Mortal Kombat X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
helyes 😊

Solidus
kapunk,méghozzá ingyen,ugye 21-én sub-zero kapta meg a klassic skinjét.minden update-el jön egy újabb.

.:SOLIDUS:.

Solidus
ps4-en minden okés,néha az utolsó ütésnél kicsit belassul online,de csak egy pillanatra.a faction eredmények betöltése kicsit sokáig tart,illetve a krypt spider tomb-nál ahol 4 kart kell megfelelő sorrendben meghúzni és kinyillik a zárt ajtó,na ott produkált hibát,2 sikertelen próbálkozás után nem tudtam többször próbálkozni.második patch megoldotta a problémát.

.:SOLIDUS:.

Én elkezdtem begyakorolni még a hévégén egy karit, de abbahagytam. Minek ha a PC-s online gyakorlatilag halott. Oda ugye nélkülözhetetlen lenne.

Régi arcade pofozkodós játéktermi automaták emulált ROM játékai közt volt olyan, hogy a játékmechanikának a leírása vagy 10 A4-es oldal volt kinyomtatva 😊 Ilyen 2-2,5x hosszabb bepüfölésű kombókkal, amik félig-meddig freestyle-ok voltak, mert 2-3 felé ágazhattak elején, középen és a végén.

Nagyon sok stílusjegyet szerencsére hasonlókból merített az MKX kicsit fogyaszthatóbbá egyszerűsítve. (tudom injustice-n keresztül) A mai konzolos lehozatalt nem ismerem, annak fényében írom.

Visszatérve az eredeti kérdésre nem lehetetlen kivitelezni egy klasszikus 4-5 mozdulatos MK X kombót, de szerintem van olyan karakter amelyik nem game pad barát. Vagy nehéz, mert nem áll kézre a ritmusa.
STREEX
Ti véghez tudtok vinni egy ilyen combo-t?
https://www.youtube.com/watch?v=8eSAMqT2HYk

Én vezetékes kontrollerrel tolom de akárhogy próbálkozok egyszerűen lehetetlenség.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Tegnap este nekem sok várakozás után végül sikerült két online meccset is lejátszanom, de nem nagyon akar játékost találni. Ranked 1v1-ben végül csak talált valakit, aztán a meccs után, rányomtam, hogy keresse a következő ellenfelet, akkor megint vártam vagy másfél percet, és végül ugyanazt a srácot kaptam, akivel az előző meccset is játszottam. Így legalább a visszavágó is megvolt, és nagy örömömre végre nyertem is. 😊
Ha este otthon leszek kipróbálom!
Sziasztok! Mikor fogják kijavítani a maradék hibákat a PC verziónál? Pl ha játszol valakivel mielőtt betöltődne a harc kéne a harcosok között interakciónak lennie és itt csak simán betöltődik a pályaválasztás után a menet.
PS4 és Xbox One tulajdonosok Ti tapasztaltatok akármit is??

Sheltem
Tegnap ismét próbáltam multizni ismét nem sikerült. Vártam egy darabig, hoyg bedob e valahova, már van amikor írta hogy joining de semmi...kb negyed órát próbálkoztam aztán meguntam. Többieknél működik ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

még egy érdekes dolog, történt már vkivel olyan, hogy online győz, kap kb 2ezer valamennyi aranyat(mondjuk én most nyertem 4 meccset, kb 10enek kéne lenni) de csak 2800 van. szóval van h vkinek nem adja meg az aranyat mire a kriptához érne?
Utoljára szerkesztette: Dzsí Pí, 2015.04.21. 14:24:33

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Na, online harcban/csatlakozásban sokat segít, ha szó szerint a felbontáson kivül mindent visszaveszel minimumra. Nekem a game 1440*900 on(mindent ezen jáccok) full beállításokkal 30-60 fps volt stabilan, de online ha nagynehezen csatlakozott is, irtóra laggolt. 10/1mb-s netem van, (1mb/500kb tiszta sebességgel)

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Különc
MK9-nél le se szarták, 2 évvel később jelent meg, már túl volt a csúcsidőszakán, PC-n alig volt játékos, de most más a szitu ill. twitter és reddit szerint jön majd a support ide is

