6762
  • hunyadis
    Sajnos ez nem válasz, csak megerősítés. Nekem asztali gépem van, és ugyanilyen problémák vannak. Elmegy alvóra? vagy mire, és vagy nem is tudom visszahozni, sokszor még a főkapcsoló sem reagál, ilyenkor a konnektorból kihúzás és újra indítás segít. És én sem tudom, hogy ezt mi okozza, és hogy lehetne megszüntetni. Ha valaki tud tanácsot adni, jó volna.
  • bon
    HD Sentinel-el azért ránéznék a winyóra. A háttérkép, billentyűzet nyelv váltás nagyon furcsa.
  • TBTPumpa
    Üdvözöllek a publikus bétatesztben!
  • k0trapali #1389
    Vannak itt gondok.
    Magara hagytam a laptopot es alvo modba vagy a fene tudja miyen modba kapcsolt. Mintha kilett volna kapcsolva. Gondoltam csak nyomok egy billenytut es feleled, de semmi. Power gombbal bekapcsolt, fekete kep es utana valami storage hibara ujrainditotta magat. Hatterkepem megvaltoyott, ja es nagyon sokaig tartott neki a feleledes. Plusz angolra valtott a billenyuzet... azt se tudom hol kell visszaallitani...

Vissyakapcsolas utan a steam letoltesem is eltűnt! Mi a fene van ezzel a rendszerrel?
    Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2015.08.15. 19:58:38
  • SerahXIII
    Frissitettem Win10-re és nagy bajok vannak. Najó annyira nem. Nem tudok bejelentkezni... egyszer offline modban gmailos jelszoval beengedet, aztán másodszorra meg nem. Ha bekapcsolom a wifit akkor meg azt írja változtassak jelszót a accont.live.com-on.... mivan? Én már semmit nem értek -.-
  • MerlinW
    Nem kell sajnálni, egyszerűen letoljuk magasról, nem foglalkozunk az MS böngészőivel :) Ez hosszútávon az MS-nek és a felhasználóknak rossz. Nekem mint fejlesztőnek tök jó, szóval minden okés:)
  • Solt
    Üdv Urak!

Kb 15 percre magára hagytam a gépet, mire visszajöttem sötét képernyő fogadott, nem mentek a ventik, és a power gomb ledje nagyon gyorsan villogott. Nem segített semmi, csak az áramtalanítás, majd utána kék képernyő fogadott ezzel az üzenettel,

"INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE"

Valakinek valami ötlet? :(

Bios-ban látom az SSD-t.

Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.08.15. 17:12:20
  • Dodo55
    Only a sith deals in absolutes...
  • [HUN]FaTaL
    Defaulton van, ami hajnali 3 és most frissített kora délután.

És jó lenne ha soha nem indulna újra szó nélkül. Telepítsen leállításkor, minden este/éjjel ki van kapcsolva a gép.
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.08.15. 14:55:24
  • bon
    A frissítés utáni újraindítás ütemezhető, de ha jól emlékszem örökké ne lehet elhalasztani, pár nap múlva szó nélkül újraindul.

Edge még fejlesztés alatt áll, szerintem kb működő állapotra hozták a megjelenésre. Simán rá lehetne aggatni a beta kifejezést. Amúgy engem a felületben zavar egy dolog baromira. Ha új fület nyitok akkor a bezáró X-re pontosan rá kell kattintani amúgy nem csinál semmit. Jobb lenne a fő ablakot bezáró, gombos megoldás megvalósítani.
  • [HUN]FaTaL
    Amíg nem voltam gépnél simán fogta és kérdés nélkül újraindította a gépet. Ezzel kezdjenek valamit, mert ez így nagyon nem kóser.

IE témához: Nem értem az MS minek erőlteti még ezt a hulladékot, az edge még szarabb, mint az IE volt.
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.08.15. 14:18:10
  • bon
    Na közben érkezett egy KB3081438 frissítés csomag, fel is települt simán.
  • bon
    Nem tudom sajnálni a fejlesztőket (bocs) az én főnökeimet se érdekli, hogyan csinálom meg a dolgokat, csak működjön a rendszer.
  • MerlinW
    Ők használják azt amit mi fejlesztők készítünk és az esetek nagy részében FF és Chrome kompatibilitás a kitűzött cél, ami bugos, instabil IE megoldásokat eredményez:) Mert az MS képtelen az elfogadott szabványokat a helyén kezelni, neki mindig más úton kell haladnia...
  • bon
    Tehát a felhasználok 99%-át nem érintő probléma.
  • MerlinW
    Akkor úgy fogalmazok, hogy ugyanúgy szívás rá fejleszteni.
  • bon
    "ugyanazokkal a régi hibákkal"?
  • wantonly
    "Microsoft Edge" a neve. Igen lehet, és ránézésre egész jó, bár én még nem nagyon használtam.
  • MerlinW
    Nincs Spartan, Edge-nek hívják és az van rajta alapból, de az is csak egy internet explorer, ugyanazokkal a régi hibákkal.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.08.15. 12:59:02
  • paloca
    Lehet e már használni a win10 en spartan böngészőt valamiképpen?
  • bekasybalazs
    Futtattam, azt írja az Ethernet nem rendelkezik érvényes IP konfigurációval.
  • aikon16601
    Futtasd a hibaelhárítót.
  • wantonly
    Miért régebbi illesztőprogramot tettél fel? Keresd meg az alaplapodhoz a legújabbat, ha van, akkor Windows 10-est.
  • bekasybalazs
    Üdv. Az mitől lehet, hogy egyik napról a másikra elment a net a gépemen? Éjszaka kikapcsoltam, reggel be, frissített és ott a felkiáltójel azóta a hálózatnál, korlátozott címszóval. A másik 3 gépen van net, wifi is van. Próbáltam direktben a bejövő utp-t ami a routerbe megy alapból, de úgy sem megy. Illesztőprogramot töröltem, raktam fel régebbit, úgy sem megy. Töröltem az utolsó telepített biztonsági frissítést, de azóta sincs internet. Valami 5let eseteg?
  • TBTPumpa
    De te eredeti patchelt verzióval játszol, ő meg a warez verziót akarja nyomni. Nyilván nem működik az!
  • Pio
    Sziasztok!

