Hunt: Showdown

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
"majd fél év múlva talán visszanézek " 1-2 ember biztos fog még lézengeni ...<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

scomcomputers
Én beletoltam 100 órát és ennyi meguntam...pápá....<#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

TDC Geronimo
0 változás kb. Max 5 fps legjobb esetben nekem. Én jegeltem ezt a játékot, content se jött még hozzá. majd fél év múlva talán visszanézek

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Na srácok, ahogy olvastam kijött egy update ami a performance-n dob.

Kinek mi a tapasztalata? Érezhetően jobban fut a játék?

Érdemes belevágni?! 😊
TDC Geronimo
Remélem kedden vagy szerdán már kijön test szerverre a patch. Mennék már vissza játszani. Az első content patch is jöhetne már.

bosco05
Van egy Boss azt kell megölni és kiszedni belőle a cuccot és kivinni. Kettőt dob, mert ugye duo game, azért lövik egymást, hogy ők menjenek ki vele. Ennyi nagyjából.
Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TDC Geronimo

Jim Morrison
en nem vettem meg, de ahogy latom, hogy a borzastoan bugos alpha utan egybol jottaz EA. Ahelyett hogy olyan allapotra hoztak volna elotte, hogy ne menjen el a jatekosok kedve a sok bugtol

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sokan hisztiznek külföldi fórumokon, hogy a játék haldoklik. Pedig épp, hogy csak most jelent meg. Ti mit tapasztaltok ebből? Gondolom a hatalmas optimalizálatlanság miatt "sír" mindenki, van elég content benne?

Ja, ha már itt tartunk. Mi a játék lényege? Videók alapján annyi esett le, hogy hol a zombikat ölik a playerek, hol egymást. Na de mi a feladat? Kicsit olyan Escape from tarkov feeling, ezzel, hogy ki kell jutni a zsákmánnyal?!

Valaki fel tudna világosítani ez ügyben? 😊
scomcomputers
Na az már jó lenne,mert agyfaszt kapok,pedig annyira bejön a game..<#hehe>

TDC Geronimo
Várjál. Elvileg az első content patch és első optimalizáció hamarosan jön. Lehet jövő héten, lehet utána. Azt mindenképp várd meg
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.28. 21:14:26

Basszus, pedig vegyesek az értékelések, nem hittem volna, hogy túlnyomó részt ennyire szar... Akkor azt mondjátok várjak még?
TDC Geronimo
Mert a crysisok olyan jó játékok voltak mi? 😄

Nincs ezzel a játékkal baj, csak nem nagyon haladnak előre. Én hetek óta várok az első content/performance patchre, de egyelőre "soon" státuszba van. Az meg, hogy mennyi fogy reklám nélküli EAbe az kutyát nem érdekli.

grebber
Erről beszéltem már mikor. Szegény Crytek ahelyett, hogy csinálná amihez ért. (Cryisis széria orrba szájba.. - ezek azért fogytak millios szàmokban..) Nem ők only multis fost akarnak.... Jól be is szopták mert 200k fogyott csak.

Next PC upgrade: 2022

scomcomputers
Meg ne vedd ezt a fost...
A legjobb hunterjeim(1000-2000usd) vannak oda ettől a szar hibától...

bosco05
Szia!

Először is soha nem látott optimalizálatlanságra. Nekem 1070-el volt helyenként 10-20 fps-em. Borzasztó movement-re és halál gagyi bossokra. Maga a játékmenet viszont nagyon jó és izgalmas, csak annyira bugos, hogy elviselhetetlen, ezért nagyjából ki is halt a game. Ja arról nem is beszélve, hogy random ledobál a szerver, meg van hogy nyersz és nem kapod meg, vagy kifagysz és random oda a karid. Szerintem nézzetek valami másik játékot, mondom ezt úgy, hogy én oda voltam meg vissza ettől, de játszhatatlan sajnos.
Sziasztok!

Haverommal tervezzük, hogy megvesszük a játékot. Valaki össze tudja nekem kicsit bővebben foglalni, hogy eddig milyen élményt nyújt a játék? Mi a lényege, és mik a feladatok? És hogy megéri e ezt a 30 eurós árat? (Elsők között vettem meg a Dayz-t szóval tudom mi az amikor egy játék még 5 év után sem készül el.... 😊 ) De itt nagyjából mire lehet számítani?

Köszi!

