113
  • Shiny Copperpot
    #113
    Jahm, én is ezt mondtam húsz évesen. Aztán benőtt a fejem lágya. Majd a tied is benő, vagy beverik valami kevésbé türelmes vitapartnerek. Bár tippem szerint te is a nyálasszájú metroszexuális kategóriába tartozol, aki a való életben kis nyuszi, aztán amikor lehet, internetes fórumokban beszólogat, szétveri a társalgást és a saját hozzászólásaira veri. Ismerem a fajtádat.
  • Shiny Copperpot
    #112
    Csak mással szemben. Saját magára a gerendás változatot alkalmazza.
  • Shiny Copperpot
    #111
    Érdekes, - a néha megosztó - kommentjein kívül Molnibalagetól csak érdekes, ugyanakkor hosszú, részletes és mélyen szakmai cikkeket olvastam. Van amiben nem értünk egyet, de azt nem lehet elvitatni, hogy van háttere a csávónak, és letett már egy-két dolgot az asztalra. T2k néven jegyzett cikket (bármilyen kis fisi-fosit) - az ide-oda hányáson kívül - még nem láttam. Szerinted ez hogy lehet?
  • T2k
    #110
    No ez aztán pontosan a valóság ellentéte! Ő csak és kizárólag olyanba szokott belepofázni amihez a lehető leghalványabb fingja sincs. Akárhányszor olvastam azt a szemetet amit írt, csak olyan egetverő baromságok voltak hogy jóérzésű ember azonnal kiugrana az ablakon tőlük.
    Tipikus idióta a hozzáállása, ha 1000x megcáfolják akkor visszajön 1001-edszer is ugyanazzal az ökörségével.
  • sempronius18
    #109
    Öregnek lenni lenni nem érdem hanem állapot.

    Szöveget értelmezni meg te nem tudsz.

    De kérdeztem tőled szerinted is Kazant érinti Monszun?
  • Molnibalage
    #108
    A nicked alapján olyan 20 éves lehetsz. Örgegem te emlegeted az ovit, amikor a látszik, hogy a tojáshéj még ott a seggeden...
  • Molnibalage
    #107
    Ezek szerint még szöveget értelmezni sem tudsz bazdmeg...
  • sempronius18
    #106
    Melyik Északi irényú monszun kérlek mert olyan nincs max északkeleti....?
  • gforce9
    #105
    Nem óvoda. Felnőtt ember, ha összeakad valakivel, akiben halvány szikrája sincs annak, hogy a másik mondanivalóját egyátalán meghallgassa, hanem kapásból hülyéz, akkor azt ott szokták hagyni. Meguntam, hogy bármit írok, szerinted hülye vagyok, holott a tények engem igazolnak. Még az általad linkelt vikioldalon is északi irányú a monszun :)

    Biztosan nem lesz álmatlan éjszakám amiatt, mert te óvodásnak tartasz :) és tartom magam annyira normális embernek, hogy ne kezdjek el ezen anyázni. Jó éjt.
  • sempronius18
    #104
    Óvoda...
  • gforce9
    #103
    Tudod mit? Neked van igazad. Mindenben.
  • sempronius18
    #102
    Molni ha itt vagy a monszun szélrendszer szerinted is Kazanban fejti ki a hatását nyilatkozzál már erről is?

    Az összes nyersanyaggal barokkosan túloztam valóban, de olvass a témáról gazdasági szaklapokat.

    Az meg, hogy Dél-Afrikát mint régiót ugyanúgy meghatározod mint Dél-Amerikát a földrajzi zsenialitásod újabb bizonyítéka.
    Határozd már meg a régió országait kérlek.
  • gforce9
    #101
    Nem egy hanem 2 térképet adtam és mindkettő engem igazolt. Te viszont egyet sem az ellenkezőjéről.


    "Dél-Afrikában magában az országban tényleg nincs sok Kínai érdekeltség, de te "délafrikai régiókról" beszéltél így többes számban ami elég értelmezhetetlen számomra."

    Délafrikát úgy értettem, mint délamerikát.Sajnálom ha ez félreérthető volt, biztos én fogalmaztam rosszul. Egyébként igen délafrikai régiók. Azért többes szám, mert vannak olyanok, ahol még bármi megtörténhet. Nyilván vannak olyanok helyek is, ami már le van stipistopizva. Na most akkor az összes nyersanyag Kínai kézben van vagy nem? :) Esküszöm nem értem, hogy miért folytatsz ilyen vitát. Tökértelmetlen. Saját mondatod cáfolod meg. 2hsz-el később.