Van egy olyan gondom a win10-el, hogy néha ha megnyitom a file explorert vagy nyomok egy jobbgombota recycle binen, akkor nem történik semmi és pár másodperc múlva újratölti az egész UI-t.
    A recycle bin ásodik kattra jó lesz, de a file explorer csak windows+r-ből (explorer) képes elindulni.
    Elég csúnya bug, másnál is jelentkezik/van rá megoldás?

Előre is köszi a segítséget!
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.08.15. 08:27:14
  • bon
    Én megpróbálnám a Media Creating tools-t használva telepíteni: link
  • bon
    Működik a játék.
  • Bodibogyi
    Üdvözletem!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Win 10-re szeretném frissíteni a gépem.Regisztráltam és a tálca alján ki is jött a kis ablak. Amikor elérhetővé vált a WIN10 rámentem,hogy telepítem. Nem engedte az alaplapba integrált /Nividia GeForce 6150SE nForce 430/ videokártya miatt. Vettem egy Sapphire Radeon HD 5450-et /főként a HDMI csatlakozó miatt/ ma beraktam a gépbe,de továbbra se látja. A tálcán lévő Win 10 beszerzése menüjében rámentem a gép vizsgálatára,de nem csinál semmit,csak bedobja a legutolsó futtatás időpontjának az eredményét,ami még az integrált videokártyát mutatja. Ez az időpont: 2015.08.05 10:22PM.Böngésztem a neten,áttúrtam a teljes Microsoft FAQ-okat,de sehol nem találok semmit.
    Ha valaki tud bármit az előre is köszönöm!
  • bon
    Kíváncsiságból letöltőm és kipróbálom a Mass Effect 1-et.
  • benőmenő
    Meglepő, hisz unreal 3 engine, ráadásul 8.1-alatt simán futott. Bár még magam nem próbáltam elindítani a notin, mióta felment a 10. Holnap le is csekkolom. Elég szomorú lennék, ha nem menne.
    Bónusz blama: xbone-on a visszafelé kompatibilitás killer appja eddig.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.08.14. 21:03:32
  • bon
    2008-ban készült játéknál annyira nem meglepő.
  • morcosqtya
    Újabb inkompatibilis program: Mass Effect 1
  • MerlinW
    Mert nincs registry bejegyzésük. CCleaner onnan dolgozik.
  • Örm
    Nem tudom, mert nem jelennek meg a Metro appok a ccleanerben.
  • kl24h
    A leírtak alapján, neked alaplapi hangkártyád van, tehát nincs külön benyomva a PCI-be hangkártya.
    Ha a Windows feltelepíti automatikusan a Realtek drivert, semmi probléma, tegyen nyugodtan fel, ha az a driver nem megfelelő, akkor te telepítsd fel a megfelelő drivert és miután feltelepedett, akkor a Realtek hangdrivert kikapcsolod (Disable), újraindítod a gépet, meglátod mi történik, és ha minden rendben, akkor a Realtek hangdrivert Uninstallod.
    Ezt a kikapcsolást meg Uninstall-t a Device managerből (youtube link, Az Eszközkezelő megnyitása (Windows 7)) teheted meg.
    Én már csináltam ilyent Windows 8 esetében és minden rendben volt, mert volt egy gond, hogy a Windows által feltelepített hangdriver után a gépnek nem volt elég erős a hangja és feltettem a megfelelő drivert a fentebb leírt eljárással.
    Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.08.14. 12:50:31
  • plu604
    CCleaner nem törli?
  • Örm
    A modern appok (pl. tunein, tubecast stb.) által felhalmozott szemetet, hogy lehet törölni?
  • Piko888
    akkor viszont nem lesz hang
  • Doog
    Van egy kis Windows 10 problémám.
    Amiket letöltöttem alkalmazásokat a Windows áruházból, simán elindulnak.
    Viszont ha most új alkalmazást szeretnék letölteni (pl. Viber) letölti majd kiírja hogy elnézést kérünk... Hibakód: 0x80070002
    Mi lehet a hiba?