Rainbow Six: Siege

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

játékon belül nem lehet bindelni a fegyverváltást. a görgőt se ismeri fel. ez a vicc. egyáltalán nem állítható ez a "feature".
koschwarz
Most én is kipróbáltam hétvégén. Szeretem ezt a stílust (a SWAT megvolt valakinek annak idején?...), pörgősek is a meccsek, és mégis...számomra olyan se íze, se bűze. Őszintén szólva nem csodálkozom, hogy ilyen kicsi a játékosbázis.

Amit kifejezetten eltúlzottnak találtam, azok a hangok. Itt vannak a világ legjobb kommandósai a legjobb felszerelésekkel, ehhez képest mindenki úgy csörög-zörög, mint egy fazékárus, és úgy dobognak a léptek MINDENEN (pl. szőnyegen is), mintha egy elefántcsorda akarnak betörni a házba. Értem én, hogy mi volt ennek a célja, de mégis túlzás.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

vegyel 500 forintert regi miktoszofost golyost scroll nelkul.30 ezer es megis szarul jaccol 😄..
Jim Morrison
nem tudod másra bebindelni ?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

30 ezres egér, ember...
vegyel egeret scroll nelkul?! vagy szereld ki!?ragaszto!stb..
Azt hogy lehet beállítani, hogy görgőre ne váltson fegyvert?
Még AutoHotkey scriptet is írtam de baszik rá. Pedig sehol se tudok scrollozni de a siegeben akkor is fegyvert vált... Volt aki registry-ből kapcsolta ki a scrollt az egéren, nem is működött sehol, de a siege-ben persze igen...
Többször is már azért haltam meg mert véletlen átváltottam a fegyvert a kurva scrollal amikor nem akartam volna.
Prince23
Ezzel az a gond, hogy a Siege veterán rajongók maradnak majd meg. Az új játékosoknak meg elszáll a kedvük emiatt. Sokkal rutinosabbak is

Ráadásul csak casual matchmakingben olyan van hogy az egyik oldal level 10 alatti, a másik oldal meg full 170 lvl körüliek, meg elvétve akad level 45... jóhogy 3-0-ás Defeat round lesz a vége...

Ez kb az a helyzet, mint Battlefieldnél. nincs új, vagy visszatérő játékosa, ha van is új játékos, megszívja a veterán playerek miatt. Futva leszedik XY kezdő játékost, 150 méterről sniperrel szitu.

Béluska74
Én találok rendszeresen játékost,de a fostos Ubi szerverektől megőszül a koponyámon a hajkoronám. A mai napon (nem túlzás ezt állítani!) 10 meccsből 2-őt tudtam végigjátszani. Nekem van egy olyan saját szabályom,hogy ha 3 percen belül nem kerülök játékba akkor nyomás a következő lobbyba. Aki játszik ezzel a játékkal annak nem újdonság a mentek közötti töltési idő. Hipp-hopp megáll valakinél és az egész team azt bámulja ,hogy milyen szép operátorokat választott ki a csapat. Ha valaki régebben játszott vele az nem azért nem játszik most mert a játék rossz. Hanem mert az szerverpark egy amőba szintjén van. Volt olyan,hogy ranked meccsen 9 PERCET vártunk mire játékba kerültünk. Na ezt én feleslegesen elb@szott időnek érzem.

If you give a little love you can get a little love of your own

Nem kell pánikolni amíg van 1-2000 online játékos, itt 10 fős lobbikat kell megtölteni, nem 72 fős szervereket.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2016.04.16. 16:49:44
Jim Morrison
pont ezért lehet végül majd lemondom a megrendelésem... márc 23 óta beszerzésen van (5990-ért).

