1026
-
ratgab #624 Érdekes dolog ez mert én ha védek akkor szinte csak és kizárólag pulse-t használom és ráadásul sunyigenyó módon a célpont fölött vagy alatt helyezkedek el és támadom hátba az ellent. Beállni vele a célpont közelébe védeni kb semmi értelme...Így viszont nagyon jól lehet vele gerilláskodni vagy kamikáze módon használni (1-2 ellent magaddal viszel a sírba).
Támadóként én Twitch párti vagyok (nem használják sokan pedig nagyon jó a fegyvere és gyakorlatilag 3 drónod van amiből az egyikkel sebezni is lehet). A shockdrónnal nem egyszer öltem is már. A játékosok nincsenek hozzászokva, hogy egy drón oda tud csípni de a shockdrón tud ilyet. Sőt még ölni is tud könnyedén, főleg sebzett ellenfél ellen jó. -
Rittihilatti #623 Nem teljesen értek egyet, ahogy én látom, Pulse tök népszerű, bár stílusából fakadóan nem túl csapatjátékos, ennek megfelelően is használják. Az viszont tény, hogy Tachanka a multi egyik leghaszontalanabb tagja, neki inkább terrorist hunt-ban van értelme. -
Samurai84 #622 Jó a Valkie, bár nekem még nincs meg sajna, de nagyon jó kis karakter (kár hogy a modellje olyan csúnya :) ) Pulse szerintem nem lett túltolva, IQ counter kell ellene (múltkor sikerült is falon keresztül lelőni P-t), illetve szerintem még elég kevesen használják Pulse-t, mert akad jobb / hasznosabb karakter. Thermite szerintem hátsó támadó volt és lesz is amíg létezik, ergo nem a frontvonalban nyomulsz vele, mert túl fontos hogy első körben lenyomják. De sok dolog szituációtól függ... láttam már Tachanka ACE-t :) -
Rittihilatti #621 Lehet drónnal meccset nyerni, másik oldalról ezt ellensúlyozná a Valkűr. Valk speciel a személyes kedvencem, igaz, hasztalan a specialitása, ha a kamerákat nem nézi senki. Márpedig többnyire ha én nem nézem, akkor senki nem nézi...Na meg ugye ott van Pulse, aki mióta folyamatosan látja a pozíciódat a szerkezetével, szerintem még túl combos is. Vegyék akkor el tőle a C4-et legalább, ahogy Thermite-nak is volt gránátja a játék elején, amit kicseréltek flashbang-re. -
Samurai84 #620 segít ha írod team chatbe hogy sorry. sajnos ez előfordul, a golyók repkednek és ugye one shot one kill van legtöbbször. van hogy drón vadászat során lőnek bokán, nem gond. a szándékos kör eleji headshot, na az komoly.
amúgy én a drónt nem üldözöm, max. ha látom hogy leparkolt, leszedem, de inkább meghagyom annak aki lecsüccsen védeni.
attacknál meg spórolj vele. ha látod hogy hol vannak a védők, jobban járok ha beírod chatbe hol vannak és leparkolsz valahol a közelben a drónnal kint. így megmarad támadásra és később még jól jöhet. van egy nagy titka a játéknak: a drónok.
-
gsg16 #619 az lehet,mert előzőleg lelőttem egy csapat társam.nem szándékosan,egyszerűen bele gyalogolt a tűzvonalba. -
Samurai84 #618 a sárga % jel azt jelenti hogy valakinek a teamből renown boosterje aktíválva van. ilyenkor több pontot kaptok mint normál esetben. a piros kapu azt hiszem azt jelzi hogy kaptál egy kick vote-ot :D
-
gsg16 #617 igen,már észrevettem azóta,köszönöm!lenne egy kérdésem!amikor várunk multiban,hogy induljon a játék,és még csak a két csapat nevei látszanak,néha megjelennek ott számok,a nevek mellett,%-jellel,illetve nekem egyszer megjelent ott egy kis nyitott piros ajtóra emlékeztető dolog.mit jelentenek ezek,mert eddig nem találtam leírást erre vonatkozóan. -
Rittihilatti #616 Nem kell túlspirázni. Report (nem mintha lenne értelme), kilépsz és indítasz egy másik játékot. -
james007hun #615 ps4-en ranked meccshez keresunk meg par embert ha erdekel irj ram vagy vegyel fel a baratlistara james007hun..thx -
#614 Éppen ma olvastam az ubi-s fórumokat és ott az egyik fejlesztő szerint már tesztelik a kliens oldali anti cheat rendszert. Nem vált be a Fairfight? (De nem ám!) Az tuti,hogy ha ez így marad akkor lelép a casual közösség és a ranked is csak addig lesz jo(bb) amíg be nem szivárog oda is a sok gyökér. -
msnforever2 #613 rankedon is elbasszák -
Samurai84 #612 Valahol olvastam hogy az Ubi dolgozik valami fejlettebb anticheat rendszeren az R6hoz. De jobb lenne az egojukat kordában tartani nem tudó kis nyomorékokat szelektálni. Tegnap együtt toltuk 4 magyarral, nem volt kurvaanyázás, TK, noobozás. Mikor elvertek minket ment a grat a másik teamnek. De mikor megjelenik Benőke aki egész nap a gép előtt ül és leTKzza az egész csapatot mert nem vagyunk elég jók neki... Miért nem mennek az ilyenek rankedre és ott osztják az észt? Casualban beül az ember, jót akar szórakozni,erre elbasszák. -
msnforever2 #611 Játszál a Blood nevű régi DOS-os játékkal, ott is azt mondják a zombik h BRRRRAAAAAAIIIIIIIINSSSS. És még a fejükkel is lehet focizni.
