Rise of the Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
CD Galaxis előrendelői ajándék:

Az ajándék poszter sem marad ki!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.06. 18:58:28

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Lesz ez még olcsóbb is hamarosan! <#hehe>

macleody
grebber
Akkor a CE lesz vagy 40 papír. Ha 25-be megállna még meg is venném

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Máris előrendelhető a PC-s verzió. Csupán 50 euro.
A Season Pass 28 euro.
A Digital Deluxe Edition (alapjáték + Season Pass) pedig 77,98 euro.

TBTPumpa
De azért feltelepítheted! Minél több a bétatesztelő, annál jobb! <#buck>

Akkor jó.
TBTPumpa
4K, Windows 10 support illetve a Nixxes szállítja ezt is, csak már az Nvidiával karöltve.
"Bringing Lara’s first great tomb raiding expedition to life in stunning new detail, Crystal Dynamics and Nixxes Software have added numerous features, including Windows 10 support and 4K resolution."

TBTPumpa
Miért? Windows 10 nem feltétel hozzá. Az a Windows 10 Store-t jelöli, mellette érkezik Steam-re is és játszható Windows 7 és 8 rendszereken is. Fölösleges emiatt váltani.

PC-s képek!

Minimum rendszerkövetelmény:
Windows 7 64bit
Processzor: Intel Core i3-2100 vagy ennek AMD-s megfelelője
Videokártya: NVIDIA GTX 650 2GB vagy AMD HD7770 2GB
RAM: 6GB
Merevlemez: 25GB szabad hely
DirectX: DirectX 11

Collector's Edition is lesz!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.05. 16:38:37

TBTPumpa
Yep!

Akkor eddig húztam Win 7-tel.
wedge31
Jól indul ez az év is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Square Enix® today announced that the game will be available for Windows 10 and Steam on January 28, 2016.

TBTPumpa
Huntress Outfit

Nagyban

TBTPumpa
Helyes, akkor nekünk PC-seknek már nem is kell fizetnünk érte! Ezt az Nvidia is felismerte, azért adja ingyen a játékot a kártyáihoz. <#idiota>

Totti5
Hivatalos : 1 millió eladást átlépte az Xbox One verzió

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Olvasd tovább a mondatot,hogy mi volt 40óra
grebber
A sztori nem 40 óra (dzsászt széj).... az hogy te addig szüttyügtél a te bajod.Ne vezess félre másokat

Hát ennyi volt.Credit lepörgött a játék viszont a végén invitált Explore modba.Meg ott vannak Challenge-ek.Azért nem engedi végleg letenni ja meg Endurance mod!

Én nem pontozgatok semmit így csak annyit,hogy nagyon izgalmas volt végig,csodaszép vizuális megvalósítás,remek főhős+szinkronhangja,profi zenei aláfestés.

40 óra volt a sztori,pár missio és néhány zonát csináltam meg 100%.
De mint írtam is még sok időt bele tudok tenni mert sok mindent kihagytam..
lucifer9393
Ez az Endurance mód tényleg próbára teszi a játékost... Kipróbáltam párszor, de 3 napnál tovább sosem éltem...vagy halálra fagytam, éhen haltam vagy simán megöltek. Kicsit mondjuk a fejlesztők helyében lassabbra tettem volna az hőérzet csökkenését és az éhségérzetet, mert ahogy kiegyensúlyozod őket, kezdheted elölről... és akkor jön az éjszaka, amire még mindig nem találtam megfelelő stratégiát.

TBTPumpa
"Email going around in which the next Nvidia promo will include vouchers for Rise of the Tomb Raider, starting January 7th, 2016.
EDIT: To clarify, the game will be included with GTX 970, 980, 980 Ti, and notebooks/laptops with 970M or above GPUs."

Nem Nixxes portolás és Nvidia kollaboráció? Visszasírjuk a tavalyi Batman Arkham Knight PC-s verzióját úgy érzem. <#idiota>

Üdv.
Kártyák amiket feloldok Marketplace-en azok hol vannak vagy mire jók?
Feloldom és eltünik mind
TBTPumpa

TBTPumpa
A CD Galaxis Téli játékvásárának keretében némi akciót kapott a Rise of the Tomb Raider!

XBox One verzió - 18990 Ft helyett 17990 Ft
XBox 360 verzió - 13990 Ft helyett 12990 Ft
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.29. 11:42:10

TBTPumpa
Megérkezett az Endurance mód.

Új rucival:

+ egy új Community ruha (100,000,000 gyűjthető tárgy került felderítésre) is elérhető teljesen ingyenesen Whiteout Jacket néven.

Evin
Az előző rész teljesen AMD/ATI párti volt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

TBTPumpa
Újra hétfő, újra ruhapróba: <#hehe>

Nagy méretben

Lara eddigi öltözékei közül ez a kedvencem.
Holnap pedig érkezik az Endurance DLC XBox konzolokra.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.28. 19:11:21

TBTPumpa
Valóban!
Fejlesztő: Crystal Dynamics
Kiadó: Square Enix

PC-s verzió mindenhol így szerepel. Microsoft csak az XBox-os verziót terjesztette, a PC-s és PS4-es verziót pedig a Square Enix fogja, ezt már nyár óta tudni lehetett, amikor is bejelentették, hogy ők szállítják early 2016-ban a PC-s és 2016 végén a PS4-es verziót.A Microsoft sehol sincs feltüntetve, sem a Steam oldalon, sem a hivatalos SE oldalon.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.27. 11:34:46

grebber
Nem olyan lehetetlen mivel ez MS cím már aki meg az NV-vel van jó viszonyban. (Fable Legends is Nv-s)

TBTPumpa
Januárban érkezik a Steam szerint is!

