1026
  • Samurai84
    Azt nem mondanám hogy a legjobb, neked az, ha tudod jól használni. Nekem az 556xi és az mp5k. Mindkettőt savazzák, pedig nálam bejönnek. Mp5k egy lézer, legalábbis nekem, pedig bitang szarul célzok.
    Bucknak van az egyik legjobb DMRje, jó karabély, vagy shotty közelre. Gránátok. 2 armor, azért egy fing nem viszi el mint Capitaot... Mondjuk Sledge is ugyanezeket tudja, de mások a fegyverei.
    Cavira 0% ban van választva Pro Leagueben, majdnem Tachanka többet van. Jó az elgondolás róla, de játékban valahogy nem működik. Néha vallat, olyankor a támadók 10mp-re visszakoznak aztán mehet tovább. Sokat szerintem nem ad a csapathoz.
    Szerintem Mute és Valky a két legfontosabb védő... Infót elvenni és szerezni. Még Castle jó lenne, sokszor választják a profik is, csak vele lehet nagy ökörségeket csinálni...
    Attackon Thermite mindenképp a többi képlékeny
  • Rittihilatti
    Capitao fegyvere a legjobb, ez tény. Az armorja lehetne medium low helyett, jobban csipáznám. Buck tök értelmetlen, semmi haszna. Amikor Caveira bejött, azt hittem kedvenc lesz, aztán elvették tőle a C4-et, úgyhogy parkolópályára került. Valk lenne a személyes kedvencem, de mostanában szinte csak terrorist huntot tolok realistic-en, szegénynek ott nem sok haszna van, szóval vele is keveset játszom.

Ami a legjobban idegesít, múltkor is szinte az egész napot végigjátszottuk és az istennek se akart berakni host-nak, pedig arra vártam végig. Jött a sok pancser a wooden pc-jével meg a szarfos internetével, rohadt idegesítő.

A játékostársadalmat érettnek nevezni azért enyhe túlzás.
  • Rittihilatti
    Én nem mondtam, hogy pay to win, azt vázoltam fel, hogy mire lehet képes az a fejlesztő, akinek a pénz az egyetlen istene.

Nélkülözhetetlen operátor nincs. Mindegyik egyedi, a saját spece miatt használjuk, vagy nem használjuk. Én nem vettem season-passt, a hajam kitépném ha külön költöttem volna rá. Az operátorok zömét szinte soha nem használom, a pályák közül a Border egy katasztrófa, bár már kezdem megszokni, a Favela meg egy borzadály, rémálmaimban se jöjjön elő, nem hogy a matchmaking során.

A perkezést azért hoztam ide, mert az a COD szarsága. Se ingyen, se pénzért nincs rá szükség, megöli a játékot, menet közben képtelenség nyilvántartani, ellenőrizni, hogy ki mit használ, sokra megyek vele, hogy kiírja, miután megölt.

Ez így jó, ahogy van. Döntsön egyetlen golyó, de azt pistának és gézukának is egyenlő esélye legyen célba juttatni.
  • Samurai84
    a DLC operátorok sok esetben jobbak amúgy mint néhány alapember, jelentősége nincs valóban, mert mindenki össze tudja farmolni rá a renownt,
    "nem nélkülözhetetlenek": BB és Valkyrie szinte majdnem minden körben választva volt Pro Ligában, Capitao is sokszor van választva (nem véletlen, nagyon jó operátor), Buck szintén sokszor van választva, mint Ultimate assault karakter...
    Szerintem Ritti arra gondolt hogy sokan nem szeretnénk ha átmenne az R6 is falonugrálós, thermal vision-ös, láthatatlanná válós perkekkel operáló szemétbe...
    Mindenesetre én is kíváncsi leszek meddig tart ez az "ingyenes modell" - értsd a szerverpark már alig bírja, mert annyi játékos lett hirtelen, ráígértek még egy év supportot (azalatt azért a dev team-et fizetni kell gondolom...)
    Én örülök hogy ekkora siker lett a játék. Mikor a bétát kipróbáltam anno, mondom mik ezek a papírfalak, mi ez a hülyeség?? Aztán decemberben valahogy mégis rászántam magam, adtam neki még egy esélyt... Azóta letehetetlen számomra. Szerintem ők sem gondolták hogy ez így be fog jönni a játékosoknak. Pedig hányszor halsz meg a fos hitreg miatt, a falon átlógások, a connection error-ok, stb. stb. hibák ellenére zabálják, mert meg tud érinteni egy "érettebb" játékostársadalmat aki bebizonyították hogy igenis van igény az ilyen és hasonló cuccokra.
  • Maceehun13
    Amiért fizetni kell és drága az már nem jó kb....
  • giornalista
    elég hamar jutottál el onnan, hogy jön pár új skin és end of match póz a hacker editionig, a perkekig és a pay to win konstrukcióig, megalol...

