Rise of the Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó kis videó volt nme ? kérdés hogy miért is lett rölöve a hozászólásom, miféle uj szabályt szegtem meg ? vagy valami uj moderátor Vendetát hirdetett ellenem? 😄
TBTPumpa
Dat PC version:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az az arc közelről! <#szeret>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.23. 20:45:53

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

PureHair=TressFX 3.0 egyedi art pipeline-nal.
sadface
Hogy nem fagy be a
picsája
néhány helyen... 😄

I decide when I'm done.

Kandurex
Dat ass <#buck>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandicoot
Van másik kétféle is, az egyikhez egy letöltés kell (majd telepítés), egy steam, egy megadott accountba be kell lépni installálni a játékot (cirka 1 mp amíg a registrybe beállítja amit elötte telepítettünk) majd offline módban tolható a cucc.
Illetve van valami családi megosztás alapú trükk is,passz.
JC3-at elöbbivel próbáltam, tökéletesen működött, de még a rászánt időt is sanáltam annyit sem ér a játék.
Warezban pedig sem itt sem priviben (eképp nem válaszolok annak se aki ma írt) nem segítek, aki keres akar az talál a neten.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

MerlinW
Release nincs, mert nagyon nem stabil a cucc, Youtube-on van pár videó a dologról, csak győzd kiszűrni a kamuvideók közül😊 A témával foglalkozó orosz/kínai fórumon vannak részletek meg próbaverziók, de többnyire zártkörű oldalak. Engem nem érdekel a játék így nem foglalkozom vele, de ha lesz valami akkor úgyis beírom a játék topikjába.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.22. 19:45:44

[merlinw.org]

Én is ezt a redditet nézem minden nap de nem látok semmilyen cracket. Pontosan miről beszélsz?

MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA

MerlinW
Van egy 3DM féle félmegoldás, de nem az igazi. Egyébként reddit-el minden témában naprakész tudsz lenni😊

[merlinw.org]

Ezt hol olvastad? Linket esetleg?

MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA

MerlinW
Leírtam már pár helyen, lehet nem itt. Denuvo nem darál semmit. Urban legend, én is teszteltem majdnem midnen Denuvo-s játékkal Mindent amit ír/olvas azt a memóriában teszi.

"Denuvo Anti-Tamper does not constantly read or write any data to storage media."

"Completely wrong rumor which is repeated over and over although many 3rd party tests (as well as we) state that our solution does not perform read / write operations to the HDD (hence we have no negative impact on the lifetime of SSDs or any other hardware component)."

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.22. 14:02:21

[merlinw.org]

Bandicoot
A Square csak a kiadò, az Avalanche csinálta a JC3-at akik már más kiadònál is berakták a Denuvo-t.
Ez még lutri.
Egyébként a JC 3 is már rég tolhatò warezban csak nem egy egyszerű crackeléssel, ergo nincs még scene release.

TBTPumpa
TressFX nincs, csak PureHair. Hitman esetében pedig PurePolir. <#idiota>
A hajas lobogás most nem lesz kikapcsolható, csak lebutítható. Azonban, ha High grafikán 60fps-sel tudja tartani a GTX970 a PureHair beállítást, akkor már eleve jobb, mint a TressFX, mert az még most is megfogja a GTX970/980 kártyákat, szóval legalább azt sikerült valamennyire belőni. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.22. 09:37:27

Szerintem a konfigom elvinne 60Fps highon. csak sajnalom ra a penzt

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Atisz
Ugyanúgy, ahogy egy 2GB-os gtx 960-on 😛

Egyébként ha kiveszed a "hajzuhatagot" és megelégszel 30 f/s-mal, akkor bőven elég lesz oda a gtx 950 is 1080-hoz.

A legnagyobb változás az előzőhöz képest a min. 6 GB RAM a korábbi 2-vel szemben.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Maxtreme
ha ez a fos nem végez állandó szekvenciális írási folyamatot, akkor valóban ssd only. Viszont ha irogat is, akkor az sem jó megoldás, mert ugyebár az írási ciklus véges.

