1026
-
Samurai84 #744 Tegnap hajnali 1ig nyomtam :) Thermite bug még mindig létezik. A lighting rendszert ne is firtassuk, pedig állítólag ezek patchelve vannak.
Amúgy tudtok valami jó C4 használatával kapcsolatos videót? Védekezésben Mute-ot nyúzom egy ideje, de a C4-et nem tudom hasznosan felhasználni. Hova érdemes rakni? Vagy csak dobálózzak vele? Egyéb trükk?
-
Rittihilatti #743 És adják vissza Caveira-nak a c4-et. -
Samurai84 #742 Én kb. megjelenés óta tolom, de még sosem találkoztam ezzel a buggal... :D
Shield OPokat javíthatnák már, mert szeretnék sokszor velük is menni, de egyelőre esélytelen. Múltkor T-Huntban mondom, megyek Montyval úgyis ritkán nyúzom szegényt. Akkor ment fel a pumpa mikor társam bedob egy flasht, tango blind, erre odamegyek megpróbálom lecsapni pajzzsal és még mielőtt odaérnék, keresztülkéselt a pajzson... Blitznél hasonló, annyi különbséggel hogy a pajzsa semmit nem véd, ill. van mikor kb. Tachanka MG-je sem állítja meg, van mikor egy P9 keresztüllövi alul és bead egy headshotot :D Hiába állsz szemtől szembe, annyira elkúrt hitbox-a van szegénynek hogy ihaj.
-
Rittihilatti #741 Áh, ez egy régi és elég gyakori bug, sajnos. Gondolom azért lőtte le azonnal, mert ebből a bugból nincs kiút, úgymond. Legalábbis én úgy tudom, úgyhogy ilyenkor le szoktuk lőni a túszt. Ez a leggyorsabb megoldása a problémának. -
#740 ma egy nagyon érdekes bugba szaladtunk bele. Favela, Hostage attack, a sárga épület legfelső szintjén volt a túsz (amit kívülről három irányban is körbe lehet reinforce-olni, lépcső vezet fel, plusz egy széles ajtó a tetőre).
mindketten balfaszok voltunk, nálunk nem volt Thermite, így arccal előre törtünk a túszra, az enemytől meg többen is roamingoltak, ezért a tűzharc után a következő történt: mi ketten bejutottunk a túszhoz, eközben Valkyrie, az utolsó opfor roamingolt, de észlelte a bajt és a tetőn keresztül célba vett minket. konkrétan tehát ketten ültünk a túszon támadók, fedezékben, és egy védő kintről, a tetőről figyelte, hogy ne nyúljunk hozzá. már önmagában ez nem volt semmi.
Valkyrie persze folyamatosan spottolva volt, mint enemy detected outside. megpróbáltam leszedni, de nem sikerült, meghaltam, 1v1 marad a támadónk. Valkyrie ezután fedezéket keresett és újratöltött, ekkor üvölteni kezdett mindneki a rádióban az utolsó támadónak, hogy fogja meg a túszt és rohanjon le vele a lépcsőn!
így is tett, kurva nagy volt, rohan a tússzal a lépcsőn, már egy szinttel lejjebb jár, Valkyrie sehol - majd egyszercsak: Round Won, enemy killed the hostage :O :O :O
nem értjük, de a kill cam válaszol: a - feleslegesen keresett - fedezékéből eszmélő Valkyrie berontott a túsz szobájába, ahol a TÚSZ (!!) konkrétan a saját helyén állt és mozogtak a lábai! nyilván automatikusan lelőtte, mivel azt hitte, hogy az ellenfél játékosát látja, és ezzel megnyertük a meccset.
ilyen bugot sem láttam még soha, és a chat reakciók alapján senki más sem... mindenesetre már az alapszitu, a védekezésbe fordult támadás is nagyon izgalmas volt :)
(a minap pedig majdnem meglett az első ace-m, Bandit MP7-jét nagyon csípem, végül 4 kill és 1 assist lett a vége, és a 4 kill mindegyike gyönyörű headshot :D kurva jó érzés volt!) -
Rittihilatti #739 Elolvastam a változtatások listáját, úgy kb negyedórája játszom mióta letöltődött a patch.
