1026
-
#544 Én pre-order vettem és azt kell mondjam,hogy az elején talán jobb volt mint most. -
Stief #543 Szerintem nem gond minél több a játékos annál jobban örülök neki, másik dolog azért ne felejtsd, 310 pont kb egy nyertes casual, azaz azt jelenti hogy 100 nyertes casual játék után tud két opit venni. Rádásúl aki 60 euértvette a játékot az meg is érdemli, mert akkor a legdrágább árat fizette ki érte. Harmadik a játék árak ilyenek ezt mindeki tudja először drága, majd jönnek az akciók. Nem muszáj rögtön megvenni valamit. -
Rittihilatti #542 Szabadjára engedték a Rainbow 6 Siege Starter Edition csúfnévre keresztelt változatát. Steamen 15 ojrót kóstál, de simán elképzelhető, hogy máshol olcsóbban is hozzá lehet jutni. Ha jól értettem, ugyanazt kapod a pénzedért mint aki mondjuk 60 eurót fizetett korábban, azzal a különbséggel, hogy több időt kell eltölteni a játékban, hogy előrébb juss. Például egy kezdő operátor felszabadítása mondjuk nem 500 renowo, hanem 12.500.
Mi a véleményetek? A kommentekből úgy tűnik, hogy eléggé vegyes érzésekkel fogadta a közönség a hírt. Ha az volt a cél, hogy felkavarják az állóvizet, akkor gratulálok; sikerült... -
#541 Köszi, otthon megnézem. Eddig még nem vettem észre ezt a funkciót. Bár mentségemre, keveset szoktam a menüben kavarogni. -
Samurai84 #540 Ha lescrollozol mikor a jatekot akarod inditani, fel kellene hogy dobja a magyar ps4 community-t. De asszem Rainbow Six Siege Hungarian Ps4 Community...
-
#539 PS4-en van közösség, ahol "csak" magyarok vannak? Nem lenne rossz, ha be tudnék csatlakozni honfitársakkal teli mappokra. Nem akarok kifejezetten klánba társulni (időm hiányában nem minden este tudok játszani), de jó lenne alkalomadtán ugyanazokkal a játékosokkal játszani. :) -
#538 Köszönöm, ennek örülök. A renown alapú vásárlás nem zavar, legalább hosszú távon lesz benne kihívás. :) A season pass akkor kilőve. -
simonl #537 Ha megveszed a Season Pass -t akkor alapból jár neked -visszamenőleg is - az összes új operátor. Így nem kell renown pontokat "költeni" csak az esetleges fegyverkiegészítőkre. -
msnforever2 #536 kösz a kiigazítást, ezt nem tudtam -
#535 Pénzért IS lehet venni. Nem "az is kell", hanem vagy vagy. -
msnforever2 #534 nem csak renown-ba kerül ha jól láttam, a renown az arany színű és valami ezüst színű is kell hozzá amit csak pénzért lehet venni, de lehet már nem így van -
#533 Nincs DLC itt. Minden pálya, mód, fegyver, operator ingyenes. ingame renownért lehet őket venni. Bár jó sok meló lesz most kiszedned a később megjelent operatorokat. -
#532 Üdv!
Pénteken veszem át a PS4-es Siege-et. Olyan kérdésem lenne, hogy az alapjáték hány pályát tartalmaz? Illetve milyen előnnyel jár a Season Pass aktiválása? Érdemes a DLC-ket megvenni, ha csak a pályák (fegyverek, kiegek, skinek nem) érdekelnének? -
Samurai84 #531 Pedig igaza van a srácnak, vannak hibái, de letehetetlen. Sajna el kellett adnom a PS4-emet, de ezt megvettem és egy szaros laptopon nyomom, mert annyira jó. És ez szerintem mindent elmond. Igen, néha vannak trollok. esetleg csalók is (bár én se PSn se PC eddig nem láttam - vagy csak nem vettem észre...), de a feeling az büntet.
Mondjuk mikrofont itt sem sokan használnak ahogy látom... Esküszöm a taktikai megbeszélésekért renown-t kellene osztogatni :D
-
Rittihilatti #530 Öregszel, nyugi, én is :) Melyikre gondolsz? Rogue speart és a Covert Ops-t is szerettem. A sztori ugyanaz, de a játék teljesen más. Játékon belül nem egyszer láttam, hogy egyik játékos figyelmezteti a másikat, hogy nem counter-strike-ot (vagy épp black ops-ot) játszik. Azt hiszem értem mire mondják ezt.