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Sheltem
korai temetni. Nézd meg a street fighter 4et...elejétől szar a netkód / multija, pedig volt belőle bőven...Sf4, Super Sf4, Super Sf4 arcade, Ultra Sf4. Idén kezdték foltozgatni jobban a multiplayert és állítólag már frankón lehet tolni(meg is veszem majd G2an komoly 3700ft az ára).
Remélhetőleg itt hamarabb megtörténik ez, mert folyamatosan hegesztik.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nem igazán működik jól. Nagyon sok a panasz rá. Sajnos PC-n a legfontosabb részét a játéknak elqrták. Arról nem beszélve, hogy az ati tulajdonosok megszívták. Vagy ezért vagy azért, de ki fog halni a multija. Pedig ez végre egy nagyon fasza, igazán összetett rendszerű, bunyós játék lett volna a platformon. 😞
Érdeklődnék, hogy nektek tud-e csatlakozni online a game? (eredetiseg természetesen). faction war-nál meg online-nál is nekem csak köröz a retrieving data és semmi...

Azt már beállítottam, köszi.

hmm, az analogot eleve elvetettem...de egy próbát megér, ki fogom próbálni, köszi.

Különc
Ehhez hozzátenném, hogy az optionsben mindent állíts offra (Negative edge, Input delay, stb) amik az alapvető mozdulatok alatt vannak, 3 opció, mindegyik legyen off

"nagyon nehéz (nekem legalábbis) ilyen gyorsan két ellentétes irányt lenyomni tisztán"

Valós szituban nem feltétlen kell önállóan használni egy mozdulatot. Ezek a kombók úgy vannak kitalálva, hogy ritmusra egyikből átfolyik a másikba a következő mozdulatsor billentyű parancsa. Az egy statikus a végrehajtás, ahogy a listán szerepel. Rohadt nehéz megtanulni és kitapasztalni, hogy melyik karakterrel mi és hogyan fűzhető össze dinamikusan. Mondjuk ahhoz is kell pontosság, de ha megvan az üteme adja magát. A kivétel erősíti a szabályt sok mozdulatnak van létjogosultsága önmagában is, ahogy írod.
Én erre az ellentétes mozgásra inkább az analógot használom. Ott valamelyest jobban elkülönülnek az ellentétes irányok. Amúgy D padnál igazad van, ott nehéz nem benyomni másik irányt is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Különc
Verekedős játékot mindenképpen vezetékesen tolnám, nem igazán segít a wireless input lag még ha minimális is

Én is nagyon szeretem amúgy, de valóban nem erre van kitalálva. nagyon nehéz (nekem legalábbis) ilyen gyorsan két ellentétes irányt lenyomni tisztán. a probléma szerintem a korong alakú kialakítás, aminél könnyen becsúszik egy másik parancs is, főleg ilyen "kapkodásban" . Ahogy néztem más kontrollereket, a kereszt alapú dpad a nyerő, jobban elkülönülnek az irányok és ellentétben a 360-assal, nem fordulhat elő vele hogy véletlenül két irányt nyomsz le egyszerre. mindegy emiatt nem fogok másik kontrollert venni, majd gyakorlok😊

Vezeték nélküli, de "vezetékessé" lehet tenni. érdemes lenne megpróbálni ?

Dency
Ha átállítom a gomb kiosztást, akkor azt a trainingben meg a move listen miért nem írja át?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Különc
Sokaknak bejön az Xbox360 kontroller, de az MK prok szerint a DPad nem jó minőségű, btw vezetékes?

Szerk: értsd: verekedős játékokhoz nem a legmegfelelőbb
Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.04.20. 14:26:01

igen azzal.. valószínűleg a "gyorsról", más az elképzelése a játéknak mint nekem 😊 párszor sikerült, most már egyre jobban megy, bár gyanítom az xbox360 kontroller nem a célszerszám ehhez a műfajhoz, sok a melléütés a dpadon.

Különc
Dpaddal próbálod? Ott mennie kell, analóg karral körülményesebb az ilyen mozdulatokat bevinni

Hali!

Tutorialt csinálom, special moves -oknál tartok...és nem tudom működésre bírni egyiket sem... nem tudom hogy valami alapvetőt nem tudok(soha életemben nem játszottam még hasonlóval sem), vagy egyébb probléma van. xbox360 a kontroller: első spéci mozdulat(spear) ball, jobb, X nem történik semmi. próbáltam gyorsan lassan, billentyűről is, tréningbe is, semmi. szal mit csinálok rosszul?😊 köszi.

