1018
-
#978 zsír, nekem az új Iris kurva idegesítő volt :D, a szélmalmos cgi meg vérgagyi -
#977 The Thinker
Az idei főgonosz... -
Konyigery #976 Hát eltekintve egykét jelenettől vérgagyi lett sajna :/ -
#975 s4e1
Végén az kicsoda volt? -
#974 A "The Flash" írószobájából..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sorozatjunkie-ról nyúlva..
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2017.07.06. 09:25:11 -
#973 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem meg szimplán elengedi majd az erő ,mert a 4. évad atomhiperszuper mega főellensége veszéjeztetni fogja őt (magát az erőt) és ismét csak barry tud majd segíteni. -
#972 elég foscsi kis évadzáró volt. ősszel úgyis ugyanazokkal a sablonokkal folytatják majd.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HR-t sajnálom, bírtam a dilinyós fejét. a bölcsek köve meg csak úgy felrobbant, aztán egy fél mondat se volt utána róla, szarták le. pedig tuti annak is kell legyen hatása, korábban is bekavart már.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.05.25. 02:57:53 -
#971 Ok, de akkor is egy évadon keresztül kergetik majd :) -
#970 Neem, megmondták, hogy most nem speedster lesz a big bad... -
#969 Hát számomra nagyon gyenge volt ez az évadzáró. A végén meg megint ez a nagynak tűnő dolog amit 1 rész alatt megoldanak és jöhet az újabb speedster akit lehet 1 évadon keresztül kergetni :) -
#968 Magasan Tom Cavanagh a legjobb színész a bandában... Szerintem most Harry lesz megint. -
#967 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom, hogy hogy vagytok vele de az elmúlt napokban is üres lehetett szegény speed force mert olyan idő volt mint a végén
Amúgy évadonként elhasználunk egy Harrisont, van még készleten? :D A színész nagyon jól játssza a szerepeket, ahhoz képest, hogy teljesen más stílust kell magára öltenie. -
#966 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindegy, az baromság így belegondolva. Nem raknak senkit. Barry majd valahogy kitör, kiszedik. Azé nyugodtak meg,
mert leszarták. Gondolták meg lett oldva, osz mégsem... -
Lacc 88 #965 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valahol lemaradhattam, de miért ne emlékeznének rá? És kit raknak a helyére, hogy ne legyen megint cumi? Nem is nagyon értettem, hogy ha tudták mindig lennie kell valakinek a Speed Force csapdájában, akkor miért nyugodtak meg, mikor üresen hagyták? -
#964 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tippre az lesz, mint a Rebirthben, csak itt most fordítva. Szerintem a 4. évad elejére a többiek elfogják feledni Barryt,
Wally lesz a tényleges Flash és nem is emlékeznek majd rá. Akinek meg majd addigra valamilyen úton módon lehetősége lesz kinyúlni a Speed Forceból azokhoz, akikhez közel áll. Végül Iris, Wally v Cisco emlékezni fognak és valami kütyüvel hirtelen kihozzák. Első rész vége és minden vissza a régi kerékvágásba... -
#963 hát ez lehetett volna sorozatzáró rész is simán :D de hát ősszel jön 4.évad, hát érdekes lesz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt csak nem játszák el megint hogy ezt az idővonalat kukázzák -
#962 villámgyorsan előre -
Lacc 88 #961 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hittem volna, hogy az HR spekulációk igazak lesznek. Na most hogyan tovább. Érzelmileg erős egy részre sikeredett. -
#960 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk amíg Barry próbálta eltalálni Savitar-t a Force Bazooka-val , addig volt egy kevéske idő helyet cserélni HR-nek Iris-sel -
Konyigery #959 Az csak kamu volt. -
#958 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
mi van, ha az elgondolásaitok kombinációja az igaz ?
tényleg lecserélték Iris-t, ahogy Acsati gondolja, de nem HR-on van a maszk, hanem Earth 2 Harry -n..
ő amúgy is haldoklik, és Jesse elég gyors, hogy kicserélje..
vagy az tényleg csak kamu volt tőle ? már nem emlékszem pontosan...
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2017.05.18. 16:29:00 -
#957 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy mondjuk E-2 helyett miért nem vitték Supergirlhöz... -
#956 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az mondjuk érdekes lenne,hogy miért pont ő. Az nem értem hogy miért nem zárták be Irist a hiper szuper metahumán cellába, oda elvileg Savitar sem tud bemenni,vagy igen?
-
#955 redditen van egy ilyen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!After rewatching Iris's death from 3x22 and 3x9, they are different in various ways.
3x9
TV Report says Flash stops Plunder
Iris says "I love you" before being stabbed
HR on rooftop
3x22
TV Report says Kid Flash stops Plunder
"I love you" is missing
Joe on rooftop
Not to mention HR looking at that piece of Savitar's suit.