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Prince23
Pedig marha kevesen játszották a Steamen mielőtt ki jött a free weekend. Valami 3700 palyer játszott csak. Uplayen meg ennek kb max a 3x lehet.tehát lényegében kb. 15k játékosa van per pillanat (még lehet sokat mondtam). Kezdésnél jóval több volt. Szóval ez is mint a Future Soldier, Watch Dogs, Far Cry saga, Splinter Cell saga 2, Assasins Creed Unity/BF éven belül biztos ki fog halni. Ráadásul Ubis játék ők sosem a minél többen játszó playerekről híresek. Minden játékuk kihal. a kihalást ugy értem, hogy napi szinten alig éri el majd a 3000 főt.

És éppen emiatt nem is akarom megvenni. Pedig marhára meg szeretném venni...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.16. 16:44:32

Béluska74
Tele is van a multi alacsony szintű játékosokkal. Tegnap este igazi kacsavadászat volt.... <#gun>

ingyen hetvege steam en... 40% off stb

Béluska74
Mi van ma az UBI szerverekkel. 5 meccsből egyet sem tudtam végigjátszani. Olyan szinten,hogy a Terrorist Hunt sem ment végig csak kínlódások közepette. Tegnap nem volt semmi baja. Vagy beütött a Divison patch?

TDC Geronimo
Nem hal ki és rengeteget javult

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jim Morrison
béta óta mennyit javult a játék?
Sok játékos van még, mm jó?
/Edigitálnál még mindig beszerzésen van a játék (23a óta...)... Aztán lehet mire megjönne kihal a játék... 😞

TDC Geronimo
Első is késett, így valószínű mindegyik fog 1 hónapot. Május/júniusban jön szezon 2

Béluska74
Mikor jönnek az új operátorok meg az új pálya? Áprilisra volt ígérve a következő DLC.

Minden más tökéletesen megy BF hardline 60-80FPS, BF3 60-80FPS......stb, már cseréltem VGA drivert most 15.1-es van fent.
A játékban megnéztem felismeri R9 200 seriának.
3, de 1960x1080-ban ablakban sem megy feljebb 5-15FPS
4 monitor?
üdv,

Valaki tapasztalt ilyet, és mi a megoldás:
A gépem. :
I5 4570 3.2
8gb ddr3
radeon R9 270X 2gb

5760x1080-ban simán eljátszottam a bétával használható fps-sel, most megvettem a játékot, és még ha leveszem 1980x1080 ablakban futtatás low-val, akkor is megáll 5-15 FPS-nél.

Most mi van?
Jim Morrison
Fyi: MM verziot csak megrendelni lehet hazhozszallitassal.

Jim Morrison
Mediamarktban 6k? Huha azt lehet behuzom

Most pár helyen 5990...hajrá, én is drágábban vettem, de megérte simán!

http://www.argep.hu/main.aspx?suche=rainbow%20six%20siege

http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_rainbow-six-siege-pc--1175707.html
hungary27
Annyiért kötelező megvenni!
Jim Morrison
ah, kár hogy nem tudok menni 😞 elővételes jeggyel együtt is megérné.

koltony
Kezdőknek azt mondom érdemes terrorist huntozni meg szituációzni, mert ad egy alap tudást. Meg ez a játék nem Cs:Go itt van RENDES fizika és ide kell bizony a taktika. Ha megy valaki PlayIt re akkor pont néztem hogy 576 os srácok lenyomták az árát 6k-ra sztem az nem sok ezért a játékért.
Jim Morrison
😄

Jim Morrison

Ne is mond! Új pályák, azt se tudom mi hol van. Úgy gyaláznak mint állat. 😄 :'( Itt már nem, minden jöttment van mint nyílt bétába. :ASD 😄
Ugyan! Túl a 45-ös szinten azt gondolnám, hogy megtanultam játszani úgy nagyjából, mégis, még mindig képes vagyok egy gránáttal levegőbe repíteni a túszt <#vigyor2>
Na! Aludtam rá pár éjszakát és megvettem. <#awink> Szóval ha már így rábeszéltetek, örülnék valami baráti társaságnak akik néha napján jönnek velem pár kört. <#lookaround> Megígérem nem fogok félpercenként kérdéseket feltenni és baráti tűzbe se futok bele, toltam zárt és nyílt bétába is egy 60 kört 120 killel.

