Rise of the Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Halkan jelzem csak,mert láthatóan nem esett le. MS -nek kb köze nincs a játékhoz azon kívül ,hogy exkluzívvá tette egy kis ideig. Ugyanúgy kb mindent a régi team készít. Szóval ismét minőségi munka lesz.

Next PC upgrade: 2022

Bandicoot
Előzőnél nem mocskoskodott bele az MS.😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

grebber
Előzővel sem volt gond ,ezzel se lesz.

Bandicoot
* ja igen és mindezt 30fps-el, miközben a tr2013 egy mai olcsòbb vga-val is hozza a szintet.
De nem lényeg, a kérdés az, a microsoft hozza-e a megszokott mocskos formáját amit a játék és egyéb software világban is művel, vagy sem.

Bandicoot
Ki mondta hogy van szégyelnivalòja?
1-2 új fényeffektet, új színeket kapott. A textúrák pedig szokás szerint gyengébbek.😊
Ehhez képest az új TR alig fejlődött valamit a One alapján. Kiváncsi leszek a pc változatra.

grebber
Semmi ,de semmi szégyenkeznivalója nincs a next gen verziónak. Sőt van amiben jobb mint a pc-s.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.19. 23:02:33

Bandicoot
* ahogy a konzolos 2013 remake sem tudta a pc szintet hozni.

Bandicoot
Microsoft. Nem tudom mit vártak. Azon csodálkoznék ha rendes port lenne és ahogyan más címek úgy ez is látványosan szebb lenne pc-n.
One-on a pc-t TR 2013 szintjét sem tudta hozni max jòindulattal...

TBTPumpa
"A Microsoft Studios a mai napon bejelentette, hogy a Rise of the Tomb Raider első történet alapú DLC-je, a Baba Yaga: The Temple of the Witch január 26-án érkezik Xbox One és Xbox 360 konzolokra, és a január 28-án megjelenő PC-s változathoz már az első napon megvásárolható lesz..."

Fórumokon megy a rinya, hogy ezt alapból tartalmaznia kellene már a PC-s verziónak (az Endurance móddal együtt).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wedge31
Forditással, hogy álltok?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TBTPumpa
Steam függők örülhetnek. A Cenega (idehaza a játék kiadója) szerint a Rise of the Tomb Raider PC lemezes verziója Steames lesz. Sőt mindenképp Steam/internet kell hozzá, mert a lemez nem fog mindent tartalmazni, ami a játékhoz szükséges.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.19. 19:23:25

Totti5
Dehogy játszik hozzá, csak te szeretnéd. A játék jól fogyott 1 platformon is, jól fog fogyni még kettőn, azt h a fröcsögők mit hordanak össze nem befolyásolhatja egy vezető beosztású szakember munkáját. COD ugyan úgy kapja a fikát, sőt az sokkal többet, folyamatosan. Váltás, több pénz, kényelmesebb beosztás. Ha valaki vált ( s nem kirúgják ) kb ezek az okok. Helyére meg lehet megvan már az utód, aki ott volt aki csinálta és ugyan úgy vagy jobban fogja. Ilyen az élet. Jönnek mennek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.19. 17:59:41

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Vannak tömegjáték kategóriák. Ez a Tomb Raider még mindig nem az.
Igen a piac elvárásai és a befektetők elvárásai azok a minél nagyobb bevétel felé mutatnak.
Ezt legjobban a CoD és társaival tudod kielégíteni. Speciel egyet se vettem meg soha.
Ezen a szérián is látszik sajnos próbálnak megfelelni a "szürke tömegnek", vagy az akció játék vásárlóinak, ők vannak a legtöbben. Ez az érkező hírekből, infokból és videokból is látszik. Hivatalosan ez még kalandjáték kategória így a fizetések sem azok mint egy akció játék készítő vagy szélesebb műfajokat átfogó cégeknél, mint amiket felsoroltál. Paradoxnál még ennyi sincs szerintem mint náluk.

