Mortal Kombat X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Kíváncsi leszek a peccselés után működik-e?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Egyébként nagyon sok problémám volt egy genius controllerrel, ugyanis nem úgy érzékelte a gombokat ahogy kellett volna... Közel 2-3 órát szívtam vele mire betudtam állítani...
Utoljára szerkesztette: Since, 2015.04.18. 06:41:12
szóval legyen csak Freddy dlc is😊 és shao kahnt is szeretnék, kintárót és shang tsung is!😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nekem megvan a Kombat Pack is mégsem látom a dlc 4 karakterét Single Fight alatt..(pl Jason).
Miért nem? Hiába van meg unlockolni kell vagy nem települt fel rendesen? Nem értem mert ki van pipálva a dlc és ott van, hogy installed.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
egy verekedős gém
Utoljára szerkesztette: Kontrakcio, 2015.04.17. 21:00:47
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Kicsit meglovagolták marketingben a scene-t.
Ezért baromi jók a fight-pad-ok. 😊
Sima hátra előre, 2 a dash punch.
Sheltemmel értek egyet. Lesznek mozdulatok amiket nem lehet billel kivitelezni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: boholy, 2015.04.17. 10:54:14
Azóta egyáltalán nem foglalkoztatott a dolog.
És a controller is új lesz..mire megszokom aztis... 😊
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.04.17. 08:04:22
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Végre megvan 😊 Mostmár csak a controller kell holnap 😛
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Ti mivel külditek bill/kont. (ha kontroller-el akkor le írnátok milyennel)? Most egy ACME GA-03-al próbálgatom, de az analóg nem igazán pontos, még régebben vetem FIFA-zni, gondolom a minőségibb cuccok jók lennének! 😊
Én mindig is bill.-el kentem (kivéve NES-en xD), de lehet váltani kéne kontroller-e! 😄
Ezt a Logitech RumblePad F310-et nézegettem!
Utoljára szerkesztette: MrRAP, 2015.04.16. 21:16:12
De most azt írja rendelésre...készletinfónál. amikor én rendeltem akkor még az volt, hogy központban 1 db...Szóval most nem tudom holnapra meglesz e nekem...