Rise of the Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandicoot
Majd ha az orrom elött fut akkor összevetem addig a BETA alapján szimplán bullshit sajnos, főként a pc-s Rise képekhez képest.
UC 4 ingame beta kifejezetten nem tetszett (hangsúlyozom kiváncsian várom a full-t), gyakorlatilag simán alulmúlta a 2013-as pc-s TR ingame karakterkidolgozását is.
De lényegtelen nem offolok tovább bocs.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Totti5
Kicsit belekavarodtál. #969-as kép és az UC4 kép van egymás mellett. UC4 karakterei szebbek lesznek. Ez már csak azért is brutál, mert a TRé is elképesztő szépek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bandicoot
Tudom, azért írtam mert amit raktál az ráfordított kamera az UC4 meg "ingame video".
Ha hasonlítunk akkor ráfordított kamerát vessünk össze....😊
Uc4 beta mint írtam messze nem nézett így ki ingame. Sőt....
Gyakorlatilag a multibeta rondább volt a 2013-as pc-s TR-nél jópár dologban.....

Ráadásul a One változatot nem vetném össze az UC4-el.😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.01.26. 19:56:30

Totti5
A TR kép is "ingém videó". Vagyis nem mert ilyen nincs így a játékba, ez csak közelről mutat egy felszerelést "felszépülten". Ha hasonlítunk akkor ugyan azzal tegyük...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.26. 19:51:51

Bandicoot
Pc-n nem csodálnám ha így látnám viszont, a Tr 2013 is durva volt,ahhoz képest nyilván fejlődtek pc-n.
Ráadásul az UC4 kép amit betettél ingame videó ami rendszerint "felszépül", nem ráfordított kamera, az UC4 Beta messze nem nézett így ki - de persze az beta volt.

Totti5
Gameplay közben sosem fogod így látni és mivel fekete a háttér sanszos hogy ez egy beállított kép, ami amúgy rettentő szép és ilyen X1en is átvezetőben.

Kamerát fordítva játékban meg ilyen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Uncharted 4 meg ilyen.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.26. 19:30:00

Bandicoot
Az Uncharted 4 beta-ja után ha ezek a képek valódiak,jócskán odatesz annak is, a gameplay-ről nem beszélve. Már nagyon várós,mindkettő de ez jobban izgat.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.01.26. 19:14:18

Maala
Ah, végre megszereztem én is.

Kíváncsi vagyok, vajon tényleg többet fog-e nyújtani játékidőben, mint az előző rész. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

TBTPumpa
Újabb kép a PC-s verzióból:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Bandicoot
Ha már fosó! <#idiota>

Kandurex
szúrnám a fosóját mindkettőnek 😉

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Myselor
max válaszolt helyettem is képekkel 😄 quietnek több mindene is látszódik na xd
Maxtreme
Lehet hogy a legrosszabb, a konzolos részekről sajna nem tudok nyilatkozni. 😊
Lehet később nekem is meg fog majd változni a véleményem, kiderül.

Maxtreme
Ezért kell mindkettő megvenni <#nyes>

Amúgy biztos?

katt 1 katt 2 <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.01.26. 11:46:16

Shep
8-9eFt-ért? Hát simán .D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
1-2 óráig, utána marhára unalmas lesz ,hogy ugyanazt csinálod folyamatosan, az, meg hogy a játék felétől ugyanazokat a küldetéseket kell újrajátszani csak nehezítve, komolytalan.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bandicoot
"MGS jò"

Végülis, ha leszámítjuk hogy a leggyengébb MGS rész, hogy a bő 50-100 òrányi játékidőből a 90%-ában repetitív mòdon ugyan azt csinálod unalomba fulladva, hogy a játék értékelései csak az MGS és Kojima neve miatt mutatnak túl a 6-7 ponton agyonhype-olva, nos akkor igen az mgs jò....😊

TBTPumpa
Az MGS-ben nincs olyan popsija a főhősnek, mint itt! <#hehe>

Maxtreme
hát a division (szerintem) egy tök átlag semmitmondó lövölde lesz...
Viszont a MGS jó. 😊

TBTPumpa
És itt? <#buck>

Myselor
pont eltakarja így szar😊
TBTPumpa
Baba Yaga: The Temple of the Witch DLC már elérhető!

Nemet mondanál erre? <#idiota>
Dat Ass

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.26. 10:31:54

Én is így vagyok vele csak rágodok ... TR, Division vagy MGS ...
Egye fene ha emgjön a fizu megveszem..😊

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

TBTPumpa
Rise of the Tomb Raider PC Live Stream Event - MA!

