6762
  • bon
    Megérkeztek az e havi frissítések jó telepítést!
  • Borg
    Tévedés, Home-ra is lehet nyelvet rakni.
    Én Ausztriában vettem dajcsot, és simán letöltöttem rá a magyar nyelvi csomagot.
  • Szabi #1630
    igen és nem, ami 8-on ment az 10-en is megy
  • grebber
    Van aki Win 10-re váltott és rettentő sokat játszik?
    Ha igen vannak gondjai a játékokkal ha igen mik és mely game-ekkel?
  • Krisztiam #1628
    windows 10 uninstall nekem :)
  • Ryder159
    Sziasztok! Pár napja nem tud normálisan kikapcsolni a gépem. Megnyomom a leállítás gombot, monitor lekapcsol, majd pár perc után vissza ezzel a képpel:

Utoljára szerkesztette: Ryder159, 2015.09.08. 06:33:13
  • bon
    Paragon Partíción manager programmal, az üres és a C közötti partíciókat eltologatod az üres helyére.
  • mcmoha
  • MerlinW
    Pro-ra is telepíthetsz akármilyen nyelvet.
  • hunyadis
    És hogy lehet egymás mellé helyezni a két partíciót? olyan lehetőség nincs hogy azt töröljem. Egyébként így következnek a partíciók egymás után: 1., 499 MB Helyreállítási partíció, 2., 100 MB EFI rendszer partíció, 3., 1 GB OEM partíció, 4., C: meghajtó 869,46 GB., 5., 350 MB Helyreállítási partíció, 6., 4,46 GB Recover D., 7., 19,54 GB Nem lefoglalt. A 7. szabad helyet a D meghajtóból választottam le, és ezt szeretném a C. partícióhoz csatlakoztatni. Egyrészt nem tudom, hogy az 5.ős partíciót hogy lehet törölni, másrészt azt sem értem, hogy erre szükség van-e, mivel az 1-es is helyreállítási partíció. Még nem próbáltam, hogy az 5.ös partíció értékét 0-ra csökkentem??, akkor az eltűnik, és így egymás mellé kerülne a C, és a D?
  • Örm
    Hálózati meghajtóként csatlakoztattam a OneDrive-om a kérdésem az lenne, hogy tudom azt beállítani, hogy indítást követően automatikusan csatlakoztassa?
  • bon
    így van, kivétel ha egy nyelvű változatott vásárolt az ember.
  • bon
    egymás mellett kellene, hogy legyen a c: és a szabad hely.
  • xxdani
    Szerintem nem. Van hozzá nyelvi csomag, de azt hiszem az eredeti nyelvből itt ott marad és nem lesz teljesen magyar mondjuk az angol verzió. Win7 nél tuti így volt és 10nél is mintha olvastam volna ilyet.
  • mcmoha
    Win 7-ben csak az Ultimate (talán a Pro-ban is) verzióban lehetett szabadon nyelvet választani. Win 10-nél lehet, hogy hasonló megoldás van.
  • grebber
    Most lehet hogy én vagyok debil ,de minek árulnak külön itthon angol, német ,magyar windows-t?
    Felteszem akármelyiket azt akármilyen nyelvet állítok be rajta nem?
  • aikon16601
    Ha jól látom a D és a C partíció nem egymás mellett van, így nem is fog menni.
  • hunyadis
    Partíció átméretezési probléma. Át akartam méretezni a partíciókat a Win10 alatt, de nem engedte. Szabadítottam fel helyet a D meghajtón, viszont, a C meghajtón nem engedi kiterjeszteni a méretet. Mi lehet az oka? szúrtam be képet az oldalról.
  • cement
    hát kerülöm is. google-ön is ritkán keresek, a firefox saját böngészőjére a duckduckgo-ra kezdek átszokni. még nem olyan hatékony mint a google de afelé halad. értem amit mondasz, hiszek is neked csak akkor nem értem hogy a chrome miért használ sokkal több sávszélt, memóriát, procit, tárhelyet mindent.
