1026
-
#304 En a betaval jatszottam kb annyit, aztan ott csak 2-3 map volt :v -
Gascan #303 en meg azt hittem 20 ora alatt meg lehet unni ezt a 10 terkepet :) -
greenkawa #302
TIME PLAYED
116 h 36 m
BEST SCORE TDM - BOMB
7770
BEST SCORE TDM - SECURE AREA
6975
BEST SCORE TDM - HOSTAGE
6450 -
Stief #301 Nagyon sokat isteni game -
Gascan #300 ti eddig mennyit jatszottatok vele? .. kiprobaltam, egesz jo .. -
simonl #299 X7T3-QTLE-AEYX-B83F
78D6-JK3E-KRRT-PN9R
8LT6-XELM-LXEC-LA4K -
#298 XMPM-JRM9-LJJB-NJMX
QDMW-MBRR-Y7N6-AF48
C379-HEM4-49JL-4GG9
Ha valakinek kell még. -
simonl #297 Még van 3 kód ha érdekel valakit.... -
simonl #296 Ment a kód priviben.....jó játékot. -
Gascan #295 van meg valakinek kodja PMezhetne? -
Stief #294 Ingyen kód hétvégre! aki ki akarja próbálni hajrá
GL36-NAEN-X7N6-Y3MH
QMK9-8MTM-PP8N-CCWK
-
#293 Kösz! -
#292 Ja am aki kiszeretné próbálni a játékot most hétvégén ingyenes, kulcsok hozzá vigyétek:
MAHQ-7QX6-WFAE-K8PD
BWHC-RACD-N4KK-UABT
F3C4-YHHH-TTWA-6HMX
Uplaybe termék aktiválásnál beírod. -
simonl #291 Sziasztok, a season pass már aktiválható ha megveszem a uplay shop -ban? -
#290 A falon átlógást úgylátom nem sikerült javítaniuk. -
#289 Kint az első patch, most hibát fog kiírni egy darabig.
Javítások listája.
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.12.16. 19:19:18 -
4850 hd #288 updata 162 mb lol -
4850 hd #287 mi van a serverel ????????????????????? -
#286 Tőlem is hallottad és ez nem pletyka hanem a ubisoft által bejelentett dolog, ami persze még esetleg változhat, de momentán úgy néz ki hogy pontosan ez a terv. Az infó innen van:
Rainbow Six Siege is Designed for the Long Term
A FAMAS -ok alatti részt kell elolvasni, ezt:
"Each new post-launch operator can be unlocked by playing approximately 25 hours (approx. 25,000 Renown). The data we have suggests that the average FPS player spends 8-10 hours a week playing their favorite FPS (also in-line with our observation during the closed beta), so it should only take between two to three weeks maximum to unlock an operator. With about three months between each Season of content, we hope players with regular game time won’t have trouble saving up enough Renown to unlock both new operators upon their release. Each operator can also be automatically accessed by spending 600 R6 Credits ($4.99 USD). Keep in mind that the initial 20 operators at launch will be unlocked much quicker in the base progression system (500 Renown for first operator in a CTU, 1000 for the second, etc)."
Ugyanitt a terv, hogy mikor milyen ütemben mit szeretnének kiadni a játékhoz:
-
hawaaii #285 Semmi másra, de hallottam olyan pletykákat, hogy az új operátorok 25.000-be fognak kerülni szóval érdemes gyűjtögetni. -
#284 Renown-t még mire lehet elkölteni skinezésen, meg operátor unlockoláson kívül ? Csak gyűlik és gyűlik. -
hawaaii #283 Hali.
Akinek lenne kedve csapatban játszani, már vagyunk egy páran az vegyen fel.
Csak olyannal játszunk aki rendelkezik mikrofonnal és rendesen használja is!
uplay: hawaaii1 -
#282 Jé valaki aki tudja mi az a texture hack! Egy csomó embernek hiába magyarázom, hogy még ezzel is lehet trükközni és rohadt unfair dolog úgy, hogy nem lehet kiszúrni. Te ezt természetesen sehol nem így látod (kill cam) hanem normálisan, csak a csaló látja így "világítani az ellenfeleket. De a csalásnál maradva. Egyik körben nagyon hamar kinyírattam magam védőként, hát elkezdtem nézni a kamerákat a társaimnak. Az a kamera ami pont azt a területet mutatta ahol a többiek védekeztek elég érdektelen volt nekem elvégre a támadókat kerestem. Viszont véletlenül megpróbáltam mozdítani a kamerát és meglepetésemre nem ment. Mondom WTF? minek nézi valamelyik társam ezt a kamerát amikor saját magát láthatja maximum benne. Ezért ránéztem ki irányítja, gondolom már sejtitek, hogy a támadó csapat egyik játékosa valami csalással nézett be azon a kamerán. Tévedés nem lehet, láttam, hogy narancs csapat xy játékos név szerint. Szóval még ezzel is lehet csalni basszus, és azért az elég nagy előny, hogy pontosan ismered a védők felállását, pozícióit, stb. Nagyon nagy bajban van ez az amúgy nagyszerű játék, jó lenne ha a fejlesztők összekapnák magukat és csinálnának valami kis rendet mert ez így szánalmas egyenlőre... -
#281 Na én pont ezért nem vettem meg ezt a játékot. Az Alpha/Béta nagyon tetszett. De sajnos az online FPS játékok nagyrésze hemzseg a cheaterektől. Egyszerűen undorodom tőlük. Jelenleg a Blak Ops 2 az egyetlen FPS, amivel játszom. Ott vagy kevesebb a Cheater, vagy nem érvényesülnek annyira. Az esetek 90%-ban első vagyok a rangsorban, míg pl. egy Ghost-ban, vagy Modern Warfare 1/2-ben örülök ha nem az utolsó vagyok. Érdekes, mi ? :D
Még a mai napig rémálmaim vannak a Modern Warfare 2 Texture Hack-jétől.
