474

Megjelenés : 2015
  • SLICK
    köszi :)
  • Sheltem
  • wesker24
    Jah Jason nekem is kedvenc karakterem lesz már látom :D de kíváncsi vagyok a Predatorra is :D
  • Sheltem
    Jason! :)) Akkor máris megvan kivel fogok játszani Scorpion mellett :)
  • Sheltem
    http://www.edigital.hu/kiegeszito/xbox-one-pc-re-csatlakoztathato-kontroller-p472900.html

De most azt írja rendelésre...készletinfónál. amikor én rendeltem akkor még az volt, hogy központban 1 db...Szóval most nem tudom holnapra meglesz e nekem...
  • SLICK
    én hiába néztem a kontrollerek között nem találtam meg X-box One kontrollert, esetleg be tudnád linkelni?
  • wesker24
    Igen amugy a Kombat Pack tartalma (Tanya Tremor Jason Predator) valamint olvastam hogy játszható Rain is csak ahhoz MOD-olni kell a játékot valamint az összes NPC karakter is játszható a Mortal X-ben.
  • Különc
    Nem valószínű, hogy Freddy újra lesz
  • do2
    dlcként még kiadhatják őket nem?
  • wesker24
    Helyette lesz Jason ! :D
  • Sheltem
    Pedig freddy vel elbohóckodtam volna.
  • SLICK
    ők nincsenek benne már
  • do2
    Több karakter is megtalálható a játékban? Nem találom shao kahnt,, kintaro, Freddy? Ezeket előlehet szedni a játékban?
  • Sheltem
    16. kerületben rendelhető 2 címen de az rohadtul nem jó nekem helyileg, úgyhogy Edigital tól. Náluk van most központban, 1 nap alatt bármelyik üzletbe kiviszik. Igaz 1900Ft al drágább sajnos..
    Szóval Edigital. Máshol nem nagyon van vezetékes...

Nem csak mortalhoz fogom használni, van még pár játék amihez jó lesz, például újabban a Southpark Stick of Truth, Ori: Blind forest stbstb.
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.16. 15:53:46
  • SLICK
    hol rendelted? :)
  • Sheltem
    Van valami világranglista a játékon belül ilyen leaderboard szerű ?
  • ParaDoxxHUN
    Én billentyűzetről játszom és sikerült átállítanom az irányítást a nyilakra, az ütés/rúgás/block/stance dolgokat pedig W/E/S/D/X/C gombokra. Ez meccsen belül működik is, de van ahol (talán a Kryptben meg azt hiszem a karakter választó képernyőn) az eredeti kiosztás szerint (WASD az irány) kell nyomkodni a gombokat.
    Valaki kérdezte itt a futást: "kétszer előre és védekezés" elvileg. Nekem is ilyen vastag függőleges karaktert mutatott először a tutorialban, de aztán miután átállítottam a billentyű kiosztást utána már sikerült megfejtenem, hogy mit kell nyomni.
  • wesker24
    Nálam is előjött ez a hiba nemcsak nálad ha Practice módban vagyok akkor én se tudok Optionsba menni x360 controller-rel !
  • Különc
    Hülye kérdés gyerekek, de nem tudom kajakra. Hogy tudok az optionsbe menni gamepadon? 3 logitech paddal próbáltam (F710 és két régebbi model) de a back gombra csak visszaállít alaphelyzetbe (practice mode), minden mást nyomtam, de csak úgy sikerül ha ki-be húzom a controller kábelét. Ötletek?
  • ratgab
    Én pont tegnap üzemeltem be a vadiúj xbox 360-as kontrollert. Igaz nem akartam átállítani a gombkiosztást, de nem fagyasztja meg a játékot.
  • Sheltem
    Na Xbox One vezetékes USB controller megrendelve, holnapra megjön.
  • Sheltem
    A kombat pack az "csak" 4 karaktert tartalmaz, vagy ez lenne a season pass is? Vagy az majd később lesz?
  • Yserac
    Nekem sem célom, hogy komolyabban toljam, pusztán látom benne a potenciált. Egyetértek a begyakorlással, nagyon sok idő betanulni a frame-ket és kiismerni a karaktereket. Egyátalán a beviteli eszközt készség szinten megtanulni használni. Plusz ezt élőben elő is adni egy másik fanatikus őrült ellen :D
  • Shep
    Hát az biztos, hogy komoly a cucc, csak én már valahogy kinőttem belőle, előző rész megvan steamen de 2-3 órától nem játszottam vele többet. Na meg az is a baj ,hogy nincs már kedvem megtanulni 1-1 karakter kombóit, meg begyakorolni azokat, úgyhogy a játék nálam annyiból áll, hogy csépelem a gombokat aztán lesz ami lesz :)
  • Yserac
    Ha nem hal ki a multija, hosszú életű game lehet(ne). De az átlag kipörgeti félredobja és nem keresi az online kihívást. Max néha előveszi.

