474

Megjelenés : 2015
  • Sheltem
    Minden maxon van kivéve az árnyék az very high helyett high, ja és 1680*1050. De csak singleben próbáltam.
  • wesker24
    Leírnád nekem hogy pontosan milyen grafikai beállítások mellett megy neked jól a játék ?

Mert nekem is GTX 660 OC van de én nem tudok vele Full HD-ban játszani rendesen.

Mert vannak durván Fps Dropok meg Microlag ezerrel.
  • Sheltem
    Na hazaértem kipróbáltam(a virágbolti verziót).

GTX660TI, 6gb ram, I7 [email protected] és tökéletesen megy. Najó majdnem tökéletes néha mintha 1 pillanatra töltene a játék, de tényleg csak 1-1 halvány pillanat, alig észrevehető.
    Valaki korábban írta itt, hogy nem érti, hogy egy verekedős játéknak minek ekkora gépigény, most kipróbálva én meg azt nem értem, hogy mit nem lehet ezen nem érteni :)
    1 karakter kis túlzással több polygonból áll mint az általad említett Farcry rész összes karaktere, de ha ez túlzás is meg lehet nézni a hátteret, a valós időben változó fényeket a karakteten, szóval nagyon ott van a cucc :)
    Szóval megveszem. Jó lesz ez online pofozkodni ha ahhoz van kedvem.
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.15. 18:48:31
  • Különc
    Piros, sárga pinges emberekkel ne nagyon játsszál, minden más emberrel, akinek jó pingje van azokkal jókat lehet játszani, szvsz jó a netcode
  • AntiHero
    Szerintem rendben van. nem tapasztaltam lagot.
  • Since
    Milyen az online rész, vannak késések vagy elfogadható?
  • Különc
    Ok, viszlát
  • Shep
    Tudom ,hogy mindenki csak kontroller de azért hátha. Futást mivel lehet megcsinálni a trainingben? DD és mi az a vonás?
  • do2
    pcn az irányítást át lehet állítani valahogy a nyilakra? nekem eddig nem engedte
  • Yserac
    Nincs kevés gomb rajta jobb oldalt?
  • Peet81
    jóféle :)
  • Sheltem
    Thrustmaster

Erről a kontrollerről mi a véleményetek ?
  • wesker24
    Pontosan ahogy mondod :D
  • Sheltem
    Ebben a sztoriban az a duplán rossz, hogy ha visszakaptad is a pénzt rosszul jártál. Hiszen akció idején akartad megvenni a játékot, tehát akcióban már nem tudtad megvenni.
  • wesker24
    Lehet hogy a GK2A is egy nagyon jó oldal csak én voltam Peches ezzel az oldallal megesik az ilyen.
  • wesker24
    Nincs semmi gond csak ugye nem mintha földhöz vágna az a 3-4 ezer FT legfeljebb elbuktam a pénzt azt kész akkor mondták volna azt hogy te marha gond vana rendszerrel nem kaptuk meg a pénzt küldd el a számla másolatot és akkor vissza utaljuk neked a pénzt, semmi gond nem lett volna. DE a supportjuk még arra se méltatott hogy válaszoljon hogy ez és ez van kb 1 hét múlva válaszoltak amikor már a második vagy harmadik e-mailt írtam nekik és amikor is a kifogásokat keresték engem ez bosszantott fel semmi más.

