6762
-
Blum #2273 Ami ingyen van?
Na mesélj :) -
#2272 Nem kell torrentezni, létezik még más jobb letöltési lehetőség is. -
#2271 Nem a windowsnak van baja a torrenttel. A torrent trackereknek van baja a Windows 10-el. -
Bal0924 #2270 Nálam igen. -
Borg #2269 Egyáltalán semmi baja nincs a torrentezéstől a win10-nek. -
Bal0924 #2268 Nem lehet átverni a win10-et?
Úgy futtatni egy programot mintha nem futna :D
Mi van akkor ha kikapcsolom/letiltom a p2psvc és a p2pimsvc szolgáltatásokat?
A 10-et tuti hogy az zavarja ha fut a torrent kliens.
Hálózatban töltöttem a gépemről, és akkor nem volt probléma. -
Mixe3y #2267 Ehhez annyit, hogy 3 ehhez kapcsolódó kulcs is van registryben, ezekkel érdemes játszani:
https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc978604.aspx
https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc978614.aspx
https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc978624.aspx -
Probatbicol #2266 Az tényleg vicces kicsit, hogy kb. a win 7 korszak második felétől néha alig lehet leállítani a gépet, mert "ez és ez a program megakadályozza a leállást", de a frissítés miatt egy pillanat alatt újraindít akkor is ha 15 program fut közben párhuzamosan... -
#2265 Nem az én gépemen dolgoztam, emiatt az üzenetközpontot sem néztem, nem érdekelnek mások mailjei. De azért gondolnám, hogy van annyi esze egy oprendszernek, hogy ha egy órája 100% a processzorhasználat, akkor legalább rákérdez, hogy jó-e most, vagy inkább később. A saját gépemen viszont ezt be fogom állítani, köszi. Mondjuk az ilyet még nem csinált egyszer sem. -
#2264 - run -> gpedit.msc
- Computer Configuration -> Administrative Templates All Settings -> Configure Automatic Updates
- Enabled bepipál, "5. Allow local admin to choose setting" kiválaszt (ha a Disabled-et választod, akkor keresni sem keresi automatikusan a frissítéseket)
Ezután a Windows update beállításokban megjelenik a "Check for updates but let me choose whether to download and install them." opció, azaz a régi módi.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.12.10. 09:16:14 -
Borg #2263 Talán kicsit oda kéne figyelned rá miket üzen neked a windows, ugye. Mert bizony ütemezheted a frissítéseket, amint installra készen állnak, feldobja neked az üzenetközpontban jobb alul, hogy a szokásos éjjeli időpontban, vagy máskor szeretnéd újraindítani. -
#2262 Tovább tart ez a kibaszott frissítés, mint egy új rendszer felrakása. -
#2261 Ki a kurvaisten találta ki, hogy a gép újraindulhat frissíteni csakúgy munka közben, amikor egy órája számol már és a végén tart? Ráadásul amilyen tempóban halad ez a szar el fog tartani vagy két óráig. -
Venapo #2260 Vezérlőpultban futtattam a hibaelhárítást, de a windows nem tudta automatikusan észlelni a hálózat proxybeállításait. -
#2259 Vezérlőpult\hibaelhárítást próbáltad már futtatni? -
Venapo #2258 Gépházban a proxy beállításoknál megnéztem, ott semmi nincs bekapcsolva. Szerintem IE11 nem megy, azért nincs ott semmi kapcsolat.
Az IE11 beállításainál azt írja ki, hogy van internet kapcsolat, belépés a böngészőbe feliratra klikkelek, akkor viszont nincs kapcsolat. -
Venapo #2257 Gépházban a proxy beállításoknál megnéztem, ott semmi nincs bekapcsolva. Szerintem IE11 nem megy, azért nincs ott semmi kapcsolat. -
#2256 IE11 megy? Nincs proxy bekapcsolva? -
Venapo #2255 Windows 7 op. rendszert frissítettem Windows 10-re. Sok újdonsággal kellett megismerkednem. Azonban van egy rendellenesség, aminek az okára még nem sikerült rájönnöm. Microsoft Edge megnyitásánál nincs hálózati elérhetőség. Ezen kívül mindenhol van hálózati kapcsolat pl.: skype, facebook, google crome böngészőből indítva minden webhely elérhető. Mindezt rendszergazda felhasználói fiók használatánál tapasztaltam. Meglepetésem még nagyobb volt, amikor „Más felhasználó Fiókból” megnyitva viszont a Microsoft Edge minden funkciójából indítva van hálózati kapcsolat, tehát minden webhely elérhető. Ezek szerint nem illesztő driver probléma van, sejtésem szerint valami beállítási hiba. Windows 7-ben leginkább az Internet Explorer böngészőt használtam, és az utóbbi időben a számítógép indítása után felugrott egy ablak „Runtime error” stb. felirattal. Különösebben nem foglalkoztam vele, mert szándékomban állt frissíteni Windows 10-re.
