474

Megjelenés : 2015
  • Dzsí Pí
    Na, online harcban/csatlakozásban sokat segít, ha szó szerint a felbontáson kivül mindent visszaveszel minimumra. Nekem a game 1440*900 on(mindent ezen jáccok) full beállításokkal 30-60 fps volt stabilan, de online ha nagynehezen csatlakozott is, irtóra laggolt. 10/1mb-s netem van, (1mb/500kb tiszta sebességgel)
  • Különc
    MK9-nél le se szarták, 2 évvel később jelent meg, már túl volt a csúcsidőszakán, PC-n alig volt játékos, de most más a szitu ill. twitter és reddit szerint jön majd a support ide is
  • Sheltem
    korai temetni. Nézd meg a street fighter 4et...elejétől szar a netkód / multija, pedig volt belőle bőven...Sf4, Super Sf4, Super Sf4 arcade, Ultra Sf4. Idén kezdték foltozgatni jobban a multiplayert és állítólag már frankón lehet tolni(meg is veszem majd G2an komoly 3700ft az ára).
    Remélhetőleg itt hamarabb megtörténik ez, mert folyamatosan hegesztik.
  • Yserac
    Nem igazán működik jól. Nagyon sok a panasz rá. Sajnos PC-n a legfontosabb részét a játéknak elqrták. Arról nem beszélve, hogy az ati tulajdonosok megszívták. Vagy ezért vagy azért, de ki fog halni a multija. Pedig ez végre egy nagyon fasza, igazán összetett rendszerű, bunyós játék lett volna a platformon. :(
  • Dzsí Pí
    Érdeklődnék, hogy nektek tud-e csatlakozni online a game? (eredetiseg természetesen). faction war-nál meg online-nál is nekem csak köröz a retrieving data és semmi...
  • Murlo91
    Azt már beállítottam, köszi.

• Murlo91
    hmm, az analogot eleve elvetettem...de egy próbát megér, ki fogom próbálni, köszi.
  • Különc
    Ehhez hozzátenném, hogy az optionsben mindent állíts offra (Negative edge, Input delay, stb) amik az alapvető mozdulatok alatt vannak, 3 opció, mindegyik legyen off
  • Yserac
    "nagyon nehéz (nekem legalábbis) ilyen gyorsan két ellentétes irányt lenyomni tisztán"

Valós szituban nem feltétlen kell önállóan használni egy mozdulatot. Ezek a kombók úgy vannak kitalálva, hogy ritmusra egyikből átfolyik a másikba a következő mozdulatsor billentyű parancsa. Az egy statikus a végrehajtás, ahogy a listán szerepel. Rohadt nehéz megtanulni és kitapasztalni, hogy melyik karakterrel mi és hogyan fűzhető össze dinamikusan. Mondjuk ahhoz is kell pontosság, de ha megvan az üteme adja magát. A kivétel erősíti a szabályt sok mozdulatnak van létjogosultsága önmagában is, ahogy írod.
  • ratgab
    Én erre az ellentétes mozgásra inkább az analógot használom. Ott valamelyest jobban elkülönülnek az ellentétes irányok. Amúgy D padnál igazad van, ott nehéz nem benyomni másik irányt is.
  • Különc
    Verekedős játékot mindenképpen vezetékesen tolnám, nem igazán segít a wireless input lag még ha minimális is
  • Murlo91
    Én is nagyon szeretem amúgy, de valóban nem erre van kitalálva. nagyon nehéz (nekem legalábbis) ilyen gyorsan két ellentétes irányt lenyomni tisztán. a probléma szerintem a korong alakú kialakítás, aminél könnyen becsúszik egy másik parancs is, főleg ilyen "kapkodásban" . Ahogy néztem más kontrollereket, a kereszt alapú dpad a nyerő, jobban elkülönülnek az irányok és ellentétben a 360-assal, nem fordulhat elő vele hogy véletlenül két irányt nyomsz le egyszerre. mindegy emiatt nem fogok másik kontrollert venni, majd gyakorlok:)

Vezeték nélküli, de "vezetékessé" lehet tenni. érdemes lenne megpróbálni ?
  • Dency
    Ha átállítom a gomb kiosztást, akkor azt a trainingben meg a move listen miért nem írja át?
  • Különc
    Sokaknak bejön az Xbox360 kontroller, de az MK prok szerint a DPad nem jó minőségű, btw vezetékes?

Szerk: értsd: verekedős játékokhoz nem a legmegfelelőbb
    Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.04.20. 14:26:01
  • Murlo91
    igen azzal.. valószínűleg a "gyorsról", más az elképzelése a játéknak mint nekem :) párszor sikerült, most már egyre jobban megy, bár gyanítom az xbox360 kontroller nem a célszerszám ehhez a műfajhoz, sok a melléütés a dpadon.
  • Különc
    Dpaddal próbálod? Ott mennie kell, analóg karral körülményesebb az ilyen mozdulatokat bevinni
  • Murlo91
    Hali!

