474
Megjelenés : 2015
-
#434 Jah Leather Face OK Tri-Borg OK , Alien (Barakka) OK. De Bo-Rai-Cho helyett lehetett volna valaki más, pl Frost vagy Sindel vagy Fujin, Rain, stb.... -
Lord Rayden #433 A Baraka,Alien hibrid nagyon odab*sz.Akárcsak Tri-borg a 3 adott harcmodorral.Viszont azt a részeges vénembert nagyon kár volt beletenni.Szerintem az egyik leggagyibb karakter az egész Mortal univerzumban.Van jópár régi nagyágyú akik jöhettek volna.Kár értük:( -
#432 Az Alienen beszartam, bár Predator fan vagyok, de ezt kurva jól eltalálták. Tuti vétel! -
#431 Hát egyenlöre csak PS4 és XBox One van kiirva azt irja Coming in 2016, d ebiztos hogy PC-re is jön valamikor jövőre. -
#430 PC-re tudsz infot? Jön egyáltalán? -
#429 LeatherFace Bo-Rai-Cho Alien (Xenomorph) and Sector
MK X Kombat Pack 2 nálam tuti vétel lesz. :D -
#428 -
evasi0n #427 Sziasztok! Most gyakorlom Scorpion Kombóit de valamiért: nagy ütés, kis ütés, nagy rúgás és a teleport ez nem megy mert nem akarja egy úristennek se megcsinálni, lehet hogy a kontorllerren kellene állítanom érzékenységet vagy miért.... Itt ülök már 30 perce ezen a kombón :( de semmi... Valaki segítsen már mi lehet a gond -
Dzsí Pí #426 sírva könyörgök, segítsen vki; Tanya-s patch óta nem csatlakozik sehogy se online, csak írja h csekkoljam az internet connectiont. semmit nem babráltam neki, a legújabb frissítés is simán felment és semmi változás :( -
#425 Megjelenés napján megvettem , telepítetem, játszottam vele egy órát, uninstalláltam. Kár érte, de ez van. -
#424 Röviden: Nem
Hosszabban: Nagyon nem -
Evoluti0N #423 Ok. Pont most akartam kérdezni, hogy mi a jelenlegi állapota a játéknak és érdemes-e megvenni PC-re, de akkor meg is kaptam a választ az alattam található hozzászólással. :D -
Yserac #422 Hát kár volt megvenned, mert ez a játék majdnem a Batman sorsára jutott, csak nem annyira mainstream, ezért nem tudott akkora botrány kerekedni belőle, mert sokan leragadtak ott hogy végig próbálják az fatality-ket oszt csókolom. Mentek a petíciók anno steamen rendesen, csak nem érte el a WB kritikus ingerküszöbét. A játékot megjelenés óta foltozgatják annak ellenére bugok, fagyások vannak benne azóta. Nagyon durva hibák pl. két karakter spéci mozdulata össze ér és rögtön kifagy a játék (nem csak pc-n). Vicc.... -
#421 Srácok, megvettem a játékot, viszont azon túl, hogy egy minősíthetetlen konzolport, lenne még egy problémám: a pause lenyomásakor, véletlenszerűen crashel egyet a játék, pontosabban az Nvidia illesztőprogram hagy fel a működéssel. Olvastam, hogy másnak is van ilyen problémája, szóval bátorkodom feltételezni, hogy nem az én gépemben van a hiba. GTX 760, a legfrisebb driverrel természetesen. Ha esetleg korábban már meg lett oldva ez a probléma, akkor elnézést, én nem találtam megoldást, szóval nagyon értékelném, ha valaki tudna segíteni. -
Remusz_bacsi85 #420 hú, srácok, kellene egy kis segítség. Felraktam a játékot, patcheltem az összes patchel és el is indul, minden, be is állítottam a videobeállításokat, egész szépen el is futkározik, nincs panaszom, de ha esetleg még tudnék a gépnek kedvezni, akkor úgy állítanék be 1-2 dolgot. A pontosítás kedvéért egy Lenovo Ideapad Y510p gépem van (Core i7-4700MQ 2,4Ghz, 12Gb DDR3L-1600Mhz RAM, GeForce GT 755m 2Gb GDDR5 128bit, 1Tb SSHD, Win8.1). A játékot HDMI porton keresztül TV-re kötve játszom fullscreen 1280×720×32-n, D3D overrider triple buffering-el bekapcsolva a háttérben és Razer Game boosterrel futtatva, texture quality high, shadow quality low-on. Ha már így adódott (mert azért a gépben van mindenből valamennyi, a proci is elvileg elég, meg a videokártya is, ram is elégnek kell hogy legyen, ilyenek), akkor nyilván azért nem adok le mindent minimumra (nyilván az lenne a legegyszerűbb és legyorsabb a hardware-nek), legyen egy szintje és legyen mindenből azért a játékban, ha már egyszer futtatom, nem? (pl. anti-aliasing-et rakok rá, hogy legyen, de 2×-est, az is elég, illetve azért rakok rá effektusokat pl. particle density, de nem emelem 30-40-nél feljebb, de azért az is legyen stb.) Szóval azért a legtöbbjét az effektusoknak nagyjából ismerem (ambient occlusion meg depth of field, meg bloom, meg ilyenek), azokkal nincs gondom, nagyjából be is tudtam állítani, hogy mi lenne a legmegfelelőbb a gépnek. Viszont van 1-2 dolog, amiről gőzöm nincs hogy mi, mit csinál, és hogy mennyire gépigényes dolog. Ha ezekben tudnátok segíteni, az nagyon jól jönne. Az egyik ilyen, hogy a vSync-nél nem csak annyi van, hogy on-off, hanem bekapcsolt állapotnál felsorol 4 félét:
-variable
-fixed
-nVidia adaptive
-nVidia half-rate adaptive
Hát én annyit tudtam ebből, hogy mi a vSync és mit csinál bekapcsolva, de hogy ezek között mi a különbség, mit csinálnak, és hogy melyik a legkevésbé gépigényes vagy melyik a leginkább gépigényes, arról fogalmam sincs. Aztán van egy olyan, hogy frame smoothing, amit ha bekapcsolok, akkor automatikusan egy ablakban kiírja angolul, hogy "csak akkor tanácsolt bekapcsolni, ha a korábbi játék során teljesítménybeli problémákat tapasztalt", de hogy mi ez és mit csinál, meg hogy segít-e elő valamit, arról teljes sötétségben vagyok. Utána meg van olyan, hogy Window boxing, amit azért nem értek, mert a window módnál nem windowed-ra, hanem fullscreen-re van állítva, ugyanakkor a Window boxing be van kapcsolva, amiről így már nem igazán tudom, hogy mi akar lenni, teljes homályban vagyok ezzel kapcsolatban is. Akik nagy guruk ebben, hogy mi micsoda ezekből az élőlényekből, tudnátok segíteni nekem, hogy a gépemen ilyen beállítások mellett (fentebb leírt felbontás, texture quality stb.) az általam fent leírt nem ismert effektusok közül melyik lenne a legmegfelelőbb és legkevésbé gépigényes az opciókon belül? Nagyon köszönöm előre is, sokat segítenétek vele.... -
Stief #419 Néha szoktunk koth-zni aki szeretne magyarokkal játszani az keressen meg.
