Rise of the Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Az epic fail megint csak az hogy ez miért a kiadás előtti napon derül ki? Mondtam én mindig pc-re egyetlen egyszer nem tesztelnek semmit se. Ahogy összeáll az egész elkönyvelik faszák vagyunk kész van. Tesztelni ááá minek konzolon működik pc-n is fog. HÁT NEM ott nem egy HW van pc-n tesztelni kell! És még elvárja a sok riherongy cég hogy 60+ eurokért játékokat vegyünk. Persze..... Majd ha látom ,hogy olyan mint a minőség-ellenőrzés ismét jelent lesz a pc-s világban veszek valamit.
Next PC upgrade: 2022
Ha amd exkluzív effektus van akkor is mocskos nvidia, hogy nem tudták kivitelezni!!! 😊
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Még milyen jó hogy nv-s cím lett ezt se tudják megoldani. NV párti vagyok évek óta de lassan már nem hiszek abban hogy a fejlesztők a balfaszok és tényleg minden az nv hibája....
Az új Tomb Raider tűrhetően megy high beállításokkal egy sima gtx 950-es kártyán (persze 60 fps-hez 1080p-n még mindig ajánlott a gtx 970) és bizony a hajzuhatagot mindenkinek érdemes bekapcsolni, mert anélkül elég snasszul néz ki Lara.
És ráadásként, akinek gtx 750 ti ketyeg a gépében, annak sem kell mellőznie a játékot, sőt a cikk igazolja, amit régóta mondok: érdemes inkább lemenni 720p-be, mintsem 1080-on szenvedni very low részletességgel, így a nevezett kártyával is játszhatunk medium beállítások mellett.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.01.28. 08:45:33
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Érdekesmód az XBox-nál meg tudták oldani Nvidia jelenlét nélkül is. Okádék ez a PC Gaming, itt is csak a mutyizás megy.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.28. 08:40:57
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Akkor már nem is kell tesztelnem, nagyon hasonló vasam van. (a vga pl full ugyanez)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.01.28. 08:33:18
Több oldal is tesztelte, nincs vele gond, igaz az optimalizáciò nem tökéletes, de messze nem is gázos.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Éjféltől tolható? Mondok véleményt 680-ról.
Ahogy a kommenteket nézem (más fórumokon) csak melérizsa megy meg köpködés szerintem egy rakás olyan arctól aki még csak nem is komoly pc gamer...Méghogy olyan mint a Batman...lol...
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.01.27. 22:25:23
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Én azt mondom ezt az apró ksi malőrt ki lehet gyomlálni pár javítással és egy értelmes driverrel (utalva a többiek észrevételére, hogy valami nem kóser ezzel az új nvidia driverrel).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.01.27. 21:04:20
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 20:51:38
@Totti5: ha a 980-on nem tudja tartani a 60-at akkor a 970-en mégannyira sem lesz játszható sajnos :/ Bár engem még úgysem érint.
Utoljára szerkesztette: Mike333, 2016.01.27. 20:52:42
MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 20:41:14
Emlékeztek a Legendre? (next gen graf) Na az miylen fps-eket produkált mindenkinél megjelenéskor... <#idiota>#idiota>
<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 20:28:15
Én semmi felháborítót nem látok. Az meg, hogy ugrál az fps azt szemre meg nem mondanád, szóval marhára nem is számít (mielőtt jönne a riposzt nem vettem meg a játékot szóval semmi érdekem nem fűzödik ahhoz hogy védjem).
Azt tudom, hogy nem tudod szerkeszteni, ezért írtam, hogy - esetemben - szólhattál volna, de a lényeg ugye nem ez volt.
Írd ki a topikfejlécbe, hogy linkelje mindenki a videókat, ha mégsem így tesznek kérd meg az embereket, hogy legközelebb úgy tegyenek, de nem törlünk hozzászólást, ami nem felel meg ennek.
[merlinw.org]
Amúgy van olyan régio ahol már unlockolták?
Nincs mobilnetem, csak épp gondolok másokra is, akik a fórumot szeretnék olvasni és lassabb internetkapcsolattal rendelkeznek. Az hogy te csak magadra gondolsz és optikán jön az égi áldás is, az téged minősít és nem engem. Ha zavar ez a dolog, akkor ne járj ide! Szia!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 20:21:11
Idézném a szabályzatunkat:
"A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG."
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.27. 20:07:34
[merlinw.org]
MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.01.27. 20:00:32
Azért ez eddig a Batmannél ezerszer jobbnak néz ki. Optimalizációra, minőségre... és játékra is 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!