Köszi előre is!
scomcomputers
Jah..arra én is kíváncsi vagyok,nálam most jól fut...nekem ez bejött ami az egyik magyar Crytekes írt:

Lassan rank 100 leszek..<#vigyor>

TDC Geronimo
Jön hamarosan test szerver. Most már jöhetne az első nagy patch is egy nagy adag optimalizációval. Nem is nagyon tolom játékot már, várok a patchre

scomcomputers
Egy kis HW teszt...hogyan fut....<#hehe>

<#worship>

Jim Morrison
akkor csak... reminder..^^

TDC Geronimo
Ez már hónapok óta kint van 😊

Jim Morrison

scomcomputers

Nekem is előfordul sajnos...

scomcomputers
Nektek a hitreg az jó,már nálam sz@r,lövöm az ellent oszt nem adja be....<#wow3>

TDC Geronimo
Másik megoldás ha követed a játékot steamen. Felugrik ablak, mint amikor acsit kapsz, ha lesz restart

bosco05
Köszi, de ha játékba vagyok pont nem látom a discord értesítést 😄 Ez így rohadt amatőr... 90-es évek 😄 Ettől mondjuk még imádom a játékot, csak na...
scomcomputers
Ha esetleg valakinek,kevés lenne az fps,laggolna,szaggatna, arra van itt egy kis segítség ,működik,lehet használni nyugodtan,a menüben ha ezt használod akkor a graf.beállításoknál megjelenik a "custom"
<#worship>

scomcomputers
Az alfába volt 50 órám,mióta megkaptam az early-t,nem nagyon tudtam tolni,vagy a melóm miatt vagy azért mert nem ment hiába mentek a szerók,mindig dobott valamit,vagy egyszerűen csak kilépett,no de majd javítják..<#vigyor2>

Szerintem még korai volt kiadni a pénzes változatot...<#bee1>

TDC Geronimo
Twitteren, steam fórumon és discordon is szólnak restart előtt. Egyelőre nincs ingame üzenet, de majd lesz. Addig menj fel DCre és megkapod értesítést egyből ha lesz valami leállás

bosco05
Párszor? 😄 Eddig 3 winem van oda miatta... És semmi előrejelzés semmi, csak off! Húzzam a szájukba a f...
Jim Morrison
twitter feedjuket elnezve, naponta parszor restartoljak a szervereket :C

TDC Geronimo
Kíváncsi vagyok mikor jön első patch és mikor jön az első nagy patch, ami roadmapon van. Szerintem jövő héten már jön valami, nagy patch meg március vége felé

scomcomputers

Ez a hunt down freeman.
TDC Geronimo
?

Éjfélkor jött ki de rohadt szar lett 13%-kon áll, úgyhogy megne vegyétek.
scomcomputers
Ugyanaz a build volt csak solo-ban ment,no én is megkaptam az early-t csapassuk...<#gun>
plakkamv:
Köszi,lehet találkozunk!
<#zavart1>

A másik hasonló játékban meg bennevan gordon freeman ma jelenik meg 18.00-kor.
Én megvettem a játékot 😊

Gyertek Discord szerverünkre csapatni 😊

Link : https://discord.gg/vdSsE33
Szerverünk KATT
1 évig lesz örli minimum.
Jim Morrison
az ár szerencsére nincs elszállva. viszont még messze van attól, hogy steam wallett pénzemed kiérdemelje 😊 talán majd fél év múlva...

TDC Geronimo
Na megjelent lol

TDC Geronimo
Na vége, vissza is vették steamről a játékot. Remélem március elején indul EA

TDC Geronimo
a zárt testen más build van, mint amivel mi játszunk alphaba? Gondolom EA build újabb lesz már, mint amivel most játszunk

scomcomputers
Nem lesz beta,jön az Early....<#ravasz1>

Jim Morrison
remélem bétára már közel Ryse szintű optimalizáció lesz :c
Most mentem egyet, random csávóval, de egyedül kezdtem... 4 emberkét lelőttem és még a bosst is lelőttem/elmenekültem. De fps laggal nem az igazi, potato felbontás mellett.

Alap puskám volt, az volt a szerencsém. 2 gyors lövésbe mindenki meghalt, míg töltötték a sajátjukat..

scomcomputers
Holnap CET10-kor vége az alfának,a zárt "Backend Stresstest" még megy tovább!
<#vigyor2>