 alatt meg tudtam fogni ezeket a fájlokat és fel/le tudtam őket rendezni, de itt se bal, se jobb klikkel nem engedi. Valamit rosszul csinálok?
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.08.02. 21:02:52
Annyit érdemes állítani, amit a gépházban a frissítésnél megtalálsz a frissítésnél (aktív idők, stb.).
Pro verzióban hogyan kell beállítani a frissítést, hogy ne frissüljön, ha kijön valami új?
"Utána gondolok egyet és beállítok lapozófájlt, vagy rendszer visszaállításra területet" - az ilyesmiket pedig szerintem jobb egy rendszergazdára hagyni, felhasználóként nem biztos, hogy pontosan tudod mit is csinálsz a rendszerrel, aztán csak csodálkozol, amikor valami megnyekken (és persze a Windowst hibáztatod: "és mikor rossz a rendszer és a backup-ot visszaállítom"😉.
Emellett valóban megtörténhet, hogy te létrehozol valamit valahol, majd visszaállítod a rendszert egy olyan időpontra, amikor ez még nem létezett - ekkor természetesen az egy gazdátlan maradék lesz ott, mit vártál? A számítógép a parancsaidat és nem az álmaidat teljesíti, és ha valamit szétbarmolsz, az bizony szétbarmolódik.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.08.02. 08:37:28
Sokszor tünnek el területek a HDD-m-ről, amikor összeadom a rejtett fájlokkal együtt atartalmakat a szabad területtel akkor kiderül hogy sokszor hiány van, 20-40GB diferencia.
Valós az elméletem arról, hogy ez azért van mert Acronis-al csinálok egy backup-ot a C-ről.
Utána gondolok egyet és beállítok lapozófájlt, vagy rendszer visszaállításra területet és mikor rossz a rendszer és a backup-ot visszaállítom, akkor értelemszerűen a rendszer nem tud még a későbbi változtatásokról, ellenben a másodlagos patrición mégsem jön vissza a korábban lefoglalt terület?
<#nemtudom>#nemtudom>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT