6762
  • bon
    A #1427 hozzászólásban írt megoldást nem próbáltad?
  • bon
    Nem takarítottad le a windows.old mappát a frissítés után?
  • bon
    fájl és nyomtatómegosztás, hálózatfelderítés bevan kapcsolva?
  • bon
    Már megint Medion márka...
  • Örm
    Nem igazán működnek az élő csempéim. Létezik erre valami megoldás? Ezt leszámítva tökéletesen működik a rendszer.
  • paloca
    Végre....magam jöttem rá, miért áll" meg a csempe....mert a képernyő be állításoknál a betü méretet egyénileg állítottam, pedig írja is, hogy nem ajálja..na mindegy az a lényeg minden jó most már..
  • lovet
    Sziasztok!
    Telepítettem a windows 10-et. nNem tudtam az edge kivételével semmilyen programmal sem a hálózathoz csatlakozni (spotify, dropbox, utorrent, chrome). Próbáltam a tűzfallal játszani, de semmi. Visszatettem a win 7-est, azzal megint tökéletesen megy minden.Mi lehetett a probléma?
    Üdv: lovet
  • k0trapali #1425
    Miert all meg a kep 10-20masodpercre aztan darabosan utoleri a hangot a gyari media playerben? 1 film alatt tobbszor is elofordul.
  • Jani Hun
    Hali, próbáltam rákeresni neten de nemtaláltam semmi értelmes magyarázatot. Valamiért nem engedi használni a ctrl+F2 gomb kombinációt a rendszer (próbáltam több billentyüzetet, programozható egeret, virtuál billzetet, mindent.), Bár néha ha nagyon gyorsan nyomogatom akkor egyszer csak beveszi. Valakinek valami ötlet? (ha nem futtatok más programot akkor se jó, és csak ezzel van baj.
  • [HUN]FaTaL
    Fog.
  • Gundark 1 1
    Akkor csak egy gyors kérdés :) Most fenn van a win10, aktivált is, minden oké. Viszont a most alatta lévő 60as SSD kezd elfáradni, ezért kicserélem egy új 128asra. Tiszta telepítést szeretnék, már le is szedtem az MS-től.

Szerintetek az új SSDvel fog rendben aktiválódni? Elvileg kéne mert gondolom az alaplap számít fő hardware-nek. Az eredeti win7-em amire installáltam jogtiszta volt (illetve még mindig az :)
  • paloca
    Nekem meg az a bajom, továbra is, hogy a csempék nem élnek..az első inditáskor még igen, utánna ha ujra inditom már nem mozognak, hogyy miért van ez... már vagy 10x ujra telepítettem, pedig.
  • paloca
    a tiszta azért jobb, mert 20Gb több a hely a m. lemezen.....és akkor is aktivált marad!
    Utoljára szerkesztette: paloca, 2015.08.17. 11:29:42
  • [HUN]FaTaL
    Tiszta telepítés jobb, de ha így is tökéletesen működik, akkor maradhat. :)
  • Sanyicucu
    Sziasztok!Már kb 3 hete frissítettem a win 7-et win 10 re és tökéletesen működik.Az lenne kérdésem,hogy maradhat így is vagy kell egy tiszta telepítés a win 10-re?Melyik a stabilabb?
  • mooo
    Hali!Hol lehet azt beállítani,hogy a tálcán lévő ikonoknál működjön a jobb kattintás?
  • Evogordon
    Hali
    Van egy eredeti windows 7-em amit fel frissitenek win 10-re de 40%-nal a frissites mindig meg all, lefagy.. Valakinek utkozott mar hasonlo problemaba?
  • papi08
    Másnak is romlott a Photoshop teljesítménye Win10 alatt? :/
  • Pio
    Rosszul emlékszel, de nem igazán értem, miért vett ilyen irányt ez a beszélgetés.

A lényeg az - és jó lenne, ha ez maradna meg ahelyett, hogy én még bele-belefutok MDF-ekbe :) - hogy ha valaki ilyen hibajelenségbe fut bele, tudja, merre van a megoldás, mert ezek alapján mókolt valamit a microsoft a context menu kezeléssel, ami sajnos vezethet ilyen problémához.
  • [HUN]FaTaL
    A bin egy iso (amennyiben nem zenéről van szó), az MDF + Mds ok, más kérdés hogy ma mit tárolsz ebben a formátumban, mert sztem leginkább semmit.

