Rainbow Six: Siege

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem szerencsén is múlik a dolog h nyertek vagy vesztetek. egyrészt ha full faszlámákkal rak össze a játék akkor beszoptad, az is lehet h direkt trollok és le TK-znak meg ilyenek. Nekem volt olyan nap hogy 3x egymás után volt ilyen, hogy vagy az én csapattársaim voltak trollok vagy az ellenség, szóval 3 meccsből mindegyik játszhatatlan volt, kilépni meg nem lehet.

A másik meg hogy nagyon sok helyre be lehet trollkodni, kempelni, aláaknázni, berobbantani stb... Így nehéz h bemész a házba és minimum 5 helyről lőhetnek fejbe/robbanthatnak fel/belezhetnek ki. És ha éppen nincs szerencséd... így jártál. Mindenhova nem lehet benézni, a csapattársaid meg persze full random mászkálnak, nincs megbeszélve h OK akkor én először jobbra és fel fogok nézni te meg fedezel a másik irányból, ne adj isten fedezőtüzet adsz, stb. Káosz az egész.
Béluska74
Level 103 ... Level 103 ... és több mint 150 órám van a játékban. Vannak napok (mint ma) amikor nem élvezem egy cseppet sem,de visszamegyek és küzdök mert jobb akarok lenni. Van kis csapatom akivel néha játszunk,de sokszor inkább random emberekkel tolom.

If you give a little love you can get a little love of your own

Béluska74
Jaaaaaa! És ez az új lighting system is egy kalap kutyagumi. Ez sajna el vagyon baszarintva és újra kellene kódolni az egészet. Két hónap múlva újabb nagy patch (pöcs) és abban is javítanak valamit. Mire véget ér az első éves szezon,addigra király játék lesz. Nem sírok tovább...megyek vissza és lelövetem magam pár játékossal. Béke veletek!

Prince23
Egy hónapja kb. ezt pedzegettem 😊 Low level ellen jó hogy győznek a 130-asok, meg a ki tudja milyen high tieresek, tapasztalat jártas játékosok. Ráadásul úgy toljuk, hogy fingunk sincs a térképről...

Nem vagy béna. Egyszerűen a kazuár játékosok hamar ott hagyták a játékot, és csak a klán memberek, és a veterán, illetve kitartó játékosokból áll a Siege. Mikor free weekend volt a játék, én is 3-0-ás defeat sorozatokat mentem Pvp-ben.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.05.12. 14:06:02

Béluska74
Idézet :"Hello mindenki! egész jó lett a játék,hibák vannak,de miben nincsenek. 😊 Toljátok!" Idézet vége. Nos én tolom neki,de egy meccset sem nyerek megint. Béna vagyok,ez van. A ranked abban változott,hogy már nem kell 20 perceket várni,ma például elég volt 5 perc,hogy találjon játékosokat. Kellene valami más rendszer mert aki pro az is átmegy a casual lobby-ba és ott alázza széjjel a népet. Ez egy kezdőnek nem olyan vicces. És nulla sikerélménnyel hamar elfogy a játékosbázis.

j0nNyKa
hogy mi?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

hello mindenki egesz jo let a jatek hibak vanak d mibe nincs 😊 toljatok
Béluska74
A szerverek hol nagyon jók hol meg a borzalom határát súrolják. Igazi Ubi-s munka! A division-nél azért jobb nem dobál ki olyan sűrűn és jobb a matchmaking is.
Egyébként akarok egy mesterlövész puskát amire rácuppanthatok egy igazi férfias rózsaszínű pónilovat meg egy hello ktty-s álarcot. Mert előbb vagy utóbb tutira lesz ilyen is. Bár ne adja az ég mert akkor elindul a pszichikai hadviselés.