  • horgosiimre
    Szervusz hunyadis! Megnéztem, igen ahogyan írod, a Win 10 regisztrálva van az én gépemen is. Ezek szerint nem ez hiányzik. Most tanácsot fogok kérni más fórumokon is, Jó volna valahogyan törölni azt a kínai Tencent gyártású programot (1550 és1558 sz. hozzászólásom), lehet hogy az okozza a bibit.
  • hunyadis
    Szervusz horgosiimre! Az áruházba be tudok lépni, és megpróbáltam letölteni és ment. Az általad jelzett hiba nem tudom mi lehet, ilyen szinten én sem értek a számítógéphez. Nekem Norton 360 szoftverem van, - ez három gépre telepíthető- és ezt szoktam újítani évenként. Én meg vagyok vele elégedve, a hibákat ez szokta javítani. Újra regisztrálni szerintem nem kell, a gépünkön hivatalos szoftver van, azt a Microsoft tudja.
  • masque
    Ha jól értem, akkor a géped hasonló hibajelenséget produkál, mint amit jako2 az 1259, 1284, 1293, 1294, és 1323-as hozzászólásában jelzett. Az én problémám is azonos jako2-ével. Úgy tűnik, nincs más, mint várni a javító frissítést.
  • horgosiimre
    Szervusz hunyadis! Na, aki keres az talál. Problémát is! Te is az Aldiban vetted a gépet, be tudsz-e lépni az Áruházba? A Win hibaelhárító nálam nem tudja kijavítani a 0x80072efd hibát. "service registration is missing or corrupt" lehetségeshogy a Win 10 frissítés után újra kell regisztrálni a szoftvert? Hogyan? Gondolom az eredeti 8.0 kiadást rendesen regisztrálták a pc gyártójánál és amikor 8.1-re frissítettem, akkor sem volt probléma. kell-e valami külön procedúrát végégvinnem awin 10 esetén? Kérdezem a többi kollégát is.
  • plu604
    Összefoglalókat találsz a nagyobb IT/tech oldalakon, itt meg azért megy a problémázás, mert mindenki csak akkor ír ha valami baja van :D Tedd fel nyugodtan, rendesen működik.
  • repvez
    Érdekelne egy kis összefoglaló a win10ről,hogy mennyire használható huzamosabb ideig,mert mig nem adták ki mindenki szépet és jót mondott róla,de amióta kiadták,csak a problémákat olvasom róla és semmi pozitivumot, tényleg enynire rossz a helyzet?
  • rovinj1
    Sziasztok!
    Win 7-et frissítettem win 10 pro-ra.A laptopom a bekapcsolás után hibaüzenetet ír: nem lehet betölteni a windows\system32\winload.exe fálj-t.Azonnali kikapcsolás és bekapcsolás után minden gond nélkül betöltődik a windows 10.Ezek után csináltam egy formatálás utáni win 10 telepítést.Ennek ellenére csak dobja a hibaüzenetet.tanácstalan vagyok ,mi a probléma?.A segítséget előre is köszönöm.
  • Panzeradler #1606
    Nem feltétlen, csak Te fejlesztői oldalról nézed és/vagy többet látsz érzékelsz.
    Míg a legtöbb ember otthon használatra használja. Én már évek óta firefoxot használok, eddig semmilyen rossz tapasztalatom nincs vele.
    (Én már annyira hozzászoktam, hogy zavar ha valami nem ott van ahova húzom az egeret.)
  • MerlinW
    Megszoktam, hogy én itt csak hülyeséget mondhatok:)
  • bajgunar
    Maxthon! Te is a firefox-ot!
  • bon
    Én is a chrome kidobására szavazok, ha választanom kellene IE, Edge helyet böngészők közül akkor egyértelműen firefox. Kollegám is törölgeti a munkahelyi gépekről, mert zabálja az erőforrásokat nagyon (erőforráson a memórián kívül a tárhelyet is értem).
  • MerlinW
    Nem veszünk össze, dehogy. Csak a szakmámból adódóan, mind a 4 nagy böngészőre napi szinten fejlesztek és látom melyikkel mi a gond. A böngészők egyébként nem küldenek semmit sehova, illetve minden böngésző ugyanúgy elküldi az alapinformációkat (platform, böngésző, verzió, stb). Az adataidat a weboldalak "rögzítik". Ha használod a google, apple, microsoft, facebook, twitter, stb, bármilyen szolgáltatását, akkor tök mindegy milyen böngészőt használsz.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.03. 17:05:31
  • cement
    hát nekem nem ez a tapasztalatom, ezen nem veszünk össze mindenkinek szíve joga chrome-ot használni és az összes betűt elküldeni a google-nek amit a böngészőjébe beüt :)
  • MerlinW
    Firefox már lassan egy éve lassú, böhöm instabil szemét a Chrome-hoz képest.
  • cement
    firefox. a chromeot dobd ki
  • hunyadis
    Szia horgosiimre! Eddig küzdöttem a géppel, de a problémámat nem sikerült megoldani. rászántam magam a win10 újratöltésére, de úgy látom eddig, hogy ez a gép kiakadás továbbra sem szünt meg, viszont ez most egy csomó bosszúságot okozott. A nem géppel vásárolt programokat letörölte, és közte a levelezésem is elszállt, ami a legnagyobb fájdalmam. És azt nem tudom visszaállítani most már. Nem beszélve arról, hogy újra tölthetem le és telepíthetem a korábbi programjaimat. Megnyugtatásodra mondom, én se a fiatalabbak közé tartozom (67 vagyok) ezért is próbálok én is segítséget kérni a fórumon. Eddig segítséggel sok mindent sikerült megoldanom, de most úgy tűnik ezzel nem tudok elbánni, és eddig senki nem tudott olyan tanácsot adni, amit meg tudtam volna csinálni, és segített volna. Ez van. Abban reménykedem, hogy talán kijön majd egy olyan frissítés, ami ezt a hibát orvosolja. Mindenesetre köszönöm a válaszod. Üdvözlettel
  • bon
    Többszőr futottam már bele, hogy ha bevan kapcsolva a második kimenet, vagy képernyő van csatlakoztatva, akkor a második kijelző az elsődleges. De szerencsére átállítható.
  • Krisztiam #1596
    sziasztok
    chrome problémám van, nem akart frissíteni mondom akkor letörlöm és újrateszem de a letöltésnél megakad és nem akarja telepíteni, nálatok jó? ötlet mi lehet a gond?
  • xxdani
    De, egy monitor. De azt hiszem akkor is jelentkezik a hiba ha minden le van húzva. Miért?
  • bon
    Kurzor megjelenik, na akkor egy tipp, laptop vga kimeneténre nincs rákötve semmi?
  • xxdani
    Sziasztok
    Hátha van valakinek használható ötlete.
    Adott egy régebbi laptop rajta win10
    Először az tűnt fel, hogy a touchpad drivere lehet rossz mert ha hozzá értem akkor azonnal lefagyott majd kékhalál és utána nem is tudott felállni a rendszer. Az elején még pörögtek a pöttyök majd kikapcsolt a monitor utána a vinyó is mert nem pörgött tovább és a led se világított. Semmi se segített csak az újratelepítés.
    Se baj gondoltam letiltom a touchpadot hisz úgyis egeret használok de most valami miatt megint ezt csinálja. Azt hiszem hogy valamelyik frissítés lesz a ludas ami kifejezetten újraindítást szeretne. Miután rányomok hogy jó akkor indulj újra többet nem áll fel... Fekete kép esetleg még a kurzor előjön ha mozgatom az egeret majd kikapcsol a vinyó és csak a power gombal lehet kilőni . Lehet ezzel valamit tenni? Nem szeretnék visszatérni win7-re mert megszerettem már a 10et de ez a hetente egyszer bedobja a törölközőt és újra kell tenni már kezd macera lenni.
    Előre is köszönöm