6764
-
Vagyis C-re mindenképpen leszed valamit?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.30. 23:41:52 -
Gépház\Rendszer\Alkalmazások de csak a letöltés után. -
Sziasztok, van egy problémám, egy játékot szedek le win10-ről, a store-ból.
De a c-re teszi, hogy tudnám ez átirányítani a d-re?????
-
Nekemis ma egyszer szólt hogy új frissitéseket tett dfel, de semmi restart meg ilyenek. -
Érdekes hogy most viszonylag rövid időn belül kettőt is felrakott, hónapok óta nem volt semmi. -
hát nem tudom mi lehetett...:S -
Lehet, hogy a 1511-es frissítés volt az. -
Nem, már win10 van a gépen, írta, hogy valami lehetetlen időben majd újraindítja a frissítéshez, de én nyomtam neki, hogy mehet rögtön. Ez ment annyi ideig. -
hekus2014 #2547 Nem tudóm pontosan de ha jól meg figyeltem akor áll le a gép amikor a karika forog körbe és utána jönne be a jelszó kérő ablak . -
Ha a bios-nál kapcsol ki a gép akkor még nem nincs köze a Windows-nak hozzá. -
Hát basszus nem tudom nálam csak pár eset volt, aztán azota megy rendesen, nem tudom mi a fene lehet az oka.
De volt hogy annyira széjjement a rendszerem. Hogy nem bootolt be, csak ott voltam a jelszónál és forgott a karika, mondom wattafuck....rájöttem hogy LÁTSZÓLAG jó sta kábel szar volt egy eszközömnél, lecseréltem, ujraindítottam, egyet javított saját magán a win10 és azóta mint maci a hevesben. :D -
hekus2014 #2544 Igen, de csak Windows 10 - nél találkoztam vele -
Akkor értem már, nekem volt hogy a jelszó beírásakor indult újra, hálisten kb 100 bekapcsból ha 3x volt ez, úgyhogy nem is nagyon törtem magam, ezekszerint nálad sürübben jelentkezik a problem...:(
gondolom a tápod elég feszkót biztosít a cuccaidnak ugye?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.30. 13:55:03 -
hekus2014 #2542 De nekem se mindig, de elég idegesítő.
-
hekus2014 #2541 Szia igen
-
Mikor még a bios környékén vagy? mert nekem is csinálta néha, de nem rendszeresen...
Én azt hittem nálam az alaplap állt vissza default-ra ilyenkor. -
hekus2014 #2539 Sziasztok, nekem eredeti Windows 10 64 bit –es rendszerem van és van olyan problémám, hogy első gép bekapcsoláskor nem indul el a gépem, ha nem le ál és csak második indításnál indul, csak el mi lehet a probléma? -
Attól függ milyen frissítés. -
Hát nem te lennél az első.
De hogy érted a frissítést? a háttérben sima kis frissitések, vagy előző platformról win10-re?
Mert a háttérben nekem futnak ezek az auto frissítések azt a fránya tudja mikor futnak és mennyi ideig. -
Normális hogy egy frissítés 3/4 óra? Mondjuk még mindig jobb mint amikor laptopon munka közben éjszaka két órán keresztül frissítette magát, de azért na. -
Pio #2535 Speccy szintén működik. -
Borg #2534 Nálam simán működik továbbra is aida-val. -
14251 es build allitolag meggatolja hogy barmilyen alkalmazas hozzaferjen a hdd/ssd smart datai hoz :o -
Micsu #2532 végül is mondhattad volna hogy tegyek fel más oprendszert ha valami ms bérenc lettél volna de látod lehet így is
-
Pio #2531 Aki esetleg nem futtatna erre reg fájlokat annak egyszerűen jobbklikk a képre --> Open with --> Choose another app --> windows photo viewer kiválaszt, alul Always blabla kipipál. Ezt persze minden képformátumra meg kell csinálni egyszer. -
szívesen, nekem is ez volt a problémám nyilakkal nem tudtam tovább menni :D
aztán találtam ezt.. -
Micsu #2529 köszi bár ez kisebb probléma volt, megoldottam én is egy másik fotónézegetővel :)
-
Photo viewer:
win 10 photo -
fasza lett a win10 :D -
Micsu #2526 meg jól sikerült a win képnézegető is
ha belépek egy könyvtárba win intézővel vagy sajátgépen keresztül akko a nyilakkal tudok váltogatni a képek között kurzorra vagy egérrel, pl ha total commanderrel teszem vagy más alkalmazással pl steam akkor nem tudok váltani a képek között, n1 :D -
talán majd most hogy kikapcsolva tartod rájössz hogy valamit mégiscsak ért :) -
Micsu #2524 kikapcsoltam már a tűzfalat is meg az értesítéseket is meg az értesítési központot is mégis dobja
mert semmit nem ér, minek menjen? -
Blum #2523 Értesítési központban (vagy hogy hívják azt magyarul) kitudod kapcsolni.
De amúgy miért kapcsolod ki?
Utoljára szerkesztette: Blum, 2016.01.27. 19:29:35 -
Visszakapcsolod, vagy feltelepítesz egy másik cég termékét. -
TomStorm #2521 USB problémák voltak végül kiderült.Meg lett egy W10 reinstall is.Most úgy jó már minden csak annyi,hogy fontosabb perifériákra 2.0-ás portot kell használjam.Többinek úgyis mindegy.
Viszont egy kérdés még akkor:Caps bill.t letiltani vagy átcserélni másik billre lehetséges OP.rendszeren belül?Annyira hiányzik az a Bill.game-re és máshoz meg sose használom sőt utálom:) -
Micsu #2520 tűzfal kikapcsolása után hogy tudom eltüntetni a naponta 5x felugró kapcsolja be a tűzfalat nyafogást, idegesít már -
Ami kereken 5 perccel több, mint amennyit foglalkozni kellene vele normális esetben:) -
Igen, a kezdetektől fogva automatán használja, amennyi kell neki :/ -
"Szörnyű" probléma kb 5 perc átrendezni. -
Virtuális memória be van kapcsolva?