5
  • Serutekin
    #5
    A dragon ball+ z az inkább olyan Michael Bay fillinges. Szép látványos csaták meg kidolgozott harcok, de hogy meg sem közelíti storyban az Avatart az is 100%.
  • sempronius18
    #4
    Miért a Dragonball Z-ben (ami gyerekkorom kedvence) Son Goku karaktere fejlődött egy fikarcnyit is azon kívül, hogy egyre táposabb lett?
  • Ender Wiggin #3
    "Nem láttam még rajzfilmben ennyire átgondolt sztorit,, és ennyi sok okosan elrejtett tanítást, üzenetet, érdekes konfliktust és karakterfejlődést."

    És a Dragonballz az smafu?
  • Cickány90
    #2
    Szerintem vannak még benne lehetőségek, igaz, hogy a második évad jó része eléggé tinirománc szagú volt, de a végére szakított ezzel a vonallal, és nekem tetszik az, hogy kissé sötétebbre vették a hangulatot, nem lenne értelme az első sorozatot utánozni, mert az megismételhetetlenül jó :D
  • kukacos
    #1
    Az eredeti Avatar egyszerűen zseniális, ajánlom mindenkinek, vagy inkább mindenki gyerekének. Nem láttam még rajzfilmben ennyire átgondolt sztorit,, és ennyi sok okosan elrejtett tanítást, üzenetet, érdekes konfliktust és karakterfejlődést egy kiskölöknek. Nyilván csak szintézise egy csomó ősi történetnek, de akkor is nagyon jól vegyíti ezeket egy mai gyerek által tökéletesen fogyasztható formába.

    A Korra eddig inkább gyenge utánérzésnek tűnik, sokkal egysíkúbb figurákkal.