54
 • Zero 7th
  #54
  Ismerős, csak hülyeség, a csúszós lejtő érvelési hiba szólásba öntése. Persze moralizálni meg bűnbakot gyártani tökéletes.
 • Meridian
  #53
  A képhez.
  Nem úgy van az!

  A cápák és tengeri élőlények nem képesek beszélni. Így hazudni sem. Márpedig minden rossz a hazugságból ered.
  Aki hazudik, az lop. Aki lop, az öl. Aki öl, az istentelen...! Ismerős a mondás? ;) :P
 • Vol Jin
  #52
  Ha valaki súlyosabb a Patakynál, akkor azt nem szabad emberek közé engedni. Komolyan mondom, ha valaki arról beszél, hogy előző életében fénylények voltak a barátnőjükkel, azt komolyan be kellene zárni egy gyógyüdülésre. Az a furcsa, hogy az az ember nem hirtelen lett bolond egy idegösszeomlásban, hanem olyan körbe keveredett, ahol fokról-fokra adagolták egymásnak a hülyeségeket, és minden éles határvonal nélkül lett olyan, akire 20 éve még kényszerzubbonyt adott volna. Először csak horoszkóp, majd spiritiszta szeánszok, mára meg már spontán beszélget a Kozmosz interdimenzionális fénylényeivel.
 • Molnibalage
  #51
  Tehát nem ismerem őket. Pataki Attila meg szóra sem érdemes, a többi sokkal súlyosabb eset.
 • sempronius18
  #50
  Egyre szánalmasabb az sg tudomány szekció, vagy minmeghalunk bulvárcikkek vagy ilyen valamik vannak már lassan csak, mint ez.
 • Zero 7th
  #49
  Wut? Pataki Attila, Edda énekes... őt sem? :P

  Meg látlak időnként bloghu-n, szerintem Labant úrral és Antal kisasszonnyal már beszélgettél is, csak legfeljebb nem tudsz róla. :)
 • Molnibalage
  #48
  Egyiket sem ismertem.
 • teddybear
  #47
  Legalább keress rá a Google-lal hogy miket művelt eddig a kurdokkal a török hadsereg! Aztán ideje lenne levenni a rózsaszínű szemüveget, a mohamedánok egyáltalán nem olyan gátlásosak, mint az európaiak meg az USA....

  Aztán, ha még mindig azt hiszed, hogy úgy mászkálhatsz ide-oda arrafelé is, mint egy európai üdülőterületen, akkor mehetsz. De azért végrendelkezzél előtte...
 • BladeW
  #46
  Viasat History-n a Mítoszvadászok egy teljes része erről szól. Érdemes megnézni akit érdekel a téma. Külön szépsége a dolognak, hogy kreacionalisták kezdték először keresni a bárkát, az egyikük bele is rokkant, prekoncepcióinak "hála" nem volt képes elviselni, hogy tévedett.
 • gforce9
  #45
  Törökörszágban a hadsereg állam az államban. Össze sem lehet hasonlítani a nyugati országokkal. Ilyen szempontból Észak-Koreához közelebb áll.
 • Zero 7th
  #44
  Szerintem menj oda, és magyarázd meg nekik, hogy hülyeség. Biztosan nem fognak elhajtani a halál faszára...
  Cipruson meg egy komplett város áll üresen és rohad szét, az is katonai terület, oda sem mehetsz be. Varosha a neve, keress rá nyugodtan, fasza Stalkeres beütésű képek vannak róla.

  Az, hogy a magyar Honvédség egy vicc, nem jelenti azt, hogy más ország katonasága is az. Ne mindig magadból indulj ki!
 • csimmasz
  #43
  Próbálok egy hajót belelátni de nem nagyon sikerúl.
  Talán ha több ufo magazint olvastam volna?
 • Willenbrock
  #42
  Marhaság,hülye kifogás,hogy katonai terület.1949 óta az? Meg akkor mi van,ha az,a török kutatók sem vizsgálták azóta,a kormány 60 év alatt senkit nem enged oda vagy mi? Odamennek,megnézik és máris kiderül,hogy egy geológiai képződményen kívül lópikula sincs ott.
 • Amergin
  #41
  Az egész biblia egy mesegyűjtemény úgy ahogy van A-tól Z-ig. Noé az egyik szereplője, aki kb. annyira valós személy, mint Csipkerózsika, vagy Spongyabob Kockanadrág.
  Ennek megfelelően a hajóját keresni nettó baromság.
  Az Uborkaszezon sűrű köde ereszkedett az esgére...
 • halaszlo
  #40
  Mire elolvastam, megfájdult a fejem.
  Ezt a sok sületlenséget...
 • Alexease
  #39
  Az szerintem egy balna;)
  Sot. Egy b*sz*ttnagy szardinia konzerv:D
 • MasterMason
  #38
 • immovable
  #37
 • immovable
  #36
  Nem halad a tudomány? LOL
 • Zero 7th
  #35
  Labant Csaba, oltásellenes lantművész. Mentségére legyen mondva, meghalt a gyereke, de teljesen megkattant tőle.
  Antal Valéria, oltás és gyógyszerellenes, természetgyógyász kozmetikus. Ő vastagon megél belőle, hogy a hülyék veszik a szarjait.
  Pap Gábor, gügyögve nyelvészkedő művészettörténész, országot járja, és szórakoztatja a jobbikos társaságokat.
  Papp Lajos szívcsakrás szívsebész, öregkorára kicsit szenilissé vált, ugyanúgy jobbik maszturbátor.
  Pataki Attila, Fiastyúkon játszik lakodalmas rockot.