Aki nem tudná miről van szó: IDE
Emlékszem kis naívként lapultam, kúsztam-másztam a fűben. Sunyultam a sűrű bokorban. De valahogy mindig kiszűrtak, és gyakrolatilag bokron kerersztül szétlőttek. Aztán egyszer csak a fülembe jutott hogy létezik ez a hack. Megnéztem ezt a videót róla és abban a pillanatban abba is hagytam a játékot.
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egy Cheater mire veri magát? A másik ami nagyon tud bosszantani, amikor bejön egy klán, vagy egy erősebb játékos, és gyakorlatialg lemossák az ellenfelet, és minden kör végén benyögi a nagyképűség netovábbját: "Too Easy" meg társai. Én kimondottan jó FPS játékosnak tartom magam, de soha életemben nem aláztam így az ellenfelet. Ha jóval erősebb voltam akkor csöndben örültem a fölényemnek, nem pedig az orra alá dörgöltem.
Kicsit eltértem a tárgytól bocsi :D
-
Megamax #280 Elnezest az előbbi hozzászólást telefonról írtam es rettentően vacakul irok erről. Aki szintén szereti a CO-OP részét hard vagy realisticben ahhoz szivesen csatlakoznék. Meg4m4striker az ingame nevem. -
Megamax #279 énis csak CO-OP ot jáccok , aztánn énis párszor meglepodok mikor rohangálnak ossze vissz aaztán hopp a végénn cska egyedul maradok aztánn vag ysikerul vagy nem . Miért gondolják hog yez egy COD? Realisticben konnyen megutik a lábukat. -
#278 Ha jól látom ezeken a videókon mindenki inkább team deathmatch-et játszik? Régebben a Raven shield-ben én csak a coop-ot szerettem. Meg utána a Vegasban is. Lassan, komótosan haladni szobáról szobára, és úgy kiszedni a terroristákat. Nem hiányzik ez a vad hentelés. -
toza #277 ez toggle lean azert vicces.. eleg furi h 2 x kell nyomni h vissza aljon. -
Megamax #276 valami oklnál fogvan a Windovs és a játékbeli beállíttások szinkronban vannak vagyis ha a játékban változtatsz a mikrofon volumenn akkor a windowsban is változik -
#275 Azért szerintem szinte minden játékban van valami sg-s klán/csapat/grund/group... -
greenkawa #274 Volt itt 13-15 éve! Elég nagy anyázásokba torkollott.... -
#273 Kellene valami Sg-s klán vagy valami csapat innen. Eléggé sokan nyomatjuk napról napra. -
Atrax47 #272 Hali
Valakinek nincs olyan problémája hogy játékba a mikrofonja nem münködik. Én mindenkit hallok, engem viszont senki. A mikrofon windowsos beállításaival nincs gond a TS tökéletes megy- -
greenkawa #271 A korral jár! Persze mikor én voltam ennyi idős mint most Te,mi akkor már a Ravent toltok és nagyképűség nélkül mondhatom,igen jól ;)
Persze zavartak a csíterek,de annyira azért nem,mivel azzal se jutottak sokra. Az is tény! jó néhány egerem és billentyűzetem bánta,de hát ez már csak ilyen :) -
#270 Amúgy meg tényleg annyi vagy mint amennyi a profilodnál írva vagyon?! Mert akkor végre valaki akihez képest kölyöknek számítok! XD Egyébként ez nyilván csak mentalitás kérdése, te csak élvezni akarod a játékot és jól is teszed, de engem piszkosul felbosszant, hogy az esetek egy részében eleve esélyem sincs a gyökerek miatt. -
greenkawa #269 Lehet.. De mind1 is. Leszarom aki csítel,én játszom és nekem elég ha a hangokra és a társakra figyelek. Persze "öreg" bútordarab vagyok már,hogy ennyire elmerüljek a részletekben... -
#268 Ez a drónos/kamerás történet rögtön megbukik mivel azt neked kiírja, hogy megjelöltek! Szóval erről ennyit.. Van olyan, hogy egy társa mondja neki jelölés nélkül, hogy merről jössz, de hagyjuk már ezt. Az első killnél gyönyörűen követi falon át a fejemet, a másodiknál pedig látszik, hogy "valami" miatt nem mer kilépni a sarok mögül még mielőtt bármi is történne. Sokan nem igazán figyelik ezeket a jeleket, de sajnos most az a helyzet, hogy hemzsegnek a csalók a játékban. A ubisoft azt állítja, hogy a fairfight működik a játékban, de most ez vagy kamu vagy sz@rt sem ér.
Egyébként meg nem mutatja egy ideig merre vagy. Csak a pillanatnyi helyet jelöli meg és kész. Azért láthatsz néha olyat, hogy mozog a jel mert egy társad jelölgeti többször egymás után az ellent neked. -
greenkawa #267 Ez nem így van! egy ideig mutatja merre megy. -
Megamax #266 Ha kamerával vagy drónnal jelol meg akkor csak azt ahelyet tudja megelolni ahol abban a másodpercben tartózkodsz és nem a mozgó ellenfelet. A videónn meg tokéletessen látszik hogy fejre céloz a repuloben a falonn keresztul. Az hogy nem veszed észre a csalókat még nem jelenti hogy nincsenek. -
greenkawa #265 Itt egy tegnap est. Nem nagyon szoktam felvenni,meg nem is mindig ilyen birkák az enemik,de én akkor sem mondhatom egyértelműen azt,hogy tele lenne csalókkal.