épp ez a jó ebben a játékban, hogy nem pay to win. ha fizetsz, azonnal megkapod az új operatorokat, amelyek nem nélkülözhetetlenek, nem jobbak minden esetben, mint a base operatorok. a skinekről és a többiről pláne nem beszélve.

az R6S DLC policy-ja az egyik legjobb per pillanat, a Battlefield és a legtöbb hasonló játék elbújhat mellette. minden free, minden elérhető ingame teljesítménnyel, de ha hamarabb szeretnél dolgokat, fizethetsz érte. vicces, hogy már ez sem jó :)
  • Rittihilatti
    A kérdés költői, a válasz adja magát. Azért, mert akkor kifelé menne a pénz és nem befelé. Képtelenek, de igazából nem is akarnak olyan hosszútávú megoldásban gondolkodni, ami mindenkinek jó, a kecske is jóllakik, de a káposzta is megmaradt. Minél rövidebb idő alatt minél több pénz, a lehető legkevesebb erőforrás befektetésével, mert mindent rögtön és azonnal, csak nekem, csak értem...

Először volt a season pass, nem volt elég. Aztán jött a 15 dolcsis hacker edition, nem volt elég, azóta ez el is tűnt, én legalábbis nem látom nyomát. Skineket venni pénzért már korábban is lehetett, de várható volt, hogy rá fognak jönni, hogy ez nincs még teljesen kiaknázva. Aztán jönnek majd az ellenőrizhetetlen és kontrollálhatatlan perkek, meg egyéb bújtatott és/vagy nyíltan pay to win fícsörök...

Persze nem csak itt megy ez...én azért küldeném a kedves Jewbisoft-nak a következő számot

• TDC Geronimo
    Year 2 támogatás bejelentve
  • Samurai84
    - Jön a Bartlett map később, van is róla videó, sárga gáz nélkül, kicsit sötét ugyan, de érkezik.
    -Sajnos (szerintem) jönnek az idióta victory pózok és a képtelenebbnél képtelenebb skinek a ruhákra. Nem értem az Ubi-t miért kell ezzel szétbaszni a játék hangulatát... Ez miért nem maradhat meg a Call of Duty-nak? Ezek helyett a szarok helyett lehetne fejleszteni a szerverparkot, rendbetenni a hitreget, felhozni Tachankát stb. Csak a fontosabbak. Félek, hogy ezek még több idióta 10 éves tirpákot fognak bevonzani a játékba... tisztelet a kivételnek, nem bántani akarom őket, csak nem lenne jó ha elmenne ebbe az irányba, mivel ez az egyetlen multis játék amit hajlandó vagyok tolni orrvérzésig.