Nem tudom miért panaszkodsz :) 10 gyilok az azt jelenti, hogy az ellenfél teljes csapatát lehentelted, kétszer. Én a pozitív mérlegért is kínlódok többnyire :D 6-7 összejön, akkor már zsírkirály vagyok, legjobb eredményem eddig asszem egy 9-0, de az is csak egyszer volt. 8 többször is, de 10-ig sose jutottam.... még, de ami késik nem múlik :)
Nem egyszer látom egyébként, hogy lazán vezet az egyik csapat 2-0ra úgy, hogy a másik nem is ölt. Aztán felhozzák az ellenfelet 2-2-re úgy, hogy négyet kilőnek, az utolsót meg hagyják, hadd vigye pl a túszt. Az utolsó kört megint lazán nyerik, többet ölnek 3-2vel mintha sima 3-0. Az is gyakori jelenség, hogyha egy olyan lobbit tölt be, ahol az ellenfél csapatából 4-5 ugyanazzal a tag-al van felvértezve (aminek a vizualizálásáért végül is köszönet), a játékosok zöme azonnal kilép, én is, gondolom nem kell magyarázni, hogy miért. Nekem nincsenek állandó társaim, akkor megy legjobban a játék, amikor a mellém sorsolt négy játékos nem lép ki rögtön a kör végén, hanem a csapattal marad és max csak néha-néha, egy-egy ember cserélődik ki egy-egy kör után.
Jellemző egyébként a játékosokra, hogy mindig van egy réteg, aki szándékosan a játék alapvető irányától eltérő játékstílussal akar és fog is játszani. Vagy azért, mert pro (legalábbis azt hiszi, hogy az), troll, vagy egyszerűen csak f*szkalap. Ilyen például a védők pálya teljes területén való fel-alá trappolása, amit már el is neveztek roaming-nak, ha jól tudom. Rohadt idegesítő. A megvédendő zóna elhagyása úgyszintén, nem is értem a játék miért nem bünteti ezt alapból. Vagyis hát bünteti, csak szerintem ez édeskevés.Kiléptél a zónádból? Azonnali halál és kuss. Szintén undorító egy magatartás amikor a teljes csapat halott a spawntól számított 15-20 másodpercen belül, mert a gyökér az ablakból sprayel. Mondjuk azt nem tudom, honnan tudják, hogy melyik irányból jön az ellenfél. Lehet van rendszer a megvédendő célpont helye és a spawnpoint között, csak még nem vettem észre? Ezeket a dolgokat nyilván az Ubi is látja, látja, hiszen tett is ellene (pl objektumok elhelyezése az ablakok és a spawnpont közé), de idővel be fogják látni, mik azok a dolgok, amik a játékmenet rovására mennek.
Csalással találkoztatok már? Lehet ezzel vitatkozni, de ami online, ami játék, ott csalás is van, sajnos, s ez alól a R6 sem kivétel. Volt egy-két nagyon gyanús eset; egyszer elég látványosan lekövettek falon keresztül (nem, nem pulse), ami akár lehetett folyamatos kommunikáció is az ellenfélnél. Másodszor elhaladt előttem az ellenfél, háttal volt nekem, nem látott. Elpancserkodtam és nem tudtam lelőni, 180 fokot fordult és első golyó headshot, mákosrétes. A leggyanúsabb mind közül az volt, amikor kezdésnél a támadó csapat játékosa egy szempillantás leforgása alatt kivégezte a saját társait, majd végigszaladt a pályán és mind az öt ellenfelét lelőtte úgy, hogy meg se sebezték, majd benyögte, hogy túl könnyű....nem tette ki az ablakba amit a többiektől kapott :) Minden másra ott a youtube.
Szóval összességében ez nagyon nem az a játék, ahol a segged szétlőhetetlen. Én is tudok olyan játékot mondani (2007-es kiadásút :D) ahová ha belépek, az ellenfél 95%-át gond nélkül bármikor földbe tudom döngölni, de a R6 nem ilyennek lett tervezve. Hiába vagy 300as szintű (300 felett volt a legmagasabb eddig amit láttam...) nolifer, a 10-es szintű újonc is szét tudja lőni a valagadat, ha épp jó szögből kap el; mondjuk némelyiket szívesen megkérdezném, hogy hányadik accountja és mi történt az előzővel :) Nem mindig éles a határvonal aközött, hogy mikor jobb az ellenfél, mi a lag és mikor bénázol Te magad. Szoktam énis cifrákat mondani (néha írni is :D), meg van amikor el kell ismerjem, hát igen...ezt illett volna...ahogy a nagy versenyeket is nyilván nem egy dél-amerikai és egy ausztrál fogja vívni otthonról a saját foteljából egy európai szerveren :) -
#529 ubi jelentéséből kiderült, hogy az aktív játékosok száma a vásárolt példányszám 60%a még mindig és ez nagyon magas szám fél év után
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.13. 02:52:38 -
greenkawa #528 Jó a x@rt! nyugodtan mondhatom,hogy egyre rosszabb és már félkettő .
