Hunt: Showdown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit jelent, hogy bukom a karaktert? Csak mert megmaradt, pedig már meghaltam vele háromszor. Ha a fejlesztések és a skin is megmarad, akkor mi az amit bukok?
Alacsony szinten a winfield vagy a veterli az egyik legjobb.. a martini is jó választás. Át tudod lőni vele a falakat. Ami fábol van.
Megmaradnak a fejlesztések. Kinéztem azt a Martini-Henry puskát, jó sokat kell majd érteni grindelni. Egyébként azzal a fegyverrel vesztették el a britek az isandlwanai csatát a zuluk ellen. 😄 Valami olyasmit szeretnék, hogy távcsöves puska, és legyen kardom is. Jaj istenem de jó lesz! 😊
Megint van leárazás, alapjátékra 45%, most vettem meg. Múltkor mire reagáltam a leárazásra, megszűnt, káromkodtam mint állat, nem tudtam hogy ilyen leárazások hány havonta vannak.
Most volt az első olyan küldim, amit végigosontam, gyűjtöttem 2 nyomot, majd nem találkozva gamerrel szépen elértem a tutajt, és megúsztam élve. Nagyon tetszett. Egymagamban játszva egyelőre csak akkor bonyolódom csatába, ha nagyon muszáj, nem fogok ráhajtani a fődíjra, csak amennyire feltétlen kiadják az események. Calvagh Canavannal vagyok, azzal a springfieldes fazonnal. Jó a fegyver, két gamert fejlövéssel kiszedtem egy korábbi játékban, de akkor egy távcsöves megkergetett és végül lelőtt.
Nyugtassatok meg, hogy halál esetén nem kezdődik elölről a fejlesztése a karakternek. Csak mert még nem igazán jöttem rá a finomságokra.
Ami nem tetszik, az a melee harc egyszerűsége, ami viszont tetszik, az a különböző lőfegyverekkel való szöszölés. Ahogy töltöm be az egylövetű puskámat, áááá, imádom.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.07.06. 18:23:07
Most volt az első olyan küldim, amit végigosontam, gyűjtöttem 2 nyomot, majd nem találkozva gamerrel szépen elértem a tutajt, és megúsztam élve. Nagyon tetszett. Egymagamban játszva egyelőre csak akkor bonyolódom csatába, ha nagyon muszáj, nem fogok ráhajtani a fődíjra, csak amennyire feltétlen kiadják az események. Calvagh Canavannal vagyok, azzal a springfieldes fazonnal. Jó a fegyver, két gamert fejlövéssel kiszedtem egy korábbi játékban, de akkor egy távcsöves megkergetett és végül lelőtt.
Nyugtassatok meg, hogy halál esetén nem kezdődik elölről a fejlesztése a karakternek. Csak mert még nem igazán jöttem rá a finomságokra.
Ami nem tetszik, az a melee harc egyszerűsége, ami viszont tetszik, az a különböző lőfegyverekkel való szöszölés. Ahogy töltöm be az egylövetű puskámat, áááá, imádom.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.07.06. 18:23:07
Most debütál a Twichen a játék. Volt egy komolyabb frissítés is hozzá. Ha nézi az ember random droppok vannak. Legendás fegyverek, vadászok, pénz, stb..
Jó kis western feeling van. Pve és akár akarod akár nem pvp is jön.. ha hangos fegyverrel lövöldözől jönnek mint a döglegyek a vadászok 😊 a free hunterek közül ha szerencséd van bedob egy - két hangtompítóst. Azzal lehet sunyulni. A clue ha pirosan morog akkor ellenség van közelben 30 m en belül. Ami jó taktika ha egyedül vagy hogy összeszeded a 3 cluet behatárolod a bosst odamész és vagy elkapod aki rámegy vagy nagyobb genyóság megvárni míg elkezdi őlni. Akkor nem is veszi észre hogy kapja a golyót.. 😉
Nem engedte megvenni, nincs elég zsé a kártyán. Pár száz forint híja lehet, francba! 😊
Eleinte csak a feeling kedvéért fogom tolni, nagyobb ambíciók nélkül. Osonok a sárba, elkapok egy zombit, osonok tovább, hallgatom a bozótban ahogy csatáznak a többiek, ismerkedek a lényekkel. Ha túl vagyok ezen a stádiumon és elkezd érdekelni a jobb felszerelés, akkor oké lesz a csapatjáték. 😊
Eleinte csak a feeling kedvéért fogom tolni, nagyobb ambíciók nélkül. Osonok a sárba, elkapok egy zombit, osonok tovább, hallgatom a bozótban ahogy csatáznak a többiek, ismerkedek a lényekkel. Ha túl vagyok ezen a stádiumon és elkezd érdekelni a jobb felszerelés, akkor oké lesz a csapatjáték. 😊
A legjobban a pénz kell.. az csak bountyval jön jól. Azaz ha megölöd a bosst. A fegyver skilleket meg igazából masik hunter lelövésével kapod a legjobban. Van három szintű training ami jó bound pontokat ad / legendary huntert meg fegyvert vehetsz belőle / meg a pályát valamennyire megismerteti. Azzal érdemes kezdeni. A fegyvereket unlockolni kell. Az csak használattal növekszik. Érdemes megnézni a quick playt is ahol mindenki fegyver nélkül indul és a pályán összeszedett cuccal kell érvényesülni. Jó játék bár nem értem miért van ilyen kicsi tábora.. lehet mert túl nehéz? Ha van kedved szívesen megyek veled pár kört.