Nyilván a menedzsment így nehezebb helyzetben van és talán ide vezethető vissza a lépéseik is, hogy több bevételhez jusson a cég és meg tudja tartani a jó munkatársakat. Minden a pénzről szól És ebben a világban az olyanok mint az Obsidian vagy a Paradox fehér holló. Szerintem ők képviselik az elhivatottságot és a kitartást. Hogy olyan játékot csináljanak ami szerintük jó és ne az öröké pénzéhes nagy mana istent szolgálják 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.19. 08:35:01

TBTPumpa
Tudom jól, elolvastam. Persze ehhez az is hozzájátszik, hogy nem kis sarazást kaptak ők sem a Square Enix döntése miatt. Úgy meg nem egy élmény dolgozni, hogy a rajongók, akiknek készül a játék, a vesztedet akarják a karótnyelt öltönyös lóbaszók miatt ($$$$quare Enix/Micro$$$oft). Nem mellesleg az Activision/Infinity Ward (CoD széria) jobban is fizet, mint a Tomb Raider. Nagyobb eladások vannak ott és "komolyabb" játékostábor.

Amúgy érdekes látni, hogy a 2012/2013-ban készült Tomb Raider reboothoz készült videosorozatban lévők közül már csak Noah Hughes van jelen (Crystalból). Akkor még a Square US vezére is más volt (Stewart csávó), 2015-ben Darell lépett ki, 2016-ban pedig Brian. Remélem, hogy Noah (director) legalább megvárja a harmadik részt és csak utána dobbant a Crystal-tól. Bár szerintem már a Crystal is unja egy kicsit a Lara Croft/Tomb Raider szériát, emiatt is jöttek a pletykák, hogy kéne egy új Soul Reaver.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.19. 08:26:22

Ha elolvastad akkor látod, új helyre mennek, és új kihívásokat keress. Ilyen van, nem úgy látom azért megy mert elégedetlen lett volna.

TBTPumpa
Sparrowhawk öltözet:

Nagyban

Ez meg egy új kép a 10 (már csak 9) nap múlva megjelenő PC-s verzió tiszteletére:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.19. 08:12:20

TBTPumpa
Brian Horton is lelépett a Crystal Dynamicstól. Kulcsember volt a Crystal TR játékainak elkészítésében. Úgy tűnik jó kis trilógia záródarabnak nézünk majd elébe. <#buck>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.17. 20:43:53

yesname
Van benne valami, de ettől függetlenül marhaság általánosítani. Nekem van mindegyik és még értek is mindegyikhez...
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.01.17. 08:52:44

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

sadface
Nekem a 2013-as dobozosban van meg és igen lehet, szóval valószínűleg itt is úgy lesz. 😊

I decide when I'm done.

MerlinW
Több, mint valószínű.

[merlinw.org]

Lehet tudni valahonnan,hogy a dobozos verzió steam-en regisztrálható lesz-e vagy sem?
Totti5
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tessék akkor így:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Mike333, 2016.01.12. 14:58:22

MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA

TBTPumpa
Videókat töröltem, mert ledöglött tőle a mobilnet. Ha legközelebb videót akarsz beszúrni, akkor azt tedd Spoilerbe pls!

Köszi!

Az a budget pc kihozható max 150kból. És nem csak játékra hanem minden másra is jó. A konzol maximum azoknak jó akiknek a PC már "túl sok", vagy nem értenek hozzá stb. Mindnek megvan a saját felhasználó bázisa és ez így van rendjén.

MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA

Mit mondjak erre?
Az a proci 60e Ft. hozzá alaplap elfogadható videokártya stb 160-200e Ft.
Míg egy XBOX one 105e Ft.
Hidd el ki van ez számolva. A 105 Ft-ért összerakható pc-n nem hogy 60 de 30 se lesz ebben biztos lehetsz.
Edit nincs xboxom és nem is lesz. De a tények nem innen erednek.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.11. 20:47:33

TBTPumpa
Apex ruci:

Nagyban

Totti5
De képes, fix 30 és fix 60al is.

