474
Megjelenés : 2015
-
#274 Annyira nem, főleg AMD kártyákkal rendelkezőknek a "Dead Woods" nevű pálya glitch fest, hozott pár kellemetlenséget egyeseknek ez a patch is. Remélem nekem nem -
Yserac #273 Sehol nincs info csak annyi, hogy optimalizálták. Gyengébb géppel rendelkezőknek jó hír lehet. -
#272 Van valahol patchlog? -
Yserac #271 Hahh megtaláltam az ezer éves arcade stickem, még PS2-es :)
Kíváncsi leszek a peccselés után működik-e? -
#270 igen , sajnos így van , no deh... no de ennyire? na mind1 , megpróbálom elsózni 30 körül azt beújítok egy r9 290-et... remélem elég lesz 1 időre. -
Since #269 Atya világ... Érkezett egy 15GB-s patch, most nézem hogy mennyit javított a performancián, illetve kaptunk 10k-t ingame a sok kellemetlenségekért :)
Egyébként nagyon sok problémám volt egy genius controllerrel, ugyanis nem úgy érzékelte a gombokat ahogy kellett volna... Közel 2-3 órát szívtam vele mire betudtam állítani...
Utoljára szerkesztette: Since, 2015.04.18. 06:41:12 -
do2 #268 Hát pedig egy freddy vs jason az ütős lehetne, főleg hogy még ilyen film is készült, és ha jól emlékszem ott se dőlt el ki volt a jobb:)
szóval legyen csak Freddy dlc is:) és shao kahnt is szeretnék, kintárót és shang tsung is!:) -
#267 Értem. Kár , Jason al akartam kezdeni :) -
#266 Nem kapod meg a karaktereket amikor megveszed (sokak szerint félrevezető ez a DLC pack emiatt) hanem akkor, amikor megjelennek. Pl. Két hét múlva Tanya megjelenik, akkor neked (aki megvette a Kombat packot) instant megjelenik ott, aki nem vette meg annak pedig pénzért csak. Újabb két-három hét múlva ugyanez, mint egy Season Pass PSen vagy Boxon -
#265 Sziasztok
Nekem megvan a Kombat Pack is mégsem látom a dlc 4 karakterét Single Fight alatt..(pl Jason).
Miért nem? Hiába van meg unlockolni kell vagy nem települt fel rendesen? Nem értem mert ki van pipálva a dlc és ott van, hogy installed. -
ratgab #264 Pont ezt akartam írni, mint amit a kolléga írt eggyel lentebb. A 6950 felett bizony már nagyon eljárt az idő. Én már a 7850-em cseréjén gondolkodom. Most az új konzolok kijövetelével elkezdett felpörög a hardveripar is. Amúgy meg az MK X nagyon, de nagyon jól néz ki. -
Yserac #263 6950-en te egyetlen 2015-ös AAA játékot sem futtatsz full-on szerintem. Miért ne nézhetne ki jól grafikailag pont az MK? Amikor régen bejött az arcade játéktermekbe a sprite-os korszakban pont, hogy a grafikájával lógott ki a sok rajzolt verekedős játék közül. Egy SF lehet rajzfilm szerű, de az MK ne legyen. -
DonPedro22 #262 Magyarításnak nekiugrott valaki? -
#261 azé az vicc h i5 [email protected] , 8gb ram , 6950@6970 nem megy fullon
egy verekedős gém
Utoljára szerkesztette: Kontrakcio, 2015.04.17. 21:00:47 -
Axsys #260 Na megjött, kipróbáltam, hát mérföldekkel jobb lesz ez mint a bill :D De kell majd pár óra gyakorlás mire elfogadhatóan megy majd, kombók reflexből mennyenek stb. -
Yserac #259 Ja csak annyiba kerül maga a stick, mint egy új generációs konzol :)
Kicsit meglovagolták marketingben a scene-t. -
Yserac #258 Nyugodtan lehet ellen véleményed. Mindenkinek más az ízlése engem nem zavar. Szerintem én voltam a legutolsó játékos a Wings Of Liberty-ben, aki végig vitte a kampányt. A Swarm-nál el se kezdtem mai napig nem pörgettem ki. Nekem annyira összeolvadt a blizzard=battle.net, hogy a single rész egyszerűen nem motivál. Ebbe nőttem bele Dio1-től a Swarm-ig, bnet orrvérzésig. Én ezt érzem az MK-nál is hogy főképpen verseny vagy kompetitív online játéknak tervezték (az majd kiderül mennyire válik be.), nem mellékesen van benne egy rakat casual kontent. De a sava-borsát az igazi mélységét a PvP hozza ki. -
rexsimus #257 Szerk: Fight-stick! -
#256 -
rexsimus #255 A billentyűzetnek amúgy egy nagy előnye van a kontrollerhez képest, mégpedig, hogy nem egy újjal csinálod az ütéseket.