* azt is mondják h MOOOOOREEEEE BRAAAAIIIIINS !!
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.07.21. 17:10:41 -
#610 Akkor marad nekem a Plants vs Zomies 2! Abban érdekes módon nem láttam még hasonlót sem. Sőt ha kiég az agyam akkor lehetek rendes zombi is itt a gép előtt. Az asszony meg lesi,hogy mifene van veled életem... én meg ... BBBRAAAAIIIIINNNNNN! -
msnforever2 #609 Vagy csíterekkel játszol vagy TKs idióta pöcsök ellen. CSGO-ban ugyanez megy. -
#608 Direkt nincs kihúzva az emberke neve. De azért amikor ilyet látok felmerül bennem a gyanú a nem tisztességes játékkal kapcsolatban. A röhej az egészben az,hogy minden napra jut egy-két ilyen húzás és kezd elmenni tőle a kedvem.
-
#607 Valakit azért is tk-áznak, mert elvitte az operátorát.
Meg volt olyan is, ellenségnél, hogy valaki egészen jól tolta, aztán beszólt neki spanja, hogy noob vagy meg ilyenek... Következő körben a jó játékos le TK-ázta társát...
Hihetetlen mennyi egoista játékos van...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.07.21. 14:45:53 -
Samurai84 #606 Szia!
Véleményem szerint itt is hihetetlen szar, ill. rengeteg a retardált teamkiller - sajnos Magyarországról is. Azért TK-t kaptam, mert nem voltam elég jó casual-ban... Egy ideje nem is beszélek már magyarokkal, csak egy-két megbízható ismerőssel.
Nekem első multis játékom, sejtem hogy mindenütt ez van (CS, CoD, stb.), de olyan szinten nyomorék a community hogy az valami hihetetlen (Rook Mine, TK-ing, hack gyanusítások, stb...). Imádom magát a játékot és ha tetszik gyere PC-re, ha nem akarsz pro-kkal együtt nyomulni felvesszük egymást és toljuk mikor van időnk. Én is PS4-ről jöttem át amúgy.
-
#605 A hitbox fantasztikus. PC-n például egy láblövést is simán bead fejlövésnek. -
#604 Hali!
PC-en milyen a hitbox/hitreg?
PS4-en egy ideje kritikán aluli. -
#603 A tegnapi estém ... minden körben volt CYKA BLYAT
-
hawaaii #602 Hali.
Négy hónap után elkezdtem megint rainbowzni, előtte elég sokan voltunk akik így együtt játszottak szinte mindig megvoltunk 5-en, de most már csak 1-2 ember maradt, és a szint is megvolt szinte csak platinum diamond playerek voltak.
Megpróbálok megint összehozni egy kisebb csoportot, lehetsz kezdő diamondos bármi, ha nem szeretnél egyedül játszani addolj uplayen.
uplay: hawaaii_ -
#601 Ash-nél elérhető G36-ra... -
gsg16 #600 megoldódott közben -
gsg16 #599 Üdv!
játék közben jött egy üzenet nekem,hogy elérhetővé vált a Ghost Recon:Future Soilder fegyver külső,de én nem látom sehol a fegyver színek közt.merre felé keressem?természetesen meg van a fent említett játék. -
msnforever2 #598 kezdő troll lehetsz, nem baj, gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás -
toza #597 en nem mondom meg .. evolucio..igy kell fogni egeret es ez van..
csinaljal felmerest.. kb emberek 0.0001 % a fogja ugy ahogy te hiszed h jo ugy fogni..
claw meg nem mindig claw..
gorgo helyett meg lehet gombokat is nyomkodni es maris nem vesztes idot.. foleg h 0.0001 tized mp rol beszelunk..(lemertem.. )
mellesleg elszomorito h ezert a szar ,csak online siege ert cancelaltak patriots ot..:((
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.07.04. 11:51:54 -
msnforever2 #596 nehogy már te mondd meg hogy hogy kényelmesebb nekem.
mellesleg amíg átrakod a mutató ujjat a görgőre azzal is vesztettél egy csomó időt.
ha claw nyomod akkor meg hamarosan izületi gyulladást fogsz kapni mert be van hajlítva az ujjad és úgy jobban terhelődik.
kockahasú janinak meg lelóg az ujja az egérről, túl kicsi az egér a kezéhez. lehet neki így jó.. nekem nem lenne az.
ha a gyűrűs ujj nincs az egér tetején, akkor a kis ujjal ott nyomorog az egér mellett, jobbra húzásnál a kisujj már rálóg az egérpadra, akadályozza a mozgást.