Gyerekek, ez egy vicc... -
#738 ahhoz képest, hogy ez Rainbow Six SIEGE lenne, elveszik a breaching charge-ot az operátorok egy részétől, egy teljesen useless gimickie szar miatt...
Twitch is nagyon gáz most, a drónja kibaszottul OP.
:( -
Rittihilatti #737 Be se merek lépni a játékba... -
msnforever2 #736 lol, thermite breach nélkül? :D:D:D a többi is elég gáz... -
#735 másnak is borzasztóan nehézkes az indítás mostanában?
első indításkor nem indul el a Battle Eye service, majd mindent Task managerből kell zárni, és másodjára-negyedjére-hatodjára indul csak el a játék... -
Samurai84 #734 Nektek hogy tetszik az új patch? Szerintem ez az eddigi leggázabb... Kezdve a hülye impakt gránátokkal, a drón fázisos twiccsel... Thermite-től elveszik a breach charge-ot, ez no comment. Elveszik a szögesdrótokat, ami talán a leghasznosabb kütyü volt. Nem értem ezt miért kellett... A támadóknak meg jár a claymore, amit szintén nem teljesen értek... Eddig még embert nem láttam belefutni... Az még nem is lenne akkora hülyeség, de a twitch az így nem jó, nagyon gáz. Úgy lenne jó szerintem, hogy maradna a hatótávolsága, esetleg ugorjon is, de ne induljon már a drónozási fázisban, és ne legyen 2 belőle... Ezt nem tudom hogyan tesztelték ki, de szerintem sehogy. Olvastam hogy voltak rankeden olyan meccsek, hogy mire elkezdődött a meccs nem volt már egy kamera sem, és nem voltak kütyük amik feltartották volna a támadókat.
Másik dolog, ma azért kaptam a TK-t, mert level 85 vagyok, bronze és hogy ahhoz képest béna vagyok... Ezt még Rankeden elfogadnám, de Casualban? Nem vagyok pro, nincs is időm annyit játszani, szórakozni megyek Casualba... -
Maceehun13 #733 Szia, a seasson pass már nem ér szinte semmit az ára se éri már meg. Én is megakartam venni,de sztem már nincs értelme.Azért nincs szerintem értelme,mert már csak 1 DLC-s ,,csapatot" kapsz azok is a japánok lesznek. -
#732 Köszönöm! -
#731 Season pass, csak annyit add, hozzá, hogy előbb és ingyen játszhatsz az új operatorokkal. Ennyi. Akinek nincs meg annak 25k egy operator a DLC-sek közül. Én pl nem vettem meg mert csak Frost tetszik azok közül, azt meg inkább kifarmoltam. -
#730 Sziasztok!
Srácaimmal most szereznénk be a játékot, de ha a Gold Edition (3db) így már elég húzós lenne. Az lenne a kérdés, ha csak az alap verziót vesszük meg, akkor sok minden kimarad?
Később megvennénk a Season Pass-t, de anélkül is játszható marad? Tehát vannak az alap tartalommal szerverek, és vannak is rajtuk?
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2016.09.07. 15:49:01 -
#729 Üdv, Embereket keresek rankedhez akár a végén csapattá alakulva.
Rank. Silver 3 10 meccs után.
Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198082222819/
uplay: Nippy019 -
#728 egy kis érdekesség, a videó első jelenete rögtön ez, másfél perc :))
(aki nem akarja megézni: Matimi0, Levelcap, xFactor és JackFrags összeálltak játszani egy kicsit, de Matimi0-t leszámítva egyiküknek sem megy igazán, bénáznak. az első jelenet egy gyönyörű bug: LevelCap gránátot dobna, de miközben dobja, lefagy nála a kliens, a szerveren viszont a kezében "fő" a gránát és végül fel is robban, és kinyírja saját magát, illetve egy vagy két csapattársát is :DDDDD nem tudom, én nagyon röhögtem :D) -
Rittihilatti #727 Eddig se használtam egyiket se, ezután sem fogom :) -
#726 Patch-Notes-Update-4-1 -
Samurai84 #725 Ámen!