Ezért baromi jók a fight-pad-ok. :)
-
#254 Dpaddal is lehet simán, analóggal nem foglalkozom, mert azzal csak ugrálok mint egy hülyegyerek -
#253 5 óra irányába sima dpaddal ami nem körön van hanem fix irány meg lehet csinálni könnyen? vagy ott meg pont hogy a kör alapon lévő dpad amivel "kizárólag" meg lehet csinálni? -
#252 Cassienek van pl. egy comboja, ami: \ X \ = nem le és előre, hanem konkrétan lefelé irányba, 5 óra irányába. Olyat billentyűzeten fizikailag lehetetlen csinálni. Nem beszélve arról, hogy az ujjaid is összeakadnak, kell a pad -
rexsimus #251 Te jó ég, ez micsoda? :D
Sima hátra előre, 2 a dash punch. -
ratgab #250 Ez olyan, mint a Street Fighter 4 volt. Akkor még nem volt nekem sem kontrollerem és olyan polip mozdulatok kellettek volna 1-1 mozdulathoz, hogy inkább letettem a játékról.. Bunyós cucchoz, sport játékokhoz bizony kell a kontroller nincs mese.
Sheltemmel értek egyet. Lesznek mozdulatok amiket nem lehet billel kivitelezni. -
#249 Nem akarok magas lóról beszélni, de sajnos billről elfelejtheted ezt a játékot sajnos. -
boholy #248 Billről marha nehéz irányitani :S
Utoljára szerkesztette: boholy, 2015.04.17. 10:54:14 -
boholy #247 Hello, a bejelölt combot hogyan lehet kivitelezni? :)
Utoljára szerkesztette: boholy, 2015.04.17. 09:49:25 -
#246 Több fog ott kelleni mint 2-3 óra :) Nem játszottam verekedős játékkal kb 100 éve...Utolsó verekedős játékom amivel több mint 1 napot játszottam az az (Ultimate?) Mortal kombat 3 volt.. (amiben cyrex volt).
Azóta egyáltalán nem foglalkoztatott a dolog.
És a controller is új lesz..mire megszokom aztis... :)
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.17. 08:04:22 -
#245 Egy nagyon picit vitazkoznék veled finoman :) az Sc2 sztorija / campaign k*rvajó... -
#244 Mortal Kombat X Players Figure Out How To Use Unplayable Characters -
#243 Persze de nekem ez az 1-2 óra bunyó bőven elég volt. Egyébként is mindenki szarrá verne :D -
Yserac #242 Pedig ennek a sztorija annyit ér, mint sc2-ben. Alap hangulatot ad. Az igazi megtanulni egy-két karit (ki mennyit) és nyomatni a laddert. Egész jó lett a netkód a többi játékoz képest. Nyilván nem olyan mintha egy gépen menne, de elfogadható a késés. -
#241 Na én a végére értem a storynak, lényegében ennyi is érdekel a játékból. Azt kell mondjam ez a része a játéknak meglepően jól sikerült, nem úgy ahogy az előző részben. -
#240 Magamból indulva be fogsz szarni az elején, de 2-3 óra és belejössz -
Végre megvan :) Mostmár csak a controller kell holnap :P -
ratgab #238 Én Xbox 360 kontrollert vettem. Jóféle. -
Axsys #237 Én iponról vettem, holnap hozzák ki. -
MrRAP #236 Csá all!
Ti mivel külditek bill/kont. (ha kontroller-el akkor le írnátok milyennel)? Most egy ACME GA-03-al próbálgatom, de az analóg nem igazán pontos, még régebben vetem FIFA-zni, gondolom a minőségibb cuccok jók lennének! :)
Én mindig is bill.-el kentem (kivéve NES-en xD), de lehet váltani kéne kontroller-e! :D
Ezt a Logitech RumblePad F310-et nézegettem!
Utoljára szerkesztette: MrRAP, 2015.04.16. 21:16:12 -
Yserac #235 A kérdés jogos, nem véletlent írtam korábban, hogy béna az irányítás beállításának megoldása. Ez az egyetlen negatívum, amit fel tudok hozni.