6764
  • darkSectorxxx #2555
    Vagyis C-re mindenképpen leszed valamit?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.30. 23:41:52
  • bon
    Gépház\Rendszer\Alkalmazások de csak a letöltés után.
  • darkSectorxxx #2553
    Sziasztok, van egy problémám, egy játékot szedek le win10-ről, a store-ból.
    De a c-re teszi, hogy tudnám ez átirányítani a d-re?????
  • darkSectorxxx #2552
    Nekemis ma egyszer szólt hogy új frissitéseket tett dfel, de semmi restart meg ilyenek.
  • bardocz
    Érdekes hogy most viszonylag rövid időn belül kettőt is felrakott, hónapok óta nem volt semmi.
  • darkSectorxxx #2550
    hát nem tudom mi lehetett...:S
  • bon
    Lehet, hogy a 1511-es frissítés volt az.
  • bardocz
    Nem, már win10 van a gépen, írta, hogy valami lehetetlen időben majd újraindítja a frissítéshez, de én nyomtam neki, hogy mehet rögtön. Ez ment annyi ideig.
  • hekus2014
    Nem tudóm pontosan de ha jól meg figyeltem akor áll le a gép amikor a karika forog körbe és utána jönne be a jelszó kérő ablak .
  • bon
    Ha a bios-nál kapcsol ki a gép akkor még nem nincs köze a Windows-nak hozzá.
  • darkSectorxxx #2545
    Hát basszus nem tudom nálam csak pár eset volt, aztán azota megy rendesen, nem tudom mi a fene lehet az oka.
    De volt hogy annyira széjjement a rendszerem. Hogy nem bootolt be, csak ott voltam a jelszónál és forgott a karika, mondom wattafuck....rájöttem hogy LÁTSZÓLAG jó sta kábel szar volt egy eszközömnél, lecseréltem, ujraindítottam, egyet javított saját magán a win10 és azóta mint maci a hevesben. :D
  • hekus2014
    Igen, de csak Windows 10 - nél találkoztam vele
  • darkSectorxxx #2543
    Akkor értem már, nekem volt hogy a jelszó beírásakor indult újra, hálisten kb 100 bekapcsból ha 3x volt ez, úgyhogy nem is nagyon törtem magam, ezekszerint nálad sürübben jelentkezik a problem...:(

gondolom a tápod elég feszkót biztosít a cuccaidnak ugye?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.30. 13:55:03
  • hekus2014
    De nekem se mindig, de elég idegesítő.
  • hekus2014
    Szia igen
  • darkSectorxxx #2540
    Mikor még a bios környékén vagy? mert nekem is csinálta néha, de nem rendszeresen...
    Én azt hittem nálam az alaplap állt vissza default-ra ilyenkor.
  • hekus2014
    Sziasztok, nekem eredeti Windows 10 64 bit –es rendszerem van és van olyan problémám, hogy első gép bekapcsoláskor nem indul el a gépem, ha nem le ál és csak második indításnál indul, csak el mi lehet a probléma?
  • bon
    Attól függ milyen frissítés.
  • darkSectorxxx #2537
    Hát nem te lennél az első.
    De hogy érted a frissítést? a háttérben sima kis frissitések, vagy előző platformról win10-re?

Mert a háttérben nekem futnak ezek az auto frissítések azt a fránya tudja mikor futnak és mennyi ideig.
  • bardocz
    Normális hogy egy frissítés 3/4 óra? Mondjuk még mindig jobb mint amikor laptopon munka közben éjszaka két órán keresztül frissítette magát, de azért na.
  • Pio
    Speccy szintén működik.
  • Borg
    Nálam simán működik továbbra is aida-val.
  • Jim Morrison
    14251 es build allitolag meggatolja hogy barmilyen alkalmazas hozzaferjen a hdd/ssd smart datai hoz :o
  • Micsu
    végül is mondhattad volna hogy tegyek fel más oprendszert ha valami ms bérenc lettél volna de látod lehet így is
  • Pio
    Aki esetleg nem futtatna erre reg fájlokat annak egyszerűen jobbklikk a képre --> Open with --> Choose another app --> windows photo viewer kiválaszt, alul Always blabla kipipál. Ezt persze minden képformátumra meg kell csinálni egyszer.
  • Krisztiam #2530
    szívesen, nekem is ez volt a problémám nyilakkal nem tudtam tovább menni :D
    aztán találtam ezt..
  • Micsu
    köszi bár ez kisebb probléma volt, megoldottam én is egy másik fotónézegetővel :)

• Krisztiam #2528
    Photo viewer:

win 10 photo
  • darkSectorxxx #2527
    fasza lett a win10 :D
  • Micsu
    meg jól sikerült a win képnézegető is

ha belépek egy könyvtárba win intézővel vagy sajátgépen keresztül akko a nyilakkal tudok váltogatni a képek között kurzorra vagy egérrel, pl ha total commanderrel teszem vagy más alkalmazással pl steam akkor nem tudok váltani a képek között, n1 :D
  • Jim Morrison
    talán majd most hogy kikapcsolva tartod rájössz hogy valamit mégiscsak ért :)
  • Micsu
    kikapcsoltam már a tűzfalat is meg az értesítéseket is meg az értesítési központot is mégis dobja

mert semmit nem ér, minek menjen?
  • Blum
    Értesítési központban (vagy hogy hívják azt magyarul) kitudod kapcsolni.
    De amúgy miért kapcsolod ki?
    Utoljára szerkesztette: Blum, 2016.01.27. 19:29:35
  • bon
    Visszakapcsolod, vagy feltelepítesz egy másik cég termékét.
  • TomStorm
    USB problémák voltak végül kiderült.Meg lett egy W10 reinstall is.Most úgy jó már minden csak annyi,hogy fontosabb perifériákra 2.0-ás portot kell használjam.Többinek úgyis mindegy.

Viszont egy kérdés még akkor:Caps bill.t letiltani vagy átcserélni másik billre lehetséges OP.rendszeren belül?Annyira hiányzik az a Bill.game-re és máshoz meg sose használom sőt utálom:)
  • Micsu
    tűzfal kikapcsolása után hogy tudom eltüntetni a naponta 5x felugró kapcsolja be a tűzfalat nyafogást, idegesít már
  • MerlinW
    Ami kereken 5 perccel több, mint amennyit foglalkozni kellene vele normális esetben:)
  • papi08
    Igen, a kezdetektől fogva automatán használja, amennyi kell neki :/
  • bon
    "Szörnyű" probléma kb 5 perc átrendezni.
  • bon
    Virtuális memória be van kapcsolva?