Rainbow Six: Siege
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
@Gio: Clubhouse, Oregon az nekem is rémálom, utálom ezt a két pályát. DLC karikat, hamar feloldod, pláne ha sokat játszol, meg teljesíted a challengeket (aki nem tudná, nem csak a főmenü adja őket, hanem az Uplayből is elő lehet hívni heti kihívásokat). Én megvettem a SP-t, de már bánom, mert simán feloldottam volna az összes karit, azzal az 5% renown-al meg nem vagy beljebb szerintem...
Én PS4-ről jöttem át, ott is Thermite-ba tettem a legtöbb időt. Egyrészt idegesített hogy párszor benyaltuk hogy nem tudunk bejutni, mert nincs már charge, másrészt valahogy mindenki túl nagy felelősségnek érzi. Én alapból rányomok, ha valaki megy vele, akkor örök társa Thatcher leszek, ill. ha ő is van, akkor BB ill. mostanában Buck is érdekes... Thermite-el én hátul nyomulok, egészen a célig, ott charge fel, és onnantól kezdve aprítás. Egy valamit utálok és kicsit hátráltat is néha a karabély szórása annyira random...
Fuze nem noob, egyrészt frontline attacker, másrészt magas armorja van, sokat képes túlélni. Megszórod őket, kitör a pánik és kacsavadászat.
Frost, hát ő a nagy szerelem. Bármilyen furcsa, én őt "campelős" védőként használom, nem roamingra. Lerakom a bejáratott pontjaimon a csapdákat (az objecitve körül, mondjuk egy szobával kintebb), és őrjáratokat tartok, de szigorúan fedezékben maradva. Ha kapás van, megyek és kivégzem a madarat, aztán restart 😄 Sokan állítják, hogy be kell várni a társát és akkor kettőt tudsz megölni, na ez nekem eddig egyszer sikerült kb., szerintem nehéz hozni, mert leinfózzák, hol vársz és inkább hagyják pusztulni vagy hátbakerülnek. A géppityu jó, meg kell szokni a szórást. A Super 90 nagyon OP, remélem! nerfelik még, mert idegesítően messzire hord.
Shottykról jut eszembe, minden szűkösebb pályán (Hereford, Plane, esetleg House, Favela) én shotgunnal megyek. Legyen, auto, pump action, mindegy. Jól jön a közelharcnál.
Ezt a lábonlövős dolgot én is eljátszottam, pisztollyal, és belehalt 😊, pedig a lábába ment...
Shieldek. Én sem tudok velük játszani, próbáltam, mert nagyon rosszul célzok, és ha már nem leszek killmachine, legalább hasznos legyek... de valahányszor szembekerülök valakivel, nekem valahogy átjönnek a golyók azon a szaron. Pedig szembe állok vele, de Blitz-ként azonnal meghalok kb., Montyval, meg random. Van hogy átjön, van hogy nem, de akkor meg beszopatnak a C4-el.
Serenity17, Macie Jay, Matimi0, őket javasolják nézegetni.
@Macee: mindkettő fain a megfelelő helyen és időben. Kapkan csapdaerősítés után, hány csapdát is nyaltam be? 😊 😊 Érdemes a világos szobákba rakni, mert a fény most elég szarul van, megcsinálva, és ha jó helyre teszed, akkor szinte láthatatlan a lézer... Csak ez pl. idegesít mikor kinézek az ablakon, és azthiszem hogy jön Jézus... ezt javíthatnák, patchek előtt jó volt. Meg a Thermite bug-ot, mikor ottmarad a fal, azt is lehetne már javítani.
ez viszont nagyon jó volt. 6 perc bőven elég egy epizódra, és én legalábbis rengeteget tanultam abból, amit elmondtál, fel is iratkoztam, hogy ne maradjak le a következő részről. ha tudod, tartsd meg ezt a nem-modoros stlusodat, már ezzel is kiemelkedsz a hazai youtube-erek közül!
