Rainbow Six: Siege
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Ghost recon skin -t pedig a G36 kapta.
Nem tudom mi alapján válogat a játék vagy a Uplay.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szép napot.
Ubi fórumról :
There are some limitations as to which operators and weapons can equip the ULC skins. See below for this info
Gold Weapon Skin
Cross-Operator - Non-weapon specific
Tiger Weapon Skin
Leopard Weapon Skin
Elephant Weapon Skin
Fire Weapon Skin
Splinter Cell® Weapon Skin
Ashe - G36C
Ghost Recon® Weapon Skin
Rook | Doc – P90
Guerrilla Weapon Skin
FUZE – AK12
Porter Weapon Skin
IQ – 552 Commando
If you give a little love you can get a little love of your own
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
más
Hogyan tudom aktiválni, megjeleníteni a ghost recon skint a játékban?
R6 Siege Season Pass megvan, a Ghost Recon FS megvan.......

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Mi az a sárga ikon?
Köszi
Csak mert tegnap úgy löttek át falon keresztül hogy nem láthatta hogy ott vagyok csak arra tudok gondolni hogy hallota ahogy felrakom a falra a szerkezetet...
Csaj képessége jónak hangzik, de a Bucké elég tré.
A játékot sztem annak érdemes elkezdenie akinek vagy van legalább 1-2 ismerőse, vagy gyorsan tud szerezni magának. Fontos a voice chat vagy TS vagy skype vagy egyéb kommunikációs lehetőség, mert így el lehet kerülni egy csomó problémát. A random team fele normális, a másik fele meg olyan bal.... hogy azt el se lehet hinni.
És nem szeretnék olyan fail szitukat mint pl tegnap a kolléga Fuse-al szétcsapta a túszt...aztán buktuk a kört instant!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A terrorist hunt mennyire jó hogy kitanuljam a pályákat,vagy inkább a casual multi???
Nálam amúgy minden rendben, azon kívül hogy random FPS droppok vannak az új frissítés óta... azért elég idegesítő tud lenni.
chr0N0s.
TS van, és olyanok jöjjenek akik használják is rendesen de ez igazából alap egy taktikai shooternél...
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Jatek kozben latod a tobbi jatekos pingjet? Mondjuk egy nagy pingu emberke is tonkre tudja tenni az elmenyt.
Persze csodak nincsenek. Ha te 100 ms-re vagy a szervertol, meg o is 100-ra, az mar ket tized masodperc csuszas, annyi ido alatt egerrel korbeforogsz 3x a tengelyed korul.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.01.12. 10:57:24
szerintem
Amúgy meg ezt a videót nézzétek meg, ez az ami miatt lassan elmebeteggé tesz ez a játék ha így megy tovább... 😊 Sajnos a legtöbb meccsen határozottan érezhető valamilyen hálózati alapú csúszás ahhoz képest amit a játékosok látnak és amit a szerver detektál éppen. Amikor pedig ennek a rossz oldalán vagy akkor jönnek az ilyen események:
Ilyesmi persze a legtöbb játékban előfordul, de itt messze gyakrabban az elfogadhatónál szerintem. Így most az van, hogy a szerencsétől függően valaki komoly előnnyel míg valaki komoly hátránnyal kénytelen játszani és ez "picit" rongálja a taktikai részét a dolognak. Sokszor eleve hamarabb látod meg az ellenfeled mint ő téged (vagy fordítva) és ez egy ilyen corner combat -ra és peaking -re építő játékmenetnél eleve győzelmet jelent annak aki egy kicsivel is hamarabb látja meg a másikat. Aztán sokszor a hátrányban lévő játékos lövéseit annak ellenére is csak csúszással kezdi detektálni a szerver, hogy vizuálisan egyértelműen eltaláltad az ellenfeledet, mögötte többnyire csupa vér a fal a végén mégis úgy lő ki, hogy egy nyomorult armor sérülést sem kapott! Nyilván mondani sem kell, hogy mekkora előny ez egy ilyen játékban ahol relatíve gyorsan meghalsz ha eltalálnak... A játék amikor működik nagyon tetszik, de szánalmasnak tartom, hogy ilyen már-már pre beta állapotban képesek voltak kiadni.
Kumiho #2179
akinek lenne kedve egyet csapatni az vegyen már fel. ts3 szerver is van
https://steamcommunity.com/profiles/76561198082222819/
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Tom Clancy's Rainbow Six Siege\videos\startup
Ebben van a két logo videó, ezeket töröld vagy nevezd át és onnantól ezek nem jelennek meg indításkor.
Jól emléxem,annak idején a RS,majd CS,hónapokig kellett tanulni,hogyan is kell jól lőni,akár futva,pisztollyal,stb.
Elég unalmas is volt már,amikor egy kezdő láma,befekszik egy MSG-al vagy akimbozik,esetleg gránátvetővel hadonászik és rögtön sztárnak érzi magát....
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W