Something is definitely up yall.
lehet mégis acsatinak lesz igaza :) -
#954 Az Harry Earth-2-ről... -
#953 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 23 rész promóciós videójában az egyik tetőn látható HR miután Iris meghal.Akkor? Iris meg felvette HR alakját?
Lényegében a 23.rész háromféleképpen végződhet (szerintem): vagy elfogadják Iris halálát és megy tovább a történet, Barryből savitar lesz->ördögi kör/Barryből nem lesz Savitar vagyis az egész nem történik meg és Iris csak úgy valahogy felbukkan.Vagy valahogy megpróbálják továbbra is megmenteni,talán az inverz flashsel vagy máshogy. Lényeg hogy kevesebb mint 1 hét és megtudjuk. -
#952 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valamire készül HR az biztos, de én nem helycserére gondoltam. Biztos nem véletlenül mutatták az elköszönése után Savitar letört kisbicskáját... Másrészről egyikük sem egyezne bele, hogy a másik csak így meghaljon. -
#951 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Szerintem Iris nem halt meg.
1. HR arcváltó kütyüje nem véletlenül tűnt fel a részben, mikor Captain Cold és Barry betörtek az ARGUS-ba láthattuk, hogy nem csak az arcát hanem az egész testét átváltoztathatja.
2. Tervezz! Hajtsd végre a tervet! Számíts rá, hogy a terv befuccsol! Dobd el a tervef! Ez sem véletlen hangzott el, és a végén meg is történt.
3. Barry nem tudta mit tervez a csapat, mert amikor elment, azt mondta nem akar tudni a tervről, mert amit ő tud Savitar is tudja.
4. Cisco és HR utolsó beszélgetése. HR mindent megkapott a csapattól és úgy érzi, hogy miatta került Iris Savitarhoz, miatta fog meghalni ezért dönt úgy, hogy feláldozza magát és az arcváltó kütyü itt kerül a képbe. HR lesz Iris, és mikor Barry a rakétával próbálja eltalálni Savitart az igazi Irist HR-ra cserélik és HR fog meghalni.
5. A 9. részben mikor Barry a jövőbe kerül és látja Irist meghalni Iris azt mondja, hogy "Barry, szetetlek" itt viszont csak azt mondja, hogy "Barry". Ez nem olyan erős érv, de ez is lehet valami.
Persze felvetődik a kérdés, hogy jó helyet cserélnek, de hogyan? Csak egy speedster elég gyors hozzá, Wally a lába miatt nem lehet, Barry sem, de ha ők nem akkor ki jöhet még szóba? Jay az be van zárva a Sebesség Erőbe. De mi van Jessevel? Wally Föld 3-as kiruccanása lehet egy utalás is akár, vagy HR miután mindenki elment valahogy kapcsolatba lépett vele. Ne feledjük, Jesse azért van a Föld 3-an, mert Savitarnak tervei voltak vele és ezzel akarta megakadályozni. Savitar vele nem számol, mert tudja, hogy ő nincs itt. Szóval az én elméletem az, hogy HR feláldozza magát, Jesse lesz az, aki Irist és HR-t "kicseréli"." -
#950 Szerintem meg az évad legjobb része volt, vicces volt, kevés drámázás a semmiről, ilyennek kellene lennie egy Flash epizódnak. -
xido #949 én abban reménykedem,bár nem láttam még az utolsót,de már nem tartom spoilernek a gondolatomat,hogy ezzel a fizikus csajszival lecserélik Caitlint...ott is unalmas már az odavissza táncolás jó és rossz oldal között.. -
#948 bárcsak meglépnék h meghaljon a csaj... egy teljes évadot elb*szni erre a sírásra egyszerűn vicc -
#947 ilyen borzalmas időhúzó filler epizódot... -
#946 nem is kell.önállóan is jók -
EnxTheOne #945 Most néztem volna a flash 8. részét, elég elég fura volt szóval utánna néztem.
4 részes crossover. Arrow-nál is az előző évad közepén vagyok, másik két sorozatból meg egy részt se láttam :(:(
-
xido #944 amúgy mostantól simán megoldható lenne a probléma...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
önfeláldozás,ahogy Eddie is csinálta...nincs jelenBarry..nincs jövőBarry..Iris él és virul..csak akkor kampó lenne a sorozatnak,illetve a többi speedsterrel kéne eladni :D
-
#943 ugyan már.. van vagy 4 ember, aki ide ír. az is több havonta. És több, mint 1 napja volt a rész. Nem látom, hogy miért lenne ez itt olyan hatalmas probléma. Eddig nem volt... de legyen.... -
#942 De. -
#941 nem, nem hiszem... -
Slee #940 Én már láttam a részt de lehet hogy páran még nem.
Lehet hogy csak az én véleményem, de ezt spoilerbe szokás rakni -
#939 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor a rész elején elmondja, hogy tudja kicsoda, valahogy annyira nyilvánvaló lett, hogy jövő Barry... nemtom mér, eddig nem nagyon foglalkoztam vele hogy ki lehet :O
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.05.04. 23:47:01