Mortal Kombat X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Te wesker24 mindenféle flémkeltés nélkül megkérdezhetem tőled, hogy miért van az hogy bárhol valaki kulcsot akar venni valami weboldalról te azonnal rákontrázol, hogy GK4A ról kell venni(most prohardveren is).
Valami érdeked fűződik az oldalhoz esetleg a G2A ban csalódtál valamiért és azért? Csakmert én pl G2A ról vettem már (jó)pár játékot és soha nem volt gond és árban is nagyon ott van. Te mégis azonnal lebeszélsz bárkit aki G2A ról venné. Tehát mi a probléma az oldallal mik a konkrétumok? 😊 Ja amúgy írod, hogy "azonnal" kapod a kulcsot. Megnyugtatlak a G2A-n is (sőt szerintem majdnem hogy mindenhol).
Tehát ez az előny már nincs meg 😊
Lehet kicsit flémszagú ez a kommentem de komolyan érdekelne miért is olyan jó a GK4A és miért vagyunk tudatlanok akik -évek óta olcsón- a G2A ról vásárolnak?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

AntiHero
L2+R2

Blokkolás + "lábváltás"

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sheltem
"Alapból gyenge gépem van hozzá de állítólag erősebb vasakon is akad"

Tehát van egy gyenge géped amin akad és azért optimalizálatnak mondod, mert máshol ezt olvastad, ergó ez nem a te véleményed, hanem valaki mástól (aki lehet szintén valaki mástól olvasta).

Na mindegy, amúgy nekem átlagnál picit jobb gépem van, de közel sem jó...
660ti 2gb, i7 [email protected], 6gb ram.

Elvileg a proci és a vga elég hozzá frankón viszont ugye nincs 8gb "csak" 6. Kíváncsi leszek.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Bercy
Nem muszaj penzert megvenni. Jatek kozben koinokat kapsz es azokat a krypt-ben lehet elkolteni. Aki egybol akar mindent az megveheti penzert.
AntiHero
Hát ha tudod a kombót és nincs meg akkor is megkapod tudtommal.

Alapból gyenge gépem van hozzá de állítólag erősebb vasakon is akad, habár nekem nem eredeti verzió van, lehet az is hozzátesz a dologhoz, de nem értem egy kurva verekedős játéknak miért kell erőssebb gép mint egy Far Cry 4nek vagy egy GTA5 nek.
Sheltem
Ne szopass, hogy bizonyos kivégzéseket külön meg kell venni pénzért...
Artok, zenék, skinek,ikonok ezeket leszarom, de komolyan kivégzések?

Sheltem
Valami konkrétum? Lassú a gépeden? Ha igen milyen géped van? Vagy mi optimalizálatlan rajta?

Engem a negatív vélemény is érdekel csak valami infót is adj hozzá pls.

Na ezért kár volt elkezdeni újra PCre gyártani a Mortalokat, optimalizálatlan szarhalmaz lett ez is mint a Komplete Edition, uninstall
AntiHero
Artok\zenék\kivégzések\ikonok\framek\skinek...stb. 😄

Sheltem
És mik vannak a kriptában? Első 2 nem érdekel hálistennek.

AntiHero
Easy Fatality lehet venni
Sub zero skint
meg hogy az összes kryptás dolgot unlockolod.

Sheltem
Cimbora mondja hogy van valamiféle leaderboard / világranglista a játékban, ez igaz ?

az x.ray kombót melyik gombal vagy kombinációval kellene elöhoznom? fullrrea vna töltödve a csikom de nem vágom...:S
Utoljára szerkesztette: Dzsí Pí, 2015.04.15. 11:33:13

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Sheltem
Itt legalábbis az van írva:

Pcland

"Az Xbox Onekontroller meghosszabbított, 3 méter hosszú kábellel és továbbfejlesztett, ergonomikus formákkal érkezik"

Sheltem
Elvileg a hozzávaló USB kábel benne van a dobozban. Tehát csak bele kell dugni az egyik végét a controllerbe a másikat a pcbe és nem kell se elem/aksi , se vevőegység semmi. Javítsatok ki ha tévedek de én így látom.

Bercy
PC-re azt hiszen USB kabellel kell radugni a kontrollert, mert ugye nincs vevo egyseg a gepben. De ettol fuggetlenul az a kabel nincs belepitve a kontrollerbe, xboxon alapesetben toltesre lehet hasznalni.
Sheltem
"Vezeték nélküli mind"
Én ahogy nézem van vezetékes is belőle.

Xbox One Wired

Én ha veszek, vezetékeset veszek (3 méter kábel bőven elég nekem)

Sheltem
Hát...Nézegettem én de nagyon vegyesek a reviewek.
Egyrészt nagyon kicsi, másrészt a minősége sem az igazi(ezt írják).

http://www.amazon.com/Mortal-Kombat-Fight-Pad-Xbox-One/product-reviews/B00RYW3FF4/ref=cm_cr_pr_btm_link_2/180-8941514-5806768?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=helpful&reviewerType=all_reviews&formatType=all_formats&filterByStar=all_stars&pageNumber=2

Az X One controllert meg szarrá dicsérik mindenhol. Minőség, érzékenysége is jobb mint az X360é(gyorsabban reagál) stbstb.

Csak megvan az ára.

Bercy
Szerintem ha kifejezetten mortalhoz akartok kontrollert akkor a hivatalos MKX kontroller jo valasztas lehet. Szepen le van tisztitva minden felesleges sallang (pl. analog stickek). Mukodik x360-al es xone-nal ugyhogy gondolom PC-vel is.
Sheltem
Erre majd aki már tudja a választ mert már tolja eredetiben válaszoljon legyen szíves.
Tehát hogy mit lehet mikrotranzakcióban venni a játékhoz. (remélem csak skineket és semmi olyat ami előnyt ad a játékosoknak).