Na ez megnyugtat. Akkor alapjátékot megveszem.
Az a tervem, hogy nem hajtok nagyvadra, csak beosonok, ismerkedem a környezettel, elkapdosok csendben akit lehet, aztán kisurranok nagyobb zsákmány nélkül, viszont tapasztalati pontokat és némi zsét azért szerezve. Ez a terv. Hogy aztán mi lesz belőle, az más kérdés. 😄
Az a tervem, hogy nem hajtok nagyvadra, csak beosonok, ismerkedem a környezettel, elkapdosok csendben akit lehet, aztán kisurranok nagyobb zsákmány nélkül, viszont tapasztalati pontokat és némi zsét azért szerezve. Ez a terv. Hogy aztán mi lesz belőle, az más kérdés. 😄
Semmik a dlck. Csak skin.. simán ki lehet hagyni. Viszont készülj életed egyik legnehezebb játékára. Van benne 900 órám de leszednek így is. Igazából legalább 2 fő kell a jó játékhoz.
Steamen most van akció, a teljes DLC-s verzió az 39 euro, az alapjáték pedig 22 euro.
Na most igazából az alapjátékra szánnék csak pénzt. Kérdésem, hogy mit veszítek ezzel. Jelentős hátrány származik abból, ha nincsenek meg a DLC-k?
Na most igazából az alapjátékra szánnék csak pénzt. Kérdésem, hogy mit veszítek ezzel. Jelentős hátrány származik abból, ha nincsenek meg a DLC-k?
2021-be jön ki.
az a jövőre az idén, de nem rendes single lesz. Olyasmi lesz, mint az 1.2ben a tutorial gondolom.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Jön a Hunt: Showdown PS4 verziója, jövőre single player mód is érkezik
Hm remélem kap valami értelmes kampányféleséget...
Hm remélem kap valami értelmes kampányféleséget...
Next PC upgrade: 2022
Nagy kár első ránézésre nem lenne rossz.
Igen, csak online.
Internetes game csak?
Ja akkor jó!😊
Egy tök opcionális skines csomag csak 😄
Lehet is venni első DLC-t 10€.
Kösz csá
Kösz csá
Meg ám, csak időm nincs most meg 😄
Megjelent a game.
Legendary Hunterek meg fegyverek<#merges2>#merges2>
És még mindig korai hozzáférést ír Steam..
Most mi van?
Teljesen szétbarmolta Steam-em.24mb-al szarakodik 1 órája de már le is fagyott steam😮
Indítani nem lehet
Teljesen szétbarmolta Steam-em.24mb-al szarakodik 1 órája de már le is fagyott steam😮
Indítani nem lehet
Lesz wipe. Annyi, hogy prestige szint fügvényében lesz valami skin jutalom.
Ha jól tudom aug 27 ére igérik. Le lessz wipeolva nem tudjátok?
Késik a játék.
Huh, hát ez egy durva menet volt 😄

Én spec nem szeretnék Crysist, volt elég. A Hunt jó, és rengeteg dolgot betettek a rajongóknak, ahogy fejlődött a game (kb az updatek fele mind community request).
De azt is nézni kell, hogy a Crytek nem nagy cég már, nem tud két AAA projektet tolni, nem véletlen indult esrly acccesben ez se.
De azt is nézni kell, hogy a Crytek nem nagy cég már, nem tud két AAA projektet tolni, nem véletlen indult esrly acccesben ez se.
Pont, hogy nem figyelnek, mert világszinten bármerre jár az ember és akármilyen crytek hír van nem az a kommentrengeteg van a hír alatt, hogy aha igen defasza hanem 90%-uk új crysist akar vagy új single player fpst és nem onlymulti játékot
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.08.07. 09:20:17
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.08.07. 09:20:17
Pont, hogy figyelnek rájuk, azért lett ilyen jó a Hunt is. Bár gondolom ehhez elöbb kellett a csőd közelség is pár éve.
Jó ez, amit kitaláltak, adná magát a single előzmény. Persze ez egyelőre csak álom 😊
Jó ez, amit kitaláltak, adná magát a single előzmény. Persze ez egyelőre csak álom 😊
Crytektől single player cuccot ne várj. Sajnos basznak ezek a rajongókra<#levele>#levele>
1.0 azaz a megjelenés hamarosan itt van. Elég sok változás lesz, és nagyon pozitivak a visszajelzések a játékosoktól.
