421
1508059019.png
A Darksiders fejlesztőinek új játéka
  • TDC Geronimo
    új map preview

Jól néz ki
  • Rocco27
    Megyünk kipróbáljuk ma este. Már nagyon vártam!!!

Hunters,

Update 3.0 is NOW live on the TEST servers, including the new matchmaking system!

Join the testing now, and let us know what you think!

Link to the update notes here: Hunt: Showdown (Test Server)

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.10.23. 18:23:56
  • Jim Morrison
  • Rocco27
    Jut eszembe, van Killcam kérés feedbacken! Legyetek szívesek szavazni rá!
    A Report gomb majdnem teljesen használhatatlan, max. vakon jelenteni jó vele - ha nem futsz ki a nagyon lekorlátozott időből amíg engedi - , mert nem látod az előzményt, mit és hogyan voltak képesek csinálni egyes Tier 3 Level 100-as játékosok. Társammal általában elég jó köröket megyünk, néha benéztük vagy csak nincs szerencsénk, de szintén rendszeresen belefutunk valami szuperhősbe, akik jól eltudják venni az ember kedvét a játéktól. Az ilyen eseteknél segíthetne a Killcam megérteni, hogy mi is történt, valami profiba botlottunk, elnéztünk valamit, vagy csak megint egy retkes csalót kaptunk ki.

Lehet sose lesz megvalósítva, mire betöltené addigra az egésztől elmegy az ember kedve. A Reconnect gombot sem csinálják meg, mert a hivatalos magyarázat, hogy mire visszaérnél játékba, addig úgyis meghalsz, nem hivatalosan meg mire végre betöltené a játék a pályát megőszülsz, Duoban a társad is.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.10.18. 16:03:52
  • Rocco27
    A v3.0 most streamerik élőben, a Facebook csoportjukban megtalálni.
  • scomcomputers
    Köszi..az tuti sok munkát ölnek bele,én még az elején beletoltam vagy 120 órát,de lehet most visszatérek,és ez kb. olyan lesz mintha most kezdeném..
    Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2018.10.16. 07:06:09
  • Rocco27
    Hunt: Showdown Update 3.0 tease:
  • Since
    Azt lehet tudni hogy mikor jön a 3.0 patch?
  • Rocco27
    Hunt: Showdown | Lawson Delta Map Teaser:

A hónap végén mutatják be a twitchConon az új pályát. Tegnap a v2.5 kis patch jött, hamarosan pedig megkapjuk a v3.0 óriás patchet is!
    Amúgy most akciósan 22% kedvezménnyel megvásárolható a játék!
  • Jim Morrison
    twitchConon mutatják be az új mapot
  • Rocco27
    Szerintem 15 EUR az elég jó ár érte. Én teljes áron vettem meg és nem bántam meg. Sőt a haverok se bánták meg. Általában nagyon jó köröket megyünk.

Ha tartalmat nézzIgazából hiába csak 2 boss/szerződés van, gyakorlatilag a játékosokkal való csatározás megadja a kellő izgalmat. Kb. mint PUBG-ben, hiába "ugyanaz" majdnem minden kör, a "végtelen variációk" miatt minden játék más. Már mi is rááltunk a játékosok becserkészésére, persze ha lehet akkor a bountyt is visszük. :D

A csaló témához hozzászólva, a játék elején többször tippeltem én is csalóra, mint később, mivel itt a Perkek és a magasabb Tier szinten elérhető felszerelések nagyon nagy előnyhoz juttatnak. Ezt kezdőként még nem tudtam. Persze ettől még bosszantó a LvL 100-astól kapott fejlövés és stb. Amúgy valszeg vannak csalók, a Top Stat teteje mind Game és/vagy VAC bannos, sokak multiple bannosak...ez is sokat elárulhat. Persze, szinte már minden PvP játékot szétbarmolnak a csalók...
  • Jim Morrison
    én még mindig kivárok vele.Talán majd a kövi -50% nál...
  • scomcomputers
    Thx bro ennyit talán megér ez a szar..ne vegyétek meg..mondom ezt én kb.150 óra g.play után... rengeteg csaló van!!!!
  • Jim Morrison
    Humblen 15 eur
  • Rocco27
    Holnaptól event lesz!
  • Rocco27
    Nem, sajnos a matchmaking és a játékba való betöltési idő nem változott. Ezek jelenleg túl sok várakozási időt tesznek ki. Persze ez leginkább akkor zavaró, ha a játékos hamar meghal vagy csak képtelen 10 percnél több időt is eltölteni ugyanabban a körben, azaz kezdés után rush a célpontra, megölni, majd kivinni. Ez mind szép és jó, de a lassan jársz tovább élsz itt is érvényes! A zajongás, az ész nélküli rohangálás gyakran elhalálozáshoz juttat. Néha előfordul ugyan velünk, hogy bemegyünk és az első Cluenál már ott a Spider vagy a Butcher is, amit megölünk és rögtön ki is visszük, mert a szomszédban van a kijárat, de nem gyakori.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.08.25. 15:14:44
  • undY1ng #164
    Én is megmondanám, csak király melódiákhoz inkább több kedvem van......
  • Jim Morrison
    erre sajnos nem találtam utalást. Esetleg majd valaki innen megmondja.
  • undY1ng #162
    Javítottak a betöltési időn is? Az valami rém sokáig tartott még SSD-n is...
  • Jim Morrison
    Az a baj, hogy mondjuk kb 1 haverommal se tudnám játszani, EA előtt randommal mentem pár kört, az bejött.

