474

Megjelenés : 2015
  • CalebJoe
    Jason trailer brutális lesz a bácsi.

• Különc
    Uhh, ez ilyen számozott, ráadásul másképp számozott, mint a legtöbb helyen használt módszer, jó lesz ezen gyakorolni, lol
  • jofer
    Elég volt egy másik USB portba dugnom a kontrollert. A probléma megoldódott.
    Utoljára szerkesztette: jofer, 2015.05.04. 19:28:45
  • jofer
    Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Arra jutottam, hogy kipróbálnám a játékot egy kontrollerrel is. Kaptam egyet kölcsön az egyik barátomtól. Egy Speedlink Thunderstrike-ról lenne szó. A gondom az, hogy a játék nem ismeri fel. Bárhogy próbálom nem jövök rá, hogy is lehetne konfigurálni. Más játékkal kipróbáltam, pl. a Farming Simulator 15-ben tudtam vele mozogni. Billentyűzetről működik a játék, csak elég gáz, hogy unokaöcsémmel ketten nyomorogjunk a bill. mellett...

Mi lehet a gond szerintetek? Már mindent végigpróbáltam, egyszerűen nem jövök rá. Köszönöm előre is!
    Utoljára szerkesztette: jofer, 2015.05.04. 18:40:09
  • Különc
    Tournament stream
  • Yserac
    Az NR bénázása miatt tartom "gyökérnek" Az év egyik 10/10-es AAA-s címe lehetett volna de ...
  • Különc
    Magyarországon az offline scene elég kicsi, ha egyáltalán létezik.

Online meg, nos szerintem tudod használni a googlet, de az ESL környékén próbálkozz

Azt meg inkább nem kérdezem meg, hogy miért "gyökér a gamma", mert nem találsz "hétvégi tournamentet"
    Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.05.01. 22:22:31
  • Yserac
    Semmi hétvégi tournament? Kezd nagyon gyökér lenni ez a gamma :(
  • ratgab
    Reptile-os rész volt a legjobb...
  • Fpocok
  • Voltan
    Köszönöm!
  • Különc
    Jason május 5-én lesz neked elérhető, mindenki másnak 12-én, a többi karakter meg majd 3-4 hetente
  • Bercy #342
    Meg csak jason jelent meg szerintem. Tobbi karakterre varni kell kicsit.
  • Voltan
    Megvettem a Kombat packes verziót - predatorral, jason voorhees-szelstb, de hogy lehet ezeket előhozni a játékban?
  • Fpocok
  • Különc
    Van akinek korruptá válik a save file, azok szívnak... majd javítják, de van átmeneti megoldás, amit én is alkalmazok: nem lépek be, amíg nem jön patch ^^
  • Sheltem
    ezekszerint X360asat kell venni.
  • Roccio
    PC-sek!!!!!!!!!! igazán megírhatnátok hogy nálatok is eltünt e minden amit eddig összegyűjtöttetek skinek stb?!!!
    Utoljára szerkesztette: Roccio, 2015.04.29. 11:10:55
  • Yserac
    Hivatalos weboldalról:

"Is the Razer Atrox for Xbox One compatible with a PC running Microsoft Windows?"

The Razer Atrox for Xbox One can currently be used on Windows PCs with limited functionality. You’ll need to use the current Microsoft beta drivers for Xbox One controllers. However, at this time, Microsoft does not plan to have official drivers for Arcade Sticks and thus, Razer does not officially support the Atrox for Xbox One on Windows.
  • Sheltem
    Weboltalukon a pc re kattintva az x360asat hozza be szóval valószínűleg az.
  • Sheltem
    Szerintetek Razor Atrox Fightstick ből az xbox 360 as vagy az xbox one os jobb pchez?
  • Muttley
    - "you teleporting whore"
    - "frozen bitch"

• Roccio
    Sziasztok! Ma kezdtem egy új game-t a story módban délután és mikor este vissza lépek elvett a játék mindent amit eddig össze gyűjtöttem
    megint faction.t választatott stb...
    Ez meg mi??? Steam hiba már megint?
  • Különc
    7 órától (lehet lesz valamennyi késés) top 8 MKX Northwest Majors: Stream
  • Yserac
    PerfectLegend éppen streamel.
  • ratgab
    Igen jött egy patch, ami javította AMD-seknek a Dead Woods pixelhibát!
  • Fpocok
    "-Everyone skips these anyways.
    -I love you.
    -I know"

