474
Megjelenés : 2015
-
#114 I agreed with you -
#113 Köszi az infót. -
#112 Biztos lesz tisztítás. -
#111 Az hagyján, hogy sírnak, mert mondjuk a kis hülyegyerek kimarad suliból vagy szabit vesz ki(énis vettem már ki játék miatt(diablo3) szabit).
De emiatt negatív értékelést nyomni...Szánalom. Kis nyomik...
És nem a harag beszél belőlem, hanem sokan - énis- az alapján -is- vásárolnak játékot, hogy megnézik az értékeléseket. Tehát csak amiatt mert a kis "nyomik" nem tudnak várni, rosszabb összértékelést csinálnak egy játékról, ergó mérhetően rontják az eladást, pedig lehet hogy k*rva jó játékról van szó.
Jó lenne már valami tisztító apokalipszis erre a világra komolyan mondom.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.14. 11:48:09 -
#110 Parancsolj :
PC-re csak este 7-től lesz elérhető a játék. A 3GB Preload cucc az nem a teljes játék, az csak a kezdő adag, hogy már töltés közben is tudj játszani. 3GB-val pontosan a menüt tudod elérni jelenleg.
Vagyis este 19-töl mikor elérhetővé válik a játék akkor már tudsz vele játszani úgy hogy a háttérben szedi le a játék többi részét.
A negatív vélemények meg azért vannak mert türelmetlenek és nem bírnak várni este 19-ig :D igazából nem is nagyon izgat mert most ugyis GTA V POWA van -
#109 Ezek msot komolyan azért sírnak, mert még nem töltötték le a teljes játékot, de már játszani akarnak és emiatt nem megy a játék? BESZAROK. -
#108 Namost akkor mi van ?
Szóval 19 órától játszható csak a játék mert elcseszték a "preload" ot. Akkor hogy is van majdnem annyi negatív vélemény steamen mint amennyi pozitív? Vagy pont amiatt, mert a türelmetleneknek még várniuk kell még pár órát?
Vagy én vagyok a szerencsétlen mert nem értek valamit :)
Mindegy , igazából annyi érdekel, hogy érdemes e majd megvenni mert faszányos lagmentes e multiban vagy kuka.
De akkor ennek a kérdésnek a megválaszolásához estig még várni kell :)
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.14. 11:39:13 -
#107 Legalábbis este 19-ig nem mert csak akkor lesz játszható a Mortal X mert a 3 GB épp csak arra elég hogy a menüig eljuss. -
#106 Olyan letöltési technológiát akartak alkalmazni, amit a Blizzard, ami annyit tesz hogy letöltesz valamennyi adatot ami elég a játékhoz és majd miközben játszol tölti le a többit. Na ez besült így nem lehet játszani jelenleg -
Evoluti0N #105 Annyi baj legyen. Megspóroltak nekem egy csomó pénzt. Mehet a GTA-ra. Emígy mi a gond a játékkal? Steamen így néz ki, hogy Pozitív (500) Negatív (409). -
#104 En nem talaltam sajnos. Mondjuk en csak TAG laddert kerestem a menuben de nem sikerult megtalalni. Vagy nagyon vak vagyok vagy valoban nincs. -
#103 Ed Boon azt mondta tegnap esti streamben, hogy a teszterek szerint nem volt annyira érdekes a tag mode, ezért azt kivették és nem is tervezik beletenni a játékba. -
Evoluti0N #102 Neeee! Mi? Most komolyan nincs 2 vs 2? Szinte mindig úgy nyomjuk az előző részt. :( -
#101 Ez csak egy "easy fatality" koin pack. A jatekban alapbol benne van az easy fatality lehetosege (RT + gomb) de minden egyes fatality egy pontot elfogyaszt. Jatek kozben lehet szerezni ilyen pontokat, de ugy latom kulon is aruljak.
Amugy a jatek nagyon jo lett. Nekem tegnap mar kikuldtek (szerintem elronthattak valamit, mert csak ma van a hivatalos release) es nagyon tetszik. Grafika szerintem szep lett, latvanyosak a harcok/kivegzesek. Az uj es regiuj (25 ev telt el a mortal 9 tortenete ota szoval kelloen megoregedtek) karakterek is erdekesek. Remelem majd lesz meg sok klasszikus (es NEM peradtor meg jason) DLC karakter.
A mozdulatok a pause menuben rettento reszletesen vannak leirva. Az is targyalva van, hogy egy mozdulat mennyi "framet" vesz igenybe. Ez nekem koca gamernek nem sokat mond de a profik biztos ertekelik majd.
