Mortal Kombat X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
JAVÍTOTT PATCH STEAM RESTART UTÁN, CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!

Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.05.06. 17:43:51

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Voltan
Hú de idegesítően játszik a Cassie-vel nyomuló arc pfhreh.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok

Nagyon jó.

wesker24
Jason nekem is ott van hogy fel van telepítve de mivel a patch amit kiadtak hibás volt ezért Rollback lett belőle vagyis azzal hogy levették a hibás Patchet ment vele együtt Jason is , Jason majd akkor jön ha sikerül egy értelmes és jó patchet kiadni.
Voltan
Dettó, jaja.

Jason-t nekem is jelzi, de mivel lelőttem a patchet én sehol se találtam a játékban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Voltan
Ja, ok. Pedig töltött valamit ez a nyomorult. Nem tudom, hogy mit, mert nincs bootoláskor beindulásra rakva a steam, és amikor elindíottam a játékot, csak töltött, hosszú ideig, a steam meg jelzett valami frissítést, de hogy az mi volt, nem tudom.
Asszem, akkor nem rakta fel.

Azért ez eléggé blama...

Ja, de amúgy meg jelzi a steam, hogy Jason fel van installálva (kombat pack-et is megvettem) szóval eléggé fura...
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.05.05. 23:04:30

Különc
Szerintem nem lehet Jasonod, a játék el se indul, amíg nem teszed vissza a régi patchet. AFAIK

Voltan
Hát ez zseniális, én ugyan leszedtem a peccset, de nem jelenik meg Jason a karakterlapon, nincs ott.
Azt, hogy a progress eltűnt-e nem is néztem. Pedig verify-oltam a fileokat steamen.

Mindenkinek látszik Jason?

Nekem sikerült kitörölni a javítást így már nem is akarja leszedni szerencsére (ugye megszakítottam a letöltést...mégegyszer köszi az infót). Így most minden normális állapotúnak tűnik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Különc
Elszomorít ez az egész herce-hurca, eléggé féltem ettől megjelenés előtt, mert abszolút nem megbízható a High Voltage Software, ez már teljesen bebizonyosodott. Nem szabadna több ilyen fontos címet rájuk bízni, nem megy na

Félig letöltöttem, de leállítottam. Kösz, hogy szóltál. Ettől még minden eltűnhet ugyanúgy. Várjuk a javítást....De tök jó, hogy minden egyes javításnál sikerül valamit elszarni.

Különc
posted by CookieMunsterCheese_WB @ 09:40PM on May 05, 2015
We are temporarily removing the patch until we can pinpoint the cause of save data loss. We are actively working on this and will keep everyone posted as we work towards a fix. We sincerely apologize for this disruption.

Aki szerencsés már nem tudja letölteni a patchet

Különc
Kiegészítés: mappák, save fileok elmentése nem megoldás, NEM MŰKÖDIK

Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.05.05. 20:54:08

Miért?

Különc
Aki még nem tudja, és előbb néz be ide mint Steamre:

NE TÖLTSÉTEK LE A MAI PATCHET

Bővebb info, patch notes: Itt

Röviden: minden progress eltűnik, krypt, story, koin, online data, frakció, MINDEN törlődik továbbá valakinek beáll egy olyan felbontásra a játék, ami beragad és nem tudod átállítani és csak a jobb felső sarkot látod

Szerk: csak PC, nyilván
Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.05.05. 20:51:22

jofer
Ó, hát messze nem egy profi cucc. Hihi! <#vigyor> Megmondom őszintén, hogy nem igazán volt még kontroller a kezemben. Valahogy sosem éreztem késztetést iránta. Vagyis de, mert gyerekkoromban volt valami Nintendo klónunk, amin a húgommal csapattuk egész nyári szünetben. Egyébként úton van hozzám egy Xbox360 kontroller , ami arra a heti 2-3 órára, amit játékra tudunk fordítani, pont megfelel. <#integet2>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Különc
22:00-tól Kombat Kast, benne Jasonnel és sok más egyébbel a hivatalos csatornán, Ed Boonnal: itt

Különc
Test your mighton már kint vannak a variációi illetve youtubeon a brutalityjei és fatalityjei, de a WB azonnal leszedette őket, elég gyorsan dolgoznak a srácok...