Maxtreme
Látva hogy egy elég "masszív dolog" nagy baki lenne a részükről ha nem az lenne rajt ( egy ekkora címnél) ..szerintem legalábbis.

grebber
Mint a többi ... kb semmennyire. Ha meg HDD ki nem fossa le azt ma már csak torrentezni használják. Játékra only ssd

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
A Square Enix előző AAA játéka alatt is az van (Just Cause 3), máig nem tudják törni.
Szerinted egy másik AAA játéknál, főleg a Tomb Raider-nél ezt ne játszanák be? Esélyes, hogy az lesz, de 1 hét múlva kiderül.

HDD-t nem fog zabálni, egyik Denuvo-s játék sem tette azt, csak bullshit szöveg volt a warezmatyik részéről, hogy ne legyen annyira savanyú a szőlő.

Bandicoot
Egyébként honnan veszitek hogy Denuvo lesz alatta? Csak mert nem találtam semmi konkrétumot ròla, csak találgatásokat...

Maxtreme
Kíváncsi leszek a tapasztalatokra (mennyire darálja a HDD-t a védelem) addig nem merem berendelni...
Pedig a képek illetve a videk alapján már majdnem a vásárlás gombra kattintottam, de türtőztetem magam... <#idiota>

Bandicoot
Ha jòl van optimalizálva akkor One szintű látvány mellett úgy is fogja.😊

TBTPumpa
Rise of the Tomb Raider 1080p felbontáshoz, 60FPS-hez:
Memória: 8 GB Ram
Processzor: i7-3770k
Videokártya: GTX970 4GB
Operációs rendszer: Windows 10 X64

Amúgy jah, kicsit érdekes lett ez a gépigény. Már most látom, hogy az AMD ezt is csak Low grafikán tudja majd futtatni, mint a Batman Arkham Knight-ot. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.22. 08:07:31

Kandurex
figyelembe véve a konzolok erejét, ennek egy 970 -en illene 4k+60 -ba rongyolnia.... szórakoztató, hogy 2k -hoz 200e+ EGYETLEN PC alkatrész kell....race a faszom...meg a seggem...az nvidia -ba
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.01.22. 08:04:33

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TBTPumpa
Ideális videókártya a játékhoz (by Nvidia): <#idiota>

Kíváncsi leszek, hogy egy 4GB-os GTX960 kártyával milyen beállításokkal és hogyan fog szaladni.

Dat Ass a PC-s verzióból:

Bandicoot
Nem, ez pc-n így nézett ki.

TBTPumpa
Ez ilyen SweetFX-szel megbolondított marhaság?

Állejtős,végig😊
Került bele minden ami kell TR világhoz méltóan.Sztori is frankó de ha Side quest kerülöd meg felfedezést akkor rövidnek tünhet.Jók a Side quest-ek de engem annyira beszippantott a sztori,hogy sza..am le😄
Olyan dinamikus az egész hogy is mondjam ott vagy Lara bőrében.Szinkronhangok toppos,Tomb-ok vannak bőven.

Gyűjtögetés,fejlődést Endurance modra kell hagyni amit sajnos nem tartalmazza alapjáték de OTT van értelme.Azzal együtt kell megvenni nincs mese..
Bandicoot
Gyenge képet mindenből lehet lőni.
Egyébiránt nem a One verzió még mindig nem. Pc-n kiváncsian várom mit mutat.😊

TBTPumpa
Friss kép a PC-s verzióból:

Azért ez jól néz ki!

TBTPumpa
Még mindig nem?

Ma fejeztem be One-n 100%-ra.
40 óra volt, minden percét élveztem.

Pár fegyver maradt teljes felfejlesztés nélkül és nem lett unlock-olva az összes skill sem.