-
#724 Na ma végre jön a shoti+pulse nerf -
Samurai84 #723 Scotty! Nagyon jók a videók, de azért ez már elég komoly szint amit ti toltok. Ami engem érdekelne, ha bemutatnád, hogy hogyan viselkedjünk 1v1 csaták során... Mire kell figyelni, mit használjunk ki, mikor érdemes belemenni, stb. Sajnos én elég sok 1v1-et elveszítek és nem tudok rájönni miért. Próbálok peek-elni, meg elmozogni, de valahogy nem jön össze. Meg a célzásról is mutathatnál egy két dolgot.
-
Maceehun13 #722 + Nekem Kapkan shotija nem jön be ,nemtudom a másikkal sokkal jobb lőni
-
Maceehun13 #721 Igen a Thermite bug az elég érdekes,múltkor olyan helyen voltam(akkor támadóként),hogy a kapkan úgy rakta rá az ajtóra a lézert,hogy nem tudtam ellőni ,mert jobb oldalamon volt a lézer kilőhető része és baloldalamon már közvetlen egy fal volt és nem láttam rá :( -
Samurai84 #720 @fscott: Jöhetnek a videók, tippek főleg, taktikák, hogyan éljünk túl, általános dolgok, do's and don'ts.
@Gio: Clubhouse, Oregon az nekem is rémálom, utálom ezt a két pályát. DLC karikat, hamar feloldod, pláne ha sokat játszol, meg teljesíted a challengeket (aki nem tudná, nem csak a főmenü adja őket, hanem az Uplayből is elő lehet hívni heti kihívásokat). Én megvettem a SP-t, de már bánom, mert simán feloldottam volna az összes karit, azzal az 5% renown-al meg nem vagy beljebb szerintem...
Én PS4-ről jöttem át, ott is Thermite-ba tettem a legtöbb időt. Egyrészt idegesített hogy párszor benyaltuk hogy nem tudunk bejutni, mert nincs már charge, másrészt valahogy mindenki túl nagy felelősségnek érzi. Én alapból rányomok, ha valaki megy vele, akkor örök társa Thatcher leszek, ill. ha ő is van, akkor BB ill. mostanában Buck is érdekes... Thermite-el én hátul nyomulok, egészen a célig, ott charge fel, és onnantól kezdve aprítás. Egy valamit utálok és kicsit hátráltat is néha a karabély szórása annyira random...
Fuze nem noob, egyrészt frontline attacker, másrészt magas armorja van, sokat képes túlélni. Megszórod őket, kitör a pánik és kacsavadászat.
Frost, hát ő a nagy szerelem. Bármilyen furcsa, én őt "campelős" védőként használom, nem roamingra. Lerakom a bejáratott pontjaimon a csapdákat (az objecitve körül, mondjuk egy szobával kintebb), és őrjáratokat tartok, de szigorúan fedezékben maradva. Ha kapás van, megyek és kivégzem a madarat, aztán restart :D Sokan állítják, hogy be kell várni a társát és akkor kettőt tudsz megölni, na ez nekem eddig egyszer sikerült kb., szerintem nehéz hozni, mert leinfózzák, hol vársz és inkább hagyják pusztulni vagy hátbakerülnek. A géppityu jó, meg kell szokni a szórást. A Super 90 nagyon OP, remélem! nerfelik még, mert idegesítően messzire hord.
Shottykról jut eszembe, minden szűkösebb pályán (Hereford, Plane, esetleg House, Favela) én shotgunnal megyek. Legyen, auto, pump action, mindegy. Jól jön a közelharcnál.
Ezt a lábonlövős dolgot én is eljátszottam, pisztollyal, és belehalt :), pedig a lábába ment...
Shieldek. Én sem tudok velük játszani, próbáltam, mert nagyon rosszul célzok, és ha már nem leszek killmachine, legalább hasznos legyek... de valahányszor szembekerülök valakivel, nekem valahogy átjönnek a golyók azon a szaron. Pedig szembe állok vele, de Blitz-ként azonnal meghalok kb., Montyval, meg random. Van hogy átjön, van hogy nem, de akkor meg beszopatnak a C4-el.
Serenity17, Macie Jay, Matimi0, őket javasolják nézegetni.