uplay: rudii_
TDC Geronimo
ja mostani patchel javították azt. Konzolra még nem jött. Eddig is szerettem barikád alatt ellőni a lábakat 😊

koltony
Eddig akárhányszor lábon lőttek, max 20% hp m ment le, most sztem nincs ilyen probléma.
Aki vásárláson gondolkozik:
Sztem megéri megvenni, főleg aki szereti a lövöldözős játékokat.
Csak ismételni tudom magam nincs abszolút nyerő taktika, vagy legjobb karakter ettől kezdve a játékidő a sokszorosára nő.
4 hónap után is látok abszolút új dolgokat.

Egyedül is játszható, bár én inkább ajánlanám a csapatos megoldást, baráttal, valami random emberekkel, stb.
Sztem megéri az árát és biztos hogy élni fog pár hónap múlva is a játék, főleg ha e-sport bajnokságok is bejönnek.
Srácok, már 2 patch is kijött azóta hogy abbahagytam és az lenne a kérdésem, hogy még mindig borzalmas a hitbox? Esetleg javították már, hogy a láblövés ne számítson fejlövésnek?
Mostanában az Ubisoftra nagyon mérges vagyok, a Heroes 7-ben sem javítottak már hónapok óta olyan hibát ami tönkreteszi a játékélményt.
Utoljára szerkesztette: Morpeus, 2016.03.01. 11:20:11

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

TDC Geronimo
Én psre 20ért vettem, de nekem még a dupláját is megérné. 150+ órám benne van már és egy másodpercét nem untam még. Ezerszer jobban megéri ez, mint más 5-6 órás játék dupla ennyiért

Jim Morrison
ah, lemaradtam 😞 én majd valamikor 6-7k ért behúzom - ha él még a játék.

Én 9k-ért vettem karácsonykor a GameShop.hu-n. Annyit megért

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Üdvözletem!

Akinek lenne kedve játszani az felvehet uplayen : Repastylez
Többnyire délután-este szoktam játszani haverral, főleg skype-on szoktunk beszélni de ts is megoldható

Rank 56
kor 23
TDC Geronimo
Bőven megér annyit.

Sziasztok! Érdekel, tetszik a játék. De nem annyira, hogy 12k-t megérjen nekem. Esetleg valaki barátotok aki kiábrándult belőle vagy hasonló és van olcsóbban eladó Rainbow Six: Siege-e? 😮 😊 Egyszerűen nem érzem annyira jónak, hogy 12k-t érjen ennyi. :S
Sziasztok! Valakinek van kedve játszani egy pár kört sajnos nem nagyon találok magyarokat. 20 éves vagyok 24 lvl. bence099 a nevem uplay-en vegyetek fel nyugodtan. (Ts3 szervert tudok biztosítani fel tudtok jönni és nem játék-ba kell beszélni vagy írni )

cody1994
Üdv valami game?
Rank 31
kor 21
Uplay: Nippy019
steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198082222819/

TDC Geronimo
bah nem tették az alap skin bundleket elérhetővé renownért, de állítólag egy későbbi időben azok lesznek. A szívecskés skin viszont már elérhető ingyen <#idiota>

TDC Geronimo
Itt is vannak érdekes dolgok, de ennyire szélsőségeset még nem tapasztaltam.

Nemtudom PS-n milyen a hitbox, de pc-n csodás.. tegnap egy szekrény mögött hasalva fejbe lőtt a pajzsos jóbarát... fel se fogtam... megnéztem a killkamot: kilógott a lábam, abba lőtt bele..... headshot... de hogy hogyan? Biztos a vénámban elúszott az agyamig a lövedék.. ez a sok xar teljesen elvette a kedvem az egésztől 😞
TDC Geronimo
igen