421
A Darksiders fejlesztőinek új játéka
-
#260 Semmik a dlck. Csak skin.. simán ki lehet hagyni. Viszont készülj életed egyik legnehezebb játékára. Van benne 900 órám de leszednek így is. Igazából legalább 2 fő kell a jó játékhoz. -
lonvard #259 Steamen most van akció, a teljes DLC-s verzió az 39 euro, az alapjáték pedig 22 euro.
Na most igazából az alapjátékra szánnék csak pénzt. Kérdésem, hogy mit veszítek ezzel. Jelentős hátrány származik abból, ha nincsenek meg a DLC-k? -
JonasSandor #258 2021-be jön ki. -
#257 az a jövőre az idén, de nem rendes single lesz. Olyasmi lesz, mint az 1.2ben a tutorial gondolom. -
#256 Jön a Hunt: Showdown PS4 verziója, jövőre single player mód is érkezik
Hm remélem kap valami értelmes kampányféleséget... -
Daermon #255 Steamen most 20% kedvezménnyel beszerezhető a játék -
#254 -
JonasSandor #253 Nagy kár első ránézésre nem lenne rossz. -
Daermon #252 Igen, csak online. -
JonasSandor #251 Internetes game csak? -
TomStorm #250 Ja akkor jó!:) -
Daermon #249 Egy tök opcionális skines csomag csak :D -
TomStorm #248 Lehet is venni első DLC-t 10€.
Kösz csá -
Daermon #247 Meg ám, csak időm nincs most meg :D -
JonasSandor #246 Megjelent a game. -
TomStorm #245 Legendary Hunterek meg fegyverek -
TomStorm #244 És még mindig korai hozzáférést ír Steam.. -
TomStorm #243 Most mi van?
Teljesen szétbarmolta Steam-em.24mb-al szarakodik 1 órája de már le is fagyott steam:O
Indítani nem lehet -
Daermon #242 Lesz wipe. Annyi, hogy prestige szint fügvényében lesz valami skin jutalom. -
Atrax47 #241 Ha jól tudom aug 27 ére igérik. Le lessz wipeolva nem tudjátok? -
JonasSandor #240 Késik a játék. -
Daermon #239 Huh, hát ez egy durva menet volt :D
-
Daermon #238 Én spec nem szeretnék Crysist, volt elég. A Hunt jó, és rengeteg dolgot betettek a rajongóknak, ahogy fejlődött a game (kb az updatek fele mind community request).
De azt is nézni kell, hogy a Crytek nem nagy cég már, nem tud két AAA projektet tolni, nem véletlen indult esrly acccesben ez se. -
#237 Pont, hogy nem figyelnek, mert világszinten bármerre jár az ember és akármilyen crytek hír van nem az a kommentrengeteg van a hír alatt, hogy aha igen defasza hanem 90%-uk új crysist akar vagy új single player fpst és nem onlymulti játékot
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.08.07. 09:20:17 -
Daermon #236 Pont, hogy figyelnek rájuk, azért lett ilyen jó a Hunt is. Bár gondolom ehhez elöbb kellett a csőd közelség is pár éve.
Jó ez, amit kitaláltak, adná magát a single előzmény. Persze ez egyelőre csak álom :) -
#235 Crytektől single player cuccot ne várj. Sajnos basznak ezek a rajongókra -
Daermon #234 1.0 azaz a megjelenés hamarosan itt van. Elég sok változás lesz, és nagyon pozitivak a visszajelzések a játékosoktól.
Röviden:
- Female Hunter
- Female zombik
- Mindenre kiterjedő AI javítás
- Trinty Mod (3 fős, kezdetkor csak barát alapú invelős lesz, de késöbb lesz finder ehhez is)
- Teljesen új UI és Lobby
- Optimalizáció javítás (bár ez eddig is jó volt)
- Legendary Hunterek, fegyverek, legendary content
- Új fegyverek és cuccok
- Rengeteg PvP és PvE balance változás
- Napi/Heti challengek javulnak
Ezek a lényegesebbek, de még sok más is lesz. Megjelenés augusztus 27, ekkor a játék ára is feljebb megy valamivel.
Én már csak egy jó havas témájú mapot és egy single player prequelt kérek :D
Ez meg egy rövid kis videó tőlem :)
-
Daermon #233 Én elvagyok vele. Pedig csak 1-2 meccsett megyek 1-2 naponta, amikor időm van.
Jövő hónap meg megjelenik, kiváncsi vagyok mik jönnek. Eddig, amit tudok az a Trió mód, meg a Legendary Hunterek, Legendary fegyverek, meg teljesen új UI.
Tippre szerintem lesz egy új pálya is (bár ez is jó nagy), egy hegyes-havas pályát nagyon adnék. -
lonvard #232 Meg kell vegyem a játékot, érzem. :) -
Daermon #231 Azért van ilyen is :)
-
Daermon #230 Tippre 1.0-tól. -
#229 Sokan sírtak érte, de nem "trikót" akartat hanem squadot...
Ez mikortól él? -
Daermon #228 -
Daermon #227 Végre jó kör duóban :)
-
Daermon #226 Én mósjával játszogatok, majd ha megjeleneik akkor kicsit jobban. Kitudja milyen újítások jönnek :) -
#225 Látom milyen pro... hehehe....meg az a legjobb mikor téged szednek le a társad meg csak távolodik..távolodik,le se sz@r.
Végül is én kaptam a játékot,még alfa-beta(closed) teszterként, van benne jó pár órám,tudnék mesélni mennyit fejlődött...k.sokat...
Mostanában már keveset tolom,meguntam már...de az elején a zárt tesztek alatt na az volt az igazi,nagyon sok jó órát szerzett a többi teszterrel a game,mikor early lett na akkor jött a csürhe,hacker roham..
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2019.07.16. 09:00:33 -
Daermon #224 Szerintem biztos kap xp-t :)
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2019.07.16. 06:05:31 -
TomStorm #223 Hát nekem a szintem 10-es de az összes vadászom nullás:D
Kipróbálom én is ezt,hogy kimegyek csak úgy hátha kap valamit szerencsétlen:) -
lonvard #222 Köszi. Rástartolok én is szerintem. -
Daermon #221 Igen Steam.
Nem próbáltam még ezt, de szerintem bármikor kimehetsz a kivonási pontra.