Rise of the Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.09.24. 19:52:04
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.09.24. 18:18:35
Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. Talán a TressFX 3.0 már kiforrott technológia. Talán... <#buck>#buck>
Instabuy! <#idiota>#idiota>
Nedves Lara

Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.09.21. 19:01:48
Ja amugy ideje hogy beinduljon már a Hype, meg a promotálás, 2 hónap van már csak megjelenésig, és alig láttunk valamit eddig
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.09.21. 18:29:06
Twitteren elszabadult a sok XBox és Microsoft fan. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.21. 18:03:20
Befigyel néhány Tomb is! Beindult a hype!!!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.21. 16:55:25
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.19. 21:57:32
Az viszont aranyos, hogy minden szituációban meg tudja fojtani az ellenfelet. Meg azon is mosolyogtam, amikor lőnek Larára, az meg megfojtja az egyiket és közben nem lő rá senki, csak ha befejezte a gyilkolást (animáció lejárt). Meg amikor a nyuszi és Lara csúszkált a földön. <#idiota>#idiota>
Jó, persze korábbi build, de vicces látni a Crystal fejesének tavalyi nyilatkozata után (legjobb, legnagyobb és legambiciózusabb TR játék, legjobban és legélethűbben kidolgozott elemek kizárólag XBox-on). <#buck>#buck>
Ellenben Lara mozgása és animációi (mászás, kapaszkodás, ugrás, guggolás), hangjai (nyögései, a dialógusok újak szerencsére), textúrák és komplett pályaelemek egy az egyben a 2013-as rész.
Gyakorlatilag a 2013-as rész pályáit dolgozták át, minden mást úgy hagytak. Ez kicsit gáz. Persze van néhány új lehetőség (átlendülés, dupla csákányos mászás, magasból leugrás és késelés, lopakodás, mérgező nyilak), de valahogy nem az igazi. Ennyi tartalmat 10 évvel ezelőtt egy expansion hozott nyomott áron. Ezt meg teljes értékű folytatásként akarják eladni 2x olyan drágán, mint a 2013-as részt?
A 2006-os Legend-hez képest a 2008-as Underworld nem igazán hozott át komplett pályaelemeket az előző részből. Érdekes, akkor a Crystal 2 év alatt meg tudta emberelni magát, most pedig 2,5 év és a Microsoft "támogatá$$$$$$$$$$a" is csak ennyire volt elég?
A menürendszer Lara apartmanjában játszódik, ott lehet a különböző ruhák és küldetések közül választani.
Illetve a játék jelentős része sajnos Szibériában játszódik, nekem a Szíriai játékmenet (főleg Lara abban a szerkóban) sokkal jobban tetszett, mint ez a mikulásos megjelenés. Na de, várjuk ki a végét, lehet, hogy ez is 10/10 GotY játék lesz a kritikusok szerint, akárcsak az előző.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.19. 11:32:42
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.18. 10:42:22
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egy 15 perces orosz, de uj Játékmenet video, álítólag ilyen alpha fázisu szóva ezért vannak benen bugok hibák stb.
némi OFF : Imádom hogy most ingyen hozzá jutottam a tomb raider definitive edition-hoz. Megmondom öszintén tényleg jolnéz ki, bár ép csak belekostoltam, vizes átázott ruha nagyon menő, a Haj viszont szerintem sokkal jobban nézett ki PC-n , bár még csak 88% töltött le szóva lehet hogy volt valami Patch , nem tudom, de valahogy nem nézki olyan jol mint a PC-n , mármitn a haj 😊
plussz nincs magyarítás, ami azért kár
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.09.17. 21:06:29

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.05. 19:17:20
Amit érdemes kiemelni:
- Nem lesz Multiplayer mód a játékban.
- A Croft Manor is szerepelni fog.
- A Tomb-okat NEM a Crystal készíti, hanem az Eidos Montreal (csodálom, hogy a Deus Ex mellett erre is van idejük). Közös projekt ez is, csakúgy, mint a 2013-as rész.
- DLC-k keretében lesznek új öltözékek és Tomb-ok (esetleges Season Pass még nincs bejelentve).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.05. 12:07:49
Next PC upgrade: 2022
Ez várósnak tűnik 😊
I decide when I'm done.
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2015.09.02. 16:45:03
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.09.02. 14:54:33
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.02. 11:59:45
Viccet félre téve hardcore rajongókna azért örömteli hír lehet hogy a Túlélő ösztünt ki lehet kapcsolni anyít visítottak érte mint egy fürdős kurva , plussz ez az extra hard mode sem rossz ahol nincs gyógyulás csak Medic packokkal, ugy tűnik azért lessz benne némi kihívás. A 15-20 órás játék idő sem rossz,.
Remélem az év eleji PC-s megjelenés alatt, Február, max, Márcisut értenek
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.09.02. 11:44:46
- 360 footage and composer's name will probably be revealed before launch.
- Flames of the Flamethrower will not affect Lara's outfit.
- Game is 15-20 hours.
- Lara has a complex relationship with father.
- Syria is a Prologue.
- Hair has been fixed.
- You can fast travel back to Syria.
- Only in the Syrian Tomb Lara has unlimited ammo.
- All traps are in slow motion.
- Montage did not include all of the tombs. Meagan actually got stuck on some of the smaller challenge tombs.
- The War Zone/town in Syria is not available to explore.
- Lara will not use backpack.
- Can't confirm necklace physics yet.
- Survival Instinct can be turned off.
- At base camp you can equip specific class for weapons.
- Multiple Difficulties. "Hardcore Mode" which will be manual healing only.
- Swan Dive and Handstand not included but a Dive is.
- They're targeting 1080p/30fps.
- Sam is not apart of Rise of the Tomb Raider.
[merlinw.org]
Lol
Hiába aki beéri a 20-30 fps közti ingával.....😊
15-19 W3-ban...Az is az igényesség teteje, ha 10-el lehetett volna warezban tolni prevgenen akkor azt is vigyorgó fejjel majszoltad volna.😊
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Akkor szerencsére olyan lehetett mint pc-n a Batman van akinél semmi gond (nálam nem volt xbox 360-on semmi baj a Tombival) van akinél meg lassulások vannak.
az igénytelen parasztság megfejelve a warezzal.😊 - Értem én ,azt hogy irigykedsz fájó lenne kimondani. Igen megérinthetsz
"Persze tudom, hogy te a Witcher 3-at is játszottad egy darabig 10 FPS-sel," Fütyülsz b.meg és hazucc. Ilyen soha nem volt .15-19 fps-el toltam aztán ezt is elkúrta a patch játszhatatlan formátumig.Majd valamikor 2020-ban az új géppel nekiesek!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.08.26. 23:32:05