Maxtreme
Akkor jól érzem.
Holnap meg is érkezik elvileg, majd verbúválhatnánk 1 csapatot. Egy kis trénig amúgy sem fog ártani nekem 😄

A szerverek egyébként még mindig nagyrészt használhatatlanok? (like division)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.05.09. 20:29:52

TDC Geronimo
Rengeteg minden

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Maxtreme
Az ingyenes hétvégén próbálgattam kicsit a játékot, és azt kell mondjam (nem tudom a patchek hatására vagy mitől) de megtetszett. Olyannyira hogy be is rendeltem.
Anno a virágboltit lestem 1-2 kör erejéig, de az akkori állapotában valahogy nem állt össze számomra a játék. Olyan szinten budget szaga volt hogy hihetetlen. (igen igen tudom multira kihegyezett stb, de nem ez volt vele akkoriban a gondom)

Nem tudom azóta mi változott, de más lett.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.05.09. 20:27:33

TDC Geronimo
<#eljen>

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Itt vannak a szerdán érkező season 2 újításai és javításai

http://rainbow6.ubi.com/siege/en-GB/updates/dustline.aspx
AntiHero
Nem. Ez benne lesz.

Ez valami vicc?
TDC Geronimo
patch 11. Season passal 11től, anélkül 18

Sziasztok Srácok, mikor is érkeznek az új operátorok?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Béluska74
Az UBI hallgat a játékosokra? Remélem nem rontják el még jobban a realisztikusság oltárán.

AntiHero
3.0 Patch Noteba benne van:

Changes to lighting within the game.

Attackers now have an easier time seeing inside from the outside.
Defenders now have an easier time seeing outside from the inside.

Béluska74
Ez a DLC eddig jobban tetszik mint az első. De! Néhány idegesítő dolgot kivehetnének vagy javíthatnának a játékban. Ha egy ablakon kinézek akkor csak a fehérség látszik ha meg benézek akkor a feketeség. Csak a visszajátszásból derül ki,hogy ott volt valaki...és ez engem bosszant ,de frankón ám!

AntiHero
AntiHero
Jaja.

Mag vannak kis aprosagok is. Fegyveren kis figurák. ( jó mondjuk ez csak csicsa)

De fejlődik rendesen a játék. 😊

Béluska74
Ez a pálya még akár jó is lehet.

AntiHero
Az új pálya és operátorok, videón.

A új shieldes operátor elég laza. 😊

Sziasztok!

Akinek van kedve egy kis multihoz vegyen fel (Uplay-en ugyanezen a néven).
Heti néhány órát szoktam casual-ozni, rank 60+, TS szoba van.<#violent><#hehe>
De kijön még pár DLC, ha mindben lesz csaj is akkor lehet olyan h csak csajok csak csajok ellen. Király lesz.
Valóban. Mindenben igazad van. Ezt az attacker meg defender dolgot hogy is felejthettem el.
Miért ne lennének a kanadai operatorok játszhatóak, ha kijön a következő pakk? Annak nem lenne semmi értelme (főleg, hogy aki beszerezte, season pass nélkül az nem kevés renown költött rá).

Ash, IQ, Twitch támadó, Frost és Valkyrie vedekező operátorok. Szóval így nem lesz csajos squad. Teljes pajzsos támadó squad eddig is lehetett (pl.: 5 pajzsos recruit).
Ha kijön az új DLC akkor onnantól már nem lesznek játszhatóak a kanadai operátorok? Mert ha játszhatóak maradnának akkor össze lehetne rakni egy teljes csaj squad-ot: Ash, IQ, Frost, Twitch, meg az új csaj Valkyrie.
Meg full pajzsos csapat is lehetne: Blitz, Montagne, Fuse, az új operátor Blackbeard, meg egy recruit, annak is lehet pajzsa
koschwarz
Hű, most aztán jól megmondtad! Mindjárt el is hiszem...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Tikal
egy kicsit túltolják már ezt a női vonalat, BF4-ben is vannak női katonák? Vagy ez majd BF5 feature lesz? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

na akkor május 9-ig tudok még ingyenesen játszani. az ingyenes hétvége óta nem léptem ki a játékból, hamarosan meg lesz az összes öcsi meg az 50-es szint 😄
Béluska74
Milyen lesz az új térkép?

Jim Morrison
tudom nem érdekel senkit, de kapja be az edigital, miután lemondtam egyből lett raktáron... ennyire nem akarták olcsón odaadni :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TDC Geronimo
De jön map is

Béluska74
Semmi új pálya? Én nem néztem,vagy ha láttam is korábban nem figyeltem oda.

TDC Geronimo
május 9, 2 operátor meg az, akiket már ezer éve tudunk

TDC Geronimo
Ma lesz reveal majd este

Béluska74
There's something in the sand...

