474

Megjelenés : 2015
  • Sheltem
    Erre majd aki már tudja a választ mert már tolja eredetiben válaszoljon legyen szíves.
    Tehát hogy mit lehet mikrotranzakcióban venni a játékhoz. (remélem csak skineket és semmi olyat ami előnyt ad a játékosoknak).
  • Sheltem
    "kis plusszt"?
    Az x360 controller most normálisabb helyeken 7990Ft(szerintem van ahol olcsóbb).
    Az X one vezetékes 15-16000 Tehát pont a duplája.
    Szóval nem kicsit drágább még és mondjuk ki, kicsit túlárazott...
    Bár igazsághoz hozzátartozik, hogy nem tudom mivel "jobb" mint az x360 controller, gondolom semmivel, mivel már ott is van rezgés stb.

Xone Controller

Leszedtem a virágbolti verziót, este kipróbálom, aztán ha beránt a dolog megveszem,de ez a controller szerintem drága..Utána kell majd nézni honnan lehet olcsóbban.
  • MerlinW
    Na, már megy a sztori mód.
  • MerlinW
    Van, nekem is az van pár hónapja. Jó cucc. Vezeték nélküli mind, miniUSB kábellel lehet összekötni a PC-vel (külön kell venni ~2000 Ft). Driver meg az MS oldalán. Onnantól minden felismeri pöccre, mint a 360-ast.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.15. 07:51:26
  • Fpocok
    Van.
  • SLICK
    Nem tudod véletlenül, X-box One-os kontroller van PC-hez is? Persze vezetékesen...
  • Stief
    Online miért nem működik? Piros nekem!
  • NiGhTM4R3
    Bezzeg a DLC-ket már tolták az emberek arcába mielőtt maga a játék megjelent.. röhej manapság a legtöbb fejlesztő
  • Axsys
    Kössz a válaszokat, igazából nekem csak otthoni funolásra kell haverokkal. Akkor inkább az xbox one osat veszem, azt a kis plusszt megéri.
    Végignyomtam a tutorial billentyűzettel, hát halál :D
  • Yserac
    Itt van pár videó, ahol mutatják a pro játékosok kezeit. Időnként olyan sebességgel ütnek le egymás után 3-4 gombot, hogy nézni is rossz :)
  • Bercy #144
    X 360 gyari komtrolleren a d-pad egyben van, egy darab kor alaku muanyag. Ez sajnos nehezebbe teszi a preciz iranybevitelt. Az X one kontrolleren ezt mar orvosoltak, szepen szet van szedve a dpad 4 kis irany gombra, mint ahogy ps-en is.
  • Yserac
    Nézd meg a capcomfighters meccseken és egyből meglátod (most is megy twitch-en). Bár ott általában sf megy, de a lényeg ugyanaz. Néha mutatják a kezüket. Lehetetlen olyan ütemben dinamikusan, gépelni game pad-en, mint azok csinálják egy céleszközzel. Persze funolásra jó a pad-is. És mint mondom valaki még versenyzik is vele, de az a minoritás.
    Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.04.14. 22:21:29
  • Axsys
    Mi a probléma az x360 as kontrollerrel? Pont most néztem, hogy veszek egy ilyet.
  • Yserac
    A pro-k többsége általában madcatz arcade stick-el küldi.

A capcomfighters-en szinte kivétel nélkül azzal mennek, nagyon kevés használ csak game padet.
  • AntiHero
    netkód szerintem pöpec. nincs lag.
  • Evoluti0N
    Én az előző részt PS3 controllerrel szoktam nyomni és a D-Padet használom. Eddig ezt tűnik a legjobban működő megoldásnak (a különböző fightstickeket leszámítva).
  • Különc
    Az Atyaúristen maga szólott hozzánk és mondá vala, laza 2 nap mire tudunk játszani
  • CalebJoe
    A profik nagy része csak fightstick-el tolja, de persze vannak akik a sima dpad-ra esküsznek mint ahogy én is. (ps3 vagy 4 controller ajánlott).
  • Sheltem
    Mégegy kérdés. Olvasom hogy mikrotranzakciós dolgok is vannak a játékban. Lehet tudni mennyire hat ki a játékmenetre? Vagy csak skineket lehet majd venni ?
  • Sheltem
    Ahogy olvastom ez az MK X controller elég jó lett...
  • SLICK
    azt se tudom mire váltsak ami hosszú távon jó megoldás lenne. PS kontroller a legjobb, mert a D-Pad ott különálló gombokból áll, így nem tudsz félre nyomni.
  • Sheltem
    Mire akarsz váltani? Vagy még nem nézted ki?

