474

Megjelenés : 2015
  • wesker24
    I agreed with you
  • Sheltem
    Köszi az infót.
  • Fpocok
    Biztos lesz tisztítás.
  • Sheltem
    Az hagyján, hogy sírnak, mert mondjuk a kis hülyegyerek kimarad suliból vagy szabit vesz ki(énis vettem már ki játék miatt(diablo3) szabit).
    De emiatt negatív értékelést nyomni...Szánalom. Kis nyomik...

És nem a harag beszél belőlem, hanem sokan - énis- az alapján -is- vásárolnak játékot, hogy megnézik az értékeléseket. Tehát csak amiatt mert a kis "nyomik" nem tudnak várni, rosszabb összértékelést csinálnak egy játékról, ergó mérhetően rontják az eladást, pedig lehet hogy k*rva jó játékról van szó.
    Jó lenne már valami tisztító apokalipszis erre a világra komolyan mondom.
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.14. 11:48:09
  • wesker24
    Parancsolj :

PC-re csak este 7-től lesz elérhető a játék. A 3GB Preload cucc az nem a teljes játék, az csak a kezdő adag, hogy már töltés közben is tudj játszani. 3GB-val pontosan a menüt tudod elérni jelenleg.

Vagyis este 19-töl mikor elérhetővé válik a játék akkor már tudsz vele játszani úgy hogy a háttérben szedi le a játék többi részét.

A negatív vélemények meg azért vannak mert türelmetlenek és nem bírnak várni este 19-ig :D igazából nem is nagyon izgat mert most ugyis GTA V POWA van
  • Fpocok
    Ezek msot komolyan azért sírnak, mert még nem töltötték le a teljes játékot, de már játszani akarnak és emiatt nem megy a játék? BESZAROK.
  • Sheltem
    Namost akkor mi van ?

Szóval 19 órától játszható csak a játék mert elcseszték a "preload" ot. Akkor hogy is van majdnem annyi negatív vélemény steamen mint amennyi pozitív? Vagy pont amiatt, mert a türelmetleneknek még várniuk kell még pár órát?
    Vagy én vagyok a szerencsétlen mert nem értek valamit :)
    Mindegy , igazából annyi érdekel, hogy érdemes e majd megvenni mert faszányos lagmentes e multiban vagy kuka.
    De akkor ennek a kérdésnek a megválaszolásához estig még várni kell :)
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.14. 11:39:13
  • wesker24
    Legalábbis este 19-ig nem mert csak akkor lesz játszható a Mortal X mert a 3 GB épp csak arra elég hogy a menüig eljuss.
  • Különc
    Olyan letöltési technológiát akartak alkalmazni, amit a Blizzard, ami annyit tesz hogy letöltesz valamennyi adatot ami elég a játékhoz és majd miközben játszol tölti le a többit. Na ez besült így nem lehet játszani jelenleg
  • Evoluti0N
    Annyi baj legyen. Megspóroltak nekem egy csomó pénzt. Mehet a GTA-ra. Emígy mi a gond a játékkal? Steamen így néz ki, hogy Pozitív (500) Negatív (409).
  • Bercy #104
    En nem talaltam sajnos. Mondjuk en csak TAG laddert kerestem a menuben de nem sikerult megtalalni. Vagy nagyon vak vagyok vagy valoban nincs.
  • Különc
    Ed Boon azt mondta tegnap esti streamben, hogy a teszterek szerint nem volt annyira érdekes a tag mode, ezért azt kivették és nem is tervezik beletenni a játékba.
  • Evoluti0N
    Neeee! Mi? Most komolyan nincs 2 vs 2? Szinte mindig úgy nyomjuk az előző részt. :(
  • Bercy #101
    Ez csak egy "easy fatality" koin pack. A jatekban alapbol benne van az easy fatality lehetosege (RT + gomb) de minden egyes fatality egy pontot elfogyaszt. Jatek kozben lehet szerezni ilyen pontokat, de ugy latom kulon is aruljak.
    Amugy a jatek nagyon jo lett. Nekem tegnap mar kikuldtek (szerintem elronthattak valamit, mert csak ma van a hivatalos release) es nagyon tetszik. Grafika szerintem szep lett, latvanyosak a harcok/kivegzesek. Az uj es regiuj (25 ev telt el a mortal 9 tortenete ota szoval kelloen megoregedtek) karakterek is erdekesek. Remelem majd lesz meg sok klasszikus (es NEM peradtor meg jason) DLC karakter.
    A mozdulatok a pause menuben rettento reszletesen vannak leirva. Az is targyalva van, hogy egy mozdulat mennyi "framet" vesz igenybe. Ez nekem koca gamernek nem sokat mond de a profik biztos ertekelik majd.
    Egyedul ami hianyzik az a TAG jatekmod (coop 2 jatekos vagy 2 vs 2). Regebben jokat jatszottunk igy es most erre ha jol latom nincs lehetoseg.
  • LoSA
    Nézegettem a bajnokságot, nem semmi, hogy milyen állatok vannak.... :) Én ezért nem veszem meg a játékot, mert egyedül nem olyan jó szerintem, de online meg tuti, hogy felhúzom az agyamat, ha ilyen "állatokkal" összekerülök!
  • Sheltem
    Hát ez oltári nagy faszság :) (pedig nem szoktam káromkodni) .
    Szánalom, mégis hogy gondolták ezt?