Plusz a wincdemu ha jól emlékszem mds-t nem kezel.
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.08.16. 20:22:28
  • Pio
    Bin+cue-hez, mdf+mds-hez például. Nem az ISO ám az egyetlen disc archive file típus.
  • [HUN]FaTaL
    Igen tudom :) Viszont a win8 1-2 iso fájlon problémázott nekem, win10 alatt nincs gondja úgyhogy még fejlesztettek is rajta.
  • TBTPumpa
    Már a Windows 8 is tudta (2012-ben)! Bár amennyi Image fájlt én használni szoktam manapság...
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.16. 19:15:30
  • [HUN]FaTaL
    ISO-t gyárilag tud mountolni a rendszer, mihez kell emulator egyáltalán? :)
  • Pio
    Sikerült rájönnöm, úgyhogy megírom ide, hátha másnak is tanulságos.
    Szóval amióta a DAEMON tools telepítője is egy útvesztővé vált azóta inkább mást használok. Win10-el egy WinCDEmu nevű cuccot próbáltam ki, de sajnos a context menu bővítménye és az explore.exe nem szerették egymást és néha crashelte az előbbi az utóbbit.
    Szóval egyrészt ne használjátok a WinCDEmu-t, másrészt ha hasonló dolog adódna (ki tudja, lehet más régebbi, context menube nyúló programokkal is így lehet járni), akkor Event Viewerben windows logs --> application részt eléggé megküldi logokkal a probléma (a legtanulságosabb a Level - Error, Source - Application Error típusú eventeket megnézni, egy az egyben ott van benne a contextmenu dll, ami okozza az explorer crasht).
  • TBTPumpa
    Cortana csak Amerikai területi beállításokkal és amerikai-angol nyelvvel megy. Próbáltam UK és German beállításokat is, de úgy sem megy. Bár így sem tudom hanggal vezérelni, a Logitech headset kevés hozzá?
  • rage
    A VGA, hangkártya drivert lecserélte automatikusan újabbra?
    AMD kártyám van, catalystben beállított egyedi profillal. Kíváncsi vagyok, abból mi marad meg.
  • TBTPumpa
    Durván 22 GB-tal lett kevesebb a szabad terület.
  • rage
    Meg tudod mondani, hogy a frissítés után mennyivel csökkent a szabad hely a C meghajtón?
  • TBTPumpa
    Frissítés után lassabban indul és áll fel a rendszer, mint Windows 8 esetén. De legalább alapból aktiválva van a rendszer.
    Ez tiszta telepítés esetén változni fog ugye?

Tök szuper, hogy minden program, fájl és beállítás megmaradt a frissítés után. Pár óra használat után még nem találtam problémát a korábbi programjaimmal.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.16. 18:01:16
  • hunyadis
    A win 8.1-nél ilyen problémám nem volt. Ez a gép egy Aldi-ban vásárolt Medion számítógép. Az alaplapon egy MS 7800 Ver. 1.0 olvasható. Lehet az az alaplap neve?? Ez azért nehéz, mert ezt gondolom a cég (Medion) rakhatta össze, és nem egy alaplap gyártótól vette az alaplapot. A Medion honlapján próbáltam ilyenre rákeresni, de nem találtam.
  • f2d
    Sajnos a Win 10 wi-fi routeren keresztül nem látja a mobil eszközeimet, előtte Win 7 alatt minden rendben volt, automatikusan felismerte a telefont és tabot is. Hogy tudom ezeket manuálisan beállítani? Mindkét mobil eszköz Androidos.
  • RYO21
    Nálam Win 8.1 alatt is ezt csinálja. Szerintem inkább Chrome/Youtube probléma
  • Krisztiam #1399
    Szóval így néz ki:
  • Krisztiam #1398
    nekem olyan probléma jött elő, hogy amikor youtube-ról megnyitok egy videót és kirakom teljes képernyőre, akkor keresztbe van egy vékony fekete csík, de utána eltűnik, ha alul a csúszka is, de az az érdekes, hogy ha egy valami más oldalról nyitok meg youtube videót akkor nincs fekete csík, ötlet, hogy ez mitől lehet? :)
  • bon
    Tévedsz, spartanból lett az Edge (sima átnevezés áldozata lett). Nem tűnt fel, hogy te 10049-es buildet nézed a kit lévő változat meg 10240 (időrendben jönnek a számok)
  • bon
    5 másodpercig vagy tovább nyomva tartod a bekapcsoló gombot és megszakítja az áramot. Amúgy a te esetedben driver problémára tippelnék, mégpedig alaplapi driver.
  • TBTPumpa
    Dat Cortana
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.16. 08:38:49
  • paloca
    ....már mint ebbe opr-be van alapból
  • paloca
    dehogy nincs....ugy hivják: win10 preiev 10049 build vagy valami ilyesmi...csak még nem magyar...vagy 4x gyorsabb a crome-nél, látam a youtubén