5
-
#5 Az S3 is tök ugyanígy néz ki... jó, hosszanti irányban kicsit ívelve van az oldalán a fémkeret.
Szerintem nem néznek ki szarul, viszont nincs is rajtuk semmi érdekes. Átlagos, használatkor nem zavaró forma.
És kb. csak tapintásból lehet megkülönböztetni a felsőkategóriást a legaljától. :D -
SanMaster #4 Ez mindegyik fosul néz ki.... Nekem egy S3 van, és tökéletesen elégedett vagyok vele. Szerintem az S3 óta a Samsung egy helyben totyog. Egy millimétert nem mentek előre. Azért mert beleraktam még 1-2-4 magot nem lesz valami jobb. Most 100% biztos hogy nem Samsung lenne egy következő telefon. Mondjuk az S3-t addig fogom használni, amíg szétmállik :D -
caius marius #3 Semmi. Az anyám s4-e éppen tegnap adta meg magát. Csodálatossan felpúposodott az akkuja. Emellett szeretett még újraindulni is pl. bejövő hívásoknál. Amit írtam azok a nálam tapasztalt élmények. Nekem ennyi elég. Samu fan voltam, de ezt szépen kezdi leépíteni a Samsung... -
seepheeerd #2 Nekem meg nem vágta tönkre az S4-et, akkor most mi van? :) -
caius marius #1 A Samsungnak lassan most már azzal kellene törődnie, hogy a Note 2 volt az utolsó telefonja ami jó volt. Azóta csak szarokat gyárt! S4, S5, Note 3 mind mjnd rossz minőségű megbízhatatlan termék. A szoftveres részről nem is beszélve. A 4.3 frissítésük hazavágta a telefonjaimat! Na ezzel kellene foglalkozni Mr. Samsung!