Rise of the Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is a grafikáról beszélek hanem a fosfrémről amire prevgenen már az előző is képes volt. Szard torkon én meg szépen kivárom a rendes változatot.
Mondjuk tőled nem is vártam mást, az igénytelen parasztság megfejelve a warezzal.😊

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Szar grafika egy dolog, szar FPS már más tészta. Persze tudom, hogy te a Witcher 3-at is játszottad egy darabig 10 FPS-sel, de szerintem nem kéne az igénytelenséget éltetni.
grebber
Előzőt is ott vittem végig és mivel fasza akciódus izgis volt torkonszartam a grafikát.Most se igazán érdekel te meg várjál csak hónapokat <#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

360-on csodás élmény lesz,de persze NEKED megfelel a warezverzióból az is.😊

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

TBTPumpa
Ja, majd AMD kuponként behúzzuk. Többet nem ér a Cry$$$$$$$$$$tal és a Micro$$$$$$$$$$$$oft $$$$$$$$$$zerelemgyermeke. <#crazya>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.26. 20:26:37

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Jaja nekem is a digitális verza ~1.5k-ért.Addigra csak elfelejtem majd hogy szarrá toltam xbox 360-on 😊

sadface
leszarom mennyi, ha jön pc-re is instabuy!

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Persze, egyrészt mert úgy illik, másrészt meg kell valami mézesmadzag, amivel a PS4 tulajokat is le tudják húzni. Garantált bevétel XBox One és PS4 fronton, a PC ehhez képest már csak hab lesz a tortán. Valószínűleg ezzel jóval többet kaszáltak (Micro$$$$$$$$$oft barát$$$$$$$$$$ág révén), mintha ezt is azonnal 3 platformra kiadták volna (mint anno a 2013-as részt). Ügyes fogás!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.26. 17:33:08

Úgy lenne a fair a PS tulajok részére. Vagyis, hát úgy lett volna a fair, ha nem csesznek ki azokkal a platformokkal, amiken a TR megszületett és amikre mindig megjelent, de ha már késve érkezik, akkor illik ajándék tartalommal kiadni.
TBTPumpa
Csak XBox One-ra jelentették be. Ezek szerint az X360-at kihagynák a mókából? Meglepne!
Esetleg PC-re még talán lesz (valószínűleg picit olcsóbban, mert az X1-es CE 40 000 Ft körüli áron rendelhető elő). PS4-re viszont már nem, oda valami különlegesebb kiadást pletykálnak (akkor lesz 20 éves a Tomb Raider sorozat). Gondolom az a változat már minden DLC-t magába fog foglalni és lehet, hogy lesz addigra némi grafikai tupír is (amolyan Definitive Edition).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.26. 17:24:31

Ez azt jelenti, hogy más platformokra nem is lesz CE, a megjelenésük idején se? Nem mintha megvenném, főleg dobozosan.
TBTPumpa
CE bejelentve!

Only for XBox One... <#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.26. 17:17:53

Én arra gondoltam itt, hogy ne olyan karakterek legyenek benne akiket meg kell menteni, inkább ilyen Roth félék, ne arról szóljon egy küldetés, hogy mentsd meg ezt-azt, menj utána ennek-annak mert még nem jött vissza és mentsd meg megint, persze csak az után, hogy megmentetted.
sadface
"kemény" "lara segítségére" kérlek. <#idiota>

I decide when I'm done.

