1026
-
greenkawa #264 Igen ez csít! De én akkor sem találkoztam egyel sem,vagy még így is bénák.. ;) -
toza #263
hogyne
-
greenkawa #262 És ez mitől wh? simán megjelölhet kamerával,vagy drónnal. Én is lőttem már így nem egyet. -
#261 Jó neked... Vagy csak kevésbé veszed észre őket mert piszok sok van belőlük. Csak egy a sok közül akivel nekem sikerült összefutnom:
-
greenkawa #260 Ezt a marhaságot meg honnan veszed?! Én már játszom jó ideje,de még nem találkoztam,még gyanús elemmel sem,nem hogy csalóval. -
Megamax #259 Hat jol kicseszett az Ubi velem. Ugye 20 as szintet kell elérni hogy ranked meccseket lehessen menni. Namost az nekem tobb mint 2 órába tellett. Ezert nem kerhetem mar vissza a pénzem Steamen. Viszont a játékban semmilyen anticheat nincs jelen ezert tele van a multi csalokkal. Senkinek sem javaslom a megvásárlását max ha annyiba fog kerülni mint egy akciós CS. -
greenkawa #258 Hát én ilyesmivel nem találkoztam.Persze beesik néha 1-1 barom,de nekem jó tapasztalataim vannak.
A lemorzsolódást se hinném,mivel elég jó lett a game, én inkább azt mondanám,egyre többen lesznek. -
#257 Köszi a választ! :)
Olyanok meg mindig mindenhol lesznek.
Élvezni a gamet és ennyi ez a lényeg! :) -
#256 Most még elegen játszanak vele. Biztos vagyok benne,hogy le fog morzsolódni a bagázs nagy része egy idő után. Ez sajnos elkerülhetetlen. Aki megmarad az viszont jól fog vele játszani az biztos. Akkor majd színtiszta élvezet lesz vele nyomulni a haverokkal egy jól összerakott csapattal. Most is jó,de sajna tele van olyanokkal akik eszik a ropit,szürcsölnek hallgatnak valami idegesítő zenét. Ha meg kikapunk akkor meg megy a NOOB TEAM beirkálás. Sajna sokan úgy nyomják mintha ez egy újjabb CSGO lenne. De nem panaszkodok tovább megyek vissza játszani. -
#255 Az nem a Situations-on belül az utolsó? Article 5. Az indul úgy alapból ahogy leírtad. De hogy adta be matchmakingbe mikor ott nincs is közte :D -
#254 Lassan én is megveszem. Remélem játszák elegen . :) -
#253 De kár is ezen rágódni. Lőni kell mindenre! -
#252 Ugye alapból tíz pályán lehet élet halál harcot vívni,de van egy amit nem találok sehol sem ez pedig az egyetem. Amikor már úgy indul az egész csapat,hogy rajtunk van a gázmaszk,na azt tegnap 10-ből 10-szer dobta a gép egymás után. Azt a pályát akkor ki akartam kapcsolni,de nem találtam meg... -
#251 Nincs sehova se írva hogy csak akkor működne. Külön Multiplayerre meg Terrorist hunt-ra is belehetNE állítani hogy milyen mapokat akarsz. De hogy miért nem működik? -
#250 Ez mondjuk nekem is furcsa. Nem úgy van,hogy csak akkor él ez a beállítás ha saját csapattal mész a csatába? -
#249 matchmaking beállítások úgylátom csak dísznek vannak, hiába állítok ott valamit, nem úgy van. Mi az hogy nem dönthetem el melyik pályán akarok játszani, ez mi a picsa? -
#248 A Compensator a fegyverek szórását csökkenti. Én személy szerint ha van rá mód és lehetőség rádobom mindkettőt.
-
#247 Fegyvereknél a Compensator és a Vertical Grip csak pluszt ad ugye? Vertical grip csökkenti a fegyver visszarúgását, de a compensator pontosan mi is? -
#246 Tényleg fasza, gyorsan fel is oldottam :D -
hawaaii #245 Hali.
Akinek lenne kedve csapatban játszani, már vagyunk egy páran az vegyen fel.
Csak olyannal játszunk aki rendelkezik mikrofonnal és rendesen használja is!
uplay: hawaaii1 -
#244 Teljesen mas felepiteso a siege, nekem speciel bejon, de kb csak csgo arazasban fogom megvenni. -
#243 Hali! Kérdés:
Ér a multi annyit mint egy Call of duty/Battlefield/Cs:go vagy hasonló nagy címeknél?
