6762
-
#2673 Ja, ezért használok Dragont :D -
#2672 pl termék azonosítót. -
#2671 Kémkedést hagyjuk már! Google, Apple, stb is gyűjt információt. -
#2670 Hát azon én sem, úgy még több ember után lehet kémkedni :D -
Bal0924 #2669 Ha nem generál kódot. akkor mi az amit az everest-tel látok kód?
Szerintem nagyon sokan még képtelenek megválni a 7/8-től. (bár nekem is több eszem lett volna) És emiatt bizonytalan időig tolódni fog, vagy míg futnak 7/8-ak. (az jó lenne, akkor még várhatnék az alaplap cserével :) )
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2016.02.12. 20:05:50 -
#2668 Eddig ezt tárgyaltuk, nem tudod felrakni a 10-et. 10-hez meg amúgy se generálódik kód. Hardver ID alapján aktiválódik online. -
Bal0924 #2667 Mi van akkor ha a 7et felfrissítettem 10-re a mostani alaplapomhoz.
Lecserélem, de már lejárt a update ingyenesség, Fel tudom tenni a 10-et a 7es kódjával az új alaplaphoz?
Vagy ha a 10hez generált kódot írom be? :) -
#2666 Szerintem semmi meglepő nincs benne, Eddig is így volt bizonyos licensz fajtáknál, hogy hardverhez kötődött. Amúgy én azon se lepődnék meg ha egész "véletlenül" meghosszabítanák az ingyen frissítési lehetőséget. -
#2665 Aha, akkor jól ki van ez találva :) -
#2664 igen -
#2663 És ha már utána, akkor meg kell venni? -
#2662 Nem. Ha az alaplap csere még az ingyenes frissítési időszakban történik abban az esetben felrakod a Windows 7-et, 8-at majd újra frissíted Windows 10 és úgy már érvényes lesz a licensz. -
#2661 Simán újra telepíted kód nélkül, majd magától aktiválódik. -
maki85 #2660 ha alaplapot cserélek, akkor él-e tovább a win 10??
köszi a választ!! -
#2659 Na most ha felfrissítem a jelenlegi 7-et 10-re, akkor a késsőbbiekben, ha teszem azt újra akarom rakni a rendszert akkor hogy tudom felrakni a 10-et? Hogyan aktiválom stb? -
#2658 Még szerencse hogy a windows szárnyra kapása óta csak most jelentkezett először ez a bug. -
Pio #2657 Ha jól értettem akkor egy bug, bizonyos karakterszámnál hosszabb regedit bejegyzést generáló alaértelmezéseket dobja el. -
#2656 És akkor még az "Alapértelmezett programok beállítása" listából is kiszedi, ne hogy pár kattintással visszatársíthasd. :) -
#2655 Ilyet tol be:
Jó lehet Splash elég egzotikus lejátszó, de update előtt sem nekem, sem a winnek nem volt baja vele.
-
ACE #2654 Hogyne gyorsítana? Az elérési idő a lényeg, ami az SSD előnye az oprendszer futtatásnál, az átviteli sebesség lassabb lenne mint az SSD névlegese, de ettől még gyors lenne a gyors elérési idő miatt. -
#2653 Nálam se okozott még gondot egyik gépen se, pedig nem a beépített cuccait használom. -
#2652 Valószínűleg van értelmes magyarázata is, nem csak az hogy a saját beépített programjait erőlteti. - Mert akkor ez egyre röhejesebb.
Nálam a Splash 2 lejátszót és a PDFxchange nézegetőt nem komálja -
Borg #2651 Potplayer van itt is, nincs semmi gond miatta. -
Pio #2650 A kép csak illusztráció, többféle programmal is összeakad, köztük a potplayerrel, vagy az imént említett irfanview-el is, de olvastam már winzipet és acdsee-t is. Valamilyen PDF nézegetővel is előjön, erről találtam képet hirtelen a neten, sajátot lusta voltam csinálni. :) -
#2649 Én, de nem pdfre hanem a gif fájlokra (IrfanView volt beállítva). -
#2648 hát igen nagyon lassú már, akkor marad a win7 starter update off :) köszi szépen
Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.02.11. 19:41:36 -
#2647 Úgy látom sata1-es portja van, így sokat nem gyorsítana. Az elvből lassú már manapság. -
#2646 de valamennyivel csak gyorsabb lesz nem?
#2644 köszi szépen -
#2645 Kép tanulsága szerint csak pdf fájlokat érint, így a PotPlayer-hez nem lehet köze. -
#2644 Gépház\Hálózat és internet\Ethernet\adapterbeállítások módosítása jobb gomb a hálózati kapcsolaton és átnevezés menüpont. -
#2643 Sata csatisnak tűnik a gép, így lehet. Más kérdés, hogy nem tudja kihasználni a sebességét. -
Pio #2642 Más is járt úgy, hogy ezt a hibaüzenetet kapta az új update után?
Bizonyos programokkal van a baja úgy látom, én PotPlayer 64 bites verziót használok és minden file asszociációt elvett tőle és nem is lehet visszaállítani, csak az segített, hogy leszedtem az új update-et.... :\
-
#2641 windows 10-ben hogy tudom a hálózat nevét megváltoztatni? nem találom -
kisass #2640 Üdv Mindenkinek! Olyan kérdésem volna, hogy a Win 10 tablet módban (akár notebookon, akár tableten) be lehet e állítani olyan felületet, hogy az összes appot listázza, mint ahogy a Win 8-ban volt? Tehát mint amikor lehúztad a "lefelé" gombban a képernyőt és ott volt az összes program egy képernyőn. Előre is köszi a válaszokat! -
Blum #2639 A képességeivel nincs gond de nekem nem jött be. Nagyon tenyérbemászó cucc, állandóan értesít valami marhaságról, lépjek be, frissítsek, bla-bla-bla. BitDefender Free nekem sokkal jobban tetszik és mintha nem is fogná meg annyira a gépet. -
#2638 avast az jó vírusirtó windows 10 alá? -
#2637 Elképzelhető igen. :) -
#2636 faterom gépe egy HP nx7300-as, ebbe is lehet rakni ssd-t? -
#2635 nem túl fényes, de netezésre bőven jó az a gép, az én régi laptopom is kb. hasonló, a win10 és ssd kombó új életre keltette :D -
#2634 az lehet megoldaná amúgy :D