Valahogy nem tudom elképzelni, hogy a fejlesztők komolyabban belemennének Lara szerelmi életébe, főleg abba, hogy lezbi, nekem Sam sose tűnt többnek, mint barát.
Azért jó lenne, ha ebbe a részbe is tennének mellé több szereplőt, persze ne olyanokat akiket, mindig meg kell menteni, hanem mondjuk kemény, Lara segítségére való embereket.
Jah, felvetődött ilyesmi. Még a játék fejlesztésének megkezdése előtt volt egy ilyen szavazásféle, hogy mit szeretnének az emberek látni benne (az más kérdés, hogy ez ilyen kamu "jó fejek vagyunk és érdekel minket a véleményetek" dolog volt-e vagy tényleg komolyan gondolták) és ott volt egy olyan kérdés, hogy legyen-e Larának vmi románc szála és az egyik választási lehetőség az volt, hogy Sammel egy párt alkotnak.
Nyilván lessz majd story előzetes is mindig szokott lenni, mikor is jön dobozra november, december? 3-4 hónap van még bőven idő hátra biztos lessz még majd pár előzetes.

Szerintme is jó volt Sam, Jonah és Lara mentora is jó karakter volt, én inkább Reyest találtam irritálónak , A professzor azt kapta amit megérdemelt nem volt vele bajom tipikus kamu figura volt, aki a végén beszopta mert kvázi életre alkalmatlan figura volt. Az a hiszti a hal filézésénél kifejeztten poén volt.
Kár hogy Sam-nek nem voltak exlusive videoi Lara-ról ............ mindenki bizza a saját fantáziájára

Sam amugy kevésbé kedvelt, bár ez relatív, végtére is álítalában ugyaz az a 10 - 20 ripacs picsog állandóan ( tombraiderforums.com )
szerintem azért mert eljátszottak a gondolattal hogy esetleg Lara punci nyaló lessz, és néhány tinikölök, nem képes elviselni a gondolatot hogy imádott Lara szerelmük talán a puncit részesítené elönyben a farok helyett. XD
Nekem spec tetszett hogy Lara-nak személyes motivációja volt a storyban és hogy , adtak mellé barátokat.
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.08.22. 23:57:14
sadface
Hát nem ezt mondom? Totál megérte. <#idiota>

I decide when I'm done.

Alex meghalt, de tény kapott puszit.
Igen azt tudom, hogy apuka nyomait követi, az előző rész végén is mond valami ilyesmit, csak lehetne kicsit konkrétabb a sztori, szerintem azzal jobban lehetne reklámozni egy játékot, ha a puszta mászkálás-lopakodás-gyilkolás-sírrablás túl bemulattatják miről fog szólni a játék. Jobban bele éli magát az ember, legalábbis én így vagyok vele.
TBTPumpa
Ripacs volt szinte az összes és életképtelen (Lara alig húzta a belét, de a többiek még akkor is ugráltatták). Egyedül Jonah volt valamire való, de ő vissza is tér ebben a részben. <#hehe>

sadface
Szerintem Sam cuki volt 😄 Lennél te szerintem Alex helyében is, ő kapott puszit Larától te nem. <#banplz>

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Lara apuci feljegyzéseit követi, így bejár néhány országot és közbe belebotlik a gonoszokba, akiket vagy kikerül, vagy likvidál. Lara persze vagy így, vagy úgy, de eljut a céljához (Tomb) és mindenki boldog lesz (happy end).

De legalább Lara most már többnyire egyedül lesz és nem kell másokat babusgatni, mint az előző részben.

Jó, aláírom az még rosszabb volt, főleg a gps-ek(egyébként nem tom jól emlékszem-e, de azok a gps-ek nem a Trinity-hez kapcsolódtak?)
Azért az jobban érdekelne, miről fog szólni a játék, kicsit több infót is adhatnának a sztoriról, ne csak arról, hogy lehet ölni, meg lopakodni.
TBTPumpa
És ez miért baj? Inkább ez mint kamu köcsögök maradványait és GPS koordinátákat gyűjtögetni a semmiért. Ennek legalább van értelme - okosodik a kislány!

