1026
  • greenkawa
    Igen ez csít! De én akkor sem találkoztam egyel sem,vagy még így is bénák.. ;)
  • toza #263

hogyne
  • greenkawa
    És ez mitől wh? simán megjelölhet kamerával,vagy drónnal. Én is lőttem már így nem egyet.
  • Nagylaci
    Jó neked... Vagy csak kevésbé veszed észre őket mert piszok sok van belőlük. Csak egy a sok közül akivel nekem sikerült összefutnom:

• greenkawa
    Ezt a marhaságot meg honnan veszed?! Én már játszom jó ideje,de még nem találkoztam,még gyanús elemmel sem,nem hogy csalóval.
  • Megamax
    Hat jol kicseszett az Ubi velem. Ugye 20 as szintet kell elérni hogy ranked meccseket lehessen menni. Namost az nekem tobb mint 2 órába tellett. Ezert nem kerhetem mar vissza a pénzem Steamen. Viszont a játékban semmilyen anticheat nincs jelen ezert tele van a multi csalokkal. Senkinek sem javaslom a megvásárlását max ha annyiba fog kerülni mint egy akciós CS.
  • greenkawa
    Hát én ilyesmivel nem találkoztam.Persze beesik néha 1-1 barom,de nekem jó tapasztalataim vannak.
    A lemorzsolódást se hinném,mivel elég jó lett a game, én inkább azt mondanám,egyre többen lesznek.
  • Hexex86 #257
    Köszi a választ! :)
    Olyanok meg mindig mindenhol lesznek.
    Élvezni a gamet és ennyi ez a lényeg! :)
  • Béluska74
    Most még elegen játszanak vele. Biztos vagyok benne,hogy le fog morzsolódni a bagázs nagy része egy idő után. Ez sajnos elkerülhetetlen. Aki megmarad az viszont jól fog vele játszani az biztos. Akkor majd színtiszta élvezet lesz vele nyomulni a haverokkal egy jól összerakott csapattal. Most is jó,de sajna tele van olyanokkal akik eszik a ropit,szürcsölnek hallgatnak valami idegesítő zenét. Ha meg kikapunk akkor meg megy a NOOB TEAM beirkálás. Sajna sokan úgy nyomják mintha ez egy újjabb CSGO lenne. De nem panaszkodok tovább megyek vissza játszani.
  • Dency
    Az nem a Situations-on belül az utolsó? Article 5. Az indul úgy alapból ahogy leírtad. De hogy adta be matchmakingbe mikor ott nincs is közte :D
  • Hexex86 #254
    Lassan én is megveszem. Remélem játszák elegen . :)
  • Béluska74
    De kár is ezen rágódni. Lőni kell mindenre!
  • Béluska74
    Ugye alapból tíz pályán lehet élet halál harcot vívni,de van egy amit nem találok sehol sem ez pedig az egyetem. Amikor már úgy indul az egész csapat,hogy rajtunk van a gázmaszk,na azt tegnap 10-ből 10-szer dobta a gép egymás után. Azt a pályát akkor ki akartam kapcsolni,de nem találtam meg...
  • Dency
    Nincs sehova se írva hogy csak akkor működne. Külön Multiplayerre meg Terrorist hunt-ra is belehetNE állítani hogy milyen mapokat akarsz. De hogy miért nem működik?
  • Béluska74
    Ez mondjuk nekem is furcsa. Nem úgy van,hogy csak akkor él ez a beállítás ha saját csapattal mész a csatába?
  • Dency
    matchmaking beállítások úgylátom csak dísznek vannak, hiába állítok ott valamit, nem úgy van. Mi az hogy nem dönthetem el melyik pályán akarok játszani, ez mi a picsa?
  • Béluska74
    A Compensator a fegyverek szórását csökkenti. Én személy szerint ha van rá mód és lehetőség rádobom mindkettőt.
  • Dency
    Fegyvereknél a Compensator és a Vertical Grip csak pluszt ad ugye? Vertical grip csökkenti a fegyver visszarúgását, de a compensator pontosan mi is?
  • Dency
    Tényleg fasza, gyorsan fel is oldottam :D
  • hawaaii
    Hali.
    Akinek lenne kedve csapatban játszani, már vagyunk egy páran az vegyen fel.
    Csak olyannal játszunk aki rendelkezik mikrofonnal és rendesen használja is!
    uplay: hawaaii1
  • Jim Morrison
    Teljesen mas felepiteso a siege, nekem speciel bejon, de kb csak csgo arazasban fogom megvenni.
  • LeWyTy
    Hali! Kérdés:
    Ér a multi annyit mint egy Call of duty/Battlefield/Cs:go vagy hasonló nagy címeknél?
    Minden szempontból!
  • msnforever2
    a blitz az nagyon csites. nem elég hogy nem lehet megsebezni a pajzs miatt, de még meg is vakulsz tőle ha meglátod, szal oldalról megkerül és közelről szétlő pisztollyal, még csak a pajzsot sem kell elhúznia. én amikor azzal voltam elég könnyű volt a játék...
  • toza #241
    ettol fuggetlenul nem taktikai fps.. van benne 3 gadget amit korlatozottan tudsz hasznalni..