ha jól emlékszem, ugyanúgy megy mint a legtöbb játékban. Ha nyersz és kapsz ezer XP-t, akkor ha lvl2 höz 50XP kell, aztán méég 50 a harmadik szinthez, akkor addig megy föl a szinted, míg szépen az összes szerzett XP jóváíródik.
  • T800
    Én megvettem a legutóbbi free weekenden, amikor akciós volt. Nem csalódtam! Baromira leköt, engem is haveromat is. :)

Van mit tanulni... De alapjáraton semmi problémát nem tapasztaltam eddig a játékkal.

Azt viszont nem értem, hogy a Hunterem mi alapján fejlődik. Pl LV1-esen kezdem, megnyerem a meccset és egyből 19-es lesz!?

Ezt valaki ki tudja fejteni nekem?
  • Jim Morrison
    https://steamcommunity.com/games/594650/announcements/detail/1707314854843032917
    Update 2.3

Szép kis update. kövi freeweekend alkalmával ki is próbálom.
  • undY1ng #158
    Ritka nagy patkány egy játék ez...
  • Rocco27
    The servers are back online.
    We have made some changes to the matchmaking brackets, they are now set to Rank 1-33 and 34 – 100+.

We are still investigating the issues with the SA servers.
    Sorry for any inconvenience caused by this.

Na már változtattak is a Matchmakingen. Idővel biztos lesz komolyabb is.
  • Rocco27
    Itt olvashatsz a témáról és szavazhatsz is rá. Akár meg is oszthatod a véleményed róla: Matchmaking suggestions (merged ideas)
    Szinte mindenkinek ez a problémája. Nekem is, bár én már Tier 2 lettem és az újabb fegyverek és képességek sokat dobnak az esélyeimen.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.08.14. 19:49:10
  • undY1ng #155
    Mi is megvettük és nagyon hangulatos kis játék. Viszont a legelső legidegesítőbb dolog a matchmaking részében, hogy rank 100-as emberkékkel dobál össze miközben mi éppen 20 környékén járunk, akik csak ránk néznek és már haltunk is.......
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2018.08.14. 19:38:41
  • bosco05 #154
    https://steamcharts.com/app/594650 4-5k max szerintem. Csalókkal még nem kezdtek semmit amennyire tudom, szóval ja, elég vékony, sőt...
  • Rocco27
    Az alábbi két link hasznos lesz számodra:

Hunt: Showdown Roadmap

Hunt: Showdown feedback site!

A játék igényel skillt és tapasztalatot. Zombikat nem nehéz kinyirni, de a játékosok okozhatnak meglepetéseket. Az ész nélküli szaladgálás gyors halálhoz vezethet. A játékosbázis alakulása meg hamar kiderül. Ismerőseim közül pl. sokan kopróbálták és volt aki meg is vette.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.08.13. 10:58:55
  • T800
    Sziasztok! Régóta szemezek a játékkal, most végre volt lehetőségem kipróbálni az ingyenes hétvége alatt. Régi gépem ellenére, viszonylag jól futott (45-55 FPS) ezzel a részével nem volt gondom. Viszont érdekelne az, ha most újra visszaesik a játék a normál kerékvágásba, mennyi játékos várható? Lassabban fog gondolom meccset találni, és ahogy olvastam több embertől gyakran összerakhat magasabb szintű játékosokkal?

Mi haverommal nagyon élveztük a hétvégén, lehet csak az újdonság varázs miatt, nem tudom, de bejött. Kérdés, hogy milyen léptékben halad majd a fejlesztés ugye. Most jelenleg ha jól láttam van 2 "Boss" és egy pálya amin különböző napszakok váltakoznak. Mik a távlati tervek, azon kívül, hogy újabb fegyvereket pakolnak bele? Ami amúgy nem annyira izgat, mert így is nagy az arzenál, és tökre tetszik, hogy mindegyik fegyverrel külön meg kell tanulni lőni, picit nekem úgy jött le, hogy kell azért a "skill" ehhez a játékhoz.