  Gondolom sok újat azért nem mondtam...
 • Zero 7th
  #34
  A laborban, gázt villanyozva kísérlet még mindig jó eséllyel közelebb van a valóságban lezajlott folyamatokhoz, amik létrehozták az életet, mint a... laborban imádkozás? Vagy mi is az alternatíva?

  Továbbá nincs két hónapja, hogy hír volt itt SGn is, hogy aminosavakból álló önreprodukáló "gépek" álltak össze tökmaguktól laborban. Az már az utolsó előtti lépés az "igazi" élet előtt, illetve bizonyos szempontból már életnek is tekinthető.

  Fogynak azok a szalmaszálak, amikbe lehet még kapaszkodni.
 • M2 #33
  Én meg egy elefánt alakú felhőt láttam dél felé úszni. Most gyűjtök pénzt egy görög útra, hogy ellenőrizzem! :-)
 • SanMaster
  #32
  Aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál! Mehet a szanalmas.hu-ra, most iziben! :D
 • teddybear
  #31
  "Az, hogy török katonai terület, lófaszt sem jelent. Egy senkit nem érdeklő, senkinek nem kellő hegy, aminek az egyetlen stratégiai előnye, hogy nem tud rajta tank átmenni, és jó messzire ellehet látni róla. Nem lenne gond egy odagyaloglás vagy drón odaküldése."

  Ami azt illeti, az a körzet a kurdok miatt van lezárva. Ahogy a török hadsereget ismerem, igen könnyen odaküldhetnek a táborra egy csapásmérő légi egységet, és semmire sem lesz jó, ha utólag bocsánatot kérnek érte.
  Ráadásul az illetéktelen behatolót minimum lecsukják a kivizsgálás időtartamára, és én nem sok jót hallottam a török börtönökről... Nemigen van benne parketta, meg színes tévé, viszont rendszeresen verik a rabokat, meg hasomlók...
 • teddybear
  #30
  Ami azt illeti, szerintem is fel kéne tárni azt fura képződményt. Csak azért, hogy pontosan megtudjuk, hogy mi a fene az.

  Nem hiszem, hogy Noé valódi bárkája lenne, de jobb biztosra menni. Még ha valóban hajó is, szimplán meg is építhette ott egy zsidó, vagy ókeresztény szekta.
 • DontKillMe
  #29
  Én ebbe nem tudok hajót beleképzelni. Ez nekem csak egy hegygerinc. Semmi más. Főleg, hogy ha hozzáveszem a magasságot.
 • Vol Jin
  #28
  Okoska, most azt hiszed, hogy újat mondtál?
  Ez nem negligálja azt a sok hülyeséget, amit azt megelőzően írtál.

  Várjál segítek. Elkezdesz hülyeségeket beszélni, majd leírod a végén, hogy a fű zöld, és a többiek nem tudják, ezért ostobák.
 • Vol Jin
  #27
  Ebben tévedsz. Mostanában volt itt az sg-n is egy cikk arról, hogy melyik molekula lehetett az első láncszemek egyike egy érdekes reakciója miatt.
 • Vol Jin
  #26
  "mert jelenlegi ismereteink szerint az élet létrejötte természeti képtelenség. De vannak elméletek mi a te logikád szerint mese."

  Honnan vetted ezt a hülyeséget?
  Pont, hogy a jelenlegi tudásunk szerint természetes folyamatok hozták létre az életet. Pár hónapja még egy cikk is volt itt, ami azt taglalta, hogy egy olyan reakciót fedeztek fel, ami közelebb vitt a mikénthez.