    Az meg, hogy nem ismerem minden délafrikai terület ország, törzs meg mittudomén mik vannak még arra összes gazdasági mutatójaát, bocsánatot kérek :)
    Azért nagyjából képben vagyok és szemmel láthatólag nem igaz az az állításod, hogy:

    "Azt ugye tudod, hogy a szavaiddal élve "délafrikai régiókban" pont nem a nyugat diktál már jó ideje hanem Kína?"

    Mert ez a mondat sem Dél-Afrika mint ország, sem mint kontinens esetében nem igaz. Legalábbis semmiképpsem úgy, hogy: "Csak már megvették az összes nyersanyag....... " Hülyeséget írtál, ami önnmagában nem baj. Én is szoktam. A baj a görcsös ragaszkodásod ahhoz, hogy akkor is márpedig te értesz hozzá.
  • sempronius18
    #100
    http://en.wikipedia.org/wiki/Monsoon

  • sempronius18
    #99
    Most ennyire ovis vagy, mint a 96-osból látszik?
  • sempronius18
    #98
    A monszun szélrendszer ami meghatározza Dél-Kína időjárását továbbra sem arról híres, hogy Oroszország felé fújna.......

    Egy szar térképre építed a hülyeségedet.......

    Dél-Afrikában magában az országban tényleg nincs sok Kínai érdekeltség, de te "délafrikai régiókról" beszéltél így többes számban ami elég értelmezhetetlen számomra.
  • gforce9
    #97
    Amúgy szerelmem= amúgy nem szerelmem :D Na jólbeégtem, sose mosom le magamról :D
  • gforce9
    #96
    Amúgy szerelmem, csak értelmes embernek tartom.

    De mindenki magából indul ki, talán a veled azonos neműek tetszenek? :)
  • gforce9
    #95
    Az, hogy Kína vagy India mit fektetett be, az egy globális klímaváltozás kapcsán előjövő helyzetben arra fog redukálódni, hogy hogyan tudja megtartani ezeket. És a jelen helyzetből kiindulva Kínára nagyon elkezdett fújni mindenki 1-2 kivételtől eltekintve. Egy ilyen felállásnál nem tudom az érdekeit hogyan tudná érvényesíteni. Mondjuk ez sokesélyes játszma, a jövőbe meg senki sem lát.

    Egyébként az összeset megvették? Nem tudok ilyenről, csak arról, hogy befektetéseket kezdtek. Légyszives linket erről, mert ha nem haragszol meg nem bízok meg a szavadban, főleg azok után, hogy "kína felől oroszország felé nem fúj szél" vagy azután, hogy nem tudod a jelentését a hippinek. Szóval légyszives linket. Mert én amiről tudok az annyi, hogy elkezték a befektetéseket szépen, de ez messze van attól, hogy délafrikában minden Kínáé.
  • sempronius18
    #94
    Csak már megvették az összes nyersanyag kitermelésének a Kínaiak...de nem ők diktálnak hanem a nagy nyugati sátán.

    A szerelmedről meg csak írtam egy példát...
  • gforce9
    #93
    Nagyonkevés topicban látom kommentelni. És fociban tévedett? Úristen.... nem szégyelli magát :D Te tényleg egy szőrszálhasogató alak vagy :)
  • gforce9
    #92
    Húdejó hogy ezt le is írtam :D Még szerencse hogy elolvasod amit írok :D