Folyamatosan kúrják el,pecsről-pecsre.
Persze ráfoghatnám,hogy öregszem és már nem az vagyok,mint tízen akárhány éve,amikor még bajnokok voltunk,vagy global rank1, ennek a sorozatnak az első részeivel,de azon a tényen nem változtat,hogy egyszer 8-10 kill halál nélkül,aztán a következőben meg jó ha nem vagyok mínuszban. szóval a netcode egy fos és olyan szinten kamu ,meg körhinta,amit még talán soha nem láttam...
-
Rittihilatti #527 Passz, nem tudom. Asszony mondja mindig, hogy flúgos vagyok; lehet, de akkor is stabilabbnak tűnik, sokkal összerakottabbnak érzem így a játékot mint a frissítés előtt. -
msnforever2 #526 lett egyáltalán módosítva a netkódon vagy a renderelésen? megnézted changelogban? -
Rittihilatti #525 Hát nem tudom, szerintem egyértelműen jobb lett a játék a frissítéssel. A matchmakert egész jól kipofozták, korábban volt olyan, hogy 10(!) percet kellett várnom egy nyamvadt játékra. A patch óta nem vártam 1-2 percnél többet. Optimalizáltabb is, olyat sem látok már, hogy az egyik oldalon mindenki lvl100 felett, a másikon meg mindenki 50 alatt, mondjuk ez alap lett volna az elejétől.
Az új pálya kicsit felemás nekem, játszanám is, meg nem is. Nincs olyan jó mint a plane, vagy a konzulátus, de még mindig jobb mint a Hereford...(bár ez elég szubjektív, szerk.)
A szakállaki operátor nekem kicsit groteszk :D Nem elég, hogy az arcszőrzete hajaz a nevére, ha felteszi azt a páncélt, olyan mint valami vasbajusz, szóval vicc :D A csajci nem rossz, bár lehetnének kicsit nőiesebbek a vonalai . A képességének is csak akkor van értelme, ha tudják használni, teszem azt a kamera nem az asztal alá van bedobva és ha már van, akkor nézzen is rá valaki néha. Mondjuk az az egy hét előny nekem nem ért meg 30 ojrót :)
Talán a hitboxokon lehetne még javítani, bár elég nehéz egy ilyen játékban éles határvonalat húzni mondjuk a ping meg az én balfékságom között :)
A fényviszonyok szerintem nem úgy lettek javítva, hogy katt, és akkor mostantól mindenhol normális. Zömmel látványos javulást tapasztaltam az ablakon-ajtókon való bekukucskálásoknál, de még mindig találtam 1-2 olyan nyílászárót, ahol semmi változás nincs. Gondolom egyesével kellett megcsinálni minden helyiség között az átmenetet és lehet van néhány ami kimaradt.
Ettől függetlenül jó lesz ez. Cáfoljatok meg, ha nem így van, lehet csak én érzem így, de szerintem sokkal simábban fut a játék, olyan tükörsima. Hogy is fogalmazzak, közelebb került egymáshoz a két dolog, amit látok, meg ami valójában történik, ha értitek mire gondolok. És ez jó :)
Utoljára szerkesztette: Rittihilatti, 2016.05.12. 17:31:05 -
msnforever2 #524 szerintem szerencsén is múlik a dolog h nyertek vagy vesztetek. egyrészt ha full faszlámákkal rak össze a játék akkor beszoptad, az is lehet h direkt trollok és le TK-znak meg ilyenek. Nekem volt olyan nap hogy 3x egymás után volt ilyen, hogy vagy az én csapattársaim voltak trollok vagy az ellenség, szóval 3 meccsből mindegyik játszhatatlan volt, kilépni meg nem lehet.
