1026
  • Bucsek
    7.000 ftért én adok 1 kupon kódot, a többit üziben.
  • zzeN
    Itt még olcsóbb, nvidia kupon kódok.
    Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.11.29. 21:16:01
  • 4850 hd
    udv 33 euro g2a https://www.g2a.com/tom-clancy-s-rainbow-six-siege-uplay-cd-key-preorder-global.html en mar megvetem
  • Dency
    Ez a 60 euró steamen brutális ár érte. Annyi potenciál nincs benne.
  • msnforever2
    na letöröltem uplay-ről, aztán leszedtem steam-el és most tudok játszani :D ráadásul még meg is maradtak a pontjaim, operátoraim
  • msnforever2
    ja de most leszedem steamről, hátha ott engedi!
  • Jim Morrison
    basszus mér vége is? ah...
  • msnforever2
    na bazmeg már nem engedi elindítani a bétát! azt írja expired! mekkora szívás, még ma igazán engedhette volna! ma még legalább éjfélig tolni akartam
  • toza #216
    hat valoban csak neten erdemes jatszni baratokkal.. szingel plejer erdekes..volt 2 oran keresztul ja. kicsit draga 9 pajaval v mennyi..
  • Bucsek
    Sziasztok, van nekem 1 kuponom (új vga vételével kaptam), amit el szeretnék adni, mert a játékkal nem tudnék játszani, sajna nagyon csapatorientált, és nincs senki a baráti, haveri körömben, akivel játszhatnék.
    Pm-ben a többi :)
  • hawaaii
    Szevasztok.
    Keresek pár embert még játszani eddig vagyunk 3-4 -en,
    Szóval ha valakinek van kedve akkor addoljon uplay-en.
    hawaaii1
  • msnforever2
    most már megy
  • Fantasy18
    Videó elején :D
  • zzeN
    11 óra óta karbantartás van.
  • Kaslerka #210
    Egyébként Nektek csatlakozik a szerverekhez a játék? Mert engem reggel óta error-ral fogad.
  • Maxtreme
    így van, de ettől függetlenül a Vegas sorozat egy jó játék volt
  • toza #208
  • Kaslerka #207
    Az igazi R6 hangulat az már nem jön vissza. De az sem a Vegasokba volt, hanem a Raven Shield-be...
  • Maxtreme
    nem, nem a "single" résszel van a baj, attól nem vártam semmit.
    Hanem az egész játékmechanikával, az animációkkal, a pályatervezéssel, és a látványvilággal.
    Am a vegasokat anno megvettem :)
    Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.11.28. 09:07:44
  • grebber
    Őszintén egy 100%-ig multi fos játéktól te komolyan erős single vonalat vártál? Az is csodaszámba megy hogy egyáltalán tettek bele valami szart.
    Ha Rénbó six kell vedd elő a régi Vegasokat amik még jók voltak.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.11.28. 08:28:51
  • Maxtreme
    Hála isten, ugyanis egészen tegnapig azon gondolkoztam hogy meglepem magam vele, és milyen jó hogy nem tettem.
    Kipróbáltam 4-5 páylát, és kb olyan érzésem volt egészen végig mintha valami 6-7 éves budget kategóriás, amatőr fejlesztők által összehányt bithalommal játszanék.
    Jézus...Ezt komolyan gondolták?
  • scomcomputers
    Hát ez nem semmi....még meg sem jelent,oszt már......
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tom Clancys Rainbow Six Siege-CODEX

• Tikal #202
    Felsültek. A játék nem igazán van még kiadható formában, en nem ertem hogy akarjak ezt kedden kiadni...
  • Jim Morrison
    uplay
  • Stief
    Honnan kell letölteni?
  • Jim Morrison
    Na akkor gyorsan letoltom
  • 4850 hd
    hi vegre egy embernek valo jatek gyrekek vegre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nagylaci
    Ha minden igaz akkor 18:00 -tól megy a béta. Legfeljebb megint felsülnek majd... :)

Már megy is!
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2015.11.26. 17:50:21
  • Kaslerka #196
    Nem kezdődik túl jól a játék bemutatkozása...
  • Samurai84
    Kösz az infót, akkor várunk :D
  • Nagylaci
    A hivatalos fórumba ennyit bírtak beröfögni:

"Hello everyone,

we are working on making the beta available to everyone.

Thanks
    Surulies"

Mondjuk szerintem jogosan merül fel a kérdés, hogy EDDIG amúgy mit csináltak?! :D
  • Nagylaci
    Egyenlőre sehogy... Tegnap még korábban is ment azoknak akik részt vettek a zárt bétában, most persze csúsznak vele. A mi időnk szerint 16:00 -tól kellett volna hogy menjen, úgyhogy most várni kell.
  • Samurai84
    hogy tudom elindítani? letöltötte a uplay, de sehol nem látok indításra vonatkozó infót...
  • toza #191
    tdm 5vs 5 vagy terrorist hunt.5 en 32 AI ellen.
  • Anthrax
    Nem játszottam még, bocs a noob kérdésért, de a multiba playerek ellen játszol vagy AI ? Vagy van mindkettő ?
  • toza #189
    paja nem tolt be orak utan sem,ha igen akkor is szetszednek azonnal pajzsos kocsogok.
    uninstaltam. jo szorakozast nektek..

inkabb tolok ezzel majd.

• hawaaii
    Szevasztok.
    Keresek pár embert játszani, mert eddig mentem 3 meccset abból egy kör után 5v2 vagy 5v3 lett mert leléptek az emberek.
    Szóval ha valakinek van kedve akkor addoljon uplay-en.
    hawaaii1
  • Dency
    Istenem hogy egy meccse elindítása ennyi időt igényel...... ha nem 5 percet vártam hogy elinduljon akkor semmennyit. Ilyen nincs :D Majd holnap talán több türelmem lesz.
  • Béluska74
  • Nagylaci
    Idézet a zárt béta utáni változásokból:

"Terrorist Hunt
    DIFFICULTY LEVEL: We've heightened the challenge for all difficulty levels

Normal: AI accuracy increased by 40%, damage increased by 5%.
    Hard: AI accuracy at mid-range increased by about 20%, with quicker reaction times and a damage boost.
    Realistic: Reaction time even faster. AI accuracy has been further improved based on distance and weapon used.

As mentioned in the Closed Beta Infographic, the completion percentage on Normal was 91%, Hard was 58%, and 19% for Realistic. This data is observed and balanced for 5 person teams, and we're aiming for achieve 60%/30%/10%, respectively."

De persze lehet, hogy bénább is lettél... :P