175
-
#14 Ahol választani lehet, ott mindig csajjal játszom - a férfi nyögésekre, vagy (ha külső nézetes) férfi popóra kíváncsi a halál, sok-sok órán keresztül.
Persze, ha egy adott játékban csak férfi a főszereplő, akkor ugye nincs opció. -
#13 Hát ez a szöke náci gyerek meg a feka papszerüség nálam már alapból kiesik, marad a két csaj... -
#12 Új karakterek. Fuck yea. Remélem jobban szerethetőek, mint a régi köcsögök. -
TomStorm #11 -
mester1987 #10 Azaz -
#9 Ezek a DI trailerek iszonyat jól összerakottak... +fav -
mester1987 #8 Akkor dramaturgia biztos lesz (Spec Ops: The Line) vagy nem lesz.
Mindenképp esélyesebb, mint sz elődjei a sikerre. -
#7 Ez vicces, mert az ugyanaz lesz, mint a Dead Island.
-
#6 Már a riptide sem kötött le 15 percnél tovább, ebben sem látok nagy perspektívát.
Inkább a Dying Light.. -
#5 Unreal Engine 4 ...hm kiváncsi leszek rá.
-
#4 A "Dead Island"-et épp a minap fejeztem be. A trailer nagyon hangulatos [bár ugye sejteni lehetett a végeredményt, a futó szempontjából], és jópofa.
Remélem, a játék nem lesz hype lufi. -
#3 A trailer kurva jó. Most nézem, hogy ez nem is az, amit én láttam. Ez hosszabb pár másodperccel. -
TomStorm #2 Ez is itt is áá kegyetlen lett ez az E3 nem bírom hova kapdosni a fejem annyi játék bejelentés van lol
Nagyon jó trailer:)biztos jó lesz a játék is -
#1 " A Dead Island 2-t immáron nem a Techland készíti, hanem a Spec Ops: The Line alkotója, a Yager. Néhány hónappal a Benoi szigeten történt események után ezúttal Kaliforniában, a Golden State-en járunk. A hadsereg karantén alá vonta a területet, sokan nem hajlandóak elhagyni otthonaikat. Minden adott egy kiadós sandbox zombihenthez.
Továbbfejlesztett közelharci elemek kapnak helyet a Dead Island 2-ben, de visszatérnek a szerepjátékos elemek is. Belegyalogolhatunk a tömeg közepébe némi vagdalkozásra, de a lopakodás is teljesen megállja a helyét. A látványért az Unreal Engine 4 felel. PS4-en exkluzív tartalmaknak örülhetünk. Lesz kasztalapú multi is " -GK