Segítségeteket kérem a működési probléma megszüntetésében.
-
#2254 Megjöttek a december havi frissítések jó telepítést! -
#2253 Mappa jogosultság rendben van? -
#2252 Köszi, kirpbóálom. -
#2251 Vezérlőpult / Felhaszn. fiókok / Felhaszn. fiók felügyelet beállításainak módosítása --> legalulra lehúzod a csúszkát. Ennyi. -
#2250 Tök mind 1. Iso-t szed le az update is. Csak auto frissíti op-ot kérdés nélkül. Míg magad szeded le az iso-t, akkor tudsz választani, h totál op reinstall vagy csak win frissítés. (frissítésnél a végeredmény ua lesz; megjelenik egy windows.old mappa ) -
aru #2249 Hardverapro.hu-n nézz körül ott többen is árulnak. Érdemes olyantól venni akitől postán vagy személyesen megkapod a matricákat, mert nyilvánvaló, hogy úgy jogtiszta. -
torok6 #2248 Én a windows 10 TH2-re gondoltam hogy nem jött meg nekem -
#2247 Ha én vagyok az egyetlen felhasználó a gépen, akkor hol kéne beállítanom, hogy ne kérjen minden szarra admin engedélyt? Amikor a letöltés mappából törléshez adminengedélyt kér, az már kicsit sok. -
f3lhasznaloinev #2246 http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209
Utoljára szerkesztette: f3lhasznaloinev, 2015.12.08. 12:57:05 -
torok6 #2245 Sziasztok egy olyan probléma lenne hogy az én windows 10-re nem jött az új frissítés még pedig minden eredeti hol tudnám azt letölteni? -
#2244 Itt nézz küröl! -
#2243 Egészségetekre! -
#2242 Köszönöm, sikerült! -
TomBond #2241 Azt hittem csak nálam nem települ. Köszi a megoldást! :-)
-
#2240 Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Energiagazdálkodási lehetőségek\jelszókérés ébredéskor ezt kikapcsolod.
futtatásba: netplwiz és itt meg kiveszed a pipát.
És többet nem kér semmi bejelentkezési jelszót.
Windows.old mappát meg ezen lehetőségek közül valamelyikkel törlöd:
Leggyorsabb, ha parancssorba (rendszergazdaként indított) bemásolod:
RD /S /Q %SystemDrive%\windows.old
-
#2239 Köszönöm, zen már túlvagyok, ez sem segített.
Viszont bejelentkeztem a microsoft fiókba így megszűnt ez a probléma. (Telepítésnél online fiókal léptem be, és csak később lett a helyi fiók....)
Ez viszont újabb kérdést vet fel: ennél a fióknál hogy tudnám megoldani, hogy indításnál ne kérjen jelszót? Oké jelszó helyett választható a pinkód, de olyan megoldást nem találtam hogy ne kérjen....
Még egy kérdésem lenne. Létrehozott nekem egy windows old mappát. Ez lehet a frissítés következménye? (tiszta telepítéssel raktam fel a win10-et) Illetve hogy ezt eltakaríthatom e?
-
#2238 Köszi!!! -
Piko888 #2237 köszi, de ilyent hol tudok venni és mennyiért? -
#2236 A legújabb frissítéssel (KB3122947) netán problémátok van ( Error 0x80070643 ) s nem települ, akkor parancssorból (cmd) futtassátok rendszergazdai jogokkal! a következő parancssort:
dism /online /add-package /packagepath:C:\Windows\SoftwareDistribution\Download\c4a1b8896ce9fbfea96c1ee6890d52a5\windows10.0-kb3122947-x64.cab
És már települni is fog, csak parancssorból.
-
#2235 Nem kell. -
#2234 Nem kell hozzá fiók, local fiókkal lépek be és mindig aktiválja.