6762
  • akii
    Sziasztok!

Windows 10-et átraktam angolra, és beállítottam a következőket:
    régió: USA
    megjelenítési nyelv: angol
    + beállítottam a billentyűzetkiosztásnak a magyarra, de újraindítás után mindig visszavált angolra.

Hogy tudom átállítani alapértelmezettre a magyar-t? Segítséget előre is köszi!
  • szabii98
    Haladok, a frissítés ami kellene azt írja ki telepítésnél, hogy nem érvényes a számítógépemhez. Pedig 64 bites, ráadásul az update is up-to-date. Valaki?:(
  • szabii98
    Jó reggelt!
    N-es verziójú Windows-om van, viszont a GTA V nagyon hiányolja a Windows Feature Pack-ot. Feltelepítettem a Microsoft oldalán levőt, viszont nem nagyon változott semmi, nem engedi feltelepíteni a játékot. Egyéb ötletek, hogyan tudnám ezt megoldani?
  • Bal0924
    Tuti az a helyzet. "kifogtam valami kivételes verziót"
  • papi08
    Nem tudom Ti mi a fenét csináltok ezzel a tízessel. Az utolsó előtti Insider verzió óta használom, megelégedéssel. Nem nyúl hozzá semmihez a beállításaim közül, nem tölt jobbra-balra frissítéseket, sőt (!) még a Start menü "reklámjai" is ki voltak kapcsolva alapból. Lehet kifogtam valami kivételes verziót, már nem tudom..
  • Bal0924
    Rohadt szemét WINDOWS!!!!!
    Vissza állította a beállításaimat és fel frissített olyan drivert is amitől megint szakad a videó!
    Nem tudom mikor állította át és így jó néhány felvételen lehet használhatatlan!!!!
    Minden frissítés után meg kell néznem hogy vissza állította-e a beállításaimat?!

Már megint 10ből, -1000at adok!
    Pedig 3-5napig minden jól ment!
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.12.20. 23:11:08
  • CroftManor
    A mirrilis Action az jó, csak néhol beszaggat a rögzített videó, valszeg leesik az fps rögzítés közben.
  • Solt
    Üdv Urak!

Miért keveri össze állandóan a W10 a JoyID-ket?
  • repvez
    nem tudom, hogy a win10 miatt vagy a laptopom miatt ,de a gép bekapcsolása nagyon lassú.

Ránymok a bekapcs gombra a ledek kigyuladnak,de a monitor csak ugy fél percre rá akkor is csak beadja a bios jelet majd megint kis sötétség aztán jön a win logó a pörgő karikával majd ezután megint fekete képernyő ugy fél percig bármit nyomok nem reagál, majd ezután jön az üdvözöljük képernyő majd megint sötétség egy kis ideig, majd csak ezután jelenik meg az asztal.

Ez az egész igy eltart több mint egy percig. és ezt eljátsza ha frissitésnél ujraindul vagy hibernációból felkeltem.
    Az a legrosszabb, hogy nem látni rajta semmit hogy valami menne vagy történik közbe valami.

Nem hinném, hogy a win10et nem birná el a gép a win8.1 teljesen normálisan ment rajta. Toshiba satellite L750D-16k.
    4gb ram van benne meg a 4 magos proci a dupla VGA-val.
  • Jim Morrison
    Akkor probald meg mirrilis vagy dxtoryt. Dxtory talan ingyenes, de mirillis hajszallal jobb ugy tudom. Es azok talan nem is rendszer fuggok (annyira)
  • CroftManor
    Gforce experience csak Nvidiás kártyákkal megy gondolom. Letöltöttem a raptr-t, kiírta a video capture-nél, hogy: not avaliable for your system at this time.
  • CroftManor
    Próbáltam Xbox app-al felvenni, de kiírta, hogy a VGA-m nem támogatja ezt a módot, legalább Radeon HD 7 vagy 8 szériás videókártya kell hozzá. Nekem 4-es van.
  • darkSectorxxx #2341
    xbox app meg a többi is tud rögzíteni asztalról vagy nem?
  • darkSectorxxx #2340
    probáltam, nálam megy.
  • Jim Morrison
    fraps az egyik legrosszabb rögzítő. Ha mindenképp rögzíteni akarsz, használd a gforce experiencet, vagy raptr-t, esetleg ha egyik sincs fent, akkor ajánlom figyelmedbe a mirillis action! és dxtoryt.
    Win10 en egyébként XBOX app is fel tud venni, az meg alapból fent van.
  • CroftManor
    Használ vki Frapsot win 10-en? Letöltöttem, de nem rögzít videót.
  • Blum
    Restart megvolt többször is, eredmény nélkül. Rendszer visszaállítás meg biztos, hogy nem lesz már...legyalultam az egész hulladékot a 'csába aztán marad a Linux.