@Macee: mindkettő fain a megfelelő helyen és időben. Kapkan csapdaerősítés után, hány csapdát is nyaltam be? :) :) Érdemes a világos szobákba rakni, mert a fény most elég szarul van, megcsinálva, és ha jó helyre teszed, akkor szinte láthatatlan a lézer... Csak ez pl. idegesít mikor kinézek az ablakon, és azthiszem hogy jön Jézus... ezt javíthatnák, patchek előtt jó volt. Meg a Thermite bug-ot, mikor ottmarad a fal, azt is lehetne már javítani.
-
Maceehun13 #719 Én a Twitch és Kapkan párost viszem magammal legtöbször -
#718 nos, én rengeteg YouTube-videót fogyasztok, de 99%-ban külföldieket, mert a magyar próbálkozások egyáltalán nem szimpatikusak.
ez viszont nagyon jó volt. 6 perc bőven elég egy epizódra, és én legalábbis rengeteget tanultam abból, amit elmondtál, fel is iratkoztam, hogy ne maradjak le a következő részről. ha tudod, tartsd meg ezt a nem-modoros stlusodat, már ezzel is kiemelkedsz a hazai youtube-erek közül! -
#717 örülök, hogy nem csak én gondolkozok úgy, hogy nem akarok túl jó operátort vinni, mert nem vagyok elég skilles hozzá. rengeteg Levelcap és Matimi0 videót néztem, tehát kb. ismertem a balance-ot. Thermite kurva jó, de túl sokszor halok meg hamar, és ez nagy kibaszás a csapattal. Pulse-t is ritkán viszem, épp emiatt, vigye inkább olyan, aki érti is, amit lát.
és épp ezért mentem egészen sokáig szinte csak Rook-kal, hiszen ő az elején lerakja a mellényeket és már segített a csapatán. onnantól minden kill csak bónusz. Mute-ot is szeretem, amennyire idegesít attackerként, annyira szívesen játszok vele védőként. Kapkant is "erőltetem", volt már, hogy már meghaltam, de a csapdám "megnyerte" a roundot a végén. attackereknél Fuze is bejön (tudom, noob dolog), Sledge hammerjét imádom. akiket nem kedvelek, azok a pajzsos emberek, képtelen vagyok jól játszani velük, nagyon nem érzem azt a stílust.
nincs premiumom, így a DLC-karakterek nincsenek meg. Blackbeardet próbálnám ki szívesen, rohadt idegesítő játszani ellene, illetve Frost csapdája is nagyon bejövős.
köszönöm a tanácsokat :) igazából kevés teamkillerrel találkoztam, persze már beléjük futottam, idegesítőek, de ez van. a legrosszabb az, amikor hiába próbálkozol, még gyenge vagy, hibázol, és a csapattársak elkezdenek oltani. nem valami frappáns válasz, de általában csak annyit szoktam ugatni nekik, hogy én legalább még életben voltam :) kommunikálni kommunikálok, mikrofonnal, és rohadt jó érzés, amikor valaki figyel is arra, ha adok egy jó tanácsot, de hát gyakran csak annyit tudnék mondani, hogy "ott van, onnan jön, ööö... valami lépcső valamelyik emeleten" :) de voltak már jó pillanatok a comms kapcsán is.
