421
A Darksiders fejlesztőinek új játéka
-
Stief #140 Sajnos még nem jött én már nagyon várom! -
#139 új patch megint nagyon jó. Köd tetszik, jók a stealth fegyverek is. Szerintem hétfőn jön is livera -
Stief #138 Alakulgat ? :) Imádom nagyon jó irányba tart! -
#137 Alakulgat ez a játék. Még jöhet kis performance update és már elfogadható lesz a teljesítmény is -
#136 Tudom,hogy írtam neked anno...most jött egy új patch(jun.5.) abban elég sok változás van nézz utána..sok minden belekerült a játékba,próbálják mozgásra bírni a kempereket,de hiába,van aki 30 percig ül egy helyen és vár...néha azt sem tudod honnan lőnek ki,nekem ez a legbosszantóbb..
-
T800 #135 Pont a te kommented miatt kezdtem el hezitálni, idézem:
"Ha most vennéd meg és megvan a hozzá a megfelelő konfig is,akkor tetszeni fog,egy ideig....én kb. 100 óra után untam meg semmi új...no meg a random loserek,akikkel összedob....Áááááá..."
Szó sincs itt rinyálásról. :) Félre ne érts! -
#134 Hali....miért kell ennyit rugózni egy szaros játékon,szerinted mennyi videó van fenn a yt-n ,na elárulom neked több ezer,mindenféle konfig-al tesztelve,bemutatva a legújabb patch-ig,stb,stb...vedd meg és ne rinyáld itt tele a topikot.... -
T800 #133 Rendben, akkor nem kapkodom el a vásárlást :) -
#132 most kapott 20as leárazást. én azért várnék még vele legalább 2 nagy updatet, hátha teljesítmény szempontjából sikerül valamit javítani, és akkor elhasználni esetleg a pénz visszafizetéses dolgot :) -
T800 #131 Kár érte... Gondolom nagyon nem is törik emiatt magukat a fejlesztők. :/ -
#130 Nem, nem és igen. A játék elképesztő módon optimalizálatlan, ezért a kihalás szélén van. Amikor épp 5000 fölött van (ill volt, mert már sosem közelíti meg), akkor kifagy minden szerver. A játék maga jópofa lenne, de mára egyrészt kihalás fenyegeti (napi kb 1000-1500 player), másrészt meg olyan félkész semmi maradt. Amúgy ketten lehet max igen :D
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2018.06.06. 21:52:53 -
#129 Persze. Ízlések és pofonok, kinek a pap, kinek a papné, a puding próbája pedig az evés. Megéri a játék, hangulatos a játékmenet, főleg amikor a boss előtt campelnek a gamerek, és miközben darálod, téged szórnak meg hátulról, esetleg a bountyval menekülés közben az extraction point előtt, vagy alatt egyszercsak kinyírnak és bukod a karaktert. Szerintem vidám. -
T800 #128 Kicsit ki tudod jobban fejteni? :) -
#127 1.) Igen
2.) Igen
3.) Igen -
T800 #126 Javult valamit a játék? Érdemes megvásárolni már?
Ja és csak 2-en lehettek egy partiban? -
#125 patch 1.5
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.06.05. 13:30:52 -
#124 Hunt: Showdown - új tartalommal bővül a játék -
#123 Ha most vennéd meg és megvan a hozzá a megfelelő konfig is,akkor tetszeni fog,egy ideig....én kb. 100 óra után untam meg semmi új...no meg a random loserek,akikkel összedob....Áááááá... -
#122 majd ha rátérnek az optimalizációra és több embernek lesz játszható. -
T800 #121 Halott a játék? Már nem érdemes megvenni mi? -
#120 "majd fél év múlva talán visszanézek " 1-2 ember biztos fog még lézengeni ... -
#119 Én beletoltam 100 órát és ennyi meguntam...pápá.... -
#118 0 változás kb. Max 5 fps legjobb esetben nekem. Én jegeltem ezt a játékot, content se jött még hozzá. majd fél év múlva talán visszanézek -
T800 #117 Na srácok, ahogy olvastam kijött egy update ami a performance-n dob.
Kinek mi a tapasztalata? Érezhetően jobban fut a játék?
