Ötvös Tibor

Érkezik az Avatar: Legend of Korra


A Bayonetta és Metal Gear Rising: Revengeance fejlesztője ezúttal egy rajzfilmet dolgoz fel.

Aki látta moziban Az utolsó léghajlító címet viselő filmet, az nem igazán érti, hogyan mehetett éveken át hatalmas sikerrel a Nickelodeonon a történet alapjául szolgáló rajzfilmsorozat. Pedig az Avatar: The Last Airbender remek kis eposz volt, ahogy a folytatásnak számító Avatar: The Legend of Korra is az. Most utóbbiból készül játék, méghozzá a Platinum Games tálalásában.

A külső nézetes akciójáték természetesen mind megjelenésében mind megoldásaiban hű marad a rajzfilmhez és az ősszel jelenik meg Pc-re, PS3-ra, PS4-re, X360-ra és Xbox One-ra. A sztori a második és harmadik évad közötti időszakban játszódik, főhőse pedig természetesen Korra, aki három elem meghódítása után a negyediket, a levegőt is szeretné uralma alá hajtani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Serutekin #5
    A dragon ball+ z az inkább olyan Michael Bay fillinges. Szép látványos csaták meg kidolgozott harcok, de hogy meg sem közelíti storyban az Avatart az is 100%.
  • sempronius18 #4
    Miért a Dragonball Z-ben (ami gyerekkorom kedvence) Son Goku karaktere fejlődött egy fikarcnyit is azon kívül, hogy egyre táposabb lett?
  • Ender Wiggin #3
    "Nem láttam még rajzfilmben ennyire átgondolt sztorit,, és ennyi sok okosan elrejtett tanítást, üzenetet, érdekes konfliktust és karakterfejlődést."

    És a Dragonballz az smafu?
  • Cickány90 #2
    Szerintem vannak még benne lehetőségek, igaz, hogy a második évad jó része eléggé tinirománc szagú volt, de a végére szakított ezzel a vonallal, és nekem tetszik az, hogy kissé sötétebbre vették a hangulatot, nem lenne értelme az első sorozatot utánozni, mert az megismételhetetlenül jó :D
  • kukacos #1
    Az eredeti Avatar egyszerűen zseniális, ajánlom mindenkinek, vagy inkább mindenki gyerekének. Nem láttam még rajzfilmben ennyire átgondolt sztorit,, és ennyi sok okosan elrejtett tanítást, üzenetet, érdekes konfliktust és karakterfejlődést egy kiskölöknek. Nyilván csak szintézise egy csomó ősi történetnek, de akkor is nagyon jól vegyíti ezeket egy mai gyerek által tökéletesen fogyasztható formába.

    A Korra eddig inkább gyenge utánérzésnek tűnik, sokkal egysíkúbb figurákkal.