    De nem, még nem diktál Kína, csak próbálja a lehető legjobban az érdekeit érvényesíteni. Ott még közel sem dőlt el minden.
  • sempronius18
    #91
    A múltkor a foci VB topikban okoskodott ahoz például biztos hogy ért mert még azt se tudta mi lett Falcaoval meg a James Rodrigezről szóló írása aki szerinte a VB-n tűnt fel is a szakértelméről árulkodott a témában.
  • sempronius18
    #90
    Azt ugye tudod, hogy a szavaiddal élve "délafrikai régiókban" pont nem a nyugat diktál már jó ideje hanem Kína?
  • gforce9
    #89
    Hát én már vesztem össze Monlibalage-al jópárszor, nem is értünk mindenben egyet, de egy dolog biztos. Amiben nincs képben oda nem kommentel, maximum kérdez. Én se szoktam oda kommentelni amihez nem értek, maximum kérdezni szoktam.
  • sempronius18
    #88
    Neked van mert mocskosul okos vagy bizonyítod is minden nap minden témában.
  • Molnibalage
    #87
    Ezen jót röhögtem.
  • Molnibalage
    #86
    Fogalmad sincs a hippi szó jelentéséről...
  • gforce9
    #85
    Az keleti Arab régiók felé nem fognak, mert energiát kiszedni egy olyan országból, ahol folyamatosan jön a helyi partizán, mert bejött usa, onnan nem egyszerű, meghát úgy szokott lenni, hogy akivel mondjuk usa jóban van azt az orosz utálja és fordítva. Én inkább a délafrikai régiókra gondolok. Oda be lehet vonulni, mint békefenntartó, ott még lehet meg is tudnák etetni a jónéppel, hogy a diktátortól megszabadították a földet. Afrikában még egyelőre csak India és Kína kezdi felismerni, hogy az szűz terep, kezdenek is földet venni meg tőkét bevinni. De ha szar lenne a helyzet északon, nyilván az Usának vagy a többieknek is az érdeklődési körébe kerülne. Egyelőre nincs rá szükség, mert kaja van itt is, energia jön az arab világtól és oroszországból.
  • sempronius18
    #84
    Bárcsak úgy lenne ahogy te írod és megindulna pár amerikai tengerészgyalogos hadosztály az emírségek meg Quatar felé aztán az ottani Arabok melózhatnának valami kulimunkát ahelyett hogy sípályát meg 1000 méter magas felhőkarcolót építenek a sivatag közepére az egész bolygó jobban járna akkor......
  • gforce9
    #83
    És északon mi is van? Usa, EU, Oroszország. No ezek tuti nem halnának éhen. Bemennének oda, ahol van termőföld vagy gazdaságilag, vagy egyszerrűen katonailag, akár mondvacsinált indokkal. Jelenleg is ez történik. Mégis te tudod egyátalán mit is vitatsz?
  • sempronius18
    #82
    Nem az Eu-ra írt éhezést hanem általánosan, ha már az értelmezéssel villogsz ami neked nem megy ezek szerint sem.

    1750 nem csak Európában hozta el a kis jégkorszakot hanem az egész Északi féltekén, csakúgy mint az 1600-as évek elején az előző kis jégkorszak.

  • gforce9
    #81
    Nexus EU-ra írt éhezést, ha megváltozik a klíma. Én erre írtam, hogy nyugat ekkor sem fog éhezni. Ne fárassz, ha még értelmezni sem tudod a mondatokat :)
  • sempronius18
    #80
    Mert a világ többi része nem csinálta ezt mikor a társadalmi és technológia fejlettsége alapján képes volt rá........te fárasztó bxxxx.
  • gforce9
    #79
    "Tipikus agymosott hippi szöveg...... "
    Ez kérlek csesztetés.

    Tekintve, hogy a gyarmatosítástól kezdve a modern nyersanyag és energia miatti háborúkig minden engem igazol. Ha nyugatnak kell valami, akkor megszerzi és kész.
  • sempronius18
    #78
    Tényeket mondok nem csesztetlek.
  • gforce9
    #77
    Hazánk egyik nagy hátrányba hozója, hogy az emberek egymást csesztetik, még akkor is, ha ok sincs rá. Felfelé nyalnak, lefelé rúgnak és ha valakinek más véleménye van, az rögtön barom és kész. Lassan megyünk sokáig így sehova :)
  • sempronius18
    #76
    Aha támogatom néha ha úgy hozza a kedvem a cigány kurvákat.
  • gforce9
    #75
    Saját magam keresem a kenyerem már 15 éve, köszönöm elvagyok. És igen, próbálok mindennel a lehető legjobban takarékoskodni és igyekszek a szegényebbeken segíteni ahogy csak tudok, nem kell hozzá afrikába menni. Igen. Én ilyet szoktam. Te szoktál? :)
  • sempronius18
    #74
    Ezért nem használod véletlenül sem ezeket az erőforrásokat és javakat szolidaritásból. Anyádék felesleges pénzét meg feladod adományként Afrikába.