Érdemes belevágni?! :) -
#116 Remélem kedden vagy szerdán már kijön test szerverre a patch. Mennék már vissza játszani. Az első content patch is jöhetne már. -
#115 Van egy Boss azt kell megölni és kiszedni belőle a cuccot és kivinni. Kettőt dob, mert ugye duo game, azért lövik egymást, hogy ők menjenek ki vele. Ennyi nagyjából. -
#114 -
#113 Performance patch jövő héten -
#112 en nem vettem meg, de ahogy latom, hogy a borzastoan bugos alpha utan egybol jottaz EA. Ahelyett hogy olyan allapotra hoztak volna elotte, hogy ne menjen el a jatekosok kedve a sok bugtol -
T800 #111 Sokan hisztiznek külföldi fórumokon, hogy a játék haldoklik. Pedig épp, hogy csak most jelent meg. Ti mit tapasztaltok ebből? Gondolom a hatalmas optimalizálatlanság miatt "sír" mindenki, van elég content benne?
Ja, ha már itt tartunk. Mi a játék lényege? Videók alapján annyi esett le, hogy hol a zombikat ölik a playerek, hol egymást. Na de mi a feladat? Kicsit olyan Escape from tarkov feeling, ezzel, hogy ki kell jutni a zsákmánnyal?!
Valaki fel tudna világosítani ez ügyben? :) -
#110 Na az már jó lenne,mert agyfaszt kapok,pedig annyira bejön a game.. -
#109 Várjál. Elvileg az első content patch és első optimalizáció hamarosan jön. Lehet jövő héten, lehet utána. Azt mindenképp várd meg
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.28. 21:14:26 -
T800 #108 Basszus, pedig vegyesek az értékelések, nem hittem volna, hogy túlnyomó részt ennyire szar... Akkor azt mondjátok várjak még? -
#107 Mert a crysisok olyan jó játékok voltak mi? :D
Nincs ezzel a játékkal baj, csak nem nagyon haladnak előre. Én hetek óta várok az első content/performance patchre, de egyelőre "soon" státuszba van. Az meg, hogy mennyi fogy reklám nélküli EAbe az kutyát nem érdekli. -
#106 Erről beszéltem már mikor. Szegény Crytek ahelyett, hogy csinálná amihez ért. (Cryisis széria orrba szájba.. - ezek azért fogytak millios szàmokban..) Nem ők only multis fost akarnak.... Jól be is szopták mert 200k fogyott csak. -
#105 Meg ne vedd ezt a fost...
A legjobb hunterjeim(1000-2000usd) vannak oda ettől a szar hibától...
-
#104 Szia!
Először is soha nem látott optimalizálatlanságra. Nekem 1070-el volt helyenként 10-20 fps-em. Borzasztó movement-re és halál gagyi bossokra. Maga a játékmenet viszont nagyon jó és izgalmas, csak annyira bugos, hogy elviselhetetlen, ezért nagyjából ki is halt a game. Ja arról nem is beszélve, hogy random ledobál a szerver, meg van hogy nyersz és nem kapod meg, vagy kifagysz és random oda a karid. Szerintem nézzetek valami másik játékot, mondom ezt úgy, hogy én oda voltam meg vissza ettől, de játszhatatlan sajnos. -
T800 #103 Sziasztok!
Haverommal tervezzük, hogy megvesszük a játékot. Valaki össze tudja nekem kicsit bővebben foglalni, hogy eddig milyen élményt nyújt a játék? Mi a lényege, és mik a feladatok? És hogy megéri e ezt a 30 eurós árat? (Elsők között vettem meg a Dayz-t szóval tudom mi az amikor egy játék még 5 év után sem készül el.... :) ) De itt nagyjából mire lehet számítani?
Köszi!
Köszi előre is! -
#102 Jah..arra én is kíváncsi vagyok,nálam most jól fut...nekem ez bejött ami az egyik magyar Crytekes írt:
Lassan rank 100 leszek.. -
#101 Jön hamarosan test szerver. Most már jöhetne az első nagy patch is egy nagy adag optimalizációval. Nem is nagyon tolom játékot már, várok a patchre