  Az, hogy te kijelentgeted, hogy képtelenség, attól meg nem lesz az.
 • Vol Jin
  #25
  Az, hogy török katonai terület, lófaszt sem jelent. Egy senkit nem érdeklő, senkinek nem kellő hegy, aminek az egyetlen stratégiai előnye, hogy nem tud rajta tank átmenni, és jó messzire ellehet látni róla. Nem lenne gond egy odagyaloglás vagy drón odaküldése.
 • eto demerzel
  #24
  hat ez nem epp igy van. ugyan is az ozonviz legendaja nem csak a zsido-kereszteny vallasban talalhato meg hanem mas kulturaknal is. ha veszed a bibliat (amit ketlek, de jo ugy valamihez hozaszolni hogy nem nezunk utanna) azt irja hogy addig nem volt eso a foldon, hanem az ur ugy oldotta meg az ontozest hogy: harmat. azert is nem hittek az emberek noenak mikor arrol regelt a csoka hogy esni fog. aztan mar keso volt. meg hogy nincs eleg viz!! hat a fold belul ures es ott van egy hatalmas ocean. na az jot ki. ;))
 • Molnibalage
  #23
  És ennek mi köze van ahhoz, hogy korábban ordas nagy marhaságot mondtál...?
 • W B
  #22
  Szerezzetek agyat. Vagy lusták vagytok gondolkodni. Nem tudom. De látványosan olyan dolgokon hőbörögtök min nem lenne szabad, ha az emeber gondolkodna és tájékozódna a témában.
  Egész özönvíz mesének alapja a Fekete tenger létrejötte lehet. Eredetileg egy édesvizű tó volt, míg a tenger utat nem talált és az történt mi történt. Az ott élő emberek számára az bizony özön víz volt. Ennyi.
  Tudósok is elismerik, hogy a Noé mítosz alapja ez lehet. Csak az évezredek kiszínezték. Lehet volt pár ember kik a jószágaikkal hajóra szálltak mikor elkezdett emelkedni drasztikusan a víz. Majd évszázadok alatt a világ összes állata lett.

  Földön található víz olvadt állapotban nem képes elönteni teljesen a szárazföldet. No meg igen, az ott a hegyekben nem hajó, hanem sima szikla, hegy stb.

  Ugyan az a helyzet itt is mint Trójánál. Trója létezett és elpusztult, no meg kifosztották. Ez tény. Létezett-e a faló és Odüsszeusz? Ez már kétséges, de némi esély van rá. Odüsszeusz tényleg istenekkel meg más ilyesmikkel szenvedett a haza úton? Ez már kizárt. Évszázadok pakolták re eme réteget a valóságra.

  Ugyan ez a helyzet itt. Van valós alap tehát nem mese. Csak nem volt világméretű. Garantált hogy ti is kiszínezitek a történeteiteket a haveroknak, főleg ha van pár korsó sör is mellé.
 • wraithLord
  #21
  Érdekes, hogy 2000 év alatt nem sikerült megtalálni, pedig nem lehet túl kicsi, ha kétszer elfért benne a világ összes szárazföldi állatfajából 2 példány.
 • Molnibalage
  #20
  Eszméletlen baromságot mondtál öregem...
 • Molnibalage
  #19
  Név szerint kik ezek a zsenik?
 • gforce9
  #18
  "Nem mese, hanem elmélet/terroria/hipotézis" Tudományban csak az nevezhető elméletnek, ami cáfolható a megfelelő eszközökkel, ha arra kerül a sor. Az, hogy Noé bárkája létezett az nem elmélet, mert nem cáfolható tudományos eszközökkel. Így marad ami volt. A nagy mesekönyv egy fejezete. Azért gondolom azt te sem hiszed, hogy kiderül, hogy az Ararát hegy nyúlványa egy hajó.
 • Macropus Rufus
  #17
  "A te jelenlegi ismereteid szerint lehet, hogy így van, de ez nem jelent semmit."
  bocsi, hogy belekoty, de sajnos a tény az, hogy nem sikerűlt reprodukálni az élet kialakulását. Anno olvastam, hogy valakik addíg bibelőtek villámokkal meg nagyfesszel meg valami kotyvalékkal, hogy megjelent valami élet benne, de ezt soha senkinek (még azoknak sem akik létrehozták és azt sem tudták kizárni, hogy nem ők vitték oda a kísérlet során azt az a mikróbát vagy mit) nem sikerűlt reprodukálnia. Ha jól tudom ez nem számít bizonyításnak a tudományos körökben, ui. a tudósok álltal leírt folyamat nem reprodukálható.
  Természetesen ez nem zárja ki, hogy az élet úgy jött létre ahhogy állítják a nagyok, de mivel nem tudják megismételni ezért csak egy elmélet marad az élet kialakulására.


  ami meg az Ararát titkát illeti: oda biztos, hogy nem kerűlhetett fel a hajó, már amennyiben az. Ebben egyetértünk. Sztem az ott egy természetes képződmény, ami abból a szökből tűnik hajónak ahhonnan fotózták. (kb. mint a marsi arc.)
 • dzsagon
  #16
  Ennél nagyobb ökörséget én még életemben nem olvastam
 • Zero 7th
  #15
  "Begyökösödés miatt nem halad a tudomány."

  Erre még visszatérve: ez a konkrét Ararát téma még azért nincs lezárva a picsába, mert a törökök nem engednek oda senkit. Úgyhogy ezt talán nem kéne begyöpösödöttségre meg főleg a tudományra kenni.
  Az talán nem a történészek, régészek, bibliakutatók hibája, hogy politikus azt mondják, hogy takarodsz, és odateszik a hadsereget, hogy tényleg takarodj...

  De egyébként meg aki a genetika fényében képes elhinni a "minden állatból egy pár" sztorit, az egy ostoba seggfej, akitől el kéne venni minden papírt amit életében megszerzett, és lehetőleg ne dolgozzon virágkötőnél fajsúlyosabb helyen többet az életében.