421
A Darksiders fejlesztőinek új játéka
-
#100 Egy kis HW teszt...hogyan fut....
-
#99 akkor csak... reminder..^^ -
#98 Ez már hónapok óta kint van :) -
#97 Roadmap -
#96 Hivatalos Magyar Discord!
-
Since #95 Nekem is előfordul sajnos... -
#94 Nektek a hitreg az jó,már nálam sz@r,lövöm az ellent oszt nem adja be.... -
#93 Másik megoldás ha követed a játékot steamen. Felugrik ablak, mint amikor acsit kapsz, ha lesz restart -
#92 Köszi, de ha játékba vagyok pont nem látom a discord értesítést :D Ez így rohadt amatőr... 90-es évek :D Ettől mondjuk még imádom a játékot, csak na... -
#91 Ha esetleg valakinek,kevés lenne az fps,laggolna,szaggatna, arra van itt egy kis segítség ,működik,lehet használni nyugodtan,a menüben ha ezt használod akkor a graf.beállításoknál megjelenik a "custom"
-
#90 Az alfába volt 50 órám,mióta megkaptam az early-t,nem nagyon tudtam tolni,vagy a melóm miatt vagy azért mert nem ment hiába mentek a szerók,mindig dobott valamit,vagy egyszerűen csak kilépett,no de majd javítják..
Szerintem még korai volt kiadni a pénzes változatot...
-
#89 Twitteren, steam fórumon és discordon is szólnak restart előtt. Egyelőre nincs ingame üzenet, de majd lesz. Addig menj fel DCre és megkapod értesítést egyből ha lesz valami leállás -
#88 Párszor? :D Eddig 3 winem van oda miatta... És semmi előrejelzés semmi, csak off! Húzzam a szájukba a f... -
#87 twitter feedjuket elnezve, naponta parszor restartoljak a szervereket :C -
#86 Kíváncsi vagyok mikor jön első patch és mikor jön az első nagy patch, ami roadmapon van. Szerintem jövő héten már jön valami, nagy patch meg március vége felé -
#85 -
JonasSandor #84 Ez a hunt down freeman. -
#83 ? -
JonasSandor #82 Éjfélkor jött ki de rohadt szar lett 13%-kon áll, úgyhogy megne vegyétek. -
#81 Ugyanaz a build volt csak solo-ban ment,no én is megkaptam az early-t csapassuk...
plakkamv:
Köszi,lehet találkozunk!
-
JonasSandor #80 A másik hasonló játékban meg bennevan gordon freeman ma jelenik meg 18.00-kor. -
plakkamv #79 Én megvettem a játékot :)
Gyertek Discord szerverünkre csapatni :)
Link : https://discord.gg/vdSsE33
Szerverünk KATT -
JonasSandor #78 1 évig lesz örli minimum. -
#77 az ár szerencsére nincs elszállva. viszont még messze van attól, hogy steam wallett pénzemed kiérdemelje :) talán majd fél év múlva... -
#76 Na megjelent lol -
#75 Na vége, vissza is vették steamről a játékot. Remélem március elején indul EA -
#74 a zárt testen más build van, mint amivel mi játszunk alphaba? Gondolom EA build újabb lesz már, mint amivel most játszunk -
#73 Nem lesz beta,jön az Early.... -
#72 remélem bétára már közel Ryse szintű optimalizáció lesz :c
Most mentem egyet, random csávóval, de egyedül kezdtem... 4 emberkét lelőttem és még a bosst is lelőttem/elmenekültem. De fps laggal nem az igazi, potato felbontás mellett.
Alap puskám volt, az volt a szerencsém. 2 gyors lövésbe mindenki meghalt, míg töltötték a sajátjukat.. -
#71 Holnap CET10-kor vége az alfának,a zárt "Backend Stresstest" még megy tovább!
-
#70 Nekem eddig is jól ment,de most szupergyors lett!
-
#69 Naponta foltozgatják matchmakinget. Szerintem ahogy jó lesz bejelentik az EA dátumot. Én március elejére tippelek. -
#68 huh olyan éjjeles meccset toltunk még most is remegek. Kukoricaföldön ment harc, repkedtek a flarek mindenfelé :D
-
#67 Jó....az a gond, a sok gamer nem tudja mit kell csinálni,ott hagynak a francba így mehetek egyedül...no de majd az EA,akkor összehozunk egy csapatot!
Ja írtad a p.betat, igen van nekem, egy pár ember jutott be csak az megy tovább ez egy un. "Play Backend Stresstest" csak a solo megy benne, steamen a beta alatt kellett aktiválni max 800fő...
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2018.02.18. 21:17:37 -
#66 -
#65 Kiment utolsó invite hullám. Szerintem jövő héten véget ér alpha és március elején elindul EA -
#64 Az új patch már hozott több graf beállítást,és nem javallott használni a cfg buherát,már azért sem mert a konzol parancsokat letiltották...
Tehát nem ér semmit... -
#63 huh. első meccs win, mondjuk társam a legvégén, visszaszámlálás közben halt meg egy AI tól...
második meccsen én is haltam, 12es karimnak lőttek is :'( (első meccsen egy másik csapatot kinyírtunk, másodikban csak egy solo volt)
teljesítmény potato resolution meg beállítások mellett siralmas :'( 40 fps volt max. azt hiszem várok mielőtt újra előveszem, pedig jó lenne. Kicsit több embert bedobhatna, hogy találkozzunk valakivel. Bosst kétszer ugyanoda dobta. -
#62 most vettem eszre 4 napja kaptam meghivot... vegre :9 -
#61 privát béta? Kíváncsi leszek mikor jön EAbe a játék. Én is tolom már alphat. A mostani nagy patch elég sokat polírozott a játékon. Szerintem március közepe felé már kijön steamre.