Rainbow Six: Siege
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik meg hogy nagyon sok helyre be lehet trollkodni, kempelni, aláaknázni, berobbantani stb... Így nehéz h bemész a házba és minimum 5 helyről lőhetnek fejbe/robbanthatnak fel/belezhetnek ki. És ha éppen nincs szerencséd... így jártál. Mindenhova nem lehet benézni, a csapattársaid meg persze full random mászkálnak, nincs megbeszélve h OK akkor én először jobbra és fel fogok nézni te meg fedezel a másik irányból, ne adj isten fedezőtüzet adsz, stb. Káosz az egész.
If you give a little love you can get a little love of your own
Nem vagy béna. Egyszerűen a kazuár játékosok hamar ott hagyták a játékot, és csak a klán memberek, és a veterán, illetve kitartó játékosokból áll a Siege. Mikor free weekend volt a játék, én is 3-0-ás defeat sorozatokat mentem Pvp-ben.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.05.12. 14:06:02
Egyébként akarok egy mesterlövész puskát amire rácuppanthatok egy igazi férfias rózsaszínű pónilovat meg egy hello ktty-s álarcot. Mert előbb vagy utóbb tutira lesz ilyen is. Bár ne adja az ég mert akkor elindul a pszichikai hadviselés.
Holnap meg is érkezik elvileg, majd verbúválhatnánk 1 csapatot. Egy kis trénig amúgy sem fog ártani nekem 😄
A szerverek egyébként még mindig nagyrészt használhatatlanok? (like division)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.05.09. 20:29:52
Anno a virágboltit lestem 1-2 kör erejéig, de az akkori állapotában valahogy nem állt össze számomra a játék. Olyan szinten budget szaga volt hogy hihetetlen. (igen igen tudom multira kihegyezett stb, de nem ez volt vele akkoriban a gondom)
Nem tudom azóta mi változott, de más lett.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.05.09. 20:27:33
http://rainbow6.ubi.com/siege/en-GB/updates/dustline.aspx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Changes to lighting within the game.
Attackers now have an easier time seeing inside from the outside.
Defenders now have an easier time seeing outside from the inside.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Mag vannak kis aprosagok is. Fegyveren kis figurák. ( jó mondjuk ez csak csicsa)
De fejlődik rendesen a játék. 😊
Akinek van kedve egy kis multihoz vegyen fel (Uplay-en ugyanezen a néven).
Heti néhány órát szoktam casual-ozni, rank 60+, TS szoba van.<#violent>#violent><#hehe>#hehe>
Ash, IQ, Twitch támadó, Frost és Valkyrie vedekező operátorok. Szóval így nem lesz csajos squad. Teljes pajzsos támadó squad eddig is lehetett (pl.: 5 pajzsos recruit).
Meg full pajzsos csapat is lehetne: Blitz, Montagne, Fuse, az új operátor Blackbeard, meg egy recruit, annak is lehet pajzsa
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mert én meg arra nem emléxem,hogy az utóbbi pár évtizedben,volt egyáltalán olyan játék(FPS),amibe ne lett volna ilyen funkció....<#banplz>#banplz>
Az ARMA3-ban meg pl. annyi mindent lehet csinálni, hogy kb. minden gombra van egy vagy több(!) funkció a billentyűzetre. Az ALT sem kivétel. Ráadásul az se mind1, hogy jobb vagy bal ALT 😄 Sok más gombnál pl az se mind1 hogyan nyomod le, ha egyszer megnyomod, felemeled és utána megint lenyomod és nyomva tartod akkor mást csinál és hasonlók 😄
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.04.21. 13:29:46
Ugyanakkor én nem emlékszem, hogy valaha egy FPS-ben, sőt, bármilyen játékban az ALt gombbal találkoztam volna, mint default kiosztás, pedig az elmúlt 30 év alatt játszottam párral 😄. A másik meg, hogy eszembe sem jutott, hogy lehetne a játékban egy "lépészaj-csökkentő" funkció is, mivel annyira egyértelműnek tűnt, hogy a hanghatások direkt azért vannak, hogy a játékosoknak legyen ilyen "audio clue"-ja, visszacsatolása, hogy a többiek merre járnak.
De végül is mindegy, annyira nem dobtam el az agyam a játéktól amúgy sem.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.04.19. 21:54:01
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ez kb olyan mintha egy társasjátékot játékszabályok nélkül játszanál. Vagy a pókert.
Én kb minden FPS-ben használom a bal oldali alt-ot. Az Alt+Tab-ot meg letiltom AutoHotkey-el. Windows+Tab-al így is át tudom váltani az ablakot ha akarom.
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.04.19. 11:43:26
De a legtöbb egéren is van ez a plusz 2 gomb oldalt, úgyhogy teljesen átlagos ebből a szempontból.
Amit még tud az az, hogy ha felemeled és mozgatod a levegőben akkor nem érzékel. Csak akkor érzékel ha az egérpadon van. Ha egy fél milliméterrel is felette van, akkor nem fog elmozdulni a játékban a kép. Ez azért jó mert be tudom állítani hogy sokat kelljen mozgatni ahhoz hogy elmozduljon a kép, így pontosabban tudok célozni. Ha meg már lemenne az egérpadról akkor fel tudom emelni és arrébbrakni anélkül, hogy elmászna a célkereszt. És ezt a 20k alatti egerek nem tudják.
Az egérpad esetében én is furcsáltam régen h valaki képes 4-5 ezret fizetni egy rongyért. Egészen addig míg ki nem próbáltam én is és láttam h sokkal jobb...
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2016.04.19. 11:44:40
Mondjuk nem ezen múlt, hogy megtetszik-e vagy sem, csak ez valahogy nagyon kiütközött nálam.
Ki használja egyáltalán a bal Alt-ot egy FPS-ben?<#buck>#buck>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.04.18. 20:19:24
és még ha így is lenne, akkor milyen szarul játszanék ha 500ft-ossal játszanék? 😄