pár napja egy ötös csapatból négyen vagy 5-6 teljes meccsig összeálltunk és együtt is maradtunk. talán négyet nyertünk, egyet vesztettünk, valahogy így, de óriási élmény volt, hogy tudtad, számíthatsz a csapattársaidra és te is jobban odatetted magad értük. éppen ezért jó lenne barátokkal, ismerősökkel játszani, de kevés hasonló érdeklődésű ismerősöm van :) de az tényleg állat volt. valaki nagyon low hp volt, megkért, hogy lőjem le és élesszem újra. mi sem egyszerűbb, láttam már ilyet. bele is eresztettem egy tárat, persze TK lett a dologból :D akkor világosítottak fel, hogy pisztollyal, lábba, egyszer!! de pozitívan álltak a dologhoz, nagyon röstelltem az egészet :)
jó ez a játék, na. -
#716 én 29-es szinten állok, és körülbelül ugyanazt érzem, amit te. néhány pályát már úgy-ahogy ismerek, de pl. a Clubhouse-ban az alagsorban mindig eltévedek, gyakran az egész drónozásom arra megy el, hogy megtaláljam a lépcsőt felfelé :) és ahogy írod, néha már érzem, hogy valami tudatosan jól sikerül, és ez rohadt jó érzés ám. meg kell dolgozni a sikerért - ami nagyon jó. kiábrándító, hogy a legtöbb mai játék tálcán kínálja a győzelmet, könnyűek, érdektelenek. na, ez pont az ellentét, meg kell becsülni! -
fscott #715 Szóval a legfrisebb darab: https://www.youtube.com/watch?v=MwGzxl6GfDM -
fscott #714 Úgy láttam youtube téren a magyar Rainbow aréna igen szegényes, ezért néhány hete belekezdtem én is a videózásba. Van akit ez érdekel? Illetve lenne tanácsotok, hogy milyen témában néznétek szívesen Rainbows tartalmakat? Egyelőre gameplay és tippvideók a profilom. A legfrissebb darab: -
Maceehun13 #713 ja mikor ma kiírta a csávókám,chatben,hogy info??? 2 centire álltam mellette engem megöltek jobbról (hozzáteszem hogy az enemy utolsó embere meglőtte a gyereket aki engem megölt)és ő elnézet balra mintha balról jönne majd hátba lőtte és így vesztettük a matchet,persze utána jött a szitkozódást,hogy én mégis mit csináltam és miért nem infózok -
Samurai84 #712 Ill. még valami: kommunikálni. (mikrofonnal, team chatben, bárhogy) Ez a legfontosabb.
-
Samurai84 #711 üdv a klubban! :D
nálam kevés nagyobb noob van, hidd el. olyan hihetetlenül szarul célzok (most kezd javulni), hogy volt hogy fél méterről körbelőttem a parasztot automata shotgunnal a pánikban.
amúgy ez a játék maga a paranoia fellegvára. a hangok, hogy jön valaki. vagy fentről hallottad? léptek zaja. halk pattanás, kilőtte a kamerákat. a sarokban kuksolsz. csak egy bejárat van, mocorgást hallasz, talán sikerül leteríteni miközben felrakja a breaching chargot. igen, már érkezik... berobban a fejed felett a mennyezet, és a gerendákon keresztül szétfűrészel egy sorozat...
Én Thermite, Thatcher ill. Frost, Mute fan vagyok, próbálok olyanokkal menni, akik hasznosak. Pl. Caveirával egyszer mentem, de mivel nincs meg a skillem hozzá, nem is erőltetem. Fontos, hogy ismerd meg a pályákat. Én most jutottam el oda, hogy nagyjából mindig tudom hol vagyok, ismerek pár trükköt amit mindenki alkalmaz, és próbálok újakat tanulni, kifejleszteni. Pl. mivel nekem Frost a main-em, sokszor már nem kell agyalnom hova rakom a csapdákat, mert van már bejáratott taktika, mit hova. Ugyanez Mute-al.
Probléma lesz a sok teamkiller, ne foglalkozz velük, tirpák mind, pokolra kerülnek úgyis. Ne szegje kedved, hogy minden második meccs Caveira, Valkyrie, Pulse, Jager, Frost ötösből fog állni, mert most a roaming a menő, senki nem védi az objective-t... Be kell sétálni és lehozni a célt... ill. távolsági harcra kényszeríteni a sok gyökér autoshotty-s csírát. Nem mondom, én is szeretem a Super 90-t, de nem minden áron.
-
Maceehun13 #710 Hááát igen,tegnap én is vittem szép köröket ,most jelenleg 34 es vagyok és még csak most érzem azt,hogy fejlődtem és nem az a tudatlan kezdő játékos vagyok .Körülbelül van 3 pálya amit tudok nagyrészt már,és a helyek is mennek úgy-ahogy .Láttam én is nagyobb videósoknál,embereknél,hogy elmennek és otthagyják a hostige-et vagy ami éppen van,és elbújnak a ház egyik részébe.Én próbálkoztam 1-2 kétszer,de mindig megtaláltak :( -
#709 egészen noob vagyok. nem mondom, hogy teljesen használhatatlan, de azért nagyjából. a Battlefieldből jöttem, teljesen más játék, próbálkozok, tényleg, néha aztán sikerül is ez meg az.