A másik meg hogy nagyon sok helyre be lehet trollkodni, kempelni, aláaknázni, berobbantani stb... Így nehéz h bemész a házba és minimum 5 helyről lőhetnek fejbe/robbanthatnak fel/belezhetnek ki. És ha éppen nincs szerencséd... így jártál. Mindenhova nem lehet benézni, a csapattársaid meg persze full random mászkálnak, nincs megbeszélve h OK akkor én először jobbra és fel fogok nézni te meg fedezel a másik irányból, ne adj isten fedezőtüzet adsz, stb. Káosz az egész. -
#523 Level 103 ... Level 103 ... és több mint 150 órám van a játékban. Vannak napok (mint ma) amikor nem élvezem egy cseppet sem,de visszamegyek és küzdök mert jobb akarok lenni. Van kis csapatom akivel néha játszunk,de sokszor inkább random emberekkel tolom. -
#522 Jaaaaaa! És ez az új lighting system is egy kalap kutyagumi. Ez sajna el vagyon baszarintva és újra kellene kódolni az egészet. Két hónap múlva újabb nagy patch (pöcs) és abban is javítanak valamit. Mire véget ér az első éves szezon,addigra király játék lesz. Nem sírok tovább...megyek vissza és lelövetem magam pár játékossal. Béke veletek! -
#521 Egy hónapja kb. ezt pedzegettem :) Low level ellen jó hogy győznek a 130-asok, meg a ki tudja milyen high tieresek, tapasztalat jártas játékosok. Ráadásul úgy toljuk, hogy fingunk sincs a térképről...
Nem vagy béna. Egyszerűen a kazuár játékosok hamar ott hagyták a játékot, és csak a klán memberek, és a veterán, illetve kitartó játékosokból áll a Siege. Mikor free weekend volt a játék, én is 3-0-ás defeat sorozatokat mentem Pvp-ben.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.05.12. 14:06:02 -
#520 Idézet :"Hello mindenki! egész jó lett a játék,hibák vannak,de miben nincsenek. :) Toljátok!" Idézet vége. Nos én tolom neki,de egy meccset sem nyerek megint. Béna vagyok,ez van. A ranked abban változott,hogy már nem kell 20 perceket várni,ma például elég volt 5 perc,hogy találjon játékosokat. Kellene valami más rendszer mert aki pro az is átmegy a casual lobby-ba és ott alázza széjjel a népet. Ez egy kezdőnek nem olyan vicces. És nulla sikerélménnyel hamar elfogy a játékosbázis. -
#519 hogy mi? -
4850 hd #518 hello mindenki egesz jo let a jatek hibak vanak d mibe nincs :) toljatok
-
#517 A szerverek hol nagyon jók hol meg a borzalom határát súrolják. Igazi Ubi-s munka! A division-nél azért jobb nem dobál ki olyan sűrűn és jobb a matchmaking is.
Egyébként akarok egy mesterlövész puskát amire rácuppanthatok egy igazi férfias rózsaszínű pónilovat meg egy hello ktty-s álarcot. Mert előbb vagy utóbb tutira lesz ilyen is. Bár ne adja az ég mert akkor elindul a pszichikai hadviselés. -
#516 Akkor jól érzem.
Holnap meg is érkezik elvileg, majd verbúválhatnánk 1 csapatot. Egy kis trénig amúgy sem fog ártani nekem :D
A szerverek egyébként még mindig nagyrészt használhatatlanok? (like division)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.05.09. 20:29:52 -
#515 Rengeteg minden -
#514 Az ingyenes hétvégén próbálgattam kicsit a játékot, és azt kell mondjam (nem tudom a patchek hatására vagy mitől) de megtetszett. Olyannyira hogy be is rendeltem.
Anno a virágboltit lestem 1-2 kör erejéig, de az akkori állapotában valahogy nem állt össze számomra a játék. Olyan szinten budget szaga volt hogy hihetetlen. (igen igen tudom multira kihegyezett stb, de nem ez volt vele akkoriban a gondom)
Nem tudom azóta mi változott, de más lett.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.05.09. 20:27:33 -
#513 -
#512 -
Typhooon93 #511 Itt vannak a szerdán érkező season 2 újításai és javításai
http://rainbow6.ubi.com/siege/en-GB/updates/dustline.aspx -
#510 Nem. Ez benne lesz. -
Meridius #509 Ez valami vicc? -
#508 patch 11. Season passal 11től, anélkül 18 -
simonl #507 Sziasztok Srácok, mikor is érkeznek az új operátorok? -
#506 Az UBI hallgat a játékosokra? Remélem nem rontják el még jobban a realisztikusság oltárán. -
#505 3.0 Patch Noteba benne van:
Changes to lighting within the game.
Attackers now have an easier time seeing inside from the outside.
Defenders now have an easier time seeing outside from the inside.