Rainbow Six: Siege
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rendezett videóban utána észreveszi, a többibõl meg úgy láttam, hogy utána mintha már óvatosabban mászkálna, meg hamar kilépnek már. Egyébként meg biztos valami kis cucc (itt).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amiknél "átverés" volt azok amúgy is jól néznek ki, nem kell itt gerjeszteni a semmit....
Ennek a kinézete kb xbox 360 szint semmi kiemelkedõ nincs benne nem volna mit kamuzna ezzel.
Értelmes szingle híján amúgy se érdekel.
Next PC upgrade: 2022
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azért, mert a Watch Dogs grafikája szarabb lett, mint az elsõ prezentáción, most már mindegyik játéké kötelezõen szarabb lesz? Arról nem is beszélve, hogy ez itt egyáltalán nem egy elképzelhetetlen szint.
Annyira szeretem, hogy minden balfasznak jártatnia kell a pofáját az interneten.
"miért nem a végleges butított verziót mutogatják??? Átbaszás :S"
Ezt írtad, te szerencsétlen. Neked már megvan a végleges, butított verzió? Nincs. Akkor honnan tudod, hogy butítva lesz?
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
ez a kérdés kimaradt az elõzö hsz-embõl 😊
[merlinw.org]
(igen tudom nem lesz olyan mint régen de azért nosztaligiázni csak szabad... )
<#circling>#circling>
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
el kell adni a játékot, és ehhez akció kell!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Viszont a mozgás animáció az szerintem zseniális
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A Ubisoft az E3-as sajtókonferenciáján utolsó meglepetésként leleplezte a Rainbow Six Siege-et, mely kifejezetten a multiplayert célozza meg. A bemutatóban egy pre-alfa verzióból felvett többjátékos meccset láthatunk, ahol öt anti-terrorista harcol öt túszejtõvel. A kör elején megtervezhetjük, honnan szeretnénk lecsapni az épületre, ahol a rosszarcúak fogva tartják a túszt, onnantól pedig az a célunk, hogy valahogy, de leginkább élve kihozzuk az áldozatot. A Rainbow Six Siege kiemelten épít a rombolhatóságra: ahogy azt a bemutatóban is láthatjuk, a ház gyakorlatilag minden részét ki lehet robbantani vagy lõni, igazából a játékos kreativitására van bízva, hogyan oldja meg a helyzetet.Lesz single, co-op, pvp multi és ai elleni multi is.
A Rainbow Six Siege az új konzolokra és PC-re készül, és valamikor 2015-ben jelenik majd meg.
Info: Ipon
Next PC upgrade: 2022