• Jim Morrison
    + -50%
  • Samurai84
    Hétvégén ingyenes a Siege, minden platformon, lehet ajánlgatni haveroknak, nagymamának, rosszakaróknak! Indulhat a kacsavadászat :)
  • Samurai84
    Félreértesz, én nem TKzok sohasem, én kapom sajnos :)
  • Maceehun13
    Hát... Belefogsz majd jönni,sokat ne tkzz mert akkor ist kicket kapsz
  • Samurai84
    Én Season 4 kezdetekor fogok elkezdeni rankedezni. Kíváncsi leszek, bár én konzolon nyomom. Azt már megszoktam, hogy mindennap jön a kick, de szerintem ők sem tudják miért. Néha TK, de az mostanság ritka. Nem értem miért elvárható hogy lehozzak 1v5-ös meccset...
  • Maceehun13
    Csak annyi,hogy haverom ki c4 ezi a falat és elkezd káromkodni chatbe neki,mert megsebződött ... én meg írom,hogy Szar lehet... Erre fejbe lő ott kickikkelt és játszott tovább..
  • Samurai84
    Mi volt?
  • Maceehun13
    Teljes szívemből gratulálni tudok XeNoX_97 nevű gyereknek.
    Ekkora egy idióta embert még nem láttam...
  • Rittihilatti
    Megerősítve.
  • Samurai84
    Köszi, majd írd már meg hogy mire jutottatok :)
  • Maceehun13
    Igen ,szerintem ez még "él" a játékban
    Bár most hogy mondod kipróbálom egy haverommal.. :D
  • Samurai84
    Jelenleg szerintetek a mute jammer le tud fogni 2 nagy reinforcmentet ha középre teszem?
  • Rony94
    November közepe/vége.
  • simonl #762
    Sziasztok, mikor jönnek az új japán operátorok?
    Tudja vki?
  • bendáj17
    Üdv tegnap kezdtem el a gamet, ha esetleg van valakinek kedve tolni egy pár kört. Uplay nevem: BombbandiB Nagyszerű lenne magyarokkal játszani.
  • Rony94
    A casual matchmaking teljesen rossz. Az ismerőseimmel mind goldosak vagyunk és nagyon sokszor sorol össze minket a játék platinásakkal és diamondosokkal.

A ranked már rendben van. Ha igazságot akarsz, akkor ott többnyire megkapod.
  • Béluska74
    Jah meg is van : We are aware of an issue affecting multiple games on all platforms. We please ask for your patience whilst we investigate.
    Dolgoznak rajta mi? Röhög a vakbelem!
  • Béluska74
    Csak nekem rossz ma a játék vagy általános sz@rakodás van már megint? Az meg mi komoly már (megint!),hogy full platinás csapa ellen kellet küzdenem? Én gold1-ben vagyok.
  • giornalista

no, megvettem az új gépemet, ennek örömére elkezdtem rögzíteni a játékmeneteimet, hiszen még nincs tele az internet FPS gameplay videókkal :) ígérem, nem fogom teleszemetelni a topikot, meg full amatőr az egész, movie maker, stb., de ha valakinek van négy üres perce és semmi ötlete, hogy mit csináljon, akkor íme :))
  • Samurai84
    Komolyan mondom, tökönszúrom magam... Elkezdtem támadóként a shieldekkel ismerkedni, azon belül is Montyval pörgö mostanában. Szerintem nagyon jó kis OP, csak az emberek többsége nem érti szerintem, és nem tudnak segíteni neki.
    T-Huntban bomb defuse van Cafe tetején. Védem a lépcső felőli ajtót, 4 embernek csak a nagy bejáratra kell figyelnie, de nem sikerült... Érdekes, mert Border map-on meg van amikor lent középen van a védendő és ott kb. 5 oldalról tudnak jönni, de eddig mindig megoldottuk.
    Tök jó kis csapatjátékot lehetne tolni (ami a játék lényege), de mindenki rushol, meghalnak 1 perc alatt és egyedül maradsz...
  • TFoNe
    Haliho! Csináltam egy Discord szervert nekünk Magyaroknak, ha valakit érdekel, és tudja hogy mi az akkor itt van a invite link: https://discord.gg/qjd8aQc

Ugyan böngészőből is működik, de érdemes letölteni. (háttérban futo alkalmazás, TS/IRC ötvözete)
    Ha többen leszünk, itt is lehet majd keresni játékosokat.. beszélgetni, etc...
    Utoljára szerkesztette: TFoNe, 2016.09.26. 12:21:33
  • Samurai84
    Blackbeard shield :D
    Our Lord is not impressed.