Tutorialt csinálom, special moves -oknál tartok...és nem tudom működésre bírni egyiket sem... nem tudom hogy valami alapvetőt nem tudok(soha életemben nem játszottam még hasonlóval sem), vagy egyébb probléma van. xbox360 a kontroller: első spéci mozdulat(spear) ball, jobb, X nem történik semmi. próbáltam gyorsan lassan, billentyűről is, tréningbe is, semmi. szal mit csinálok rosszul?:) köszi.
  • ratgab
    Nekem a béta előtti driverrel, tehát a legfrisebb előttivel jó volt dead woods. Szerintem valamit a javításban cseszhettek el. Nem hinném, hogy driver gond.. Ha az lenne a többi pályán is gond volna én úgy gondolom.
  • Különc
    Tegnapról Shang Tsung's Fight Night
  • Különc
    Olvass bele ebbe, nem tudom hogy őszinte legyek
  • Lunki88
    Erre a hibára nincs valami fix? Olvastam hogy régebbi drivert kéne visszarakni, de nekem így sem a legújabb van fent. Akkor tegyem fel a béta drivert? :)
  • Yserac
    Nekem a peccs óta nem megy az online. Room szerver down, Player Vs Player keres a végtelenségig, de semmi találat.
  • wesker24
    Itt olvashatsz róla !

MK X Update
  • Sheltem
    És mi a visszhangja? Jobbak lettek a dolgok , vagy megint eltoltak más dolgokat?
  • wesker24
    30 MB sok kicsi sokra megy
  • Sheltem
    Állítólag ma is jött egy patch , én nem tudom mert ment a gépem egész éjjel. Mekkora volt a mai foltozás Gigabyte-ban mérve? :)
  • Yserac
    Hogy lehet a földön fekvő ellenfélre rátaposni?
  • Fpocok
    Kössz. Csak az ilyenek miatt vártam a megjelenést :D
    Bár lehetne jobb a minősége.
  • Különc
    Week 1 tournament

Sub-Zero mirroroktól már most kiver a víz
  • Különc
    Skót MK Cup qualifieren Grandmaster Sub-Zero diadalmaskodott Clone mögül Ice Freeze spammolva

Aki még viszonylag sokat volt pickelve, vagy sokáig jutott az: Jacqui, Sonya, Reptile, Takeda és Erron Black
    Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.04.18. 21:24:54
  • Különc
    Nem lesz 15 gigabytetal nagyobb a mappád, csak a steam működik így, hogy egyben letölti az egészet utána patchel. Ha végzett, eltűnik minden adat, ami nem felülírt valamit
  • Dzsí Pí
    Nemtudom nektek összesen mennyit frissített, nekem 35 gb-volt, most 82%-nál a game mappa már 57.5 gb. több ez mint 15 gb update..:D
  • ratgab
    Ezért kell ráállni egy vagy két karakterre max. Tényleg irdatlan mennyiségű kombó van a játékban.
  • Yserac
    Van egy-két elég nehéz karakter, nem tudom game pad-al, hogy lehet azokat kezelni. Ilyen pl. 6 gomblenyomás aztán fejezd be x+y lenyomásával. Elég mély a game nagyon nagy mennyiségű kombó és speciális mozdulat van benne. Leragadtam egy karinál 2-3 órája csak a mozdulatait próbálgatom. Mire elérek az utolsóig, már elfelejtem hogyan kell ütemezni az elsőt :o
  • ratgab
    Viszont a Dead Forest nálam is bugos most...
  • SLICK
    Remélem, hogy a közeljövőben kapunk régi hagyományos Ninja skineket is Reptilehoz, Sub- Zerohoz, Scopionhoz, Ermachoz.... mint ahogy az első filmben meg a sorozatban is voltak...
  • AntiHero
    Jött patch. (bár én PS4-en tolom, így nem 15gb-os mint pc-n amit írtatok)

3.161Gb

Version 1.02

Added the following Character and Costumes for online compatibility: Jason Voorhees, Pharoah Ermac, Vampiress Mileena, Kraken Reptile, Revolution Kano, Motherland Sonya, Tundra Sub-Zero

Added the free Klassic Sub-Zero costume
    Improved online stability
    Multiplayer invite improvements
    Gameplay fixes and balancing
    Localization languages fixes
    Play Go Fixes
    WB Play Fixes
    General Bug Fixes

Horror Pack and Kold War DLC Costumes:

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.18. 15:03:55
  • ratgab
    Amd kártyám van és mintha gyorsabban tölteni ezzel a javítással. Mondjuk előtte se volt semmiféle probléma nálam.
  • Yserac
    Szerintem konzolra optimalizáltak onnan portolták és nagy ívbe tettek volna a PC-re ha nem fogy. Ezek szerint a kritikus tömeg elkelt és így már megéri patchelni.
  • do2
    Kicsit azért gáz hogy miért kell mostanában minden játékra külön optimalizáló patch? 3-4 nap alatt megoldották most az optimalizásást. , mi a tökért most kezdenek csak hozzá? Elvileg nem 20 ember tesztelik a játékokat kiadás előtt.