Azért az vigasztaljon, hogy addig a kivégzésig azért el is kell jutni ;) Tehát a játékán nem könnyít annak aki olyan szerencsétlen alkalmatlan, hogy képtelen egy fatality 3-5gombját benyomni.
  • Fpocok
    Mi a fasz?
  • Dency
    Ez a 60 FPS királyság :D Remélem a mozifilmeknél is átváltanak rá.
  • Fpocok
    Ja hogy ez már lement? Akkor cska simán nézhető.
  • Fpocok
    4 perc múlva kezdődik az első MKX promó bajnokság!
  • Dency

Utoljára szerkesztette: Dency, 2015.04.06. 16:00:31
  • skinnyman
  • szomferi
  • Dency
  • Fpocok
    KEDVENC KARAKTEREM! Már nagyon várom a játékot, DE nem azért, hogy játsszam. Szoktam nézni, amikor a profik bajnokságokon játszanak. Már alig várom, hogy lássam ezt a játékot a profik kezében. Nagyon látványos.

• Dency

JAX
  • Sheltem
    Ma reggeli reklámlevelem amit kaptam:

5 dolog, amiért tetszeni fog a Mortal Kombat X
    1: Nosztalgia modern köntösben: visszatér a jól ismert Mortal Kombat-életérzés!

A 2011-es Mortal Kombat már megmutatta, hogy még most is van létjogosultsága a két dimenziós játékmenetnek, a rajongók és a kritikusok egyaránt imádták a játékot. A fejlesztők azért még találtak pontokat, amiken lehet javítani, ezt a tudást felhasználva még jobb, még változatosabb játékélmény fogad majd a Mortal Kombat X-ben! Jönnek a dinamikus pályák, a testre szabható harcosok, és az új karakterek!

2: Jobb online módokra vágytál? Most megkapod őket!

A játék fejlesztői ezúttal megemberelték magukat, és kifejezetten arra koncentráltak a fejlesztés alatt, hogy a Mortal Kombat X online élménye megfeleljen a Te igényeidnek is! Mindez azt jelenti, hogy már csak a fizikai távolság szabhat akadályokat az online élménynek, a játék netkódja nem áll majd az utadba! Megfelelő internetkapcsolat esetén vár majd a lagmentes bunyó! Mindezt újszerű klánrendszerrel kombinálták, hogy hosszú hónapokra a Mortal Kombat X online játékmódjához szögezzenek!

3: Akkor sem kell csüggedned, ha inkább egyedül játszanál!

Szerencsére akkor sincs gond, ha te inkább a sztori módba feledkeznél bele, ez a játékmód ugyanis a Mortal sorozat nagy erősségének számít már pár éve. Míg más játékokban rendre spórolnak az izgalmas sztorikon és a látványos összecsapásokon, addig itt mindent megkapsz majd, amire vágytál: dinamikus sztori, interaktív átvezetők, az előző rész után 15 évvel játszódó kalandok – és akkor a szóló-kihívásokról még nem is beszéltünk!

4: Fantasztikus grafika, aminél már figyeltek a női karakterekre is!

Kár lenne tagadni, hogy a korábbi Mortalban sok kritika érte a fejlesztőket a baltával faragott női karakterek és a férfias felépítésük miatt – mostanra azonban volt idő arra, hogy ezt a komoly hiányosságot kijavítják. De a fejlődés nem állt meg a harcosok külsejénél: néhány háttér egészen elképesztő minőséget képvisel, amihez foghatót még sehol nem láthattál!
    5: Az új Mortal nem hagyja ki egyik népszerű platformot sem!

A Mortal Kombat X a crossgen játékok egyik fontos képviselője, ami azt jelenti, hogy a PlayStation 4/Xbox One páros mellett megjelenik az előző generációra is, tehát készül a PS3/360 változat is! Ha pedig a régebbi konzolokra való megjelenés, a 2015 nyara túl távolinak tűnne, akkor sem kell csüggedned: akár pc-re is előrendelheted a játékot! Egyedül a Nintendo konzolokat kerüli el a játék – talán érthető módon, hiszen az ilyen szinten eltúlzott erőszakkal nehezen egyeztethető össze a Wii U profilja...

