Windows 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, win10 -ben lehet a csempéket start menün belül testre szabni?
Olyasmire gondolok mint az Obleytile volt a win8 -ban. Egyszerű, áttekinthető használat.....

Köszönöm

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Ehhez nem értek, de ha veszek még 1 650ti-t a mostani mellé és berakom, felismeri a gép mind a 2töt és a GPU memóriák összeadódnak vagy kell hozzá valami?

MerlinW
Szvsz butaság 200k körüli VGA-t venni. Nem "tart" kétszer tovább, mint egy 100k-s, ellenben 100k-ért 2+x erősebbet vehetsz, mikor a 980Ti már nem elég. Márpedig egy mostani 100k-s VGA mindenre elég még sokáig.

[merlinw.org]

grebber
980Ti ára ha így halad nemsokára bekúszik 200k alá!

Next PC upgrade: 2022

No igen, a csúcs GPU-k árazása mostanában egy csöppet elszabadult! 😊 A Titan X 1000 euró körül nyitott! 😄

www.smart-bus.hu

MerlinW
Oh, akkor félre lettem informálva. Mondjuk ennyiért akkor sem venném, ha kést szorítanának a torkomhoz😊

*na jó akkor talán*

[merlinw.org]

Folyamatosan elérhető, ráadásul már az ára is "értelmesebb" szinten van. LINK

Egyébként sem limitált! 😉

www.smart-bus.hu

grebber
Az nem is érdekel a hűtése miatt.Léghűtéses Fury játszik csak. De amit tudnak szerezni az lesz.Addig bámulom a dobozokat 😄

MerlinW
Fury X-ről nagyjából már lemondhatsz, mert limitált volt és nem igen lehet már kapni sehol, így egy gonddal kevesebb😊

[merlinw.org]

grebber
Tápom én win10-em van csak. A többi után VGA hírbe se.

bardocz
Nincs még meg az aláírásban lévő?
grebber
Én még csak a dobozát nézegetem,még nincs mire felraknom 😄

bardocz
Nekem is ez az első eredeti windowsom. A csempés startmenü kifejezetten tetszik, windowsphone után nagyon otthonos, jobb mint ami a win7-ben van.
grebber
Most picit boldog vagyok. Most vettem át életem első eredeti windows-át.
Windows 10 Home USB verzió.

Driver lesz.
Másik monitor és másik kábel...

Nvidia driver 350,12.
Kevesebb az akadozás, de most már a játékokban is csinálja.. (inkább a játékban is csinálja, de legalább kevesebbet akad a tv programom)

cement
valami driver probléma lehet,
vagy nem lehet h a csatlakozoval van problema?

respect to the man in the ice cream van

Várj a következő frissítésig és reménykedj hogy kijavítják

Az számít, hogy 1-1ezred másodpercre és nagyon ritkán elmegy a kép a 2.monitorról? (az elsődlegesnél 1xsem csinálta)

?
Mi változik ha win7ről upgradelek win10re és jó a kép/hang
de mikor tiszta telepítéssel, win10. Akkor kép/hang ugrik/szakad.
?

MerlinW
GPU: nincs kép, oprendszer fagyás
Memória, shader egységek: anomáliák a képernyőn, driver összeomlás, oprendszer fagyás
Ventilátor (túlmelegedés): oprendszer fagyás

[merlinw.org]

Miből lehet tudni/észrevenni hogy egy videokártya haldoklik?

cement
szintén

MarkBlade
Sziasztok! Hátha tudja valaki a megoldást. Az asztalon nem tudom átpakolászni az ikonokat.. minden újraindításnál vissza áll az eredetibe mintha az automata rendezés be lenne kapcsolva. Persze az nincsen. Valaki?
Nekem az összes verziója elindul. most a legújabbat használom. 3.4.4

Sziasztok melyik uTorrent verziót érdemes/lehet telepíteni? Melyik hajlandó elindulni másnap is?

Köszönöm a válaszokat

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

bon
Nem hiszem, hogy ssd és hdd lenne a probléma oka. A leállítás után a képernyő lecsukása előtt minden led kialszik a gépeben? Azt nézted már, hogy a gép melegszik e kikapcsolás után?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

k0trapali
Kikapcsolom és utána csukom le. 😊 Rámegyek a leállításra a főkapcsolónál. Leállítás... leáll, nem hallom, hogy menne. Aztán reggel nem kapcsol be mert 0%-on az akksi. Nem akarom, hogy mindig be legyen dugva áram alá, főleg nem este ezért húzom ki estére miután feltöltött. Az lehet a baj forrása, hogy SSD + HDD is van a laptopban?
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2015.09.23. 21:17:24
Igen.
Minden fajtát kipróbáltam amit csak ismerek.

bon
Simán lehet driver gond is.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Már a 8-is így csinálja és nem ez zabálja le az akksit. Pláne, hogy a hibernáció az a merevlemezre menti a memóriába lévő cuccokat majd a gép kikapcsol.

bon
Megnézted, hogy a Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Energiagazdálkodási lehetőségeknél mit csinál a rendszer a fedél lecsukás esetén?

bon
Próbáltad kézzel letölteni és telepíteni a driver-t?