LOL

• Fpocok
    Kössz. Az ilyenek mindig jöhetnek!
  • Különc
    Sorry a késésért, Northwest Majors Pools stream itt
    Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.04.25. 20:33:01
  • Yserac
    Jött ma egy peccs PC-re!
  • SLICK
    helyes :)
  • Solidus
    kapunk,méghozzá ingyen,ugye 21-én sub-zero kapta meg a klassic skinjét.minden update-el jön egy újabb.
  • Solidus
    ps4-en minden okés,néha az utolsó ütésnél kicsit belassul online,de csak egy pillanatra.a faction eredmények betöltése kicsit sokáig tart,illetve a krypt spider tomb-nál ahol 4 kart kell megfelelő sorrendben meghúzni és kinyillik a zárt ajtó,na ott produkált hibát,2 sikertelen próbálkozás után nem tudtam többször próbálkozni.második patch megoldotta a problémát.
  • Yserac
    Én elkezdtem begyakorolni még a hévégén egy karit, de abbahagytam. Minek ha a PC-s online gyakorlatilag halott. Oda ugye nélkülözhetetlen lenne.

Régi arcade pofozkodós játéktermi automaták emulált ROM játékai közt volt olyan, hogy a játékmechanikának a leírása vagy 10 A4-es oldal volt kinyomtatva :) Ilyen 2-2,5x hosszabb bepüfölésű kombókkal, amik félig-meddig freestyle-ok voltak, mert 2-3 felé ágazhattak elején, középen és a végén.

Nagyon sok stílusjegyet szerencsére hasonlókból merített az MKX kicsit fogyaszthatóbbá egyszerűsítve. (tudom injustice-n keresztül) A mai konzolos lehozatalt nem ismerem, annak fényében írom.

Visszatérve az eredeti kérdésre nem lehetetlen kivitelezni egy klasszikus 4-5 mozdulatos MK X kombót, de szerintem van olyan karakter amelyik nem game pad barát. Vagy nehéz, mert nem áll kézre a ritmusa.
  • STREEX
    Ti véghez tudtok vinni egy ilyen combo-t?
    https://www.youtube.com/watch?v=8eSAMqT2HYk

Én vezetékes kontrollerrel tolom de akárhogy próbálkozok egyszerűen lehetetlenség.
  • ParaDoxxHUN
    Tegnap este nekem sok várakozás után végül sikerült két online meccset is lejátszanom, de nem nagyon akar játékost találni. Ranked 1v1-ben végül csak talált valakit, aztán a meccs után, rányomtam, hogy keresse a következő ellenfelet, akkor megint vártam vagy másfél percet, és végül ugyanazt a srácot kaptam, akivel az előző meccset is játszottam. Így legalább a visszavágó is megvolt, és nagy örömömre végre nyertem is. :)
  • Stief
    Ha este otthon leszek kipróbálom!
  • Roccio
    Sziasztok! Mikor fogják kijavítani a maradék hibákat a PC verziónál? Pl ha játszol valakivel mielőtt betöltődne a harc kéne a harcosok között interakciónak lennie és itt csak simán betöltődik a pályaválasztás után a menet.
    PS4 és Xbox One tulajdonosok Ti tapasztaltatok akármit is??
  • Sheltem
    Tegnap ismét próbáltam multizni ismét nem sikerült. Vártam egy darabig, hoyg bedob e valahova, már van amikor írta hogy joining de semmi...kb negyed órát próbálkoztam aztán meguntam. Többieknél működik ?
  • Dzsí Pí
    még egy érdekes dolog, történt már vkivel olyan, hogy online győz, kap kb 2ezer valamennyi aranyat(mondjuk én most nyertem 4 meccset, kb 10enek kéne lenni) de csak 2800 van. szóval van h vkinek nem adja meg az aranyat mire a kriptához érne?
    Utoljára szerkesztette: Dzsí Pí, 2015.04.21. 14:24:33