Úgy első ránézésre van itt elég komoly játék mechanika ahhoz, hogy felnőjön az SFIV mellé.
    Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.04.15. 23:14:34
  • Shep
    Bizony és ehhez képest teljesen jól is fut, mondjuk lehet ebbe is beleunok pár fejezet után :)
  • Sheltem
    Jó hát én 1 perc alatt eldöntöttem, hogy megveszem :) Hálistennek nálam nem akad a harc(csak a single playerről beszélek) a grafika meg olyan mint egy álom...(harc közben).
    És ugye ha jól tudom (majd kijavítotok ha nem igaz) 30 karakter van a játékban ami nem semmi...Én a premium verziót veszem amúgy elvileg ami tartalmaz még 4 karaktert ha minden igaz(Kombat Pack)
    De már megvan mi lesz a fő karakterem, hiszen imádom azt a mondatot, hogy "get over here" :P
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.15. 22:45:32
  • Sheltem
    Nem túloztál az átvezetők nem olyan minőségűek mint maga a harc és ott a grafika. De éna jó oldalát nézem. Inkább legyen szar (azért közel sem az) minőségű átvezető és odabaszós grafikájú harc mint fordítva. A sztori módot max 1 szer játszom ki , a multiplayert? Meg nem tudnám számolni hányszor fogom :) Jó ez így.
  • Yserac
    Nekem azonnal kifagy mikor be akarom állítani a kontrollert máshogy, de ez legyen már csak az én bajom. Nem mai darab, de baromi sok gombja van és Saitek azért szerettem.
  • ratgab
    Átvezetőket még nem láttam, de basszus a játék high-on mocsok jól néz ki (csak pár random bunyót játszottam).
  • Shep
    Ok, nyilván túloztam kicsit de a játék sokkal szebb, az átvezetők homályos agyon szaturált valamik, legalábbis nálam.
  • Sheltem
    Azért ez sem egy bonyolult több szálon futó történet :) De amúgy teljesen rendben van. Nekem nincs gond az átvezetők minőségével, jópofák.
  • ratgab
    Kontrollerrel tolom így én ilyet nem tapasztaltam.
  • kill3r21
    Jó ez :)
  • Shep
    Az csak szerintem nagyon gagyi ,hogy az átvezetők úgy festenek, mintha egy ps2-es játékból lennének kikapva a játék maga meg brutálul mutat? Amúgy jó ,hogy végre van történet is, nem csak ilyen alibizés.
  • Yserac
    780-as NV-n is tökéletes. Az irányítás beállítása elég idétlen lett viszont.
  • wesker24
    Én is egy méretes patchre várok mert ez igy játszhatatlan számomra !
  • ratgab
    Amd 7850-em van és nálam is jól fut a játék (weskernek direkt megmutattam steamen, mert nem hitte el) Full HD-ben high-ra rakva mindent nincs mikroakadás.
  • do2
    Hahó a nyilakra nem lehet tenni a mozgást valahogy?
  • CalebJoe
    Nagyon durván fps droppok vannak, valami patch remélem hamarosan jön mert így gyakorlatilag játszhatatlan.