Hát akkor az a "nagy 30 éves" tapasztalatod mit sem ér.
mert én meg arra nem emléxem,hogy az utóbbi pár évtizedben,volt egyáltalán olyan játék(FPS),amibe ne lett volna ilyen funkció....<#banplz>
CS-ben is lehet sétálni, és ott sincs akkor hangja a lépteknek. Meg több játékban is találkoztam ezzel.
Az ARMA3-ban meg pl. annyi mindent lehet csinálni, hogy kb. minden gombra van egy vagy több(!) funkció a billentyűzetre. Az ALT sem kivétel. Ráadásul az se mind1, hogy jobb vagy bal ALT 😄 Sok más gombnál pl az se mind1 hogyan nyomod le, ha egyszer megnyomod, felemeled és utána megint lenyomod és nyomva tartod akkor mást csinál és hasonlók 😄
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.04.21. 13:29:46
koschwarz
Van benne valami, meg kéne nézni a kiosztást, habár rohadt standard FPS-kiosztásnak tűnt minden, ahogy elkezdtem az első situation-t.

Ugyanakkor én nem emlékszem, hogy valaha egy FPS-ben, sőt, bármilyen játékban az ALt gombbal találkoztam volna, mint default kiosztás, pedig az elmúlt 30 év alatt játszottam párral 😄. A másik meg, hogy eszembe sem jutott, hogy lehetne a játékban egy "lépészaj-csökkentő" funkció is, mivel annyira egyértelműnek tűnt, hogy a hanghatások direkt azért vannak, hogy a játékosoknak legyen ilyen "audio clue"-ja, visszacsatolása, hogy a többiek merre járnak.

De végül is mindegy, annyira nem dobtam el az agyam a játéktól amúgy sem.

Jim Morrison
na, én majd 1 hónapja megrendeltem, de most lemondtam... már nem is azért mert amúgy nem tetszene, hanem azért, hogy ne játszak 😊 talán majd 1 év múlva... remélem lesznek még akkor 😊
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.04.19. 21:54:01

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sosem értettem azokat az embereket akik úgy kezdenek el játszani egy játékkal h előtte nem nézik meg az options-ben milyen gombok vannak és miket lehet csinálni.
Ez kb olyan mintha egy társasjátékot játékszabályok nélkül játszanál. Vagy a pókert.
Én kb minden FPS-ben használom a bal oldali alt-ot. Az Alt+Tab-ot meg letiltom AutoHotkey-el. Windows+Tab-al így is át tudom váltani az ablakot ha akarom.
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.04.19. 11:43:26
Két oldalán van 2-2 gomb, de csak azért mind2 oldalon, hogy balkezesek is tudják használni.
De a legtöbb egéren is van ez a plusz 2 gomb oldalt, úgyhogy teljesen átlagos ebből a szempontból.
Amit még tud az az, hogy ha felemeled és mozgatod a levegőben akkor nem érzékel. Csak akkor érzékel ha az egérpadon van. Ha egy fél milliméterrel is felette van, akkor nem fog elmozdulni a játékban a kép. Ez azért jó mert be tudom állítani hogy sokat kelljen mozgatni ahhoz hogy elmozduljon a kép, így pontosabban tudok célozni. Ha meg már lemenne az egérpadról akkor fel tudom emelni és arrébbrakni anélkül, hogy elmászna a célkereszt. És ezt a 20k alatti egerek nem tudják.

Az egérpad esetében én is furcsáltam régen h valaki képes 4-5 ezret fizetni egy rongyért. Egészen addig míg ki nem próbáltam én is és láttam h sokkal jobb...
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.04.19. 11:44:40
koschwarz
OK, my bad. A tököm se gondolta, hogy ilyen van benne.<#idiota>
Mondjuk nem ezen múlt, hogy megtetszik-e vagy sem, csak ez valahogy nagyon kiütközött nálam.
Ki használja egyáltalán a bal Alt-ot egy FPS-ben?<#buck>

Ha megnyomod a bal ALT gombot, akkor nincs hangja a lépteidnek.......

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

30 egy egerre?! mit tud?! van 10 gomb?!hova! biztos remekul jatszol,csak vicceltem.

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.04.18. 20:19:24
honnan veszed hogy szarul játszok?
és még ha így is lenne, akkor milyen szarul játszanék ha 500ft-ossal játszanék? 😄