Egyedul ami hianyzik az a TAG jatekmod (coop 2 jatekos vagy 2 vs 2). Regebben jokat jatszottunk igy es most erre ha jol latom nincs lehetoseg.
-
#100 Nézegettem a bajnokságot, nem semmi, hogy milyen állatok vannak.... :) Én ezért nem veszem meg a játékot, mert egyedül nem olyan jó szerintem, de online meg tuti, hogy felhúzom az agyamat, ha ilyen "állatokkal" összekerülök! -
#99 Hát ez oltári nagy faszság :) (pedig nem szoktam káromkodni) .
Szánalom, mégis hogy gondolták ezt?
Azért az vigasztaljon, hogy addig a kivégzésig azért el is kell jutni ;) Tehát a játékán nem könnyít annak aki olyan szerencsétlen alkalmatlan, hogy képtelen egy fatality 3-5gombját benyomni. -
#98 Mi a fasz? -
#97 Ez a 60 FPS királyság :D Remélem a mozifilmeknél is átváltanak rá. -
#96 Ja hogy ez már lement? Akkor cska simán nézhető. -
#95 4 perc múlva kezdődik az első MKX promó bajnokság! -
Utoljára szerkesztette: Dency, 2015.04.06. 16:00:31 -
#93 -
#92 -
#91 -
#90 KEDVENC KARAKTEREM! Már nagyon várom a játékot, DE nem azért, hogy játsszam. Szoktam nézni, amikor a profik bajnokságokon játszanak. Már alig várom, hogy lássam ezt a játékot a profik kezében. Nagyon látványos.
-
JAX -
#88 Ma reggeli reklámlevelem amit kaptam:
5 dolog, amiért tetszeni fog a Mortal Kombat X
1: Nosztalgia modern köntösben: visszatér a jól ismert Mortal Kombat-életérzés!
A 2011-es Mortal Kombat már megmutatta, hogy még most is van létjogosultsága a két dimenziós játékmenetnek, a rajongók és a kritikusok egyaránt imádták a játékot. A fejlesztők azért még találtak pontokat, amiken lehet javítani, ezt a tudást felhasználva még jobb, még változatosabb játékélmény fogad majd a Mortal Kombat X-ben! Jönnek a dinamikus pályák, a testre szabható harcosok, és az új karakterek!
2: Jobb online módokra vágytál? Most megkapod őket!
A játék fejlesztői ezúttal megemberelték magukat, és kifejezetten arra koncentráltak a fejlesztés alatt, hogy a Mortal Kombat X online élménye megfeleljen a Te igényeidnek is! Mindez azt jelenti, hogy már csak a fizikai távolság szabhat akadályokat az online élménynek, a játék netkódja nem áll majd az utadba! Megfelelő internetkapcsolat esetén vár majd a lagmentes bunyó! Mindezt újszerű klánrendszerrel kombinálták, hogy hosszú hónapokra a Mortal Kombat X online játékmódjához szögezzenek!
3: Akkor sem kell csüggedned, ha inkább egyedül játszanál!
Szerencsére akkor sincs gond, ha te inkább a sztori módba feledkeznél bele, ez a játékmód ugyanis a Mortal sorozat nagy erősségének számít már pár éve. Míg más játékokban rendre spórolnak az izgalmas sztorikon és a látványos összecsapásokon, addig itt mindent megkapsz majd, amire vágytál: dinamikus sztori, interaktív átvezetők, az előző rész után 15 évvel játszódó kalandok – és akkor a szóló-kihívásokról még nem is beszéltünk!
4: Fantasztikus grafika, aminél már figyeltek a női karakterekre is!
Kár lenne tagadni, hogy a korábbi Mortalban sok kritika érte a fejlesztőket a baltával faragott női karakterek és a férfias felépítésük miatt – mostanra azonban volt idő arra, hogy ezt a komoly hiányosságot kijavítják. De a fejlődés nem állt meg a harcosok külsejénél: néhány háttér egészen elképesztő minőséget képvisel, amihez foghatót még sehol nem láthattál!
5: Az új Mortal nem hagyja ki egyik népszerű platformot sem!
A Mortal Kombat X a crossgen játékok egyik fontos képviselője, ami azt jelenti, hogy a PlayStation 4/Xbox One páros mellett megjelenik az előző generációra is, tehát készül a PS3/360 változat is! Ha pedig a régebbi konzolokra való megjelenés, a 2015 nyara túl távolinak tűnne, akkor sem kell csüggedned: akár pc-re is előrendelheted a játékot! Egyedül a Nintendo konzolokat kerüli el a játék – talán érthető módon, hiszen az ilyen szinten eltúlzott erőszakkal nehezen egyeztethető össze a Wii U profilja...