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.07.04. 10:45:45 -
toza #595 ?!!?!? HOGY?!? szuper rendellenesnek tunik.. 2 ujad van az egeren, mutato meg kozepso.. es mutatot pakolod neha gorgore ha kell..
nem csoda h allandoan gorgetsz akaratodon kivul.. kozepso meg gyurus uj kb egyutt mozog.vagyis kevesbe kepes kulon mozogni mint nem..
ortopedusoddal beszelges el erol sztem.. ebbol meg baj is lehet..
igy tartod nyilvan. mint minden emberek ...
kockahasu jani is megonta
jee en claw nyomom. .ez roppant erdekes..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.07.02. 13:58:30 -
#594 Pár napja vettem meg a játékot. Eddig nagyon tetszik, a karakterek mobásak, tetszenek az egyedi képességek.
Valaki aki esetleg társat keres PvP-re, vagy mondjuk Hard, realistic Terrororisthuntra, akkor vegyetek fel. Eddig magányos farkasként tolom.
Név: Ibustar -
msnforever2 #593 amikor ingyenes hétvége volt akkor még nem lehetett a görgőt állítani az optionsben
nincs rossz helyen a görgő. ettől függetlenül párszor már előfordult h véletlen átváltotta a fegyvert
úgy fogom az egeret hogy a bal ujjam a bal gombon, a középső a görgőn a gyűrűs meg a jobb gombon. így kell fogni. a görgő lenyomása több játékban is be van bindelve nekem, mert gyorsan elérhető gomb, sok mindenre jó. csak néha arrébb is tekeredik, de az más játékban nem gond mert máshol azt be lehet állítani h ne csináljon semmit.
és megszokásból néha szoktam csak úgy görgetni ha ideges vagyok. ez van. -
Rittihilatti #592 Lehet a görgő van "rossz helyen", amilyen nyomorék egereket dobnak piacra, simán el tudom képzelni. Egyszer volt egy olyan billentyűzetem, amin a hibernáló gombot (ami amúgy szerintem egy f*szság) a drágalátos tervező képes volt közvetlenül az enter és a backspace mellé elhelyezni. Miután már a huszadik millió alkalommal nyomtam meg véletlenül, meguntam. Kimentem a konyhába a legdurvább késért ami volt otthon és kivájtam a helyéről. A probléma ezzel megszűnt, de megtanultam, hogy adott esetben vásárlásnál bizony erre is figyelni kell. Mondjuk én a görgőt se használom soha, én kiműteném azt is, ha más nem segít :D Vagy egy új egér ha nincs jobb ötlet.
Most hogy így mondjátok, amúgy biztos, hogy meg lehet változtatni a beállításoknál. Mikor először indítottam a játékot, határozottan emlékszem, hogy a flashbang/gránát vagy a breach charge alapból a görgőre volt rábindelve. Undorító egy választás, szóval első dolgom volt megváltoztatni. Az a legtisztább ha a kritikus gombokra nincs állítva semmi, vagy ha nem lehet üresen hagyni (amit kétlek), akkor valami olyasmit kell ráállítani ami nincs közvetlen hatással a játékmenetre. -
#591 Most komolyan. Hogy fogod te az egeret,hogy a görgőt sikerül állandóan lökdösnöd? -
msnforever2 #590 még mindig nem lehet kikapcsolni hogy görgőre fegyvert váltson? mert az is elég zavaró amikor azért halok meg mert véletlenül meglököm a görgőt
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.06.27. 13:38:06 -
Janusys #589 Ebben nem értek egyet veled. Némi lag, és eltérés benne van a netes játékban. Ez ok. De ekkora mértékben csak az Ubifostos játékok produkálják. Ekkora késések????? Kinéz, észrevesz, nyugisan lelő, és én ebből csak annyit veszek észre, hogy egyszer csak meghaltam. A ghost recon is dettó ezt csinálja. Kinézek, kilövök egy tárat, vissza fedezékbe, tárcsere, és meghaltam. Utólag látom hogy még kint fél tárnál lelőttek :) Ez valami horror. -
msnforever2 #588 Ezt a videót is érdemes megnézni, ugyanis vannak updatek a dologgal kapcsoaltban (ugyanaza faszi csinálta):
https://www.youtube.com/watch?v=_FlWQ2gRT3k
Amúgy a lag compensation minden játékban benne van, csak talán nem ilyen mértékben. Sajnos ez velejárója a netes játéknak.
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.06.26. 10:42:47 -
Janusys #587 Ha esetleg játtsza ezt még valaki akkor szivesen csatlakoznék... Udontplay: Ruzsa_Sanyi -
Janusys #586 Na ez magyarázat sok mindenre: https://www.youtube.com/watch?v=vBZj4c_j9Qs
És az Ubifostos játékok szinte mind ezt produkálják.... :( -
Janusys #585 Estére megoldódott..... legalábbis ez. De ezzel a brutális késéssel nem tudok kibékülni. Ez a lövök kettőt visszabújok, tárcsere, és akkor derül ki hogy még kint meghaltam...