Rise of the Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm a megértést és az együttműködést! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.10. 09:57:35
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Bonyolultabban: Vlad összefoglalója
[merlinw.org]
Az endurance mod egy pályából áll? Esetleg érkezik még hozzá? Igazából csak ez és a Baba Yaga (John Wick<#awink>#awink>) dlc érdekel, lehet, hogy beruházok a Season Passra is, persze csak a játék kipróbálása után.
#807 Én is támogatlak, hírek terén te vagy a legaktívabb, és már a játékkal is játszottál, illetve a készülő honosításhoz is közöd van.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez az egész egyébként a Lords of Fallen-től indult, ahol maga a játék okozta a problémát - már javították -, csak mint új DRM ez jó fogáspont volt rajta. Ahogy a DA:I is sokat írhat ha nincs elég memória, a beállítások pedig magasak, de Denuvo nélkül sem lenne más a helyzet.
[merlinw.org]
Ellenben január végén nem csak a PC-s verzió érkezik, hanem egy hosszabb volumenű Singleplayer DLC is (Baba Yaga).
Szeretnék házigazda lenni itt is, ki támogat?
MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA
Sehol nem tettem ilyet. Azt hogy a warez volt van és lesz is nem kell isteníteni az alanyi jogon jár mindenkinek nincs szükség istenítésre!<#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
A piac a fiatalokra épül. És a Denuvo jó megoldás. Ezen a téren.
Nem fogom isteníteni a warezt ahogy te teszed. Mert ha drága akkor nem veszem meg.
Szerencsém volt a Conanba rengeteg külföldivel játszottam. Talán megtanultam a mentalitásukat. Ez ennyit ér és ennyit adok érte. De szar mentalitás jogosnak tartani a kalózkodást. Mégha drágállod is amit az informatikusok keresnek.
Jó példa volt anno a Flatout game talán ha jól emlékszem valami nevetséges 1990ft.os áron kerül a boltok polcaira. Én gyökér warezkirály voltam akkoriban ,de egy másodpercig nem gondolkodtam nyomtam az előrendelésre. Van aki ha 50 ft lett volna akkor se vette volna meg ,mert minek ha ingyen letöltheti. Ha meg nincs mit letölteni nagy cucc néz másik játék után. Az 100000000% hogy nem fogja minden létező cég a denuvot használni.
Szóval warezosok nem kell beszarni
Mármint te türelmesen vársz az olcsó verzióra ez egy jó és elfogadható álláspont.
Láttam az underground oldalon a jövő nemzedékét. De ez már jelen.
Ott ócsárolták jelentős számban a ruszki hackereket amiért úgymond bénák és nem tudják megoldani.
Nevetséges volt komolyan.
A lényeg elveszett valahol.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.07. 20:51:06
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Azaz a játék alapból nem fogja tartalmazni az Nvidia technológiát, egy későbbi patch keretében fogja megkapni!
Jól kezdődik! <#hehe>#hehe>
Ezek nincsenek tisztába a warez erejével.
#790: A Just Cause 3 is törve van az is kínai ,de törve van.
Ez így rendben is van senki nem azért dolgozik, hogy ellopják a termékét.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.07. 18:43:57

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.07. 16:40:21
Türelmes ember vagyok ráérek.
Én vagyok a legutolsó ember aki a warez hiány amiatt venne konzolt.
mindegy, a lényeg, a konzol a legolcsóbb és pont.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.01.07. 16:08:45
Azért veszem hogy az "enyém" legyen amikor akarok vele játszani ott legyen.
A jó játékokat 2-3 x is végigjátszom sőt van hogy a 6-7x végigjátszás se sok.
mert el lehet adni (és venni) a játékokat, azért a legolcsóbb platform
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.01.07. 16:01:09
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Egyébként nem tudom miért kell már warez hiányról beszélni elvileg minden denuvos ótvart feltörtek már..
PS4-en sokkal de sokkal később fog egy game pár $-ba kerülni sőt ott nincs semmiféle bundle max a FIZETŐS ps+ mellé adnak enyhitő körülménynek játékokat.
Megnézem ki az a warezos aki (mert nem fogják feltörni a pcs verziót - Ilyen nem igen volt még) rohan 100 ezezért ps4-et vagy xbox one-et venni hozzá 18 ezres játékokat.
a master race szép és jó, de irgalmatlanul költséges 😞
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.01.07. 13:51:00
Megtört Lara meg majd lesz, vagy nem.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.07. 12:27:37
Az új Nvidia only feature az a VXAO-technológia, elvileg az SSAO spéci átdolgozása szóval megleszünk nélküle is.
Ezen kívül más Nvidia only fícsör (Physix, Hairworks, Boobs Tesselation) nincs benne elvileg, de aztán ki tudja milyen turpisság megy majd a háttérben, ami visszafogja az AMD kártyák teljesítményét. De úgy tűnik, hogy az AMD összefogott az Nvidiával erre a projektre. Van benne AMD (TressFX) cucc és Nvidia (VXAO) is. A PC-s port függvényében meg majd örülünk neki, vagy szidjuk, mint az Arkham Knight-ot.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.07. 11:41:59
Akkor nem Hairworks lett mégsem. <#hehe>#hehe>