Bandicoot
Cosdálatosan néz ki * One-on. A pc-s TR 2013-hoz képest semmi extrát nem látok a képeiden sem,és élőben sem.
Azt hogy ne lenne szép egy szóval nem írtam.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.01.20. 19:42:37

TBTPumpa

Shep
Hát igen, de nyilván olcsóbban kellene, vagy kivárjuk míg 85%-ot kap steamen? .)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Én csak 9900 forintért látok NV kupont, de akkor már jobban jársz a Konzolvilág akciójával! #881
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.20. 19:22:13

Shep
Nincs valakinek eladó NV kódja? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Szépek, de jajj. Ekkora méretű képeket inkább spoilerbe pls. Mobilnetem ledöglik az ilyenektől. <#idiota>

MerlinW
A Denuvo miatt. Ja értem, perszepersze 😄

[merlinw.org]

TBTPumpa
A kritikák szerint jobb az előzőnél (játékmenet, sztori és grafika), ellenben Prohardveren írták, hogy vigyázni kell vele, mert a Denuvo miatt teljesítménycsökkenés és merevlemez elhalálozás lesz! <#idiota>

MerlinW
Engem baromira nem érdekel hogy néz ki, azt mondjátok meg a játék milyen?😊 Hozza az első színvonalát vagy jobb/rosszabb? (sztori, játékmenet, stb)

[merlinw.org]

Bandicoot
Remélem így lesz és nem süllyednek Ubisoft szintre.
A One verziò abszolút nem győzött meg a 2013 pc-hez képest fejlődés terén. Kiváncsian várom a pc-t.

wedge31
<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TBTPumpa
Jelenleg az XBox360-as változat szövegeit fordítjuk a DLC-k nélkül (bár a rucis DLC-k benne vannak, csak az Endurance mód és a Baba Yaga DLC fog külön szövegekkel operálni). PC-s verzió fordíthatóságáról még nem tudok nyilatkozni. Ez majd egyébként is el fog térni az XBox-os verzió szövegeitől, szóval ezt majd át kell dolgoznom, ha meglesznek a PC-s verzió szövegei. Remélhetőleg a Denuvo DRM nem fog bekavarni.

Pontos százalékot nem tudok mondani, csak annyit, hogyha kizárólag a fősztorira koncentrálsz, akkor azt már magyarul élvezheted (naplók, Lara feljegyzései, Képességek leírásai és a fő dialógusok).
Itt a naplók fordítása volt embert próbáló feladat. Rengeteg van belőlük és nagyon hosszúak, direkt ezzel is kezdtük, hogy az egyik nehezebb rész le legyen tudva.

Ami még hátra van:
- Fegyverek leírásai és fejlesztései (nehézkes a nyelvezete miatt)
- Gyűjthető tárgyak leírásai (sok van belőle)
- Egyéb játékmódok (kártyás dolgok)
- A fősztorit nem érintő dialógusok (mellékküldetések dialógusai, ellenségek egymás közötti beszélgetései, rádióbeszélgetések stb).
- PC-s változat szövegeivel kibővíteni a fájlt, illetve az új szövegeket fordítani

Úgyhogy van még vele meló rendesen, de remélhetőleg nem kell majd sokáig várni rá.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.20. 10:35:09

TBTPumpa
Konzolvilág akciója:

Rise of the Tomb Raider (PC) + Tomb Raider 2013 (PC) + Sparrowhawk DLC + Ingyenes szállítás = 11999 Ft

TBTPumpa
Szebb az előző résznél. A PC-s friss képeket elnézve pedig jóval szebb a 2013-as résznél. Emellett a PC-s porthoz nincs köze a Microsoftnak, azt a Square Enix megbízása alapján a Nixxes készíti (ahogy már a 10 éves Tomb Raider Legendnél is így volt), szóval nem amatőr és elsőprojektes csapatról (Galaxy Iron Studios) van szó.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.20. 08:38:19

Bandicoot
Láttam, nem "bullshit".
A 2013-ròl pedig rendes összehasonlítò képek is vannak a neten amin egyértelműen látszik a konzolos remake gyengesége a pc fullhoz képest.

Gyönyörű volt minden egyes részlete.Fix Frame+szép grafika elejétől a végéig X1-on.Simán jó lesz ez a Graf.PC-re is
Totti5
Sok sok új dolog került bele, jóval szebb és részletesebb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
"One-on a pc-t TR 2013 szintjét sem tudta hozni max jòindulattal..."

Bullshit. Nem láttad milyen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10