Tényleg egy jól használható rendszer lenne ez a Windows 10 de egyébként egy rakás szar.
    Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.12.18. 19:52:41
  • bon
    Felhasználói fiók mindig létrejön ez alap, midig is volt fiók, nem kikapcsolhat. Különben hova jelentkeznél be. A korlátozott joggal meg nem kell mindig bajlódni, ha jobb gomb futtatást rendszergazdaként történik a telepítés, na meg nem a C:-re dolgozol. Automatikus bejelentkezés: link
  • bon
    Újraindítás megvolt már? Ha megvolt akkor rendszer visszaállítást javasolnék.
  • bon
    Eseménynapló nem ír hibaüzenetet?
  • repvez
    Azt valahol lehet állitani még a telepitésnél,hogy ne legyen felhasználoi fiok,vagy csak egy de az minden engedélyt megkap? Csak én használom a gépet és nem szeretem,hogy mindig rendszergazda jogokkal kell bajlodni meg a win indulásakor is ki kell válsztani,hogy kinek az asztala töltödjön be.
    Valami olyat szeretnék,mint a régi szép idökbe,hogyha bekapcsolom a gépet akkor mindenféle beavatkozás és fiokbetöltés nélkül bejönne az asztal alapértelmezett rendszergazdaként
  • Blum
    Na ez már megint micsoda...?

Nem tudok csatlakozni egyetlen wifihez se. Beírom a jelszót, elkezd csatlakozni és kiírja, hogy "Nem lehet csatlakozni ehhez a hálózathoz". Mindegyikre ezt írja. Hibaelhárítás nem talál hibát, google-ban találtam néhány javaslatot, hogy cmd-ben futtassak ilyen-olyan parancsokat de semmi. Összes update és driver fent van és tegnap még működött. Ötlet?
  • Venapo
    Javaslatod alapján többször próbáltam új felhasználói fiókot létrehozni, hogy átköltözzek, de sajnos minden felhasználói fiók létrehozása sikertelen, egyszerűen nem engedi. Azt írja ki, sikertelen próbálkozás!
  • Borg
    Igen, nekem pl a GTA5 (steam) okozza.
    Be van állítva meg minden, de miután azt futtatom, többé nem jön be a megadott időre a képernyővédő. Ujra be kell menni a beállításhoz, rányomok az applyra, és van újra.

Szerk: de ez már win7-en is volt rendszeresen...
    Utoljára szerkesztette: Borg, 2015.12.18. 10:02:27
  • darkSectorxxx #2329
    :)
  • CroftManor
    Április óta játszok ezzel a játékkal, szóval bírom :)
    Más: Tapasztalt valaki olyat, hogy nem kapcsol be a képernyőkímélő? Hiába van beállítva, hogy 4 perc után kapcsoljon be, nem kapcsol.
  • darkSectorxxx #2327
    Jók a farmos játékok, csak tudd kibírni a sok várakozást. :D

CoH-ban is nem a single-t vagy multit szerettem hanem megálltam egy nekem tetsző küldetésben és csak farmoltam építkeztem nagy bunkereket és ezt élveztem volt hogy befagyott a gépem a sok mozgástól. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.17. 11:03:04
  • CroftManor
    Ez igaz :) Egyébként win 10-en is van egy pár jó játék, Én most pl ezzel játszok: Kép
    Stratégia :)
  • darkSectorxxx #2325
    Hát x360-ra több játék van. :D
  • darkSectorxxx #2324
    Ja azt hittem egyformán vannak kiadások mint a többiből. :)
  • CroftManor
    Mindkettő volt, de a one-t anyagi okok miatt eladtam. :) (Tudom a 360at kellett volna) Így márcsak 360 van.
  • bon
    Automatikus driver telepítgetésétől a hideg ráz még mindig, így tiltom és kézzel telepítem.
  • bon
    Nincs Windows 10 Ultimate csak Pro. A rendszer meg ingyenes marad az ingyen frissítési időszak lejárta után is.
  • darkSectorxxx #2320
    +1

Milyen x-ed van 360 vagy one? :)
  • CroftManor
    Végül feltettem tiszta telepítéssel a win 10-et (a TH2-es frissítéssel együtt) és eddig nagyon tetszik! Gyors, szép meg minden, igazából mivel wp-s telefonom van, meg van egy Xboxom is, így nem volt nagy újdonság a start menü, de ettől még persze tök jól néz ki.
    Észrevettem, hogy pl a VGA és a monitor drivert automatikusan feltette magától. Eddig Chrome-ot használtam, de itt tök gyors az IE is.
    Úgyhogy el leszek vele. :)
    Utoljára szerkesztette: CroftManor, 2015.12.16. 22:12:14
  • darkSectorxxx #2318
    Bocs nekem gyorsabban telt az idő azt hittem már csak alig fél év van vissza. :)
  • MerlinW
    8 hónap:)
  • darkSectorxxx #2316
    Igazábós semmi nem szól az mellett hogy frissits régi rendszerről...sőőőt mert tudtommal ebből az ingyenes időszakból már csak pár hónap van vissza
  • darkSectorxxx #2315
  • CroftManor
    Hát az lesz sztem, mert már elegem van a frissítésből.