Rise of the Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk tőled nem is vártam mást, az igénytelen parasztság megfejelve a warezzal.😊
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Next PC upgrade: 2022
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.26. 20:26:37
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.26. 17:33:08
Esetleg PC-re még talán lesz (valószínűleg picit olcsóbban, mert az X1-es CE 40 000 Ft körüli áron rendelhető elő). PS4-re viszont már nem, oda valami különlegesebb kiadást pletykálnak (akkor lesz 20 éves a Tomb Raider sorozat). Gondolom az a változat már minden DLC-t magába fog foglalni és lehet, hogy lesz addigra némi grafikai tupír is (amolyan Definitive Edition).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.26. 17:24:31
Only for XBox One... <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.26. 17:17:53
Azért jó lenne, ha ebbe a részbe is tennének mellé több szereplőt, persze ne olyanokat akiket, mindig meg kell menteni, hanem mondjuk kemény, Lara segítségére való embereket.
Szerintme is jó volt Sam, Jonah és Lara mentora is jó karakter volt, én inkább Reyest találtam irritálónak , A professzor azt kapta amit megérdemelt nem volt vele bajom tipikus kamu figura volt, aki a végén beszopta mert kvázi életre alkalmatlan figura volt. Az a hiszti a hal filézésénél kifejeztten poén volt.
Kár hogy Sam-nek nem voltak exlusive videoi Lara-ról ............ mindenki bizza a saját fantáziájára
Sam amugy kevésbé kedvelt, bár ez relatív, végtére is álítalában ugyaz az a 10 - 20 ripacs picsog állandóan ( tombraiderforums.com )
szerintem azért mert eljátszottak a gondolattal hogy esetleg Lara punci nyaló lessz, és néhány tinikölök, nem képes elviselni a gondolatot hogy imádott Lara szerelmük talán a puncit részesítené elönyben a farok helyett. XD
Nekem spec tetszett hogy Lara-nak személyes motivációja volt a storyban és hogy , adtak mellé barátokat.
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.08.22. 23:57:14
Igen azt tudom, hogy apuka nyomait követi, az előző rész végén is mond valami ilyesmit, csak lehetne kicsit konkrétabb a sztori, szerintem azzal jobban lehetne reklámozni egy játékot, ha a puszta mászkálás-lopakodás-gyilkolás-sírrablás túl bemulattatják miről fog szólni a játék. Jobban bele éli magát az ember, legalábbis én így vagyok vele.
I decide when I'm done.
De legalább Lara most már többnyire egyedül lesz és nem kell másokat babusgatni, mint az előző részben.
Azért az jobban érdekelne, miről fog szólni a játék, kicsit több infót is adhatnának a sztoriról, ne csak arról, hogy lehet ölni, meg lopakodni.
"...egyéb gyűjtögetnivalók mellett a környezetünkben fellelhető forrásokat tanulmányozva Lara nyelvtudását is fejlesztenünk, hogy minél több ősi nyelven írt szöveget le tudjon fordítani..."
Szóval TP segítségével Lara nyelveket tanulhat, rettentő reálisan hangzik.
Egyik egy keményfedeles minőségibb valszeg egyedi grafikás borítós guide kicsit drágábban, a másik az átlagos tömegcikk kiadás.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.19. 22:03:56
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Külön Guide van a CE-hez és a Standard változathoz is.
"$$$$$$$$$$$$zeretjük a rajongóinkat, ezért elké$$$$$$$$$$$$zítettük az eddigi legjobb Tomb Raider játékot, barátunkkal a Micro$$$$$$$$$$$$$$$$ofttal közösen!"
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.19. 21:40:56
Xbox X15 Showcase |Toronto, Canada | 8/19
PAX Prime | Seattle | 8/27 - 8/31
Eurogamer | Birmingham, UK | 9/24 - 9/27
Paris Games Week | Paris, France | 10/28 - 11/1
A Rise of the Tomb Raider sírjairól
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.14. 17:00:35
Dat Ass / Dat wet ass
Azt hiszem, a fejlesztőknek sikerült elérniük az elsődleges célt. <#idiota>#idiota>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Van Isten:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.12. 10:37:32
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.11. 19:13:34
Belegondolni is félelmetes ,hogy mi lesz a következő ha egy kb 7850 szintű VGA-ból ilyeneket kihoznak. A következőbe belekurnak egy Fury szintű apu-t azt kimászik a képernyőről a grafika
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2015.08.11. 12:05:16
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Felborul a kocsi és amikor mászik ki se az oldalán se a kezébe nincs ott a hegymászó kampó (tököm tudja mi a neve) majd hirtelen esés közbe már azzal próbál kapaszkodni mert odateleportált a kezébe, majd a földön csattanva egy rohadt nagyot hirtelen felkerül az övére<#banplz>#banplz> És ez csak egy perc volt de ennyi hibát.<#idiota>#idiota>
Ezeket inkább csinálhatnák meg normálisan, minthogy tangát adjanak rá (mert kb az lesz a következő) és hasonlók<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.08.11. 10:35:27

Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.08.11. 10:24:58