6762
  • Shep
    Ja, ezért használok Dragont :D
  • bon
    pl termék azonosítót.
  • bon
    Kémkedést hagyjuk már! Google, Apple, stb is gyűjt információt.
  • Shep
    Hát azon én sem, úgy még több ember után lehet kémkedni :D
  • Bal0924
    Ha nem generál kódot. akkor mi az amit az everest-tel látok kód?

Szerintem nagyon sokan még képtelenek megválni a 7/8-től. (bár nekem is több eszem lett volna) És emiatt bizonytalan időig tolódni fog, vagy míg futnak 7/8-ak. (az jó lenne, akkor még várhatnék az alaplap cserével :) )
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2016.02.12. 20:05:50
  • bon
    Eddig ezt tárgyaltuk, nem tudod felrakni a 10-et. 10-hez meg amúgy se generálódik kód. Hardver ID alapján aktiválódik online.
  • Bal0924
    Mi van akkor ha a 7et felfrissítettem 10-re a mostani alaplapomhoz.
    Lecserélem, de már lejárt a update ingyenesség, Fel tudom tenni a 10-et a 7es kódjával az új alaplaphoz?
    Vagy ha a 10hez generált kódot írom be? :)
  • bon
    Szerintem semmi meglepő nincs benne, Eddig is így volt bizonyos licensz fajtáknál, hogy hardverhez kötődött. Amúgy én azon se lepődnék meg ha egész "véletlenül" meghosszabítanák az ingyen frissítési lehetőséget.
  • Shep
    Aha, akkor jól ki van ez találva :)
  • bon
    igen
  • Shep
    És ha már utána, akkor meg kell venni?
  • bon
    Nem. Ha az alaplap csere még az ingyenes frissítési időszakban történik abban az esetben felrakod a Windows 7-et, 8-at majd újra frissíted Windows 10 és úgy már érvényes lesz a licensz.
  • bon
    Simán újra telepíted kód nélkül, majd magától aktiválódik.
  • maki85
    ha alaplapot cserélek, akkor él-e tovább a win 10??

köszi a választ!!
  • Shep
    Na most ha felfrissítem a jelenlegi 7-et 10-re, akkor a késsőbbiekben, ha teszem azt újra akarom rakni a rendszert akkor hogy tudom felrakni a 10-et? Hogyan aktiválom stb?
  • lck
    Még szerencse hogy a windows szárnyra kapása óta csak most jelentkezett először ez a bug.
  • Pio
    Ha jól értettem akkor egy bug, bizonyos karakterszámnál hosszabb regedit bejegyzést generáló alaértelmezéseket dobja el.
  • lck
    És akkor még az "Alapértelmezett programok beállítása" listából is kiszedi, ne hogy pár kattintással visszatársíthasd. :)
  • lck
    Ilyet tol be:

Jó lehet Splash elég egzotikus lejátszó, de update előtt sem nekem, sem a winnek nem volt baja vele.
  • ACE
    Hogyne gyorsítana? Az elérési idő a lényeg, ami az SSD előnye az oprendszer futtatásnál, az átviteli sebesség lassabb lenne mint az SSD névlegese, de ettől még gyors lenne a gyors elérési idő miatt.
  • bon
    Nálam se okozott még gondot egyik gépen se, pedig nem a beépített cuccait használom.
  • lck
    Valószínűleg van értelmes magyarázata is, nem csak az hogy a saját beépített programjait erőlteti. - Mert akkor ez egyre röhejesebb.
    Nálam a Splash 2 lejátszót és a PDFxchange nézegetőt nem komálja
  • Borg
    Potplayer van itt is, nincs semmi gond miatta.
  • Pio
    A kép csak illusztráció, többféle programmal is összeakad, köztük a potplayerrel, vagy az imént említett irfanview-el is, de olvastam már winzipet és acdsee-t is. Valamilyen PDF nézegetővel is előjön, erről találtam képet hirtelen a neten, sajátot lusta voltam csinálni. :)
  • [HUN]FaTaL
    Én, de nem pdfre hanem a gif fájlokra (IrfanView volt beállítva).
  • Krisztiam #2648
    hát igen nagyon lassú már, akkor marad a win7 starter update off :) köszi szépen
    Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.02.11. 19:41:36
  • bon
    Úgy látom sata1-es portja van, így sokat nem gyorsítana. Az elvből lassú már manapság.
  • Krisztiam #2646
    de valamennyivel csak gyorsabb lesz nem?

#2644 köszi szépen
  • bon
    Kép tanulsága szerint csak pdf fájlokat érint, így a PotPlayer-hez nem lehet köze.
  • bon
    Gépház\Hálózat és internet\Ethernet\adapterbeállítások módosítása jobb gomb a hálózati kapcsolaton és átnevezés menüpont.
  • bon
    Sata csatisnak tűnik a gép, így lehet. Más kérdés, hogy nem tudja kihasználni a sebességét.
  • Pio
    Más is járt úgy, hogy ezt a hibaüzenetet kapta az új update után?
    Bizonyos programokkal van a baja úgy látom, én PotPlayer 64 bites verziót használok és minden file asszociációt elvett tőle és nem is lehet visszaállítani, csak az segített, hogy leszedtem az új update-et.... :\

• Krisztiam #2641
    windows 10-ben hogy tudom a hálózat nevét megváltoztatni? nem találom
  • kisass
    Üdv Mindenkinek! Olyan kérdésem volna, hogy a Win 10 tablet módban (akár notebookon, akár tableten) be lehet e állítani olyan felületet, hogy az összes appot listázza, mint ahogy a Win 8-ban volt? Tehát mint amikor lehúztad a "lefelé" gombban a képernyőt és ott volt az összes program egy képernyőn. Előre is köszi a válaszokat!
  • Blum
    A képességeivel nincs gond de nekem nem jött be. Nagyon tenyérbemászó cucc, állandóan értesít valami marhaságról, lépjek be, frissítsek, bla-bla-bla. BitDefender Free nekem sokkal jobban tetszik és mintha nem is fogná meg annyira a gépet.
  • Krisztiam #2638
    avast az jó vírusirtó windows 10 alá?
  • darkSectorxxx #2637
    Elképzelhető igen. :)
  • Krisztiam #2636
    faterom gépe egy HP nx7300-as, ebbe is lehet rakni ssd-t?
  • Szabi #2635
    nem túl fényes, de netezésre bőven jó az a gép, az én régi laptopom is kb. hasonló, a win10 és ssd kombó új életre keltette :D
  • Krisztiam #2634
    az lehet megoldaná amúgy :D