Rise of the Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most azt írja a steam, hogy túl sokat próbálkoztam aktiválással, mikor próbáljam újra?
pár óra?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Én is jártam így tavaly előtt a Sniper Elite 3 -al, nálam nagyon készségesek voltak + kaptam akkoriban egy AC Unity -t ajándékba.
Bízom benne, hogy még mindig ilyen a hozzáállás.
Sok sikert, ha segítség kell csak szólj.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.01. 16:32:04
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
hát ezt nem hiszem el..
Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.02.01. 16:29:49
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
All time best-ek nála a Dead Space , Resident Evil 5 és a Far Cry-ok. Ezek közül van amelyiket már 6x végigvittem. Hiába tudom már kívülről a pályákat még mindig élvezem őket.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.02.01. 16:14:21
Next PC upgrade: 2022
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2013:
2016:
2019: <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.01. 15:58:11
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.01. 15:48:26
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.01. 15:44:41
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- Skyrim szerű szabadon bebarangolható RPG elemekkel alaposan megspékelt játékot, ami sandbox jellegű lenne, és azt sem bánnám ha a világban bejárható területek teljesen más felépítésűek lennének. Értem ezalatt: lenne sivatag, erdős, mocsaras, havas, mindenféle tájegység, rá jellemző faunával, állatvilággal stb. Far Cry, GTA, Skyrim egyveleg Tomb Raider módra. Ha értitek mire gondolok.
Vagy lehetne az is, de ilyen biztosan nem lesz: Visszatérni a régi recepthez és a kornak megfelelő grafikával megcsinálni egy akciótól mentes vérbeli régi Tomb Raider játékot, ahol minden továbbhaladáshoz puzzle, logikai, ügyességi részeket kellene megoldani, de akár jöhet egy TR remake is a régi részekből. Elvégre mégiscsak azok voltak az igazi TR játékok, nem ez ami most van. Legalábbis nekem ez a véleményem.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.01. 15:33:29
A craftolást nem érzem erőltetettnek. Az tényleg szükséges, mert kifogysz az alapanyagokból egy idő után. Ha Te azt mondod, TR 2.0, én inkább azt mondom TR 2.5. De abban egyetérthetünk, nem TR 3.0 vagyis teljesen új rész. Több, szebb a jobbat meg eldönti mindenkinek az ízlése.
A Witcher III is elsőre egy félelmetesen jó craft rendszerrel bíró játéknak tűnt, de legfeljebb 8-10 óra játék után ott is leesett, hogy az egésznek semmi értelme, mert olyan nyersanyag bőség és arany bőség van, ahogy tökre nem számít. Megkereshetted az összse W. iskola vért szettet, teljesen mindegy volt, mert a te LVL és a szörny LVL közötti differencia döntött el mindent. 24 vs 30 = a szörny sérthetetlen. 27 vs 30 100%-ban ugyanazzal a felszerellésel legyakom a szörnyet. Mitől volt sikeres a W III? Nagyon jól megírt fővonal és sok jó sidequest. Szép grafika és ehhez jó voice acting. Ez vitte el a hátán.
Namármost, ha a RoTR-ben a sztori lapos és nem vagy a "mindent 100%", farmolni akarok, stb. akkor miben is nyújt sokat, többet, jobbat ez. Grafika és kb. ennyi.
Én még csak Szibériában vagyok, de a sztori eddig sajnos tökátlagos. Az első részben a környezet sokkal inkább volt egyszerre nyomasztó és szép is. A táj gyönyörű volt, de a szigetet belengte azt, amit áthat egy reménytelen rabokkal teli elátkozott börtönszigeté.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.02.01. 15:08:40
- Egy gombos, egyszerűsített craft rendszer. Vonatkozik az eldobható (molotov, konzervdoboz, olajlámpás stb.) tárgyakra is.
- Új felfedezhető barlangok, sírok stb. Amiben teljesen sötét van.
- Fáklya helyett fényrúd, amit nem kell állandóan meggyújtani és Lara el tudja tenni, mindkét keze szabadon használható így.
- Mellékküldetéseket lehet teljesíteni. Jutalom is jár érte cserébe! Általában fegyverekhez kiegészítők, de lehet speciális tárgy is. (Álkulcs pl.)
- Régi pénzérméket lehet felkutatni, melyekből fegyvereket és kiegészítőket lehet vásárolni. Van erre egy helyszín és oda kell menni.
- Van értelme állatokat vadászni és alapanyagokat gyűjteni. Főleg az állatok fontosak, nem úgy, mint az első részben. Ahol mondjuk inkább opcionálisan volt jelen. Vannak exotikus állatok is.
- Az opcionálisan felfedezhető sírok képességeket adnak cserébe!
- Lehet fára mászni, bokorban megbújni. Lesben támadáshoz nagyon jók.
- Mély hóban Lara nehezebben halad.
- Vannak kihívások is, amik pénzt adnak cserébe, amiből kártyákat lehet szerezni. Ez a sztorivonalhoz nem kötődik, de vannak új játékmódok is, amiben hasznukat lehet venni. Ebből következik, hogy:
- Új játékmódok lettek.
- Több típusú helyszín is van, nem egy úgy, mint az első részben.
- Lehet bányászni és omladozó falat kibontani. Előbbi nyersanyagforrásként szolgál, utóbbi titkos részekhez átjáróként.
- Kommandós kés. Feladatokhoz is kell, küldetésekhez is és ellenfelek ellen közelharcra is jó.
És még biztos van pár új dolog. Alapjában véve persze ugyanazt kell benne csinálni, mint az előzőben, de sokkalta több az elvégezhető feladat és szerintem a helyszínek is jobbak, kidolgozottabbak és a grafikai is szebb. Történet az kb. hasonlóan jó, mint mondjuk az elődnek, ehhez a játékhoz ez passzol is, ezzel nincs probléma. Probléma inkább a jóval magasabb gépigénnyel van. VRAM igénye rohadt nagy a játéknak és ezzel kalkulálni kell.
Egyébként hosszra meg jónak mondható. 50%-nál járok és 18 órám van benne. 30 körülire saccolnám most a végét, persze 100%-os kijátszásra értve. Ez elég korrekt szerintem.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Nagyobb placcok, jobb vadászat, több fejlesztési lehetőség, sokkal jobb harcrendszer, kiforrott lopakodás, jòval több kaland és mászkálòs elem, több féle helyszín. Fejlődött ez bőven.
Ez alapján egy drága dlc -re lövöm be, ...6-7 db ezresre.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.02.01. 13:44:27
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem volt rossz, de a mostani árát azt kell mondjam nem éri meg. Kb ugyanaz mint az előd, se több se kevesebb. (ami mondom nem rossz, csak nem ennyiért 😄)
Buggal nem nagyon találkoztam, az optimizációs bakikat meg majd gondolom javítják.
http://starcitizen.hu/
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.02.01. 09:17:30
A térkép bug nálam is meg van, nem azt mutatja ahol vagyok, a toggle waypointra is hiába kattintok, csak akkor jelöli meg, ha entert nyomok.
Jól értem, hogy az expedíció mód az valami mini survivor játékmód?
Végigtolás után megfontolom.😊
Szép, van néhány új játékmechanikai elem, de ez a 2013-as rész bővített 2.0-ás változata eddig. Semmi több. Nagyobb és szebb, de hogy mitől lenne jobb, eddig számomra nem derült ki.
Más. A katona bázisos pályán van egy épület, ahol fellógatva raklapon ládák és egy csomag sárga. Mit lehet azokkal csinálni?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.01.31. 23:40:45