A Gamer365 csinált egy interjút Rich Briggs-szel, ami a legjobban tetszett:
"...egyéb gyűjtögetnivalók mellett a környezetünkben fellelhető forrásokat tanulmányozva Lara nyelvtudását is fejlesztenünk, hogy minél több ősi nyelven írt szöveget le tudjon fordítani..."
Szóval TP segítségével Lara nyelveket tanulhat, rettentő reálisan hangzik.
TBTPumpa
Új videó a lopakodási rendszerről (Noah Hughes Herr Direktor úr narrációjának kíséretében <#idiota>):

Totti5
Valszeg lesz, vagy talán lesz, bár nagyon titkolják, de ennek semmi köze ahhoz.

Egyik egy keményfedeles minőségibb valszeg egyedi grafikás borítós guide kicsit drágábban, a másik az átlagos tömegcikk kiadás.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.19. 22:03:56

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TBTPumpa
Úgy tűnik lesz Collector's Edition a játékból.

Külön Guide van a CE-hez és a Standard változathoz is.
"$$$$$$$$$$$$zeretjük a rajongóinkat, ezért elké$$$$$$$$$$$$zítettük az eddigi legjobb Tomb Raider játékot, barátunkkal a Micro$$$$$$$$$$$$$$$$ofttal közösen!"
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.19. 21:40:56

TBTPumpa
Az alábbi helyszíneken fog még szerepelni a játék (valószínűleg lesz némi új információ, kép- és videóanyag):
Xbox X15 Showcase |Toronto, Canada | 8/19
PAX Prime | Seattle | 8/27 - 8/31
Eurogamer | Birmingham, UK | 9/24 - 9/27
Paris Games Week | Paris, France | 10/28 - 11/1

A Rise of the Tomb Raider sírjairól
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.14. 17:00:35

TBTPumpa
Durva, hogy a hivatalos YT csatornán a szíriai videó alatt minden második hozzászólás ez:
Dat Ass / Dat wet ass

Azt hiszem, a fejlesztőknek sikerült elérniük az elsődleges célt. <#idiota>

akyyy
<#finom>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

TBTPumpa

Van Isten:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.12. 10:37:32

darkSectorxxx
Végső állomás? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa

TBTPumpa
AMD-nek sem ízlett, nemcsak az Nvidia-nak. Sőt a mai napig nem ízlik az semminek sem. Akkor még kezdetleges technológia volt, mostanra elméletileg már kiforrott. Valószínűleg emiatt butítottak rajta és azért néz ki úgy, ahogy a videóban láthattuk, viszont elvileg már nem is csökkenti 70%-kkal az FPS-ek számát (mert még a mai combos kártyák is szenvednek alatta). <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.11. 19:13:34

Nem volt valami kezdetleges gebasz a tressfx-el? mintha ugy rémlene valami hogy Nvidia kártyáknak nem izlett , meg teljesítmény csökkenéssel járt stb. Nem tudom biztosan, mert előszőr a régi gépemen játszottam ki, ott ezt ki kellet kapcsolni mert nem bírta a gép.
TBTPumpa
A PC-s változat 4-5 hónap eltéréssel érkezik az XBox-os verzió után. Hatalmas művészet kellene ahhoz, hogy ennyi idő alatt rossz PC-s portot adjon ki a Nixx-es. Az előző rész PC-s portja is teljesen vállalható volt, pedig akkor 3 platformra kellett egyszerre koncentrálni, most csak 1-re kell. De legalább az XBox-osok felfedezik a bugokat, amiket a Crystal szorgosan javítani is fog, a PC-sek pedig már eleve a javított verziót kapják. Be szép is a publikus bétateszt! <#hehe>

Ez mindeképpen jó dolog, csak aztán a PC-s portokat ne basszák el, és ne keljen alá egy atomerőmü. Mert a knozolok részérül tényleg előny hogy 4-5 évig akár 6 ig biztos futnak vele a dolgok, míg PC-n gyakran kell cserélni, na nem azlrt mert a Hardver gyengébb mitn egy knozloban vagy ilyesmi szimplán mert basznak az optimalizálásra. Gondolom a VGa-gyártoknak is meg kell élni valamiből, de nem lenne rossz ha az meber nem szorulna folyamatos csrére, noha személyszerint mindig a végsőkig kitartok a gépeimmel, mert nem tudom meg engedni magmnak hogy 2 évente 300 ezreket költsek a gépre, 5 év után értem el hogy Full HD-s 1080-as monitorom legyen 😄
sadface
Ez nekem is szemet szúrt..