Sheltem
"kis plusszt"?
Az x360 controller most normálisabb helyeken 7990Ft(szerintem van ahol olcsóbb).
Az X one vezetékes 15-16000 Tehát pont a duplája.
Szóval nem kicsit drágább még és mondjuk ki, kicsit túlárazott...
Bár igazsághoz hozzátartozik, hogy nem tudom mivel "jobb" mint az x360 controller, gondolom semmivel, mivel már ott is van rezgés stb.

Xone Controller

Leszedtem a virágbolti verziót, este kipróbálom, aztán ha beránt a dolog megveszem,de ez a controller szerintem drága..Utána kell majd nézni honnan lehet olcsóbban.

MerlinW
Na, már megy a sztori mód.

[merlinw.org]

MerlinW
Van, nekem is az van pár hónapja. Jó cucc. Vezeték nélküli mind, miniUSB kábellel lehet összekötni a PC-vel (külön kell venni ~2000 Ft). Driver meg az MS oldalán. Onnantól minden felismeri pöccre, mint a 360-ast.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.15. 07:51:26

[merlinw.org]

Fpocok
Van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SLICK
Nem tudod véletlenül, X-box One-os kontroller van PC-hez is? Persze vezetékesen...

Online miért nem működik? Piros nekem!
Bezzeg a DLC-ket már tolták az emberek arcába mielőtt maga a játék megjelent.. röhej manapság a legtöbb fejlesztő

Kössz a válaszokat, igazából nekem csak otthoni funolásra kell haverokkal. Akkor inkább az xbox one osat veszem, azt a kis plusszt megéri.
Végignyomtam a tutorial billentyűzettel, hát halál 😄

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Itt van pár videó, ahol mutatják a pro játékosok kezeit. Időnként olyan sebességgel ütnek le egymás után 3-4 gombot, hogy nézni is rossz 😊
Bercy
X 360 gyari komtrolleren a d-pad egyben van, egy darab kor alaku muanyag. Ez sajnos nehezebbe teszi a preciz iranybevitelt. Az X one kontrolleren ezt mar orvosoltak, szepen szet van szedve a dpad 4 kis irany gombra, mint ahogy ps-en is.
Nézd meg a capcomfighters meccseken és egyből meglátod (most is megy twitch-en). Bár ott általában sf megy, de a lényeg ugyanaz. Néha mutatják a kezüket. Lehetetlen olyan ütemben dinamikusan, gépelni game pad-en, mint azok csinálják egy céleszközzel. Persze funolásra jó a pad-is. És mint mondom valaki még versenyzik is vele, de az a minoritás.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.04.14. 22:21:29
Mi a probléma az x360 as kontrollerrel? Pont most néztem, hogy veszek egy ilyet.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

A pro-k többsége általában madcatz arcade stick-el küldi.

A capcomfighters-en szinte kivétel nélkül azzal mennek, nagyon kevés használ csak game padet.
AntiHero
netkód szerintem pöpec. nincs lag.

Én az előző részt PS3 controllerrel szoktam nyomni és a D-Padet használom. Eddig ezt tűnik a legjobban működő megoldásnak (a különböző fightstickeket leszámítva).
Különc
Az Atyaúristen maga szólott hozzánk és mondá vala, laza 2 nap mire tudunk játszani

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

CalebJoe
A profik nagy része csak fightstick-el tolja, de persze vannak akik a sima dpad-ra esküsznek mint ahogy én is. (ps3 vagy 4 controller ajánlott).<#smile>
Sheltem
Mégegy kérdés. Olvasom hogy mikrotranzakciós dolgok is vannak a játékban. Lehet tudni mennyire hat ki a játékmenetre? Vagy csak skineket lehet majd venni ?

Sheltem
Ahogy olvastom ez az MK X controller elég jó lett...

SLICK
azt se tudom mire váltsak ami hosszú távon jó megoldás lenne. PS kontroller a legjobb, mert a D-Pad ott különálló gombokból áll, így nem tudsz félre nyomni.

Sheltem
Mire akarsz váltani? Vagy még nem nézted ki?

Igazából az is érdekelne, hogy az ilyen állatok mint Perfectlegend mivel tolják.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.14. 20:47:17

SLICK
x-360-om van de váltani akarok más minőségi kontrollerre aminek a D-padje más kialakítású, nem pedig ez a kör körös szar... egyszerűen nem tudok kombókat beadni vele normálisan.

Sheltem
Szóval ki milyen kontrollerrel fogja tolni? Bill / X360 kontroller / egyéb?

Különc
Friss: még mindig nem stimmel valami, letöltötték az emberek, de még mindig nem elérhető minden, lehet alulmúlják a Diablo 3 restartot? Azt hittem azt lehetetlen lesz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Gk4a-ról 7200-ért vettem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A netcode-ra én is kíváncsi lennék, úgyhogy jöhetnek a hozzászólások 😊

szomferi
de ez már a kurvára gyanús kategória 😄
itthon is 10k körül van egy sima kulcs, abban meg ugye nincs benne a KP, na kíváncsi leszek, hogy valaki megvette-e már ezt, és tud is-e játszani vele rendesen

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

G2a-n számolnak Áfát, Gk4a-n viszont nem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sheltem
g2a árak mindig "gyanúsan olcsóak" voltak nekemis. Jópár játékom van már tőlük és soha semmi gond nem volt.