...bárcsak a játék patchelése is így menne

CalebJoe
Jason trailer brutális lesz a bácsi.<#boxer>

Különc
Uhh, ez ilyen számozott, ráadásul másképp számozott, mint a legtöbb helyen használt módszer, jó lesz ezen gyakorolni, lol

jofer
Elég volt egy másik USB portba dugnom a kontrollert. A probléma megoldódott. <#pias>
Utoljára szerkesztette: jofer, 2015.05.04. 19:28:45

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

jofer
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Arra jutottam, hogy kipróbálnám a játékot egy kontrollerrel is. Kaptam egyet kölcsön az egyik barátomtól. Egy Speedlink Thunderstrike-ról lenne szó. A gondom az, hogy a játék nem ismeri fel. Bárhogy próbálom nem jövök rá, hogy is lehetne konfigurálni. Más játékkal kipróbáltam, pl. a Farming Simulator 15-ben tudtam vele mozogni. Billentyűzetről működik a játék, csak elég gáz, hogy unokaöcsémmel ketten nyomorogjunk a bill. mellett...

Mi lehet a gond szerintetek? Már mindent végigpróbáltam, egyszerűen nem jövök rá. Köszönöm előre is! <#worship>
Utoljára szerkesztette: jofer, 2015.05.04. 18:40:09

Különc

Az NR bénázása miatt tartom "gyökérnek" Az év egyik 10/10-es AAA-s címe lehetett volna de ...
Különc
Magyarországon az offline scene elég kicsi, ha egyáltalán létezik.

Online meg, nos szerintem tudod használni a googlet, de az ESL környékén próbálkozz

Azt meg inkább nem kérdezem meg, hogy miért "gyökér a gamma", mert nem találsz "hétvégi tournamentet"
Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.05.01. 22:22:31

Semmi hétvégi tournament? Kezd nagyon gyökér lenni ez a gamma 😞
<#eljen><#vigyor5> Reptile-os rész volt a legjobb...

Fpocok

Voltan
Köszönöm!

Különc
Jason május 5-én lesz neked elérhető, mindenki másnak 12-én, a többi karakter meg majd 3-4 hetente

Bercy
Meg csak jason jelent meg szerintem. Tobbi karakterre varni kell kicsit.
Voltan
Megvettem a Kombat packes verziót - predatorral, jason voorhees-szelstb, de hogy lehet ezeket előhozni a játékban?

Fpocok

Különc
Van akinek korruptá válik a save file, azok szívnak... majd javítják, de van átmeneti megoldás, amit én is alkalmazok: nem lépek be, amíg nem jön patch ^^

Sheltem
ezekszerint X360asat kell venni.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

PC-sek!!!!!!!!!! igazán megírhatnátok hogy nálatok is eltünt e minden amit eddig összegyűjtöttetek skinek stb?!!!
Utoljára szerkesztette: Roccio, 2015.04.29. 11:10:55

Hivatalos weboldalról:

"Is the Razer Atrox for Xbox One compatible with a PC running Microsoft Windows?"

The Razer Atrox for Xbox One can currently be used on Windows PCs with limited functionality. You’ll need to use the current Microsoft beta drivers for Xbox One controllers. However, at this time, Microsoft does not plan to have official drivers for Arcade Sticks and thus, Razer does not officially support the Atrox for Xbox One on Windows.
Sheltem
Weboltalukon a pc re kattintva az x360asat hozza be szóval valószínűleg az.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Szerintetek Razor Atrox Fightstick ből az xbox 360 as vagy az xbox one os jobb pchez?

Muttley
- "you teleporting whore"
- "frozen bitch"

<#nevetes1>

Just do it :)

Sziasztok! Ma kezdtem egy új game-t a story módban délután és mikor este vissza lépek elvett a játék mindent amit eddig össze gyűjtöttem
megint faction.t választatott stb...
Ez meg mi??? Steam hiba már megint?

Különc
7 órától (lehet lesz valamennyi késés) top 8 MKX Northwest Majors: Stream

PerfectLegend éppen streamel.
Igen jött egy patch, ami javította AMD-seknek a Dead Woods pixelhibát!

Fpocok
"-Everyone skips these anyways.
-I love you.
-I know"

LOL

Fpocok
Kössz. Az ilyenek mindig jöhetnek!

Különc
Sorry a késésért, Northwest Majors Pools stream itt
Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.04.25. 20:33:01