1026
-
#504 Ez a DLC eddig jobban tetszik mint az első. De! Néhány idegesítő dolgot kivehetnének vagy javíthatnának a játékban. Ha egy ablakon kinézek akkor csak a fehérség látszik ha meg benézek akkor a feketeség. Csak a visszajátszásból derül ki,hogy ott volt valaki...és ez engem bosszant ,de frankón ám! -
#503 És itt van az új csicsa gépezet is a siegeben. Maszkok + fegyverre kis figurák -
#502 Jaja.
Mag vannak kis aprosagok is. Fegyveren kis figurák. ( jó mondjuk ez csak csicsa)
De fejlődik rendesen a játék. :) -
#501 Ez a pálya még akár jó is lehet.
-
#500 Az új pálya és operátorok, videón.
A új shieldes operátor elég laza. :) -
GTCS66 #499 Sziasztok!
Akinek van kedve egy kis multihoz vegyen fel (Uplay-en ugyanezen a néven).
Heti néhány órát szoktam casual-ozni, rank 60+, TS szoba van. -
msnforever2 #498 De kijön még pár DLC, ha mindben lesz csaj is akkor lehet olyan h csak csajok csak csajok ellen. Király lesz. -
msnforever2 #497 Valóban. Mindenben igazad van. Ezt az attacker meg defender dolgot hogy is felejthettem el. -
Gepo #496 Miért ne lennének a kanadai operatorok játszhatóak, ha kijön a következő pakk? Annak nem lenne semmi értelme (főleg, hogy aki beszerezte, season pass nélkül az nem kevés renown költött rá).
Ash, IQ, Twitch támadó, Frost és Valkyrie vedekező operátorok. Szóval így nem lesz csajos squad. Teljes pajzsos támadó squad eddig is lehetett (pl.: 5 pajzsos recruit).
-
msnforever2 #495 Ha kijön az új DLC akkor onnantól már nem lesznek játszhatóak a kanadai operátorok? Mert ha játszhatóak maradnának akkor össze lehetne rakni egy teljes csaj squad-ot: Ash, IQ, Frost, Twitch, meg az új csaj Valkyrie.
Meg full pajzsos csapat is lehetne: Blitz, Montagne, Fuse, az új operátor Blackbeard, meg egy recruit, annak is lehet pajzsa -
#494 Hű, most aztán jól megmondtad! Mindjárt el is hiszem... -
#493 egy kicsit túltolják már ezt a női vonalat, BF4-ben is vannak női katonák? Vagy ez majd BF5 feature lesz? :) -
msnforever2 #492 na akkor május 9-ig tudok még ingyenesen játszani. az ingyenes hétvége óta nem léptem ki a játékból, hamarosan meg lesz az összes öcsi meg az 50-es szint :D -
#491 Milyen lesz az új térkép? -
#490 tudom nem érdekel senkit, de kapja be az edigital, miután lemondtam egyből lett raktáron... ennyire nem akarták olcsón odaadni :/ -
#489 De jön map is -
#488 Semmi új pálya? Én nem néztem,vagy ha láttam is korábban nem figyeltem oda. -
#487 május 9, 2 operátor meg az, akiket már ezer éve tudunk -
#486 Ma lesz reveal majd este -
#485 There's something in the sand...
-
greenkawa #484 Hát akkor az a "nagy 30 éves" tapasztalatod mit sem ér.
mert én meg arra nem emléxem,hogy az utóbbi pár évtizedben,volt egyáltalán olyan játék(FPS),amibe ne lett volna ilyen funkció.... -
msnforever2 #483 CS-ben is lehet sétálni, és ott sincs akkor hangja a lépteknek. Meg több játékban is találkoztam ezzel.
Az ARMA3-ban meg pl. annyi mindent lehet csinálni, hogy kb. minden gombra van egy vagy több(!) funkció a billentyűzetre. Az ALT sem kivétel. Ráadásul az se mind1, hogy jobb vagy bal ALT :D Sok más gombnál pl az se mind1 hogyan nyomod le, ha egyszer megnyomod, felemeled és utána megint lenyomod és nyomva tartod akkor mást csinál és hasonlók :D
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.04.21. 13:29:46 -
#482 Van benne valami, meg kéne nézni a kiosztást, habár rohadt standard FPS-kiosztásnak tűnt minden, ahogy elkezdtem az első situation-t.
Ugyanakkor én nem emlékszem, hogy valaha egy FPS-ben, sőt, bármilyen játékban az ALt gombbal találkoztam volna, mint default kiosztás, pedig az elmúlt 30 év alatt játszottam párral :D. A másik meg, hogy eszembe sem jutott, hogy lehetne a játékban egy "lépészaj-csökkentő" funkció is, mivel annyira egyértelműnek tűnt, hogy a hanghatások direkt azért vannak, hogy a játékosoknak legyen ilyen "audio clue"-ja, visszacsatolása, hogy a többiek merre járnak.
De végül is mindegy, annyira nem dobtam el az agyam a játéktól amúgy sem. -
#481 na, én majd 1 hónapja megrendeltem, de most lemondtam... már nem is azért mert amúgy nem tetszene, hanem azért, hogy ne játszak :) talán majd 1 év múlva... remélem lesznek még akkor :)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.04.19. 21:54:01 -
msnforever2 #480 Sosem értettem azokat az embereket akik úgy kezdenek el játszani egy játékkal h előtte nem nézik meg az options-ben milyen gombok vannak és miket lehet csinálni.
Ez kb olyan mintha egy társasjátékot játékszabályok nélkül játszanál. Vagy a pókert.