Minden szempontból! -
msnforever2 #242 a blitz az nagyon csites. nem elég hogy nem lehet megsebezni a pajzs miatt, de még meg is vakulsz tőle ha meglátod, szal oldalról megkerül és közelről szétlő pisztollyal, még csak a pajzsot sem kell elhúznia. én amikor azzal voltam elég könnyű volt a játék... -
toza #241 ettol fuggetlenul nem taktikai fps.. van benne 3 gadget amit korlatozottan tudsz hasznalni..
redfaction 1-2(2001!) black(2006) meg bc1(2008) ota granattal bejuthattal barmilyen epuletbe..itt meg fix helyeke csapoajtok (?)vannak berakva h szintek kozott ugralhass!!
grafika nem minden.egyebkent is nemolyan orult csodalatos ebben a jatekban sem.. -
Darkman86 #240 Nagyon elkurvult ez a rohadt gamer ipar.Nem csak kiadó,hanem játékos részről is. Komolyan mondom szégyen,hogy sokaknak kb. semmi se jó.Ha "A" módon van valami megoldva egy játékban az a baj,már miért nem "B" módon,de ha "B" módon van akkor meg miért nem "A" módon van. Meg ez a régen jobb volt sírás is szégyelni való.Ha nem olyan mint a régi részek az a baj ha olyan akkor meg miért nincs benne változtatás.Szánalmas. -
toza #239 sztem akkoris neki van igaza..miert latod falonkeresztul tarsaidat!?miert tudod h hany ellenseg van meg!?minekvan hitmarker!?meg szoras nelkuli fegyverek.meg miert fetrengsz foldon tehetettlenul ahelyett h korlatozottabban harcolhatnal..bendedzs v vmi..dod 1.3 redorchestra.manofvalor sztajl!?
:( igy fos.. csak probalja tartani rossz "ritmust" coddal..szomoru..semmi taktikais fps -seg nincs benne ..
igazabol fizika meg rombolhato kornyezet is korlatozott..bizonyos ablakokat ajtokat falakat nem lehet bricsni!?akkor meg minek!!?
vedendo dolgok is max 2-3 helyen vannak..ha ismered pajat,ugyanaz mindig es tok unalmas az egesz.
Utoljára szerkesztette: toza, 2015.12.02. 10:28:50 -
vitya81 #238 nagyon szép, taktikus játékmenet volt. gratula. sok ilyen izgalmas meccset! ;) :) -
greenkawa #237 Messze nem olyan rossz,mint itt olyan sokan írták.. sztem elég jó hangulata van. Mondjuk akkora nincs mint amikor a Raven-t nyomtuk,persze már az sem volt olyan mint az RS,de ettől függetlenül,nekem tetszik.... -
#236 Béta óta benne van ez a 0 renown hiba, egyszer csak kijavítják a pályaszűréssel egyetemben. -
#235 Srácok 2 kérdés:
1: Mapoknál csak house van beállítva, még is más pályára bedob.
2: Az miért van hogy 3200-al zárok meccs végén és +0 xp-t kapok és a szinthez sem írja jóvá. Eddig ez 1x fordult elő. -
Kaslerka #234 Én karácsonyra kértem Páromtól a fa alá, addigra akkor már lehet dupla méretű lesz. :)
Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2015.12.01. 20:10:19 -
#233 Korrekt. Adnak a játékhoz egy Rainbow Six Vegast. Mármint az Art of Siege Editionhoz.
A könyv amúgy jól néz ki. Az összes csapattagot, pályát bemutatja: a kommandósok extrái, életút, miben jók, gyengéik, a pályákon mi, hol, merre, úgy, mint bejutási pontok, története, mire kell figyelni, merről-merre érdemes haladni, mi milyen anyagból van, meg némi art, kis történelem, mind az ostromé, mind a különleges kommandóké.
Aztán rövid összefoglaló az eddigi Rainbow Sixekről (nem is emlékeztem, hogy mindegyik meg volt eredetiben, kivétel a két Vegas).
Fasza kis 5 gigás patchet tol éppen fel. :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.01. 20:01:38 -
#232 Talán a legjobb meccsem volt amit együtt játszottunk, amiben 2-0 -ról fordítottunk és nyertünk 2-3 -ra! :) Amúgy "gyerek" -nek semmi esetre sem mondanám már magam mert sajnálatos módon elmúltam 40... XD Viszont itt egy kis "aggastyán" gémpléj tőlem!
-
hawaaii #231 Hali.
Aki előrendelte a játékot és lenne kedve csapatban játszani, már vagyunk úgy 4-5-en az vegyen fel.
uplay: hawaaii1 -
#230 Helyi idő szerint holnap reggel hattól lehet játszani a teljessel... :) Amúgy akinek megvan, már egy ideje elő lehet tölteni a teljes játékot!
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2015.11.30. 15:42:12 -
4850 hd #229 hi lejart a beta na neeeee szorakozunk mar ep kezdtem pro jatekos lenni!!! -
Bucsek #228 Pontosan... :) -
msnforever2 #227 nem mind1 h uplay vagy steam? úgyis kell hozzá uplay -
msnforever2 #226 én majd a 80 eurós goldot veszem meg de majd csak akkor ha már visszament az ára 90-re -
#225 Ez mind uplay-es, steamest linkeljetek :D