Steam-en stief83 -
Stief #418 Remélem. -
Roccio #417 Szerintetek fognak a játékhoz több pályát kiadni még? Mert nem vitték túlzásba.... kevés kicsit a stage -
#416 Az online résznél a névtáblánál mi az a két szám jobb és bal oldalt? -
Dzsí Pí #415 nekem amióta jött ez a tanya-s patch, nem csatlakozi konline,ra mindig írja h connect the cable. mi a pecs? -
#414 Én az uninstall mellett döntöttem. Majd feltelepítem újra pár hónap múlva:) -
#413 Mindkettő igaz, de nem ok-okozat
Merlin: nem jött patch se, talán majd a Tanya patchet megkapjuk valamikor, ez újfent egy Steames baki volt, szimplán újra letöltötte a játékot. Ha nem barmolta el, szerencséd volt, valakinek reinstall kellett
Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.06.01. 21:54:36 -
#412 Ratyi konzolport. Csak úgy tudják frissíteni, ha a játék nagy részét együtt cserélik. -
#411 Most komolyan... megint 11GB-ot tölt ez a f@s... -
#410 -
#409 hát ez hatalmas,brutality-k közt van a moves menüpontban,vagy rejtett brutality? :D
Utoljára szerkesztette: Solidus, 2015.05.20. 13:02:24 -
#408 gyerekek, aztamocskoskurvaéletbe :D :D :D :D :D
-
#407 Toryuken 4
Egyből egy olyan páros volt, akiket még sosem láttam streamen, sehol. Marksham kalapos meg a csontbotos shinnok. -
#406 Közönséges troll, csak ezért nézik, ismerjük, megvetjük -
#405 Megtaláltam a twitch legszánalmasasbb emberét
Dzsekivel spammel, állandóan (de még így is szarrá verik mindennel) ragequitel és kb ilyen 10 éves szintjén van. Egy picit néztem, de többet nem fogom. Ultra szánalmas. Kevés aljább ember van. -
Stief #404 Igazából a problémám hogy nem találok jó pingű embereket, tegnap volt egy magyar szerver de ott is mindenkinek rossz pingje volt. -
Yserac #403 Én már az elejétől szajkózom nem itt, hogy kellene egy fuckality is :)
Az legalább természetes és nem brutalitás, mint a csonkítás, kivégzés. A műfajba beleférne :) -
#402 18+-os tartalom azoknak, akik tudni akarják vajon milyen lehet egy bj Mileenatól:
Én szóltam
Ez meg vicces: Johnny Cage is megtudja -
Yserac #401 Ha PC-n játszod, akkor maga a játék a hibás. Talán a valaha készült legrosszabb port. Tulajdonképpen az online, ami a lényege lenne az egésznek ritka kivételektől eltekintve játszhatatlan.
Megszakítani a játékot nem érdemes, mert az statisztika rontó auto loss. -
#400 Lehetséges hogy megszakad nyilván, direkt vagy sem, vereségnek számít szóval jól nem fog kijönni belőle az illető. Easy fatalityket unlockolni kell kryptben azt hiszem, vagy megvenni pénzért, amint lepause-od a játékot, a special moveok alatt van egyből előtted. -
Stief #399 Másik kérdés tapasztaltatok olyat hogy ethernet vagy internet probléma miatt megszűnik a játék? Vagy csak direkt megszakítják ha vesztésre állnak a statisztika miatt? -
Stief #398 Sziasztok!
Mikor lehet használni a könnyített kivégzéseket? Vagy hogy működnek? -
#397 Mindegy igazából, amelyik neked fekszik. Practice módban próbáld ki mindet, amelyik megtetszik, játsz le vele pár single meccset, de igazából vesztenivalód nincs. Lényeg, hogy mindet próbáld ki, és amelyik bejön, azzal játsz.
Plusz ugye minden karakternek van három variánsa, tehét még egy harcoson belül is váltogathatsz. -
#396 Raiden, Kano, Scorp -
#395 szerintem konkrétan mindegy, válassz ki egy neked tetsző karaktert és azzal tanulj be