Én kb minden FPS-ben használom a bal oldali alt-ot. Az Alt+Tab-ot meg letiltom AutoHotkey-el. Windows+Tab-al így is át tudom váltani az ablakot ha akarom.
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.04.19. 11:43:26 -
msnforever2 #479 Két oldalán van 2-2 gomb, de csak azért mind2 oldalon, hogy balkezesek is tudják használni.
De a legtöbb egéren is van ez a plusz 2 gomb oldalt, úgyhogy teljesen átlagos ebből a szempontból.
Amit még tud az az, hogy ha felemeled és mozgatod a levegőben akkor nem érzékel. Csak akkor érzékel ha az egérpadon van. Ha egy fél milliméterrel is felette van, akkor nem fog elmozdulni a játékban a kép. Ez azért jó mert be tudom állítani hogy sokat kelljen mozgatni ahhoz hogy elmozduljon a kép, így pontosabban tudok célozni. Ha meg már lemenne az egérpadról akkor fel tudom emelni és arrébbrakni anélkül, hogy elmászna a célkereszt. És ezt a 20k alatti egerek nem tudják.
Az egérpad esetében én is furcsáltam régen h valaki képes 4-5 ezret fizetni egy rongyért. Egészen addig míg ki nem próbáltam én is és láttam h sokkal jobb...
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.04.19. 11:44:40 -
#478 OK, my bad. A tököm se gondolta, hogy ilyen van benne.
Mondjuk nem ezen múlt, hogy megtetszik-e vagy sem, csak ez valahogy nagyon kiütközött nálam.
Ki használja egyáltalán a bal Alt-ot egy FPS-ben? -
simonl #477 Ha megnyomod a bal ALT gombot, akkor nincs hangja a lépteidnek.......
-
toza #476 30 egy egerre?! mit tud?! van 10 gomb?!hova! biztos remekul jatszol,csak vicceltem.
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.04.18. 20:19:24 -
msnforever2 #475 honnan veszed hogy szarul játszok?
és még ha így is lenne, akkor milyen szarul játszanék ha 500ft-ossal játszanék? :D -
msnforever2 #474 játékon belül nem lehet bindelni a fegyverváltást. a görgőt se ismeri fel. ez a vicc. egyáltalán nem állítható ez a "feature". -
#473 Most én is kipróbáltam hétvégén. Szeretem ezt a stílust (a SWAT megvolt valakinek annak idején?...), pörgősek is a meccsek, és mégis...számomra olyan se íze, se bűze. Őszintén szólva nem csodálkozom, hogy ilyen kicsi a játékosbázis.
Amit kifejezetten eltúlzottnak találtam, azok a hangok. Itt vannak a világ legjobb kommandósai a legjobb felszerelésekkel, ehhez képest mindenki úgy csörög-zörög, mint egy fazékárus, és úgy dobognak a léptek MINDENEN (pl. szőnyegen is), mintha egy elefántcsorda akarnak betörni a házba. Értem én, hogy mi volt ennek a célja, de mégis túlzás. -
toza #472 vegyel 500 forintert regi miktoszofost golyost scroll nelkul.30 ezer es megis szarul jaccol :D.. -
#471 nem tudod másra bebindelni ? -
msnforever2 #470 30 ezres egér, ember... -
toza #469 vegyel egeret scroll nelkul?! vagy szereld ki!?ragaszto!stb.. -
msnforever2 #468 Azt hogy lehet beállítani, hogy görgőre ne váltson fegyvert?
Még AutoHotkey scriptet is írtam de baszik rá. Pedig sehol se tudok scrollozni de a siegeben akkor is fegyvert vált... Volt aki registry-ből kapcsolta ki a scrollt az egéren, nem is működött sehol, de a siege-ben persze igen...
Többször is már azért haltam meg mert véletlen átváltottam a fegyvert a kurva scrollal amikor nem akartam volna. -
#467 Ezzel az a gond, hogy a Siege veterán rajongók maradnak majd meg. Az új játékosoknak meg elszáll a kedvük emiatt. Sokkal rutinosabbak is
Ráadásul csak casual matchmakingben olyan van hogy az egyik oldal level 10 alatti, a másik oldal meg full 170 lvl körüliek, meg elvétve akad level 45... jóhogy 3-0-ás Defeat round lesz a vége...
Ez kb az a helyzet, mint Battlefieldnél. nincs új, vagy visszatérő játékosa, ha van is új játékos, megszívja a veterán playerek miatt. Futva leszedik XY kezdő játékost, 150 méterről sniperrel szitu. -
#466 Én találok rendszeresen játékost,de a fostos Ubi szerverektől megőszül a koponyámon a hajkoronám. A mai napon (nem túlzás ezt állítani!) 10 meccsből 2-őt tudtam végigjátszani. Nekem van egy olyan saját szabályom,hogy ha 3 percen belül nem kerülök játékba akkor nyomás a következő lobbyba. Aki játszik ezzel a játékkal annak nem újdonság a mentek közötti töltési idő. Hipp-hopp megáll valakinél és az egész team azt bámulja ,hogy milyen szép operátorokat választott ki a csapat. Ha valaki régebben játszott vele az nem azért nem játszik most mert a játék rossz. Hanem mert az szerverpark egy amőba szintjén van. Volt olyan,hogy ranked meccsen 9 PERCET vártunk mire játékba kerültünk. Na ezt én feleslegesen elb@szott időnek érzem. -
Meridius #465 Nem kell pánikolni amíg van 1-2000 online játékos, itt 10 fős lobbikat kell megtölteni, nem 72 fős szervereket.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2016.04.16. 16:49:44