A 2es pont miatt másoltam be...meglátjuk teljesül e mindenesetre jól hangzik hogy odafigyeltek rá...
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.01. 07:58:43 -
#87 Ma reggeli reklámlevelem amit kaptam:
5 dolog, amiért tetszeni fog a Mortal Kombat X
#1: Nosztalgia modern köntösben: visszatér a jól ismert Mortal Kombat-életérzés!
A 2011-es Mortal Kombat már megmutatta, hogy még most is van létjogosultsága a két dimenziós játékmenetnek, a rajongók és a kritikusok egyaránt imádták a játékot. A fejlesztők azért még találtak pontokat, amiken lehet javítani, ezt a tudást felhasználva még jobb, még változatosabb játékélmény fogad majd a Mortal Kombat X-ben! Jönnek a dinamikus pályák, a testre szabható harcosok, és az új karakterek!
#2: Jobb online módokra vágytál? Most megkapod őket!
A játék fejlesztői ezúttal megemberelték magukat, és kifejezetten arra koncentráltak a fejlesztés alatt, hogy a Mortal Kombat X online élménye megfeleljen a Te igényeidnek is! Mindez azt jelenti, hogy már csak a fizikai távolság szabhat akadályokat az online élménynek, a játék netkódja nem áll majd az utadba! Megfelelő internetkapcsolat esetén vár majd a lagmentes bunyó! Mindezt újszerű klánrendszerrel kombinálták, hogy hosszú hónapokra a Mortal Kombat X online játékmódjához szögezzenek!
#3: Akkor sem kell csüggedned, ha inkább egyedül játszanál!
Szerencsére akkor sincs gond, ha te inkább a sztori módba feledkeznél bele, ez a játékmód ugyanis a Mortal sorozat nagy erősségének számít már pár éve. Míg más játékokban rendre spórolnak az izgalmas sztorikon és a látványos összecsapásokon, addig itt mindent megkapsz majd, amire vágytál: dinamikus sztori, interaktív átvezetők, az előző rész után 15 évvel játszódó kalandok – és akkor a szóló-kihívásokról még nem is beszéltünk!
#4: Fantasztikus grafika, aminél már figyeltek a női karakterekre is!
Kár lenne tagadni, hogy a korábbi Mortalban sok kritika érte a fejlesztőket a baltával faragott női karakterek és a férfias felépítésük miatt – mostanra azonban volt idő arra, hogy ezt a komoly hiányosságot kijavítják. De a fejlődés nem állt meg a harcosok külsejénél: néhány háttér egészen elképesztő minőséget képvisel, amihez foghatót még sehol nem láthattál!
#5: Az új Mortal nem hagyja ki egyik népszerű platformot sem!
A Mortal Kombat X a crossgen játékok egyik fontos képviselője, ami azt jelenti, hogy a PlayStation 4/Xbox One páros mellett megjelenik az előző generációra is, tehát készül a PS3/360 változat is! Ha pedig a régebbi konzolokra való megjelenés, a 2015 nyara túl távolinak tűnne, akkor sem kell csüggedned: akár pc-re is előrendelheted a játékot! Egyedül a Nintendo konzolokat kerüli el a játék – talán érthető módon, hiszen az ilyen szinten eltúlzott erőszakkal nehezen egyeztethető össze a Wii U profilja...
A 2es pont miatt másoltam be...meglátjuk teljesül e mindenesetre jól hangzik hogy odafigyeltek rá... -
#86 mivel kijavították a 9-ben is a lgokat gondolom itt egyből megcsinálják jól és nem kell később szopni vele... -
ratgab #85 Ezt maximum a fejlesztők tudják. Valószínűleg megjelenés után fog csak kiderülni. -
#84 Mégegyszer megfogalmazom máshogy a kérdésemet. Mire fel a remény, hogy ebben a verzióban már jó lesz a "netkód" nem lesz lagos mint az előző ? Honnan a remény? -
#83 -
#82 -
#81 -
#80 MKX Kombat Kast: Episode 7 - Black Friday
kis Shinnok, kis Erron Black, kis Liu Kang -
#79 -
#78 -
#77 Van már bármi infó arról, hogy multi kevésbé lesz laggos mint az előző résznél? -
#76 8200-ért nem is rossz, de én inkább a Special Editionre megyek rá, a steelbook valahogy nagyon vonz :D -
ParaDoxxHUN #75 Leadtam az előrendelést a játékra a G2A féle paypalsale akcióban. Már csak 3 hetet kell várni a megjelenésig.