Rise of the Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez jó, ellenben szomorúan látom, hogy a GTX960 bealázza az R9 280X kártyát... Bár Nvidia cucc, így nem is értem miért vagyok meglepve, hogy az AMD ismét alulmaradt.
Teljesítménybeli problémák még GTX980 kártyával is
Redditen/Steam-en máris megy a hasonlítás a Batman Arkham Knight PC-s változatával. Mondjuk lehet benne igazság, hisz az is Denuvo-s volt és Nvidia párti.
Sőt Steam-en már a Refund is megy, faszán összehozták ezt is a ződek.
PC-s verzióból képek - Very High grafika
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 18:16:34
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Next PC upgrade: 2022
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Forrás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Hát akkor 40% kész terméket nem vásárolok..amire meg kijön a normális kész változat a kutya sem fog vele játszani..inkább megvárom a virágbolti verziót.."
Kiadtak egy közleményt mi fog még belekerülni utólag a játékba és a warezhuszárok rögtön rápörögtek: Nem 100%-os a játék!!!!
Ennyi történt nem több, azok bizony extrák amiket a kutya sem hiányolt volna a játékból.
Utoljára szerkesztette: alyr2, 2016.01.27. 15:37:14
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2016.01.27. 15:32:54
Ezt vagy nem nekem címezted vagy valamit félreolvastál (vagy hülyén fogalmaztam. Engem csak a játék érdekel,már elő van töltve és épp azt írom hogy nevetséges ez a fanyalgás a pár extra hiánya miatt.
[merlinw.org]
Hogy jön ide hogy lesz vagy nem lesz? Idővel úgyis feltörnek mindent.
Arra reagáltam hogy inkább megvárja a virágboltit.
Nem volt a kenyérhez papírcsomagoló...Csak utólag adja oda a pénztáros..Ezért inkább kilopom a kenyeret késöbb és az anyjukkkeservit! <#kuss>#kuss>
Apropó denuvo-s szar - szar mert nehezen törik? Nem kell a mese a hdd darálásról.😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.01.27. 15:04:48
Mantle? Egyre ritkább a támogatása. Dx12? Miért várja el bárki miközben nem terjedt el és egy full dx 11 alapú játékròl beszélünk? Extraként megpròbálják alávágni. EXTRAKÉNT, nemmintha nagyon sok embert érintene...
Benchmark nincs- kit érdekel, extra.
Vxao késöbb kerül be, ejha! Mintha nem lenne más a világon, egy rakat játékban még a hbao+ is extra.
De neeeem a játék hiányos mert hiányzik belöle pár extra. Ezért virágbolt, azanyjuk keservit, nem képzelik!!!
Gyakorlatilag ha nem adták volna ki ezt a közleményt akkor is hiányérzet nélkül tolta volna bárki, a warezeseknek meg megmarad valami más mellébeszélés, mondjuk virágbolti mert késöbb jött mint One-ra!!!
Nevetséges ez a mellérizsa főként úgy hogy extrákròl van szò ami az emberek többségét nem is érinti/hidegen hagyja.
Én is abszolút amellett vagyok hogy ha az általuk prezentált pc-s képek "valódiak" (és hát már az bizakodásra ad okot hogy nem a KamuSoft készíti a játékot. <#nyes>#nyes>) akkor ki nem szarja le hogy ezt dx6-al vagy 12-vel érik el? 😊
A Benchmarkot részemről is pont leszarom.
Egyébként még szép hogy jobb DX11-el, mint 12-vel (meg gyorsabb Win7-tel mint Win10 alatt, ha már közhelyeknél tartunk 😊)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az meg hogy 40 vagy 60%ban kész termék meg már részlet kérdés..a lényeg hogy nem 100%..Pcre. Ezért írtam azt is, hogy megvárom a teljeset vagy virágbolti..De a mondandóm fele nem ért oda..ezekszerint..
Jò kis melléduma a virágbolti önigazolásra...
Ahogy ebből sem...Amiket beraknak az csupa "pc exkluzív fícsör".
Nincs első nap benchmark meg dx12 és vxao....ejha.😊
DX12 meg alapvetően még "ismeretlen" terület a fejlesztők körében, tudom hogy kevesen értenek itt a programozáshoz, ezért mondom, hogy egy új keretrendszert/API-t megismerni és megtanulni hatékonyan használni az hosszú hónapok kérdése. Ráadásul a fejlesztők többnyire munkaidőn kívül foglalkozik ezzel, mert ugye munkaidőben más dolguk van. Esetleg vannak munkaidőben előadások, tanfolyamok a témával kapcsolatban, de ugye programozni senki sem fog tudni tanfolyam segítségével. Megkapod az alapokat, onnantól csak az emberen múlik.
A lényeg, még egyszer: ha valaki számára a DX12, VXAO és a benchmark hiánya 60%-ot von le egy alapvetően kész játékból, azt nagyon tudom sajnálni és baromira nem értem egyáltalán mi örömét leli a videojátékokban...
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.27. 12:55:11
[merlinw.org]
Valahogy nem igen akar jönni még ,pedig hogy ajnározták.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.01.27. 11:43:10
nyilván majd most valamennyire pótolják, de kérdés, hogy bejönnek e a számítások?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De majd jön Totti és elmondja a történteket és lehord téged a sárga földig, mert XBox hater vagy, akár csak a CD Projekt! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 11:09:36
Majd 2017-ben kiadják a Definitive Edition-t PC-re, ami a grafikai javítások mellett már teljes mértékben DX12-es lesz + minden DLC + teljes ár.
Rettentő sok pénzt le lehet húzni a TR fanokról. Hálás egy közönség ez!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 11:03:04
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.01.27. 10:57:02
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 10:53:18
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.01.27. 10:51:50
- első naptól kezdve lesz SLI/Crossfire (Multi-GPU) támogatás
- beépített benchmark csak később érkezik egy patch formájában
- DX11 kódból egyelőre jobb teljesítményt tudtak kifacsarni, mint a DX12-ből (háppersze). Belsőleg tesztelik és dolgoznak DX12-őn, de csak akkor patchelik fel vele a játékot ha az egyértelműen javítani fogja a felhasználói élményt.
- Nvidia VXAO: még nincsen kész, később egy patch formájában bekerül. Saját Nvidia AO mellett elérhető lesz az Nvidia HBAO+ is.
- Első napi AA opciók: FXAA, 2*SSAA, 4*SSAA, későbbiekben talán ez is fog bővülni más AA opciókkal.
- A haj megjelenítését már nem a TressFx szolgáltatja, hanem azt egy alaposan átdolgozott egyéni megoldásra cserélték, ez lett a Pure Hair."
Így picit elsietett PC-s kiadásnak tűnik nekem ez, de bétatesztnek nem lesz rossz. Év végén az olcsóbb Complete verzióra már minden feature megérkezik majd szokás szerint, de akkor már nem lehet majd lehúzni úgy az embereket, mint most. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 10:51:19
[merlinw.org]

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.26. 22:02:08
"Az Uncharted 4 beta-ja után "
Nem véletlen írtam hogy a beta után.😊