I decide when I'm done.

Engem inkább az zavar, hogy úgy mozog a haja, mintha víz alatt lenne.
grebber
Kinézetre mindenképpen ,de nem poénból nyilatkozza egyik fejlesztő sem ,hogy vért izzadva éppenhogy el tudják érni az 1080p-t és vagy a 60fps-t.

Belegondolni is félelmetes ,hogy mi lesz a következő ha egy kb 7850 szintű VGA-ból ilyeneket kihoznak. A következőbe belekurnak egy Fury szintű apu-t azt kimászik a képernyőről a grafika

Azért valljuk be, több van ebben a konzol generációban, PS4-ben X-one-ban egyaránt mint amennyit bárki kinézett volna belőlük és még csak a gen elején járunk kevés exkluzívval. Már bocsánat, hogy PC-s topikba ilyet írtam, csak a Gameplay ugye One-os : )
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2015.08.11. 12:05:16

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

TBTPumpa
Szép, a Legend és az Underworld ábrázolási stílusát követi, aminek csak örülni tudok.

TBTPumpa
2015 áprilisi build, nem a legfrissebb állapotot tükrözi! És még csak javulni fog, mivel még 3 hónap van az XBox-os megjelenésig.

grebber
Mondjuk egy ekkora volumenű projektnél azért sokkal jobban figyelhetnének az apró részletekre,mert elég bullshit pár dolog.

Felborul a kocsi és amikor mászik ki se az oldalán se a kezébe nincs ott a hegymászó kampó (tököm tudja mi a neve) majd hirtelen esés közbe már azzal próbál kapaszkodni mert odateleportált a kezébe, majd a földön csattanva egy rohadt nagyot hirtelen felkerül az övére<#banplz> És ez csak egy perc volt de ennyi hibát.<#idiota>

Ezeket inkább csinálhatnák meg normálisan, minthogy tangát adjanak rá (mert kb az lesz a következő) és hasonlók<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.08.11. 10:35:27

TBTPumpa
Zoomolgatni én sem szoktam ezekre, csupán a megvalósítás érdekel. De hazudnék, ha azt mondanám, hogy Lara nem kellemes látvány. Amúgyis kevés nőies szereplő (nem női!) van a videojátékokban, így érthető, ha Laranal figyelnek erre is. Mindig is Lara volt a non-plus ultra a videojáték csajok között és mindig az is marad.

Csak azt nem értem hogy akkor mi a faszért bánt téged az ha mások esetleg megjegyzik hogy jól néz ki a csaj. Ha téged ez nem érdekel akkor az a te dolgod, jó neked. Attól hogy mi beszélünk róla te nem vagy köteles felsőbrendüségedről tanubizonyságot tenni 😊
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.08.11. 10:24:58
TBTPumpa
A terület nagyobb, több helyen is megfordulunk, így valószínűleg hosszabb lesz az előzőnél. Amúgy sem kellett nulláról kezdeni a fejlesztést (mint a 2013-as reboot esetén). Maga az alapok már megvoltak, csak bővíteni és finomítani kellett, ezaltal több idő jutott Mindenre. Challenge mapok talán lesznek DLC formájában, meg extra küldetések és rucik Lara számára. Valamivel csak megtöltik majd a Season Passt.

grebber
Elnézést , akkor csak én vagyok ilyen aberrált , hogy egy létező játékban se néztem a női karaktereket.... Én játszani szoktam a játékokkal nem zoomolgatni a mellekre meg nézegetni a seggét. A valóságba se érdekel nem hogy a játékban.