mint pl. most. hostage defence, Yacht, Kapkan vagyok, nem szoktam roamolni, az obj közelében ólálkodok. komoly tűzharc, 3v2, majd elkezdünk fogyni, 1v1 a vége. visszahúzódok a hostage-hez, az ajtókon barikád, csapda, 40 másodperc van hátra. hallom, hogy jön. tudom, hogy a négy halott csapattárs is nézi. jön. betöri az ajtót. kivárok. még egyet tör. kivárok. betöri teljesen. nem mozdulok. nem is látok rá, ő sem rám. elkezd vaktában lövöldözni. nem reagálok. majd, ahogy már annyiszor láttam másoktól, miközben én már rég halott voltam, valahogy a jó pillanatban, "pont akkor" sikerül kinéznem, amikor besétál az ajtón, szitává lövöm, round won, match won 3-1.
a szívem meg kalapál, mint a kurvaisten. imádom ezt a játékot! és megfogalmaztam magamban, hogy egy játék akkor igazán jó, ha hiába vagy benne meglehetősen rossz, mindig visszamész tanulni és nagy nehezen kivívsz magadnak némi játékörömöt is. nekem ez pont ilyen. nem tökéletes, és sokszor rohadt frusztráló (a Favela kiborít), de nem telik el nap, hogy ne játszanám! -
msnforever2 #708 azért pedig jó lenne ha kiderítenéd, mert lehet újra szembesülsz a problémával. ugyanis ha nem tudod mi oldotta meg, lehet újra elromlik.
egyébként még azt próbálhatnád ki, hogy router nélkül direktbe kötöd rá a gépedet a modemre vagy netkábelre. mivel megoldódott valami miatt a probléma így nem tudom van-e értelme kipróbálni, esetleg ha újra előjön...
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.08.15. 09:59:51 -
DonPedro22 #707 Sikerült valahogy megcsinálnom... nem tudom hogy de most már nem tölt 5 percig a játék :) -
DonPedro22 #706 találtam youtubon videót róla hogy kell beállítani a routeren a portot, próbáltam de nálam nem működik az admin admin mert egyéni usernév és pass kell de majd kiderítem a szolgáltatónál mi az... -
Rittihilatti #705 Aligha vas kérdése a dolog. Példa, asszony laptopja mérföldekkel gyengébb az enyémnél. Ippeghogy elkaristol neki a játék minimum beállításokkal, a játékmenet sem az igazi, de fut neki. Az enyém hibátlan, tükörsimán megy, de ha innen nézzük, hajamra kenhetem, nagyon gyakran neki simán hamarabb tölt be mint nekem, a gyengébb netjével együtt is. Szóval lehetséges, hogy az lesz, amit itt mondanak a többiek, nálunk mindkettőnknél open a NAT, mindenféle buherálás nélkül.
A NAT, ahogy én értelmezem, konyhanyelven nem más mint olyan (port)beállítások összessége, melyek a bejövő-kimenő adatforgalmat rendszabályozzák. Annó Modern Warfare-2nél a tört verziót is lehetett online nyomatni, mert volt neki külön szerver (Alteriwnet?), de oda is csak kizárólag a külön megnyitott, adott portokkal lehetett csatlakozni, mely beállítások elvégzése után open-re váltott a NAT. Szóval ezt mindenképp Te állítod, a routerben illetve a saját gépeden, a szolgáltatónak ehhez szerintem semmi köze. Ha van tűzfalad, vírusírtód, kezdésnek kapcsold ki a játék idejére, mert azok is korlátozhatnak. Én egyiket sem használom és semmi ilyen problémám nincs. A routerek default belépőkódja és jelszava admin-admin, de szerintem Neked nem ez kell. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy a gépeden van valami olyan szoftveres beállítás, ami nem az igazi. Utána lehet nézni, hogy van-e olyan port amit külön a Rainbow használ és nyitni kell, mert alapból zárva van, bár egy 2016-os, egyértelműen multira szánt játéknál ezt a lehetőséget is kizárnám.