Pioneer Outfit:

Nagyban

Lara írtja az ellent (Így két nappal a PC-s verzió megjelenése előtt kaptunk még egy képet):

TBTPumpa
GameNight - Rise of the Tomb Raider PC és LEGO Marvel's Avengers - 2016. január 29.

A TRS.hu tagjaival is találkozhattok (velük készítem a fordítást), kvíz is lesz, nyeremény is lesz (a játék PC-s verziója természetesen, pár Crystaltól kapott cucc is lesz, meg egy Collector's Edition is) és a PC-s verzió is kipróbálható lesz egy csúcs PC-n. Természetesen a rendezvény ingyenes!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.25. 21:08:26

Bandicoot
Upc Fiber 120 okosítva.😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.01.25. 20:37:50

Szép az a netsebesség 😄 Melyik szolgáltatóét használod?

MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA

Bandicoot
<#eljen>

Be is pattintottam.😊

TBTPumpa
Már tölthető!

Atisz
El lehet humorizálni, de azért nem biztos, hogy akkora poén lenne, amikor egy új videokari beapplikálásakor kiírná, hogy "új hardver, zsír, kérjük vásárolja meg termékünket egy újabb példányban"...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Persze hogy feltörik, itt a hangsúly a "mikor"-on van: ha ki tudják tolni a műveletet 2-3 hónappal, az már megmutatkozik az eladási adatokon, hiszen így az adott játékot jóval többen fogják a megjelenésekor, teljes áron megvenni. Ez sok játékost - főleg minket kelet-európaiakat, akik pénztárcájához nem lett hozzáigazítva a 40-50 EUR árfekvés - nem igazán érint (az is igaz viszont, hogy a legnagyobb játékpiacokon - USA + Németország - baromira nem szokás tört játékokkal operálni).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
Jézusom még mindig hisz valaki ebben a baromságban, hogy nem jó game nem is akarják feltörni?? Ezek szerint te még igen. Fáj nagyon biztos hogy végre van egy über védelem értem én.

Az csak nekünk jó ha soha nem törik fel őket,mert akkor hamarabb nem fogja a kutya se (mert 1 db-al se fogy több a védelem miatt az 100%) venni így sokkal gyorsabban tolják rá a leárazásokat.

Next PC upgrade: 2022

Bandicoot
Úgyis megtörik a denuvo-t is ahogy a régebbi változatait, csak 1-2 húzócím kell (a Fifa és a harmatgyenge JC3 nem az) és rászállnak többen komolyabban (Álá Cpy).
Én drukkolok nekik amíg szemenköpik a játékosok jogait apróbetükkel STEAM-en és a hasonló hulladék rendszereken, és lehetetlenné teszik hogy amit megvásárolsz azt továbbpasszold ha nem jön be vagy ráunsz.
Csak tavaly 3 accounttól szabadultam meg - kissé körülményes és lassú megoldás -.

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.01.25. 11:41:55

Shep
Nyárra lesz az 2500 is 😄

TBTPumpa
Starforce védelem kell, az kijátszhatatlan és még eszközt sem károsít!
A játék csak akkor fog elindulni, ha a DVD/Bluray olvasóról lehúzod a Sata kábelt/tápkábelt. <#idiota>

Régi szép idők... Egy élmény volt a Spellforce 2 alapjáték eredeti verziójával játszani anno 2006-ban. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.25. 11:20:33

Atisz
A Denuvonak úgy tűnik más veszélyei vannak: DRM

Bandicoot
Tolom épp újra az előző részt amíg ez nem jön, a pc-s képek már magukért beszélnek az újból.😊

TBTPumpa
Ha probléma lenne (teljesítménycsökkenés, HDD/SSD meghibásodás), az az IT világ legnagyobb botránya lenne. De semmi ilyen nincs, szóval csak a warezhuszárok sírtak a savanyú szőlő miatt.

Új kép a PC-s verzióból, 3 nap múlva megjelenés:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.25. 10:28:28

Maxtreme
Mivel az MGS5-nél tapasztalom hogy az ég világon semmi probléma a védelemmel, berendeltem én is 😊

grebber
<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

FEARka
Kösz 😊

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

nagykispeter
Szia!
Írtam Neked privátot,lehet nem vetted észre!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Bandicoot
Na ez már igen!! 😊

TBTPumpa
Instantgaming illetve G2A oldalakon. Itt 8-9000 Ft környékén mozog a játék.

FEARka
Hol kapható a játék a legjobb áron? Nvidia kuponon kívül? 😊

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Jah, oké értem kössz 😊
Ej, be szép jány ez a Lara.
TBTPumpa
Legközelebb tedd spoilerbe vagy link mögé és úgy megmarad. Nem fogja ledögleszteni a mobilnetet.