Szóval mindent összevetve a régi motorosoktól kérdezném, hogy jó irányba halad a játék? Érdemes beruházni rá?

Köszönöm szépen a segítséget, válaszokat előre is, minden kommentelőtől!
  • Rocco27
    Hát, jelenleg 5x annyi játékos van, mint ingyenes próba nélkül. Előtte stabil 2,5k játékos volt - ami persze nem sok -, azóta stabil 12k-14k. Azt a következtetést mindenképp le lehet vonni, hogy van érdeklődés a játék iránt.
    Olvasva a Steames értékeléseket, sokan dicsérik is a játék hangulata miatt, de valós okokra panaszkodva egyenlőre még kivárnak. Gyakori probléma pl., hogy EU-n kezdőként (Tier 1, Rank 0-32) a matchmaking bedob profi játékosok közé (Tier 3, Rank 67-100) EU-n. Majd Nitroval 1 lövésből lelőnek, vagy már Tier 2-esek kezdés után az első Clue-t közelítve pillanatok alatt ráddobnak egy gránátot, és Game Over. Valszeg vannak más problémák is, én a matchkakinget találtam forró témának a Feedback oldalukon is és az értékeléseknél is.
    A csalókkal való harc, sajnos nem tudom hol áll, mert ha a Statot böngészem a top listás játékosok mind VAC és/vagy Game bannosak. Elég sokan vannak, remélj
  • Rocco27
    Persze, érhető. Igen először nekem is furcsa volt, mert látlak más csoportokban és azokkal folyamatosan tolod. Gondoltam, hogy ott nincs ilyen jellegű problémád.
    Talán mondhatjuk azt, hogy ez részletesebb grafikájú emiatt is és még a kevésbé optimalizált állapota miatt erőforrás igényesebb mint az általad említettek játékok.
  • grebber
    Ez már most bukás Crytek feleslegesen erőlködik.
    Már EA-be többet adtak volna el egy n+1 single fps-ből .....
  • lammaer
    Hát, mivel elég jól mennek a mai erőforrásigényes játékokat (Ark/Conan Exiles), én nem a gépemben keresem a hibát :)

Nyilván nem cutting edge a cucc (R9 380, SSD, 16GB ram, AMD X4 965), de mivel más cuccok jól mennek ez meg nem, igy nem fogom kidobni a gépet a kukába. Egyelőre.
  • Rocco27
    A játék egyik idegesítő része a borzasztóan sokáig töltés matchmaking és szerver találat után. Erre már van visszajelzés és sok szavazat is, hogy mielőbb javítsanak ezen.
  • Rocco27
    Akkor lehet nem túl acélos a géped, sőt. Egy mai középkategóriás (580, 1060) kártyán max. grafikán 60 FPS megvan minden ismerősömnek. Még a 4 éves 290X csúcskártyámon is, ami már közel sem csúcs, de megfelelően futtat bármilyen játékot még most is.
    Ha jól emlékszem a Vsync alapértelmezés szerint be van kapcsolva. Annak a kikapcsolása sokat dob a teljesítményen.

Amúgy aki szeret visszajelzést küldeni a játékaival kapcsolatban, az megteheti itt ezzel is: Welcome to the official Hunt: Showdown feedback site!
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.08.11. 10:00:02
  • lammaer
    Hát ööö... kipróbáltam, rajta volt a radaromon.

Nálam eléggé szaggat és gépigényes... hangulata van, bár nem nagyon csipem ezt a megyünk 15 percet majd kapok egy fejest valahonnan játékstílust...
  • Rocco27
    Ingyenesen játszható a hétvégén és most 20% kedvezménnyel megvásárolható! Bár a játékkeresés felgyorsult, viszont a szerverek időnként laggolnak, dobálnak (desync van) tegnap este óta.
    Reméljük normalizálódik és tudunk átlag játékosok ellen is harcolni, mert kicsit unalmas, hogy 30/40-es szinten folyamatosan 100-as szintűek ellen kell harcolni és Nitroba és gránátba belehalni rögtön a játék ellején...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.08.10. 11:37:45
  • Rocco27
    Remek játék. Az elején nagyon sokat dob, ha kapsz egy gyorstalpalót a játékról. A nap végére meg is lett az első megnyert kör!
  • Rocco27
    Üdv, van valakinek kedve játékhoz?
  • TDC Geronimo
    Ja elég sokat ülnek rajta most testen nem tudom miért.