A 2es pont miatt másoltam be...meglátjuk teljesül e mindenesetre jól hangzik hogy odafigyeltek rá...
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.01. 07:58:43
  • Sheltem
    Ma reggeli reklámlevelem amit kaptam:

5 dolog, amiért tetszeni fog a Mortal Kombat X
    #1: Nosztalgia modern köntösben: visszatér a jól ismert Mortal Kombat-életérzés!

A 2011-es Mortal Kombat már megmutatta, hogy még most is van létjogosultsága a két dimenziós játékmenetnek, a rajongók és a kritikusok egyaránt imádták a játékot. A fejlesztők azért még találtak pontokat, amiken lehet javítani, ezt a tudást felhasználva még jobb, még változatosabb játékélmény fogad majd a Mortal Kombat X-ben! Jönnek a dinamikus pályák, a testre szabható harcosok, és az új karakterek!

#2: Jobb online módokra vágytál? Most megkapod őket!

A játék fejlesztői ezúttal megemberelték magukat, és kifejezetten arra koncentráltak a fejlesztés alatt, hogy a Mortal Kombat X online élménye megfeleljen a Te igényeidnek is! Mindez azt jelenti, hogy már csak a fizikai távolság szabhat akadályokat az online élménynek, a játék netkódja nem áll majd az utadba! Megfelelő internetkapcsolat esetén vár majd a lagmentes bunyó! Mindezt újszerű klánrendszerrel kombinálták, hogy hosszú hónapokra a Mortal Kombat X online játékmódjához szögezzenek!

#3: Akkor sem kell csüggedned, ha inkább egyedül játszanál!

Szerencsére akkor sincs gond, ha te inkább a sztori módba feledkeznél bele, ez a játékmód ugyanis a Mortal sorozat nagy erősségének számít már pár éve. Míg más játékokban rendre spórolnak az izgalmas sztorikon és a látványos összecsapásokon, addig itt mindent megkapsz majd, amire vágytál: dinamikus sztori, interaktív átvezetők, az előző rész után 15 évvel játszódó kalandok – és akkor a szóló-kihívásokról még nem is beszéltünk!

#4: Fantasztikus grafika, aminél már figyeltek a női karakterekre is!

Kár lenne tagadni, hogy a korábbi Mortalban sok kritika érte a fejlesztőket a baltával faragott női karakterek és a férfias felépítésük miatt – mostanra azonban volt idő arra, hogy ezt a komoly hiányosságot kijavítják. De a fejlődés nem állt meg a harcosok külsejénél: néhány háttér egészen elképesztő minőséget képvisel, amihez foghatót még sehol nem láthattál!
    #5: Az új Mortal nem hagyja ki egyik népszerű platformot sem!

A Mortal Kombat X a crossgen játékok egyik fontos képviselője, ami azt jelenti, hogy a PlayStation 4/Xbox One páros mellett megjelenik az előző generációra is, tehát készül a PS3/360 változat is! Ha pedig a régebbi konzolokra való megjelenés, a 2015 nyara túl távolinak tűnne, akkor sem kell csüggedned: akár pc-re is előrendelheted a játékot! Egyedül a Nintendo konzolokat kerüli el a játék – talán érthető módon, hiszen az ilyen szinten eltúlzott erőszakkal nehezen egyeztethető össze a Wii U profilja...

A 2es pont miatt másoltam be...meglátjuk teljesül e mindenesetre jól hangzik hogy odafigyeltek rá...
  • SLICK
    mivel kijavították a 9-ben is a lgokat gondolom itt egyből megcsinálják jól és nem kell később szopni vele...
  • ratgab
    Ezt maximum a fejlesztők tudják. Valószínűleg megjelenés után fog csak kiderülni.
  • Sheltem
    Mégegyszer megfogalmazom máshogy a kérdésemet. Mire fel a remény, hogy ebben a verzióban már jó lesz a "netkód" nem lesz lagos mint az előző ? Honnan a remény?
  • Master91
  • Fpocok
  • Dency
  • szomferi
    MKX Kombat Kast: Episode 7 - Black Friday

kis Shinnok, kis Erron Black, kis Liu Kang
  • Muttley
  • Skypack
  • Sheltem
    Van már bármi infó arról, hogy multi kevésbé lesz laggos mint az előző résznél?
  • szomferi
    8200-ért nem is rossz, de én inkább a Special Editionre megyek rá, a steelbook valahogy nagyon vonz :D
  • ParaDoxxHUN
    Leadtam az előrendelést a játékra a G2A féle paypalsale akcióban. Már csak 3 hetet kell várni a megjelenésig.