{-}7

Amúgy grat, habár én már jó régen nem láttam senkit Glazzal menni repcsis mapon, sokan kimennek érte hogy pisztollyal levadásszák amíg egyhelyben fekszik. Arra már rájöttem, hogy ebben a játékban nem jó egy helyben feküdni (nem, még védőként sem).
  • giornalista

ezt a két képet szeretném megmutatni nektek :))) az elsőn másodszor lettem MVP úgy, hogy először mentem Glazzal a repülős pályán. nagyon élveztem, azt hiszem, kezdek egyre pontosabb lenni, több headshotom is volt vele, illetve egyszer 1v4-ről 1v1-re mentettem egy meccset Bandittel, és végül csak azért ölt meg Blackbeard, mert mire áttörtem a kurva pajzsát, már csak 3 HP-m maradt a sorozatos tűzharc és peakelések után (szorított az idő, mert bent volt az objective mellett, ha nem lépek, azért nyer), és egy kósza pisztolylövedékkel eltalált.

a második kép igazából csak nekem érdekes, de talán mindenki másnak is, aki szokott repülni: a csomagvizsgálók ezt látják röntgengképként egy bőröndből :) ez egy elég lightosan megpakolt bőrönd egyébként, de nagy pacsi a játékkészítőknek, hogy teljesen igazi képet tettek be, nem valami rajzolt gagyit.
    Utoljára szerkesztette: giornalista, 2016.09.25. 21:05:41
  • Samurai84
    realisticon T-huntban, Montyval beálltam ajtóba és vagy 6-7 tango nem tudott átjönni, semmit csinálni. lehet javították a pajzsokat?

• Samurai84
    Esetleg még azt nézd meg hogy Uplayen behozod a játék oldalát és oldalt van olyan hogy Tulajdonságok, majd File-ok ellenőrzése. Ezt futtasd le, hogy ez dob-e valamilyen hibát...
    Olvastam hogy sokaknak előjött ilyen hiba, Cloud Sync kikapcs. sokaknak bejött, admin joggal indítás is...
  • Fox121
    Le van frissítve win7-10 ugyanaz. Újra rakta már gamet is.semmit nem ir ki csak nem tölt be semmit neki. Azt mondta tört verzió elindult ezért vette meg.
  • Samurai84
    Ez így elég kevés info... VGA driverek legyenek lefrissítve, Windows is, minden eszközdriver legyen friss, ez az alap. Utána próbálja az Uplay-en újratelepíteni a játékot. Ír valami hibát?
  • Fox121
    Haver megvette gamet Amd+ATI vga és nem tölt be játék neki. miért lehet az?
  • Samurai84
    Ez a shooting csali, majd C4 dobó jónak hangzik, majd gyakorlom. Olyanokra gondolok, hogy pl. Consulate pályán pl. Visa trapdoor alá bedobod mikor lent vagytok a server roomban. Az egyik kamera pont azt a bejáratot veszi, ill. az egész szobát, de odalátni elvileg. Nézed mikor jönnek és ha a hatch közelébe érnek Bumm!
  • Rittihilatti
    C4 az olyan, hogy nem érdemes használni, amíg ténylegesen nincs szükség rá, lerakni pocsékolás. Pajzsos ellen hatékony, de rá se szabad egyből odadobni, mert számít rá, ha látja hol vagy. Ilyenkor mindig megtorpannak egy kicsit, ha azt látják, hogy kaphatnak egy bombát az arcukba. Ilyenkor meg szoktam őket lőni párszor, célzás nélkül, hogy azt gondolja már nincs nálam, vagy elhasználtam. Olyankor mindig felbátorodnak, aztán amikor megindul, jöhet a "right in your face" :) Adott esetben menekülési utat is lehet vele robbantani, ha szorul a hurok, meg bombánál szokták a két bomba közötti falat kirobbantani, hogy rá lehessen látni "A"-ról "B"-re és fordítva.

Amúgy ezért is ment a nyavajgás, hogy jaj, az a fránya c4-, valszeg ezért is vették el az operátorok felétől. Érdekes, hogy pont Pulse-tól nem, akinek semmi szüksége rá, anélkül is elég erős. Néha meg se lehet közelíteni a megvédendő területet, olyan lehetetlen helyeken dobálja ki a c4-et, hogy az agyad eldobod. Úgyhogy sajnos kell a C4, mert ha nem lenne, akkor meg a pajzsosok ellen menne az ajvékolás, hogy nem lehet őket megölni egy az egyben.

Nem tudom mit gondoltak a kedves fejlesztők, ez az újfajta gránát kb annyit tesz, mintha paradicsommal dobálnánk az ellenséget. Sima huntban a terrorista se bír megdögleni tőle, ha nem kap belőle kettőt, vagy nem ragasztod a szeme közé bohócorrnak.
  • msnforever2
    shieldesek alá szokták bedobni bár ez elég alap