SötétBarom
Megoldódott. A settingsben ki kellet kapcsolni a "give me tips on windows 10" funkciót 😄DDD
Memóriahasználat szépen visszaállt 30%-ra.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Helóka.

Van valakinek valami ötlete, hogy a memória kihasználtság miért áll mindig 95-100% között? A listázott folyamatokat összeadva kizárt, hogy összejönne 8 giga..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

bardocz
Én éjszaka az áramról is lekapcsolom a gépet, és mégis amikor bekapcsolom, returning from hiebrnationt ír.
cement
valamit mintha olvastam vagy hallottam volna arról, hogy ez az új windows, hogy a bootolást megrövidítse, igazából nem állítja le teljesen a gépet, csak hibernálja. hogy ezt hol lehet módosítani, azt most nem tudom megmondani mert munkában vagyok és itt win7 van
ui: meggoogliztam és ezt talátam: http://www.tenforums.com/tutorials/4189-fast-startup-turn-off-windows-10-a.html
van ez a gyorsindítás funkció, amit ki kéne kapcsolni, próbáld meg
Utoljára szerkesztette: cement, 2015.09.23. 11:33:59

k0trapali
Help!

3 éjszaka is megcsinálta a gépem, hogy kikapcsoltam és reggel nem kapcsolt be, mert 0%-on volt az akksi!! Pedig este 100%-al tettem le az asztalra! Ez mi a fenétől lehet? Nem kapcsol ki mikor rámegyek a leállításra? (nem hallom, hogy menne) 1 hónapos a gépem, alig használtam még akkumulátorral! Ha akksiról üzemel nagyon sokáig bírja, nem hiszem, hogy annak van baja! Inkább valami Windows beállításra gyanakszom.
Miért nem vált automatikusan az üzemmódok között a gép, ha pl kihúzom a töltőt? Ugyan úgy energia takarékosban marad. Különös...
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2015.09.23. 09:28:27
Akkor csak nálam szórakozik, már megint.

Ha újra visszaraknám a win7-et, amit win10re fel upgradelt. Ugyan olyan jogtiszta és ugyan úgy frissítgetné? Csak azzal a különbséggel hogy nem fogom újra win10re vinni.

bon
Simán telepítettem a 355.98-at geforce experience-ből.

bardocz
Nekem ma simán felrakta, geeforce experienceből, express telepítéssel.
A Win10 hülye vagy az Nvidia telepítője? Esetleg közösen csinálják?
"Az Nvidia telepítő nem tudja folytatnyi"
"Renszer-újraindítás szükséges. Indítsa újra a rendszert, majd próbálja meg újra."

355,30 volt rajta.
Most hogy kijött a 355.98 megpróbáltam feltenni, ez a válasz jött. (A saját programja töltötte le a drivert és próbálta feltenni)

Az eszközkezelőből megpróbáltam frissíteni és ott feltette.
Megpróbáltam ismét a telepítőjét elindítani. Hogy tisztán tegye fel a verziót. Ugyan azt a választ kaptam.

Valami reakció? 😊

bardocz
Yaay, sikerült, megtaláltam. Personalizationnál lehet választani slideshowt is.
bardocz
Itt nem lehet beállítani a háteret úgy, hogy 10 percenként változzon? Win 7, 8.1-nél volt ilyen, de 10-en nem találom.
Sziasztok! Szeretném kikérni a véleményeteket: egy kisebb konvertibilis, érintőképernyős notebook esetében, amit legalább fele-fele arányban az érintőképernyővel fogok használni, érdemes-e win 8.1-ről win10-re upgradelni? Mennyivel jobb egyik vagy másik OP rendszer érintőképernyős funkcionalitása? Milyen állapotban van a Win10? Ezek a kérdések főleg azok felé irányulnak, akik mind a kettőt használták(ják) (érintőképernyővel). Én mind a kettőhöz teljesen új vagyok, szóval nem okozna különösebb gondot a váltás.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Valamelyik új frissítés a ludas benne nekem is ez van, meg még jó páran panaszkodnak, minden gép újraindításnál visszaáll normál nézetre és balra pakol mindent, hülye automatikus frissítés, most mért kellett már ez is. Akkor legalább javítanák már.

Melyik nVidia videókártyád van? Az nvidia.com driver letöltésnél figyelj oda, hogy melyik videókártyád és melyik operációs rendszered van.
Én is véletlenül jöttem rá erre, vagy 2nap után. 😄
Még az elején.

Hogyan tudom telepíteni az Nvidia 353,62 win7es változatát. Win10re?
Ezt kapom válaszul, csak magyarul 😊 link
Asszem az össze driver verziót kipróbáltam, és még mindig produkálja (kép,hang hiba). Még csak ezzel nem próbáltam, mert nem tudtam feltenni.

annyit hozzá tennék, hogy jött egy update cséj góhoz ami tönkrevágta a steamem (behalt a gép, újra kellett indítani) ezután a reboot után minden parancsikon fogta magát és bekempelt a képernyő baloldalára, az istenért sem mennek el 😄
cement
bazmeg....................................és tényleg. mindent csináltam már csak ezt nem 😄DDDDDDD most nagyon röhögök. köszi!

[HUN]FaTaL
Megfogod a start menü bal oldalát és összenyomod mint egy ablakot.

http://goo.gl/gd6Zi5