redfaction 1-2(2001!) black(2006) meg bc1(2008) ota granattal bejuthattal barmilyen epuletbe..itt meg fix helyeke csapoajtok (?)vannak berakva h szintek kozott ugralhass!!

grafika nem minden.egyebkent is nemolyan orult csodalatos ebben a jatekban sem..
  • Darkman86
    Nagyon elkurvult ez a rohadt gamer ipar.Nem csak kiadó,hanem játékos részről is. Komolyan mondom szégyen,hogy sokaknak kb. semmi se jó.Ha "A" módon van valami megoldva egy játékban az a baj,már miért nem "B" módon,de ha "B" módon van akkor meg miért nem "A" módon van. Meg ez a régen jobb volt sírás is szégyelni való.Ha nem olyan mint a régi részek az a baj ha olyan akkor meg miért nincs benne változtatás.Szánalmas.
  • toza #239
    sztem akkoris neki van igaza..miert latod falonkeresztul tarsaidat!?miert tudod h hany ellenseg van meg!?minekvan hitmarker!?meg szoras nelkuli fegyverek.meg miert fetrengsz foldon tehetettlenul ahelyett h korlatozottabban harcolhatnal..bendedzs v vmi..dod 1.3 redorchestra.manofvalor sztajl!?

:( igy fos.. csak probalja tartani rossz "ritmust" coddal..szomoru..semmi taktikais fps -seg nincs benne ..

igazabol fizika meg rombolhato kornyezet is korlatozott..bizonyos ablakokat ajtokat falakat nem lehet bricsni!?akkor meg minek!!?

vedendo dolgok is max 2-3 helyen vannak..ha ismered pajat,ugyanaz mindig es tok unalmas az egesz.
    Utoljára szerkesztette: toza, 2015.12.02. 10:28:50
  • vitya81
    nagyon szép, taktikus játékmenet volt. gratula. sok ilyen izgalmas meccset! ;) :)
  • greenkawa
    Messze nem olyan rossz,mint itt olyan sokan írták.. sztem elég jó hangulata van. Mondjuk akkora nincs mint amikor a Raven-t nyomtuk,persze már az sem volt olyan mint az RS,de ettől függetlenül,nekem tetszik....
  • zzeN
    Béta óta benne van ez a 0 renown hiba, egyszer csak kijavítják a pályaszűréssel egyetemben.
  • Dency
    Srácok 2 kérdés:
    1: Mapoknál csak house van beállítva, még is más pályára bedob.
    2: Az miért van hogy 3200-al zárok meccs végén és +0 xp-t kapok és a szinthez sem írja jóvá. Eddig ez 1x fordult elő.
  • Kaslerka #234
    Én karácsonyra kértem Páromtól a fa alá, addigra akkor már lehet dupla méretű lesz. :)
    Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2015.12.01. 20:10:19
  • AnuluWork #233
    Korrekt. Adnak a játékhoz egy Rainbow Six Vegast. Mármint az Art of Siege Editionhoz.

A könyv amúgy jól néz ki. Az összes csapattagot, pályát bemutatja: a kommandósok extrái, életút, miben jók, gyengéik, a pályákon mi, hol, merre, úgy, mint bejutási pontok, története, mire kell figyelni, merről-merre érdemes haladni, mi milyen anyagból van, meg némi art, kis történelem, mind az ostromé, mind a különleges kommandóké.

Aztán rövid összefoglaló az eddigi Rainbow Sixekről (nem is emlékeztem, hogy mindegyik meg volt eredetiben, kivétel a két Vegas).

Fasza kis 5 gigás patchet tol éppen fel. :D
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.01. 20:01:38
  • Nagylaci
    Talán a legjobb meccsem volt amit együtt játszottunk, amiben 2-0 -ról fordítottunk és nyertünk 2-3 -ra! :) Amúgy "gyerek" -nek semmi esetre sem mondanám már magam mert sajnálatos módon elmúltam 40... XD Viszont itt egy kis "aggastyán" gémpléj tőlem!

• hawaaii
    Hali.
    Aki előrendelte a játékot és lenne kedve csapatban játszani, már vagyunk úgy 4-5-en az vegyen fel.
    uplay: hawaaii1
  • Nagylaci
    Helyi idő szerint holnap reggel hattól lehet játszani a teljessel... :) Amúgy akinek megvan, már egy ideje elő lehet tölteni a teljes játékot!
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2015.11.30. 15:42:12
  • 4850 hd
    hi lejart a beta na neeeee szorakozunk mar ep kezdtem pro jatekos lenni!!!
  • Bucsek
    Pontosan... :)
  • msnforever2
    nem mind1 h uplay vagy steam? úgyis kell hozzá uplay
  • msnforever2
    én majd a 80 eurós goldot veszem meg de majd csak akkor ha már visszament az ára 90-re
  • Dency
    Ez mind uplay-es, steamest linkeljetek :D