Várjuk ki a végét! <#hehe>

grebber
Elvileg Nvidiás cím lesz és VGA-k mellé adják majd!<#eljen>

böröczk
Pont hogy o a "regi" Lara. Nem rambonak szuletett o se. Nekem baromira tetszik, ahogy bemutatjak, hogy lett kezdo kincsvadaszbol idosebb korara olyan, amilyen a regi epizodokban. En speciel nagy fan vagyok, es ez az uj vonal es az elso resz nagyon tetszik. Szoval alig varom, hogy jojjon ez a masodik resz is pcre.

Kumiho #2179

TBTPumpa
A Crystal karácsonyi üdvözlete:

TBTPumpa
Csajos bőrkabi befigyel:

Myselor
nem érted amit én mondok.nembaj.te úgy gondolod én így 😊
Totti5
Kéznél több mindene. Íj, pisztoly, shoti, rifle. Mindig. Vannak olyan sziklák ahol azzal lehet csak mászni. Miért ne lenne nála? Pont arra van amire, semmi többre, nincs erőltetve.

Myselor
nem.de nem csak ott van nála.a sivatagban is megdögölne ha nem tud vele megkapaszkodni 😊 és ott nem mászik hegyet .a házban is pont kéznél van a csákány.mindig nem érted?😄 a játékkal semmi bajom szép meg minden.de ez a túl erőltetett csákány dolog zavar ennyi a bajom😊
Totti5
Biztos, nekem magas ez a levezetés. Kezdő helyszín és később + a lényegi része is jeges környezetben játszódik. Jég + csákány... ördögi.

Myselor
már az első pályán meghalt volna ha nem tud vele megkapaszkodni.ha nem tudja magát kiszabadítani vele.ha leesés közben nem tud vele kapaszkodni.soroljam még?😄 a régi lara enélkül is boldogult.ez pedig meghalna az első pályán nélküle.nem kell ennyire védeni na.túl szükségszerű lett a videóban is hannát ezzel akarja leverni beérve az ajtón 😄 midnenre ezt használja na ezzel alszik😊
Totti5
Tör, feszít és mászáskor, kötélen csúszáskor, közelharckor használja. Pont arra amire lehet.

Myselor
amikor meglátom ezt a csákányt mindig nevetnem kell.vicces hogy mindent ezzel old meg,még a seggét is ezzel törli szerintem 😊 ha nem lennének nála első körben kipurcanna bárhol.régen nem volt ez ilyen.na mindegy 😊
TBTPumpa
Ingame:

TBTPumpa
Darrell Gallagher elhagyja a Crystal Dynamics csapatát (a Crystal elnöke volt).

A Microsoft tönkretette őt is! <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.16. 17:47:27

TBTPumpa
Új ruci érhető el Lara számára ingyenesen (a community intézte ezt is)!

TBTPumpa
Talán nem lesz gond a PC-s porttal sem, elméletileg azt is a Nixxes készíti, mint a korábbi részek esetén.
XBox-os verzió szövegei között fel is lelhető néhány PC-s portra utaló nyom, így ha már október/november környékén (mikor aranylemezre került az XBoxos verzió) elkezdtek foglalkozni a PC-s verzióval, akkor egész korrekt port készülhet január első feléig.

Jó is lenne! A most decemberben érkező Endurance móddal érkezik egy új ruha is Larának. Januárban a Baba Yaga DLC-vel szintén új ruha (és új íj) érkezik, illetve februárban 2 új ruci érkezik az egyéb tartalmak mellett, aztán ki is fújt a Season Pass.
Talán lesz bennük valami extrémebb ruha is. Ilyen grafikus motorral fantasztikus lehet.
Ellenben a hivatalos fórumon volt valami ruhatervezős felhívás a Rise of the Tomb Raider X360/XOne megjelenésekor. A nyertes pályázatot elvileg elkészíti a Crystal Dynamics ingyenes frissítés keretében (mondjuk a PS4-es verzió érkezéséig még van idejük bőven és amúgy is 20 éves lesz a brand 2016-ban, emiatt meglepetésekkel is készülnek). És pont egy bőrnacis koncepció nyert a pályázaton (Siberian Adventurer Outfit-nek nevezték), az ottaniak is odavannak az ötletért, úgyhogy lehet reménykedni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.16. 09:13:41

Főleg annak a fényében, hogy az MS-nek, csak a Xbox-os verzióból van nyeresége, a többit már a SE adja ki. Az ünnepek az utolsó nagy lehetőség némi lóvéra, a közeli pc-s dátummal veszthetnek vásárlókat, bár nem hiszem, hogy nagy hatással lenne az eladásokra, inkább a bundle csomagban gondolkozók léphetnek vissza a vásárlástól.
Már csak a normális portban kell bíznunk, mert azt még elszúrhatják.
Elsőre Bőrnadrágot olvastam, már egy pillanatig hevesebben kezdett verni a szívem
Bandicoot
Szerintem megkapták az infòt és valaki rögtön kitette. Utána szoltak rá hogy vegye le, gondolom az ms miatt elvégre idén exkluzív cím és addig nem kéne a többi platform dátuma, főleg nem ha ilyen közeli.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TBTPumpa
Cosplay-eseknek némi segítségek lehet ezek a nagy képek.
Amúgy meg mozgolódás van a Steam adatbázisban is. <#circling>