és épp ezért mentem egészen sokáig szinte csak Rook-kal, hiszen ő az elején lerakja a mellényeket és már segített a csapatán. onnantól minden kill csak bónusz. Mute-ot is szeretem, amennyire idegesít attackerként, annyira szívesen játszok vele védőként. Kapkant is "erőltetem", volt már, hogy már meghaltam, de a csapdám "megnyerte" a roundot a végén. attackereknél Fuze is bejön (tudom, noob dolog), Sledge hammerjét imádom. akiket nem kedvelek, azok a pajzsos emberek, képtelen vagyok jól játszani velük, nagyon nem érzem azt a stílust.
nincs premiumom, így a DLC-karakterek nincsenek meg. Blackbeardet próbálnám ki szívesen, rohadt idegesítő játszani ellene, illetve Frost csapdája is nagyon bejövős.
köszönöm a tanácsokat 😊 igazából kevés teamkillerrel találkoztam, persze már beléjük futottam, idegesítőek, de ez van. a legrosszabb az, amikor hiába próbálkozol, még gyenge vagy, hibázol, és a csapattársak elkezdenek oltani. nem valami frappáns válasz, de általában csak annyit szoktam ugatni nekik, hogy én legalább még életben voltam 😊 kommunikálni kommunikálok, mikrofonnal, és rohadt jó érzés, amikor valaki figyel is arra, ha adok egy jó tanácsot, de hát gyakran csak annyit tudnék mondani, hogy "ott van, onnan jön, ööö... valami lépcső valamelyik emeleten" 😊 de voltak már jó pillanatok a comms kapcsán is.
pár napja egy ötös csapatból négyen vagy 5-6 teljes meccsig összeálltunk és együtt is maradtunk. talán négyet nyertünk, egyet vesztettünk, valahogy így, de óriási élmény volt, hogy tudtad, számíthatsz a csapattársaidra és te is jobban odatetted magad értük. éppen ezért jó lenne barátokkal, ismerősökkel játszani, de kevés hasonló érdeklődésű ismerősöm van 😊 de az tényleg állat volt. valaki nagyon low hp volt, megkért, hogy lőjem le és élesszem újra. mi sem egyszerűbb, láttam már ilyet. bele is eresztettem egy tárat, persze TK lett a dologból 😄 akkor világosítottak fel, hogy pisztollyal, lábba, egyszer!! de pozitívan álltak a dologhoz, nagyon röstelltem az egészet 😊
jó ez a játék, na.
nálam kevés nagyobb noob van, hidd el. olyan hihetetlenül szarul célzok (most kezd javulni), hogy volt hogy fél méterről körbelőttem a parasztot automata shotgunnal a pánikban.
amúgy ez a játék maga a paranoia fellegvára. a hangok, hogy jön valaki. vagy fentről hallottad? léptek zaja. halk pattanás, kilőtte a kamerákat. a sarokban kuksolsz. csak egy bejárat van, mocorgást hallasz, talán sikerül leteríteni miközben felrakja a breaching chargot. igen, már érkezik... berobban a fejed felett a mennyezet, és a gerendákon keresztül szétfűrészel egy sorozat...
Én Thermite, Thatcher ill. Frost, Mute fan vagyok, próbálok olyanokkal menni, akik hasznosak. Pl. Caveirával egyszer mentem, de mivel nincs meg a skillem hozzá, nem is erőltetem. Fontos, hogy ismerd meg a pályákat. Én most jutottam el oda, hogy nagyjából mindig tudom hol vagyok, ismerek pár trükköt amit mindenki alkalmaz, és próbálok újakat tanulni, kifejleszteni. Pl. mivel nekem Frost a main-em, sokszor már nem kell agyalnom hova rakom a csapdákat, mert van már bejáratott taktika, mit hova. Ugyanez Mute-al.
Probléma lesz a sok teamkiller, ne foglalkozz velük, tirpák mind, pokolra kerülnek úgyis. Ne szegje kedved, hogy minden második meccs Caveira, Valkyrie, Pulse, Jager, Frost ötösből fog állni, mert most a roaming a menő, senki nem védi az objective-t... Be kell sétálni és lehozni a célt... ill. távolsági harcra kényszeríteni a sok gyökér autoshotty-s csírát. Nem mondom, én is szeretem a Super 90-t, de nem minden áron.
mint pl. most. hostage defence, Yacht, Kapkan vagyok, nem szoktam roamolni, az obj közelében ólálkodok. komoly tűzharc, 3v2, majd elkezdünk fogyni, 1v1 a vége. visszahúzódok a hostage-hez, az ajtókon barikád, csapda, 40 másodperc van hátra. hallom, hogy jön. tudom, hogy a négy halott csapattárs is nézi. jön. betöri az ajtót. kivárok. még egyet tör. kivárok. betöri teljesen. nem mozdulok. nem is látok rá, ő sem rám. elkezd vaktában lövöldözni. nem reagálok. majd, ahogy már annyiszor láttam másoktól, miközben én már rég halott voltam, valahogy a jó pillanatban, "pont akkor" sikerül kinéznem, amikor besétál az ajtón, szitává lövöm, round won, match won 3-1.
a szívem meg kalapál, mint a kurvaisten. imádom ezt a játékot! és megfogalmaztam magamban, hogy egy játék akkor igazán jó, ha hiába vagy benne meglehetősen rossz, mindig visszamész tanulni és nagy nehezen kivívsz magadnak némi játékörömöt is. nekem ez pont ilyen. nem tökéletes, és sokszor rohadt frusztráló (a Favela kiborít), de nem telik el nap, hogy ne játszanám!
egyébként még azt próbálhatnád ki, hogy router nélkül direktbe kötöd rá a gépedet a modemre vagy netkábelre. mivel megoldódott valami miatt a probléma így nem tudom van-e értelme kipróbálni, esetleg ha újra előjön...