Igazából az is érdekelne, hogy az ilyen állatok mint Perfectlegend mivel tolják.
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.14. 20:47:17
  • SLICK
    x-360-om van de váltani akarok más minőségi kontrollerre aminek a D-padje más kialakítású, nem pedig ez a kör körös szar... egyszerűen nem tudok kombókat beadni vele normálisan.
  • Sheltem
    Szóval ki milyen kontrollerrel fogja tolni? Bill / X360 kontroller / egyéb?
  • Különc
    Friss: még mindig nem stimmel valami, letöltötték az emberek, de még mindig nem elérhető minden, lehet alulmúlják a Diablo 3 restartot? Azt hittem azt lehetetlen lesz
  • ratgab
    Gk4a-ról 7200-ért vettem.
  • Since
    A netcode-ra én is kíváncsi lennék, úgyhogy jöhetnek a hozzászólások :)
  • szomferi
    de ez már a kurvára gyanús kategória :D
    itthon is 10k körül van egy sima kulcs, abban meg ugye nincs benne a KP, na kíváncsi leszek, hogy valaki megvette-e már ezt, és tud is-e játszani vele rendesen
  • ratgab
    G2a-n számolnak Áfát, Gk4a-n viszont nem.
  • Sheltem
    g2a árak mindig "gyanúsan olcsóak" voltak nekemis. Jópár játékom van már tőlük és soha semmi gond nem volt.
  • Különc
    Lehet tőteni aztán a játékról essen szó meg a netcoderól vagy Cassievel foglak csicskítani benneteket, fajankóak
  • szomferi
    nekem ez gyanúsan olcsó, csak maga a Kombat Pack kerül 30$/€-ba...
  • SLICK
    Hat Kettő Babe

(If you know what I mean) _DSAD_:ASD_:D_A:D::::D_:SDAA
  • Since
    Szerintem itt maga a steam nézte be, mivel a store kezdőoldalon azt írták hogy "now available", tehát elérhető a játék. Ezt úgy értelmezik a játékosok hogy megjelent és lehet vele játszani :) Igazából csak a preload-ot aktiválták azt a bizonyos kemény 3GB-t.
  • wesker24
    Én ismerem és nálam egyből küldték a Kódot ugy 15-20 sec múlva.
  • Sheltem
    Nem is ismertem ezt az oldalt. Amúgy a G2A is azonnal küldi.
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.14. 13:15:54
  • wesker24
    Hát a Premium Edition a Kombat Packot is tartalmazza + az alap MK X-et ( Kombat Pack tartalma (Jason Vorhees Predator Tanya és Tremor és persze Skinek az MK karakterekhez)

Én inkább a helyedben a GK4A oldalról venném én is ott vettem egyből küldték is nekem a kulcsot !
    Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.04.14. 13:11:57
  • Sheltem
    https://www.g2a.com/mortal-kombat-x-premium-edition-steam-cd-key-global.html

Ezt a Prémium editiont éri meg amúgy jobban megvenni, vagy a cdgalaxis os alapverziót amihez ajándék Goro karakter jár, ha az árát nem nézzük csak a tartalmat ? Gondolom mindenképpen a Premiumot mondjátok :)

Amúgy az ilyen állatok , mint a most versenyt nyert PerfectLegend nevű csávó Xbox360 kontrollerrel vagy billentyűzettel tolják ?
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.14. 13:01:57
  • Különc
    Inkább majd írjátok a steam neveteket, hogy legyen kiket elvernem hétvégén és ne picsogjatok annyit
  • CalebJoe
    Nem értik mert nem ezeken a játékokon nőttek fel, jó nekik a májnkráft.