Ha azt mondták volna hogy technikai hiba miatt elúszott a pénz és küldjem el a másolatot és akkor választhatok egy játékot vagy refundolják akkor mondom OK de ugy hogy nekem kellett utána járnom ennek az egésznek és ez az egész 1,5 hónapig tartott. Ugy érted.
  • Sheltem
    Mortal 7100 Ft a te általad említett oldalon, most G2A n ugyanennyi (najó 7600) a Premium edition ami tartalmazza a Kombat Pack DLC-t ami nem kevés pénz ha külön veszed.
    Tehát árban , most a G2A jobb perpill(szerintem). Az alap MKX valami 5500. Most vásároltam cimborával hétvégén és csak a paypal 300ft körüli összege ment rá, be voltunk lépve a bankja weboldalára néztük.
    Ettől függetlenül lehet biztonságosabb a másik oldal fene tudja, nekem a G2A bevált eddig.
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.15. 14:02:42
  • Sheltem
    Értem tehát van rossz tapasztalatod velük . Ebben az esetben elnézésedet kérem őszinte leszek(mint mindig) már kezdtem azt hinni, hogy valami érdeked fűződik a másik oldalhoz. Bocsánat.
  • wesker24
    Én is vásároltam már régebben G2A-ról asszem az egyik játék akciós volt és azt megvettem 4 ezer FT-ért ki is fizettem elutaltam a pénzt várom a kódot semmi mondom biztos csak késik majd megjön holnap, várok 1 napot semmi várok újabb 2-3 napot semmi irok a supportnak szintén semmi aztán 1 hét múlva válaszoltak hogy valami technikai gubanc volt a rendszerrel igy a pénz amit utaltam nekik nem érkezett meg hozzájuk ilyen olyan hibára hivatkozva mondom olyan nincs itt van a paypal számla kivonat el lett küldve a pénz én kifizettem azt kész erre jött a válasz hogy nem tudnak mit csinálni ez ellen mert nincs náluk a pénz nincs mit vissza utalni arról én nem tehetek hogy beszart az oldaluk, vártam még 1-2 hétig azt szépen irtam a Paypal supportnak hogy nézzen már utána hogy mi a helyzet elküldtem nekik mindenféle számla másolatot meg mindent azt ugy jó 1,5 hónap múlva jött a levél a Paypaltól hogy a nyomozást befejezték az elutalt összeget refundolta a paypal a saját számlámra. Szóval csak egy akciós játékot akartam venni amiból aztán az lett hogy nem lett semmi és csak 1,5 hónappal később kaptam vissza a pénzem. Lehet hogy csak én voltam peches rosszkor rossz időben ki tudja.

A GK4A meg azért mondtam mert ott még VAT sincs más oldalakkal szemben ott ugye annyiért kapod amennyiért kinnt van vagyis ott a Mortal per Pill 7100 FT ! Dead Or Alive Last round is csak 3500 FT volt.
  • Evoluti0N
    A hátsó alsó kettőt. Szal RT+LT illetve R2+L2.
  • Sheltem
    Te wesker24 mindenféle flémkeltés nélkül megkérdezhetem tőled, hogy miért van az hogy bárhol valaki kulcsot akar venni valami weboldalról te azonnal rákontrázol, hogy GK4A ról kell venni(most prohardveren is).
    Valami érdeked fűződik az oldalhoz esetleg a G2A ban csalódtál valamiért és azért? Csakmert én pl G2A ról vettem már (jó)pár játékot és soha nem volt gond és árban is nagyon ott van. Te mégis azonnal lebeszélsz bárkit aki G2A ról venné. Tehát mi a probléma az oldallal mik a konkrétumok? :) Ja amúgy írod, hogy "azonnal" kapod a kulcsot. Megnyugtatlak a G2A-n is (sőt szerintem majdnem hogy mindenhol).
    Tehát ez az előny már nincs meg :)
    Lehet kicsit flémszagú ez a kommentem de komolyan érdekelne miért is olyan jó a GK4A és miért vagyunk tudatlanok akik -évek óta olcsón- a G2A ról vásárolnak?
  • AntiHero
    L2+R2

Blokkolás + "lábváltás"
  • Sheltem
    "Alapból gyenge gépem van hozzá de állítólag erősebb vasakon is akad"

Tehát van egy gyenge géped amin akad és azért optimalizálatnak mondod, mert máshol ezt olvastad, ergó ez nem a te véleményed, hanem valaki mástól (aki lehet szintén valaki mástól olvasta).

Na mindegy, amúgy nekem átlagnál picit jobb gépem van, de közel sem jó...
    660ti 2gb, i7 [email protected], 6gb ram.

