Mortal Kombat X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami érdeked fűződik az oldalhoz esetleg a G2A ban csalódtál valamiért és azért? Csakmert én pl G2A ról vettem már (jó)pár játékot és soha nem volt gond és árban is nagyon ott van. Te mégis azonnal lebeszélsz bárkit aki G2A ról venné. Tehát mi a probléma az oldallal mik a konkrétumok? 😊 Ja amúgy írod, hogy "azonnal" kapod a kulcsot. Megnyugtatlak a G2A-n is (sőt szerintem majdnem hogy mindenhol).
Tehát ez az előny már nincs meg 😊
Lehet kicsit flémszagú ez a kommentem de komolyan érdekelne miért is olyan jó a GK4A és miért vagyunk tudatlanok akik -évek óta olcsón- a G2A ról vásárolnak?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Tehát van egy gyenge géped amin akad és azért optimalizálatnak mondod, mert máshol ezt olvastad, ergó ez nem a te véleményed, hanem valaki mástól (aki lehet szintén valaki mástól olvasta).
Na mindegy, amúgy nekem átlagnál picit jobb gépem van, de közel sem jó...
660ti 2gb, i7 [email protected], 6gb ram.
Elvileg a proci és a vga elég hozzá frankón viszont ugye nincs 8gb "csak" 6. Kíváncsi leszek.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Artok, zenék, skinek,ikonok ezeket leszarom, de komolyan kivégzések?
Engem a negatív vélemény is érdekel csak valami infót is adj hozzá pls.
Sub zero skint
meg hogy az összes kryptás dolgot unlockolod.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Utoljára szerkesztette: Dzsí Pí, 2015.04.15. 11:33:13
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Pcland
"Az Xbox Onekontroller meghosszabbított, 3 méter hosszú kábellel és továbbfejlesztett, ergonomikus formákkal érkezik"
Én ahogy nézem van vezetékes is belőle.
Xbox One Wired
Én ha veszek, vezetékeset veszek (3 méter kábel bőven elég nekem)
Egyrészt nagyon kicsi, másrészt a minősége sem az igazi(ezt írják).
http://www.amazon.com/Mortal-Kombat-Fight-Pad-Xbox-One/product-reviews/B00RYW3FF4/ref=cm_cr_pr_btm_link_2/180-8941514-5806768?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=helpful&reviewerType=all_reviews&formatType=all_formats&filterByStar=all_stars&pageNumber=2
Az X One controllert meg szarrá dicsérik mindenhol. Minőség, érzékenysége is jobb mint az X360é(gyorsabban reagál) stbstb.
Csak megvan az ára.
Tehát hogy mit lehet mikrotranzakcióban venni a játékhoz. (remélem csak skineket és semmi olyat ami előnyt ad a játékosoknak).
Az x360 controller most normálisabb helyeken 7990Ft(szerintem van ahol olcsóbb).
Az X one vezetékes 15-16000 Tehát pont a duplája.
Szóval nem kicsit drágább még és mondjuk ki, kicsit túlárazott...
Bár igazsághoz hozzátartozik, hogy nem tudom mivel "jobb" mint az x360 controller, gondolom semmivel, mivel már ott is van rezgés stb.
Xone Controller
Leszedtem a virágbolti verziót, este kipróbálom, aztán ha beránt a dolog megveszem,de ez a controller szerintem drága..Utána kell majd nézni honnan lehet olcsóbban.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.15. 07:51:26
[merlinw.org]
Végignyomtam a tutorial billentyűzettel, hát halál 😄
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.04.14. 22:21:29
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
A capcomfighters-en szinte kivétel nélkül azzal mennek, nagyon kevés használ csak game padet.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Igazából az is érdekelne, hogy az ilyen állatok mint Perfectlegend mivel tolják.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.14. 20:47:17
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
itthon is 10k körül van egy sima kulcs, abban meg ugye nincs benne a KP, na kíváncsi leszek, hogy valaki megvette-e már ezt, és tud is-e játszani vele rendesen
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.