Így van a legtöbb, elterjedt 2 vagy 4 magos gépen a stabil 30 fps sincs meg, ahhoz képest az xbox one elég jó.

MerlinW
Oké, de te 300k-s gépen játszol ő meg 100k-son.

[merlinw.org]

"Nem trágyább és nem fosabb mint amin te játszol."

Ha ingyen hozzám vágnák akkor sem kéne. Direkt ráírt exkluzívokat sem képest STABIL 30 fps-el futtatni. Ellenben a gépemen 60fps+-al szaladnak a játékok. Innentől kezdve nincs miről beszélni.
Utoljára szerkesztette: Mike333, 2016.01.11. 00:46:48

Ha PC-n játszik, akkor az első idézetre tedd válaszoddal vitatkoznék. <#banplz>
Myselor
na igen de akkor már nem exklusziv
Totti5
Hát ezaz nem is ismered őket. A kijött másra, ha kijött kizárólag PCre jött, MS platformra.

Myselor
na mert?halo forza gears meg van az a rajzfilm szerű játék tavalyról.nem jut eszembe a neve narancssárga üdítős.a többi mind kijött másra is tudtommal de lehe tévedek akkor bocsi
Totti5
Nem is igazán vagy tisztában a számokkal.

És ez jelen esetben mit számít véleményed szerint?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
nem is igazán létezik xbox exkluziv játék csupán 2-3 darab.
Engem ez a legkevésbé sem érdekel és nem tudom téged például miért foglalkoztat ennyire.... A Rise of the Tomb Raider jön januárban pc-re is, jól sikerült a játék, már csak az optimalizáció miatt kell aggódni.

A marketingesek meg a politikusok meg mindig hazudnak....Fogadjuk el! Mondani meg bármit lehet, de ha a játék jó akkor ki a fenét érdekel. Xbox exlu volt először...szerencsére már nem az...Ennek inkább örülni kéne nem?

A múlton meg behisztizni pláne semmi értelme, főleg mikor nagyon jól tudod, hogy imádod a Tomb Raider játékokat és az előzővel is rohadtjól szórakoztál. Szigorúan szerintem természetesen és no offense.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Mind a két fél számára előnyös szerződést kötöttek. Nem az első és nem is az utolsó.

"vegyék azt a trágya f0st"

Nem trágyább és nem fosabb mint amin te játszol.

"ezzel szembeköpték a többieket akik annyira várták"

Egyik platform hamarabb kapta meg mint a másik, senki nem lett kizárva mint más játékok esetében.

"visszafelé sült el a tervük"

Többi mint 1 millió példány ment el a játékból pár hét alatt. Sikeres.

MerlinW
Én sosem cégnek fizettem, hanem terméket vásároltam. A termékek körülötti cirkusz mindig érdekes, megmosolyogtató/botránkoztató, de a nap végén úgyis a terméket veszem meg, ami esetében pont lesz*rom a cirkuszt, ha a termék jó. A kiadót/fejlesztőt meg max feketelistára teszem, ha nem jó a termék. Én ilyen egyszerűen kezelem ezt. Meg egyébként belül ti is, hiszen akármilyen fos pl. az EA vagy az UBI, ugyanúgy vesszük a játékaikat, mert azok alapvetően jók. Tehát lehet beszélgetni a marketingről meg a háttérről, de alapvetően tök felesleges miatta stresszelni/duzzogni.