Elvileg a proci és a vga elég hozzá frankón viszont ugye nincs 8gb "csak" 6. Kíváncsi leszek.
  • Bercy #171
    Nem muszaj penzert megvenni. Jatek kozben koinokat kapsz es azokat a krypt-ben lehet elkolteni. Aki egybol akar mindent az megveheti penzert.
  • AntiHero
    Hát ha tudod a kombót és nincs meg akkor is megkapod tudtommal.
  • MrHyde
    Alapból gyenge gépem van hozzá de állítólag erősebb vasakon is akad, habár nekem nem eredeti verzió van, lehet az is hozzátesz a dologhoz, de nem értem egy kurva verekedős játéknak miért kell erőssebb gép mint egy Far Cry 4nek vagy egy GTA5 nek.
  • Sheltem
    Ne szopass, hogy bizonyos kivégzéseket külön meg kell venni pénzért...
    Artok, zenék, skinek,ikonok ezeket leszarom, de komolyan kivégzések?
  • Sheltem
    Valami konkrétum? Lassú a gépeden? Ha igen milyen géped van? Vagy mi optimalizálatlan rajta?

Engem a negatív vélemény is érdekel csak valami infót is adj hozzá pls.
  • MrHyde
    Na ezért kár volt elkezdeni újra PCre gyártani a Mortalokat, optimalizálatlan szarhalmaz lett ez is mint a Komplete Edition, uninstall
  • AntiHero
    Artok\zenék\kivégzések\ikonok\framek\skinek...stb. :D
  • Sheltem
    És mik vannak a kriptában? Első 2 nem érdekel hálistennek.
  • AntiHero
    Easy Fatality lehet venni
    Sub zero skint
    meg hogy az összes kryptás dolgot unlockolod.
  • Sheltem
    Cimbora mondja hogy van valamiféle leaderboard / világranglista a játékban, ez igaz ?
  • Dzsí Pí
    az x.ray kombót melyik gombal vagy kombinációval kellene elöhoznom? fullrrea vna töltödve a csikom de nem vágom...:S
    Utoljára szerkesztette: Dzsí Pí, 2015.04.15. 11:33:13
  • Sheltem
    Itt legalábbis az van írva:

Pcland

"Az Xbox Onekontroller meghosszabbított, 3 méter hosszú kábellel és továbbfejlesztett, ergonomikus formákkal érkezik"
  • Sheltem
    Elvileg a hozzávaló USB kábel benne van a dobozban. Tehát csak bele kell dugni az egyik végét a controllerbe a másikat a pcbe és nem kell se elem/aksi , se vevőegység semmi. Javítsatok ki ha tévedek de én így látom.
  • Bercy #158
    PC-re azt hiszen USB kabellel kell radugni a kontrollert, mert ugye nincs vevo egyseg a gepben. De ettol fuggetlenul az a kabel nincs belepitve a kontrollerbe, xboxon alapesetben toltesre lehet hasznalni.
  • Sheltem
    "Vezeték nélküli mind"
    Én ahogy nézem van vezetékes is belőle.

Xbox One Wired

Én ha veszek, vezetékeset veszek (3 méter kábel bőven elég nekem)
  • Sheltem
    Hát...Nézegettem én de nagyon vegyesek a reviewek.
    Egyrészt nagyon kicsi, másrészt a minősége sem az igazi(ezt írják).

http://www.amazon.com/Mortal-Kombat-Fight-Pad-Xbox-One/product-reviews/B00RYW3FF4/ref=cm_cr_pr_btm_link_2/180-8941514-5806768?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=helpful&reviewerType=all_reviews&formatType=all_formats&filterByStar=all_stars&pageNumber=2

Az X One controllert meg szarrá dicsérik mindenhol. Minőség, érzékenysége is jobb mint az X360é(gyorsabban reagál) stbstb.

Csak megvan az ára.
  • Bercy #155
    Szerintem ha kifejezetten mortalhoz akartok kontrollert akkor a hivatalos MKX kontroller jo valasztas lehet. Szepen le van tisztitva minden felesleges sallang (pl. analog stickek). Mukodik x360-al es xone-nal ugyhogy gondolom PC-vel is.