Röviden:
- Female Hunter
- Female zombik
- Mindenre kiterjedő AI javítás
- Trinty Mod (3 fős, kezdetkor csak barát alapú invelős lesz, de késöbb lesz finder ehhez is)
- Teljesen új UI és Lobby
- Optimalizáció javítás (bár ez eddig is jó volt)
- Legendary Hunterek, fegyverek, legendary content
- Új fegyverek és cuccok
- Rengeteg PvP és PvE balance változás
- Napi/Heti challengek javulnak
Ezek a lényegesebbek, de még sok más is lesz. Megjelenés augusztus 27, ekkor a játék ára is feljebb megy valamivel.
Én már csak egy jó havas témájú mapot és egy single player prequelt kérek 😄
Ez meg egy rövid kis videó tőlem 😊
Röviden:
- Female Hunter
- Female zombik
- Mindenre kiterjedő AI javítás
- Trinty Mod (3 fős, kezdetkor csak barát alapú invelős lesz, de késöbb lesz finder ehhez is)
- Teljesen új UI és Lobby
- Optimalizáció javítás (bár ez eddig is jó volt)
- Legendary Hunterek, fegyverek, legendary content
- Új fegyverek és cuccok
- Rengeteg PvP és PvE balance változás
- Napi/Heti challengek javulnak
Ezek a lényegesebbek, de még sok más is lesz. Megjelenés augusztus 27, ekkor a játék ára is feljebb megy valamivel.
Én már csak egy jó havas témájú mapot és egy single player prequelt kérek 😄
Ez meg egy rövid kis videó tőlem 😊
Én elvagyok vele. Pedig csak 1-2 meccsett megyek 1-2 naponta, amikor időm van.
Jövő hónap meg megjelenik, kiváncsi vagyok mik jönnek. Eddig, amit tudok az a Trió mód, meg a Legendary Hunterek, Legendary fegyverek, meg teljesen új UI.
Tippre szerintem lesz egy új pálya is (bár ez is jó nagy), egy hegyes-havas pályát nagyon adnék.
Jövő hónap meg megjelenik, kiváncsi vagyok mik jönnek. Eddig, amit tudok az a Trió mód, meg a Legendary Hunterek, Legendary fegyverek, meg teljesen új UI.
Tippre szerintem lesz egy új pálya is (bár ez is jó nagy), egy hegyes-havas pályát nagyon adnék.
Meg kell vegyem a játékot, érzem. 😊
Azért van ilyen is 😊

Tippre 1.0-tól.
Sokan sírtak érte, de nem "trikót" akartat hanem squadot...<#hehe>#hehe>
Ez mikortól él?
Ez mikortól él?
* Scomcomputers the future of computing!*
Végre jó kör duóban 😊

Én mósjával játszogatok, majd ha megjeleneik akkor kicsit jobban. Kitudja milyen újítások jönnek 😊
Látom milyen pro... hehehe....meg az a legjobb mikor téged szednek le a társad meg csak távolodik..távolodik,le se sz@r.<#hehe>#hehe>
Végül is én kaptam a játékot,még alfa-beta(closed) teszterként, van benne jó pár órám,tudnék mesélni mennyit fejlődött...k.sokat...<#worship>#worship>
Mostanában már keveset tolom,meguntam már...de az elején a zárt tesztek alatt na az volt az igazi,nagyon sok jó órát szerzett a többi teszterrel a game,mikor early lett na akkor jött a csürhe,hacker roham..
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2019.07.16. 09:00:33
Végül is én kaptam a játékot,még alfa-beta(closed) teszterként, van benne jó pár órám,tudnék mesélni mennyit fejlődött...k.sokat...<#worship>#worship>
Mostanában már keveset tolom,meguntam már...de az elején a zárt tesztek alatt na az volt az igazi,nagyon sok jó órát szerzett a többi teszterrel a game,mikor early lett na akkor jött a csürhe,hacker roham..
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2019.07.16. 09:00:33
* Scomcomputers the future of computing!*
Szerintem biztos kap xp-t 😊
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2019.07.16. 06:05:31
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2019.07.16. 06:05:31
Hát nekem a szintem 10-es de az összes vadászom nullás😄
Kipróbálom én is ezt,hogy kimegyek csak úgy hátha kap valamit szerencsétlen😊
Kipróbálom én is ezt,hogy kimegyek csak úgy hátha kap valamit szerencsétlen😊
Köszi. Rástartolok én is szerintem.
Igen Steam.
Nem próbáltam még ezt, de szerintem bármikor kimehetsz a kivonási pontra.
Nem próbáltam még ezt, de szerintem bármikor kimehetsz a kivonási pontra.