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.08.15. 09:59:51
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
A NAT, ahogy én értelmezem, konyhanyelven nem más mint olyan (port)beállítások összessége, melyek a bejövő-kimenő adatforgalmat rendszabályozzák. Annó Modern Warfare-2nél a tört verziót is lehetett online nyomatni, mert volt neki külön szerver (Alteriwnet?), de oda is csak kizárólag a külön megnyitott, adott portokkal lehetett csatlakozni, mely beállítások elvégzése után open-re váltott a NAT. Szóval ezt mindenképp Te állítod, a routerben illetve a saját gépeden, a szolgáltatónak ehhez szerintem semmi köze. Ha van tűzfalad, vírusírtód, kezdésnek kapcsold ki a játék idejére, mert azok is korlátozhatnak. Én egyiket sem használom és semmi ilyen problémám nincs. A routerek default belépőkódja és jelszava admin-admin, de szerintem Neked nem ez kell. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy a gépeden van valami olyan szoftveres beállítás, ami nem az igazi. Utána lehet nézni, hogy van-e olyan port amit külön a Rainbow használ és nyitni kell, mert alapból zárva van, bár egy 2016-os, egyértelműen multira szánt játéknál ezt a lehetőséget is kizárnám.
Svájcban lakok...
Ezzel a géppel tuti nem a grafikával van a baj.
a connection most 66-volt de még így sem töltötte be a játékot és connection lostal megszakította a betöltést.
Régebben nem volt gond kb 2 hónapja.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Valamiért mindig én vagyok az akire várni kell és persze jönnek a hozzászólások hogy ''Mr. Wood PC''
itt alul az aláírás részben látjátok a konfigom, nem értem mivel lehet gond... vegyek nagyobb CPU-t?
Az elejétől kezdve mondtam, hogy ennek nem lesz jó vége. Némelyik játékosnak egyértelműen látszik már a mozgásán is, hogy valahonnan máshonnan csöppentek ide. Egy teljesen más jellegű játékban érzik magukat és az abba a játékba való játékstílust hozzák ide, aminek ne szépítsük, nem szabadna helye legyen, legalábbis nem ilyen mértékben. Ide vezetett, hogy sosem volt gyeplő, hagyták a játékot átformálni, engedték az ablakon való kilövöldözést, a spawnkillezést, a TK-zást, a védendő terület elhagyását. Tessék, ez az eredménye. Szóval lenne itt munka a játékkal bőven, de bizonyára élvezetesebb dolog grafikonokra rángatni a pöcköt, mint értelmes-hasznos fejlesztéseket véghezvinni.
Reménykedjünk hogy a köv. OP-ok nem auto shotty-s 1/3-as gyilkológépek lesznek.
Régen volt jó amikor védte szinte mindenki az objectivet. Remélem majd csinálnak ezzel is valamit, ahogy jön a shoti+pulse nerf is nemsokára
Érdekes, mert eddig nem tartottam Pulse-t erősnek, de most rájöttek az emberek hogy szarnak a védekezésre, mert mindenki roamingolni akar és az über shottykal ezt megtehetik. Célozni sem kell.
Viszont ami jó hír: tegnap este kb. 30 embert kidobott a Battleye. Imádom.
The actual number of daily active users is 1.26 million, and the spike comes on the heels of the new content update, Skull Rain, which went live last week.
<3
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.08.11. 00:14:07
Tudom, hogy szubjektív, de a fegyvereik nagyon jók, ha nem a legjobbak. Egységeket tekintve eddig messze ennek a párosnak van a leghasználhatóbb fegyverkombója, legalábbis a többinél vagy a támadó, vagy a védekező operátor elsődleges fegyvere kegyvesztett nálam.
Ja, és ugye azt írták, hogy megszüntették a test tárgyakon való átlógását. Cáfolnám, lerakott pajzson keresztül még mindig átlóg az operátor.
Na és akkor lássuk mit tud ez a Bope páros 😊