Nekem a béta előtti driverrel, tehát a legfrisebb előttivel jó volt dead woods. Szerintem valamit a javításban cseszhettek el. Nem hinném, hogy driver gond.. Ha az lenne a többi pályán is gond volna én úgy gondolom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Különc
Tegnapról Shang Tsung's Fight Night

Különc
Olvass bele ebbe, nem tudom hogy őszinte legyek

Lunki88
Erre a hibára nincs valami fix? Olvastam hogy régebbi drivert kéne visszarakni, de nekem így sem a legújabb van fent. Akkor tegyem fel a béta drivert? 😊
Nekem a peccs óta nem megy az online. Room szerver down, Player Vs Player keres a végtelenségig, de semmi találat.
wesker24
Itt olvashatsz róla !

MK X Update
Sheltem
És mi a visszhangja? Jobbak lettek a dolgok , vagy megint eltoltak más dolgokat?

wesker24
30 MB sok kicsi sokra megy <#nyes>
Sheltem
Állítólag ma is jött egy patch , én nem tudom mert ment a gépem egész éjjel. Mekkora volt a mai foltozás Gigabyte-ban mérve? 😊

Hogy lehet a földön fekvő ellenfélre rátaposni?
Fpocok
Kössz. Csak az ilyenek miatt vártam a megjelenést 😄
Bár lehetne jobb a minősége.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Különc
Week 1 tournament

Sub-Zero mirroroktól már most kiver a víz <#szomoru1>

Különc
Skót MK Cup qualifieren Grandmaster Sub-Zero diadalmaskodott Clone mögül Ice Freeze spammolva

Aki még viszonylag sokat volt pickelve, vagy sokáig jutott az: Jacqui, Sonya, Reptile, Takeda és Erron Black
Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.04.18. 21:24:54

Különc
Nem lesz 15 gigabytetal nagyobb a mappád, csak a steam működik így, hogy egyben letölti az egészet utána patchel. Ha végzett, eltűnik minden adat, ami nem felülírt valamit

Nemtudom nektek összesen mennyit frissített, nekem 35 gb-volt, most 82%-nál a game mappa már 57.5 gb. több ez mint 15 gb update..😄

Ezért kell ráállni egy vagy két karakterre max. Tényleg irdatlan mennyiségű kombó van a játékban.

Van egy-két elég nehéz karakter, nem tudom game pad-al, hogy lehet azokat kezelni. Ilyen pl. 6 gomblenyomás aztán fejezd be x+y lenyomásával. Elég mély a game nagyon nagy mennyiségű kombó és speciális mozdulat van benne. Leragadtam egy karinál 2-3 órája csak a mozdulatait próbálgatom. Mire elérek az utolsóig, már elfelejtem hogyan kell ütemezni az elsőt :o
Viszont a Dead Forest nálam is bugos most...

SLICK
Remélem, hogy a közeljövőben kapunk régi hagyományos Ninja skineket is Reptilehoz, Sub- Zerohoz, Scopionhoz, Ermachoz.... mint ahogy az első filmben meg a sorozatban is voltak...

AntiHero
Jött patch. (bár én PS4-en tolom, így nem 15gb-os mint pc-n amit írtatok)

3.161Gb

Version 1.02

Added the following Character and Costumes for online compatibility: Jason Voorhees, Pharoah Ermac, Vampiress Mileena, Kraken Reptile, Revolution Kano, Motherland Sonya, Tundra Sub-Zero

Added the free Klassic Sub-Zero costume
Improved online stability
Multiplayer invite improvements
Gameplay fixes and balancing
Localization languages fixes
Play Go Fixes
WB Play Fixes
General Bug Fixes

Horror Pack and Kold War DLC Costumes:

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.18. 15:03:55

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Amd kártyám van és mintha gyorsabban tölteni ezzel a javítással. Mondjuk előtte se volt semmiféle probléma nálam.

Szerintem konzolra optimalizáltak onnan portolták és nagy ívbe tettek volna a PC-re ha nem fogy. Ezek szerint a kritikus tömeg elkelt és így már megéri patchelni.
Kicsit azért gáz hogy miért kell mostanában minden játékra külön optimalizáló patch? 3-4 nap alatt megoldották most az optimalizásást. , mi a tökért most kezdenek csak hozzá? Elvileg nem 20 ember tesztelik a játékokat kiadás előtt.