Kicsit a másik oldalról:
Ilyen a mai gazdaság/piac - akár hiszitek, akár nem azoknak sem tetszik akik benne vannak, ők is csak elfogadják és próbálnak úgy cselekedni, hogy nekik a legjobb legyen. Mert ugye a kereskedő célja sosem az volt, hogy neked jó legyen. Max az hogy elégedett legyél olyan szinten, hogy visszatérj hozzá vásárolni -. Nem egyszerű egyenlet ez, baromi sok tudás és tapasztalat van az emberek mögött akik felbosszantanak titeket, és és még több felelősség a vállukon, amelyeket figyelembe véve hozzák meg azokat a döntéseket, hogy mi csak duzzogjunk, de ne forduljunk el tőlük.

Én is hasonló módon gondolkodtam sokáig, mint ti, aztán lett egy cégem - ami teljesen más tapasztalat, de segített megérteni pár dolgot -, majd később volt szerencsém egy kis időt eltölteni a Ubisoft-nál, ahol láttam mennyi és milyen minőségű 40-50 fős meeting-ek zajlanak a legkisebb döntések kapcsán is. Baromi nehéz fennmaradni multiként a mai világban. Nem védeni akarom a másik oldalt, csupán tény hogy ők sincsenek könnyű helyzetben, és minden lépésüknek - legyen az 10 dolláros lópáncél DLC - megvan az oka, aminek általában nem lehúzás a célja, hanem "financiális korrekció". Szükséges rossz.

[merlinw.org]

Arról, hogy direkt azért tették xbone exkluzívvá, hogy vegyék azt a trágya f0st, és ezzel szembeköpték a többieket akik annyira várták már a 13-as óta ezt a részt. De visszafelé sült el a tervük mert nem szereztek sok eladást ezzel. Nem lepődnék meg, ha PS4-re is hamarabb jönne mint Q3-4.

grebber
"Nem csak a PC-sek lettek átejtve, hanem a PS-es tábor is" lol Mi ez a baromság már nem azért? MS bárkinek a fejéhez tartott egy töltött fegyvert ,hogy márpedig boxot veszel és rá a Tomb Raidert mert ha nem kinyírunk? NEM! Akkor milyen átejtésről beszélsz nem is értem

TBTPumpa
Nem amiatt, de ahogy elnézem már mindenki rohadtul elfelejtette 2014 augusztusát és a Microsoft standját, ahol a karót nyelt öltönyösök nagy mosolyogva bejelentették az XBox exkluzivitást és azt, hogyha ezzel játszani akarsz, akkor kénytelen leszel venni XBox-ot. Máskülönben meg marad nektek a 2013-as rész.
Nem csak a PC-sek lettek átejtve, hanem a PS-es tábor is, de mivel régen volt, tán igaz sem volt.
De ez már ezerszer ki lett tárgyalva, ideje lenne továbblépni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.10. 12:41:49

Pc-s csúszás miatt ment a duzzogás igen!

TBTPumpa
A játék megérdemli, csak a fölötte álló cégek nem. De ez csak az én véleményem. Ettől függetlenül jó látni, hogy mások is így gondolják (Steam közösség).

Sajnálom, hogyha nem érdemel többet számodra ez a játék, de te tudod.

MerlinW
Oké, de mi az oka? Rossz a játék? Vagy megint a marketing / PC-s csúszás miatt megy a duzzogás?😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.10. 12:34:44

[merlinw.org]

Totti5
Azt h megvegyék. Eleddig a warez, letöltés, kupon, év végén bagóért mellett ment a kampány.

MerlinW
Miért nem érdemli meg? Lemaradtam😊

[merlinw.org]

TBTPumpa
Nincs pálfordulás. Csupán nem szeretném, ha a topik warezes dolgokkal lenne tele, mert maga a játék többet érdemel annál. Az már más kérdés, hogy a fejlesztők/kiadók nem érdemlik meg, hogy a PC-s tábor nagyon szép eladásokkal támogassa őket, de ez csak az én véleményem. Aki öblös formában akarja beszerezni, az tegye azt, teljesen megértem azt is, viszont ahhoz itt ne legyen iránymutatás és ne arról szóljon itt minden.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.10. 12:29:33