Mortal Kombat X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hosszabban: Nagyon nem
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
-variable
-fixed
-nVidia adaptive
-nVidia half-rate adaptive
Hát én annyit tudtam ebből, hogy mi a vSync és mit csinál bekapcsolva, de hogy ezek között mi a különbség, mit csinálnak, és hogy melyik a legkevésbé gépigényes vagy melyik a leginkább gépigényes, arról fogalmam sincs. Aztán van egy olyan, hogy frame smoothing, amit ha bekapcsolok, akkor automatikusan egy ablakban kiírja angolul, hogy "csak akkor tanácsolt bekapcsolni, ha a korábbi játék során teljesítménybeli problémákat tapasztalt", de hogy mi ez és mit csinál, meg hogy segít-e elő valamit, arról teljes sötétségben vagyok. Utána meg van olyan, hogy Window boxing, amit azért nem értek, mert a window módnál nem windowed-ra, hanem fullscreen-re van állítva, ugyanakkor a Window boxing be van kapcsolva, amiről így már nem igazán tudom, hogy mi akar lenni, teljes homályban vagyok ezzel kapcsolatban is. Akik nagy guruk ebben, hogy mi micsoda ezekből az élőlényekből, tudnátok segíteni nekem, hogy a gépemen ilyen beállítások mellett (fentebb leírt felbontás, texture quality stb.) az általam fent leírt nem ismert effektusok közül melyik lenne a legmegfelelőbb és legkevésbé gépigényes az opciókon belül? Nagyon köszönöm előre is, sokat segítenétek vele....
Steam-en stief83
Parasite Eve 2, best game EVER!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Merlin: nem jött patch se, talán majd a Tanya patchet megkapjuk valamikor, ez újfent egy Steames baki volt, szimplán újra letöltötte a játékot. Ha nem barmolta el, szerencséd volt, valakinek reinstall kellett
Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.06.01. 21:54:36
Utoljára szerkesztette: Solidus, 2015.05.20. 13:02:24
.:SOLIDUS:.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Egyből egy olyan páros volt, akiket még sosem láttam streamen, sehol. Marksham kalapos meg a csontbotos shinnok.
Dzsekivel spammel, állandóan (de még így is szarrá verik mindennel) ragequitel és kb ilyen 10 éves szintjén van. Egy picit néztem, de többet nem fogom. Ultra szánalmas. Kevés aljább ember van.
Az legalább természetes és nem brutalitás, mint a csonkítás, kivégzés. A műfajba beleférne 😊
Én szóltam
Ez meg vicces: Johnny Cage is megtudja
Megszakítani a játékot nem érdemes, mert az statisztika rontó auto loss.
Mikor lehet használni a könnyített kivégzéseket? Vagy hogy működnek?
Plusz ugye minden karakternek van három variánsa, tehét még egy harcoson belül is váltogathatsz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Én is gondoltam, hogy nem kell vele foglalkozni, hiszen csak itt csinálja. De sajnos volt már olyan, hogy komoly problémát jelzett az ehhez hasonló hiba pár évvel ezelőtt, ezért kicsit beparáztam 😄
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

jó minőség.
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.05.07. 18:03:34
,, If you want to be thought a liar, always tell the truth. " - Logan Pearsall Smith
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.